senden bahsediyorum tabikide azmin elinden birşey kurtulamayacağını gösterdin bize....
benim motivasyonum ramazan bayramından beri kaçtı gitti zaten 7 kg aldım azimle maşallah bana...neyse unutuyorum geçmişi şimdi yol almam lazım eksilere doğru... bende pek kasmıcam kendimi kahvaltılık işte...öptüm beni kimsecikler yok bende çıkarım birazdan...
hepinize sevgiler...
ben de son anda gördüm sonunu izledik ancakkızlar kanaltürk
ü açın hemen
canan karatay konuşuyo haber verem dedim takıldım kaldım kadın güzel konuşuyo iyi geceler
günayydın mutlu hafta sonları dişçiye gidiyorum dua edin öpt
dafi iyi gezmeler güle güle kullan kapılarını
merhabalar herkese
büyük kızımla çarşıdaydık gitmeden bakayım dedim fırsat bulamadım
kızıma kazak çanta şemsiye kitap vs aldık bana sıra gelmedi valladaha sırada öteki kız var :)
dün akşam eşim bana zorla dukan dışı yiyecek yedirdi görmeniz lazımdı aile faciası yaşayacaktık nedense anlamadım ağlayarak yedim valla
neyse bugün devam ediyorum ama kızımla tavuk döner yedim dışarda hem de dürüm aynuuuuuuuuuuuuur benim dukan gitti mi ne
napacağımı şaşırdım çoluk çocukla iyice zorlanır oldum yine de elimden geldiğince devam edeceğim offf offf ne zor zayıflamak
merhabalar herkese
kızıma kazak çanta şemsiye kitap vs aldık bana sıra gelmedi valladaha sırada öteki kız var :)
dün akşam eşim bana zorla dukan dışı yiyecek yedirdi görmeniz lazımdı aile faciası yaşayacaktık nedense anlamadım ağlayarak yedim valla
neyse bugün devam ediyorum ama kızımla tavuk döner yedim dışarda hem de dürüm aynuuuuuuuuuuuuur benim dukan gitti mi ne
napacağımı şaşırdım çoluk çocukla iyice zorlanır oldum yine de elimden geldiğince devam edeceğim offf offf ne zor zayıflamak
Tünaydın hatun kişiler,
Herkeşlere en hafifinden hareketli, neşeli, mutlu bir gün diliyorum...
KAhvaltıdan yeni kalktık evlatlarımla..masa öylece duruyor. bir elim de çayım diğer elim de klavye kimin umurunda evin dağınıklığı :) ohhh hayat bana güzel bea...
Canım sıkıldı aslında, eşimin Adana'ya gitmesi söz konusu..Ben de yarın halı koltuk yıkatacaktım :) MAlum pazar günümüzü iyi değerlendirmemiz lazım :)
ŞAka bir yana oğlanın alerjisinden dolayı dip köşe temizlik yapmam gerek..2 hafta oldu hemen hemen yatakları,koltukları çekip altlarını yapmadığım,camlar,kapılar vb.
Bizim evde toz birikmemesi gerek...
--
Nursenacığım, dişçi görüşmen ağrısız sızısız geçer umarım,geçmiş olsun...
Meyracığım,üzülme tartışmalar birlikteliğin olmazsa olmazı..Hiiç tartışmamak daha kötü bence...
Sen tansiyonun durumuna çok evhamlandığından belki gereğinden fazla alınganlık yapmışsındır farkında olmadan..
Sultancığım,hani yeni bir başlangıç yapmıştık hep beraber.? Unuttun sanırım, ben hatırlatayım o zaman...
Miyop,bebeğine geçmiş olsun..
efeeeeem,bu aralar zor günler yaşıyorsunuz ailecek..Allah yardımcınız olsun,Allah hayırlı şifalar versin...
canım dürüm yedim malesefAsucuuumm eğer dürüm yediysen olmazz , ama porsiyon yediysen sıkıntı yok canım , buncacık şeyden gitmez dukan emmim , dürüm yediysen bile , bu akşam sporla yeşil çay ile tolore edebilirsin canım
haklısın çoluk çocukla biraz zorlayabilir bebeem ama malesef bu kilolar başa bela , hemde dediğin gibi vermesi zor , ama biz bu kerataları kısacık zamanda lamadık malesef
Sorma asucum ne zor bu yicekleri ayarlamak ya,
bende hala öglen icin ne yesem diye düsünüyorum, hicbisey bulamadim
annem kiymali makarna yapmis dünya kadar, dünden kalmis, babamlar hepsi onu yediler öglen icin ama ben yemedim,
ne yesem diye düsünmekten aksam olcak nerdeyse :))))
canım dürüm yedim malesefama devam edeceğim dediğin gibi zaten giderken ve dönüşte yürüdüm hızlıca yeşil çay da içeyim
aslında sabah tartıldım hala 80lerde olunca demoralize oldum biraz eşim daha esnek yaptığı ve hiç yürümediği halde tıkır tıkır veriyor maşallah ben de 70ler diye ağlayacağım nerdeyse
ama dediğin gibi bir çırpıda almadık hemen verecek değiliz zor da olsa en azından 5 kilo daha vermem lazım kaçarı yok yani devam gülüm
ah sen bir de bana sor kızlara ayrı düşün eşimle bana ayrı düşün eşim de dukanımsı beslenmese daha kolay olacak ben bir şekilde idare edeceğim de
mesela bugün dedim zaten tavuk döner yedik akşama yemek yapmam da yemem de yok ben acıkırım olmaz ..........bir sürü şey işte
hergün tavuk kavur kıyma kavur köfte yap maddi manevi zorlanır oldum valla neyse sabretmek lazım
sonuçta aldım tavuk göğsünü yağsız sote yapacağım akşama :))
kızlara da sütlaç yapıyorum sütçüden aldığım süt duruyordu kullanmam lazımdı
SELAM KIZLAR
kaç gündür bişeyler yazamıyorum zaten yazsamda maşallah pek iç açıcı şeyler olmuyo malumunuz ama sizleri takip ediyorum bütün yazılanları hoş sohbetleri okuyorum ve burda sizinle birlikte olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum keşke sizin gibi bi arkadaşım olsaydı şöyle yanıbaşımda derdimi sevincimi paylaşabileceğim bi acı kahve içebileceğim ama nerde ya neyse benden bu kadar artık kötü bişey yazmıcam inşallah kendinize iyi bakın herkese iyi hafta sonları diliyorum
canım benim sen bitanesin vallaAsuşumm işte biz kadınların en büyük dezavantajı şu ki ; malesef erkeklerin o tıkır tıkır metabolizması ile bizimkinin uzaktan yakından alakası yok maleseff
bizdede durum aynı , eşim azcık dikat etse fazlalıklar patır patır dökülüyor , benyırtınıyom onun verdiğinin yarısıyla yetiniyom :26::26::26:
canım benim keşke döner dürüm değilde , ısgara falan yeseydin , zaten insan birazcık takılınca aynı kiloya sapıtmaya çalışıyor , ama nolur düşme bu durumara Asucum , sık biraz dişini , biliyom zorlanıyon ama madem başladım başarıyla bitir bu işi
SELAM KIZLAR
kaç gündür bişeyler yazamıyorum zaten yazsamda maşallah pek iç açıcı şeyler olmuyo malumunuz ama sizleri takip ediyorum bütün yazılanları hoş sohbetleri okuyorum ve burda sizinle birlikte olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum keşke sizin gibi bi arkadaşım olsaydı şöyle yanıbaşımda derdimi sevincimi paylaşabileceğim bi acı kahve içebileceğim ama nerde ya neyse benden bu kadar artık kötü bişey yazmıcam inşallah kendinize iyi bakın herkese iyi hafta sonları diliyorum
canım benim sen bitanesin valla
hazırladım yeşil çayımı şimdi devam diyorum aynen zaten şurda ne var ki önümde 5 kilomu yıldıracak beni yüzmüşüm kuyruğuna gelmişim kurtulacağım 80lerden bir daha da arkama bakmam yediğimi unuttum gittim bişey olmaz Allahın izniyle zaten krebimin birini yememiştim bugün aynı değil ama ona saydım :))
selam kızlar nasılsınız ??? 2 haftadır yoktum ortalarda..
Yazdıklarınızı okumaya çalıştım ... kilo veren veremeyen herkese selam olsun...
Ben aynı kilodayım halen durdu 2 haftadır sporda yapamıyorum.. ama halen yediklerime dikkat ediyorum..Netimde sorun var telefonumu wifi yaptım ordan bağlanıyorum. Netim biraz yavaş..
Kızlar ortada bir şeyde yok ama ben resmen depresyonda gibiyim.. Mutsuzum keyifsizim bebeğimle ilgileniyorum sadece diyebilirim.. Onada geçirmek istemiyorum bu mutsuzluğu.. İyice hareketlendi nerdeyse bütün vaktimi o alıyor diyebilirim...
Öyle işte..
biraz geriden geliyorum kızlar .. Hepiniz kendinize iyi bakın sevgilerimle...
Meyracim üzülme canim olur öyle seyler, erkekelr bazen densiz oluyor düsünemiyoralr :)))
sinirlenme bosver barisirsiniz insallah,
bu arada gecmis olsun tansiyonun oynaklasiyormus herhalde bu ara
)
Saat 10 gibi anca kendimi eve atabildim. Patron kişisini 2 saat bekledikten sonra 3saat pazarlık (türküm pazarlik yaparim zihniyeti bir gün son bulabilir mi?) ve 2,5 saat trafik şürkür kavuşturana...
Asuman, liste için çok tesekkürler,
Yena tablo için de çok çok teşekkürler...
Geçmişi hızlı hızlı okudum. Ben öyle çokca alıntı yapmaya üşeniyorum.
geçmiş olsun canım. ben ne çektim bel ağrısından. en güzel ilaç egzersiz yapmak
meyracım geçmiş olsun
maydanoz kürü yapsan bana çok faydası olmuştu.tansiyonu dengeliyor. hem kilo vermene yardımcı olur, hem (c) vitamini aldığın için grip olmazsın yada hafif geçirirsin
günayydın mutlu hafta sonları dişçiye gidiyorum dua edin öpt
dafi iyi gezmeler güle güle kullan kapılarını
merhabalar herkese
Artı zamanı geldı degılmı her knuda ıradelı azımkar oldum ama su yeme konusunda olamadım gercekten hayatımızdakı boslukları yemekle doldurmaya calıstık. Sımdı de mıde genısledı yedıkce ıstıyor. Hadı bakalım saglıka verelım kıloları ınsallah...canım benim bırak geçmişi geleceğe bak , nerde o eski kapıştığımız günlerrr
hadi bakalım AZİMKAR NEVİNin sahalar dönüşünü kutluyoruz o haldee :118::118::118::119::119::119:
ablacım alınanlar gule gule kullanılsın. Aılecek masallah sıze ben esıme bı suru konusuyorum yok saglıklı beslenelım bılmem ne 3 gun gecıyor oturup aglamadıgı kalıyor et yıcem dıye.... Saat gec oluyor eve gelene kadar yınede mukellef sofra kuruluyor cogu zaman. ..sonuc ortada husran...merhabalar herkese
kıs sen hala acmısın yoksa fazla dusunme ıyıce acıkıp kendını zararlı mamalar yerken bulma sonra...Sorma asucum ne zor bu yicekleri ayarlamak ya,
bende hala öglen icin ne yesem diye düsünüyorum, hicbisey bulamadim
annem kiymali makarna yapmis dünya kadar, dünden kalmis, babamlar hepsi onu yediler öglen icin ama ben yemedim,
ne yesem diye düsünmekten aksam olcak nerdeyse :))))
Canım sutlac cektıcanım dürüm yedim malesefama devam edeceğim dediğin gibi zaten giderken ve dönüşte yürüdüm hızlıca yeşil çay da içeyim
aslında sabah tartıldım hala 80lerde olunca demoralize oldum biraz eşim daha esnek yaptığı ve hiç yürümediği halde tıkır tıkır veriyor maşallah ben de 70ler diye ağlayacağım nerdeyse
ama dediğin gibi bir çırpıda almadık hemen verecek değiliz zor da olsa en azından 5 kilo daha vermem lazım kaçarı yok yani devam gülüm
ah sen bir de bana sor kızlara ayrı düşün eşimle bana ayrı düşün eşim de dukanımsı beslenmese daha kolay olacak ben bir şekilde idare edeceğim de
mesela bugün dedim zaten tavuk döner yedik akşama yemek yapmam da yemem de yok ben acıkırım olmaz ..........bir sürü şey işte
hergün tavuk kavur kıyma kavur köfte yap maddi manevi zorlanır oldum valla neyse sabretmek lazım
sonuçta aldım tavuk göğsünü yağsız sote yapacağım akşama :))
kızlara da sütlaç yapıyorum sütçüden aldığım süt duruyordu kullanmam lazımdı
Canım bende son zamanlarda .ısyerındekı durumlardan fazla yazamıyorum aksamda vakıt olmuyor ama yınede bılıyorum kı her turlu sıkıntımı paylasabılecegım arkadaslarım var. Kendımı kasmadan ıcımden geldıgı gıbı davrandıgım nadır ortamlardan bırı bu topık.sıkıntımızıda sevıncımızıde paylasıyoruz...sende rahat ol canım...SELAM KIZLAR
canım benim , buaralar bende çok kötüydüm ama daha iyiyim çok şükür , sende sıkma o güzel canını
evet yaa bende çok seviyorum burdaki arkadaşlarımı , kaderdaşlarımı , yoldaşlarımı , keşke diyorum gerçek hayattada beraber olabilseydik , neyse en azından burada birlikteyiz , iyiki varsınız cücüşleriim , çok siviyom sizi
Aslıhancım merhaba tatlım
bizden iyilik şükür , aynen devam şekeriimm
duruaklamayı sorun etme çünkü kilo verme ,bazen böyle molalara ihtiyaç duyuyor sanırım , mesela benimki 4-5 ay boyunca durmuştu , umarım en kısa zamanda kaldığın yerden devam edersin canım
ayy o depresyon hali ugünlerde hemen hemen herkeste var sanırım , bende öyleyim , umarım bi an önce geçer bu ruh halimiz ...
bak ne güzel ilgileneceğin bi minişin var , bence kıymetini bil ,biraz pozitif ol bunu bebişine yansıtma , öpüyorum tatlımm
Artı zamanı geldı degılmı her knuda ıradelı azımkar oldum ama su yeme konusunda olamadım gercekten hayatımızdakı boslukları yemekle doldurmaya calıstık. Sımdı de mıde genısledı yedıkce ıstıyor. Hadı bakalım saglıka verelım kıloları ınsallah...
ablacım alınanlar gule gule kullanılsın. Aılecek masallah sıze ben esıme bı suru konusuyorum yok saglıklı beslenelım bılmem ne 3 gun gecıyor oturup aglamadıgı kalıyor et yıcem dıye.... Saat gec oluyor eve gelene kadar yınede mukellef sofra kuruluyor cogu zaman. ..sonuc ortada husran...
kıs sen hala acmısın yoksa fazla dusunme ıyıce acıkıp kendını zararlı mamalar yerken bulma sonra...
Canım sutlac cektı
Canım bende son zamanlarda .ısyerındekı durumlardan fazla yazamıyorum aksamda vakıt olmuyor ama yınede bılıyorum kı her turlu sıkıntımı paylasabılecegım arkadaslarım var. Kendımı kasmadan ıcımden geldıgı gıbı davrandıgım nadır ortamlardan bırı bu topık.sıkıntımızıda sevıncımızıde paylasıyoruz...sende rahat ol canım...
Bende cok streslıyım dokunsalar aglayacagım zaten dun aksam baya agladım rahatladım.mevsımsel gecıs desek degıl nedır anlamadım..benı en cok basarısızlık mutsuz edıyor...yenılgıye ugramıs gıbı...
gündüz kuzenlerim varken cevap yazamadım malesef hiç...
pc benden uçtu çünkü:))
canım üzerinden o az enerjili halini attığına çok sevindim:)))
seni böyle görmek çok iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?