Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim bırak geçmişi geleceğe bak , nerde o eski kapıştığımız günlerrr

hadi bakalım AZİMKAR NEVİNin sahalar dönüşünü kutluyoruz o haldee :118::118:
:118::119::119::119:

kızlar kanaltürk
ü açın hemen
canan karatay konuşuyo haber verem dedim takıldım kaldım kadın güzel konuşuyo iyi geceler
ben de son anda gördüm sonunu izledik ancak
günayydın mutlu hafta sonları dişçiye gidiyorum dua edin öpt

dafi iyi gezmeler güle güle kullan kapılarını

geçmiş olsun canım kurtulmuşsundur artık inşallah diş sıkıntısından

merhabalar herkese
büyük kızımla çarşıdaydık gitmeden bakayım dedim fırsat bulamadım
kızıma kazak çanta şemsiye kitap vs aldık bana sıra gelmedi valladaha sırada öteki kız var :)
dün akşam eşim bana zorla dukan dışı yiyecek yedirdi görmeniz lazımdı aile faciası yaşayacaktık nedense anlamadım ağlayarak yedim valla
neyse bugün devam ediyorum ama kızımla tavuk döner yedim dışarda hem de dürüm aynuuuuuuuuuuuuur benim dukan gitti mi ne
napacağımı şaşırdım çoluk çocukla iyice zorlanır oldum yine de elimden geldiğince devam edeceğim offf offf ne zor zayıflamak

Asucuuumm eğer dürüm yediysen olmazz , ama porsiyon yediysen sıkıntı yok canım , buncacık şeyden gitmez dukan emmim , dürüm yediysen bile , bu akşam sporla yeşil çay ile tolore edebilirsin canım

haklısın çoluk çocukla biraz zorlayabilir bebeem ama malesef bu kilolar başa bela , hemde dediğin gibi vermesi zor , ama biz bu kerataları kısacık zamanda almadık malesef

Son düzenleme:

Sorma asucum ne zor bu yicekleri ayarlamak ya,
bende hala öglen icin ne yesem diye düsünüyorum, hicbisey bulamadim
annem kiymali makarna yapmis dünya kadar, dünden kalmis, babamlar hepsi onu yediler öglen icin ama ben yemedim,
ne yesem diye düsünmekten aksam olcak nerdeyse :))))

aynen öle yenacım bu hafta çok zor geçti benim için yeter bitsin bu hafta diyorum artık ne diyim herşeyin hayırlısı sende hastaymışsın sanırım geçmiş olsun dikkat et kendine

canım dürüm yedim malesef ama devam edeceğim dediğin gibi zaten giderken ve dönüşte yürüdüm hızlıca yeşil çay da içeyim
aslında sabah tartıldım hala 80lerde olunca demoralize oldum biraz eşim daha esnek yaptığı ve hiç yürümediği halde tıkır tıkır veriyor maşallah ben de 70ler diye ağlayacağım nerdeyse
ama dediğin gibi bir çırpıda almadık hemen verecek değiliz zor da olsa en azından 5 kilo daha vermem lazım kaçarı yok yani devam gülüm

ah sen bir de bana sor kızlara ayrı düşün eşimle bana ayrı düşün eşim de dukanımsı beslenmese daha kolay olacak ben bir şekilde idare edeceğim de
mesela bugün dedim zaten tavuk döner yedik akşama yemek yapmam da yemem de yok ben acıkırım olmaz ..........bir sürü şey işte
hergün tavuk kavur kıyma kavur köfte yap maddi manevi zorlanır oldum valla neyse sabretmek lazım
sonuçta aldım tavuk göğsünü yağsız sote yapacağım akşama :))
kızlara da sütlaç yapıyorum sütçüden aldığım süt duruyordu kullanmam lazımdı

Asuşumm işte biz kadınların en büyük dezavantajı şu ki ; malesef erkeklerin o tıkır tıkır metabolizması ile bizimkinin uzaktan yakından alakası yok maleseff

bizdede durum aynı , eşim azcık dikat etse fazlalıklar patır patır dökülüyor , benyırtınıyom onun verdiğinin yarısıyla yetiniyom :26::26::26:

canım benim keşke döner dürüm değilde , ısgara falan yeseydin , zaten insan birazcık takılınca aynı kiloya sapıtmaya çalışıyor , ama nolur düşme bu durumara Asucum , sık biraz dişini , biliyom zorlanıyon ama madem başladın başarıyla bitir bu işi

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR

kaç gündür bişeyler yazamıyorum zaten yazsamda maşallah pek iç açıcı şeyler olmuyo malumunuz ama sizleri takip ediyorum bütün yazılanları hoş sohbetleri okuyorum ve burda sizinle birlikte olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum keşke sizin gibi bi arkadaşım olsaydı şöyle yanıbaşımda derdimi sevincimi paylaşabileceğim bi acı kahve içebileceğim ama nerde ya neyse benden bu kadar artık kötü bişey yazmıcam inşallah kendinize iyi bakın herkese iyi hafta sonları diliyorum

canım benim , buaralar bende çok kötüydüm ama daha iyiyim çok şükür , sende sıkma o güzel canını

evet yaa bende çok seviyorum burdaki arkadaşlarımı , kaderdaşlarımı , yoldaşlarımı , keşke diyorum gerçek hayattada beraber olabilseydik , neyse en azından burada birlikteyiz , iyiki varsınız cücüşleriim , çok siviyom sizi

canım benim sen bitanesin valla
hazırladım yeşil çayımı şimdi devam diyorum aynen zaten şurda ne var ki önümde 5 kilomu yıldıracak beni yüzmüşüm kuyruğuna gelmişim kurtulacağım 80lerden bir daha da arkama bakmam yediğimi unuttum gittim bişey olmaz Allahın izniyle zaten krebimin birini yememiştim bugün aynı değil ama ona saydım :))

canım benim herşey yoluna girer inşallah
herşeyini paylaşabilirsin bizimle yanında olamasak da yanındaymış gibi olmaya çalışırız hadi yap bir kahve de içelm beraberce canım çekti

cücümm sende bitanesin , bi bi bi

yavrıımm sen artık işin sonuna gelmişsin , yapacaksın kuzumm :128::128::128::128:

şimdi unut döneri , onu krep hakkına say önüne bak , yarın saf protein yaparsın , yırtarsın bu durumdan , hadi bakalımm

selam kızlar nasılsınız ??? 2 haftadır yoktum ortalarda..

Yazdıklarınızı okumaya çalıştım ... kilo veren veremeyen herkese selam olsun...

Ben aynı kilodayım halen durdu 2 haftadır sporda yapamıyorum.. ama halen yediklerime dikkat ediyorum..Netimde sorun var telefonumu wifi yaptım ordan bağlanıyorum. Netim biraz yavaş..

Kızlar ortada bir şeyde yok ama ben resmen depresyonda gibiyim.. Mutsuzum keyifsizim bebeğimle ilgileniyorum sadece diyebilirim.. Onada geçirmek istemiyorum bu mutsuzluğu.. İyice hareketlendi nerdeyse bütün vaktimi o alıyor diyebilirim...

Öyle işte..

biraz geriden geliyorum kızlar .. Hepiniz kendinize iyi bakın sevgilerimle...

Aslıhancım merhaba tatlım

bizden iyilik şükür , aynen devam şekeriimm

duruaklamayı sorun etme çünkü kilo verme ,bazen böyle molalara ihtiyaç duyuyor sanırım , mesela benimki 4-5 ay boyunca durmuştu , umarım en kısa zamanda kaldığın yerden devam edersin canım

ayy o depresyon hali ugünlerde hemen hemen herkeste var sanırım , bende öyleyim , umarım bi an önce geçer bu ruh halimiz ...

bak ne güzel ilgileneceğin bi minişin var , bence kıymetini bil ,biraz pozitif ol bunu bebişine yansıtma , öpüyorum tatlımm

Meyracim üzülme canim olur öyle seyler, erkekelr bazen densiz oluyor düsünemiyoralr :)))
sinirlenme bosver barisirsiniz insallah,
bu arada gecmis olsun tansiyonun oynaklasiyormus herhalde bu ara

)

saol canım...

barıştık şükür:)

bence ticaret pazarlıksız olmaz:)))

o yüzden pazarlığın kalkıcanı zannetmiyorum ben, tabi dozunda pazarlık iyidir....

saolasın dafi ablacım...
maydonoz kürüde iyi fikir, bir düşüneyim, çok saolasın....

günayydın mutlu hafta sonları dişçiye gidiyorum dua edin öpt

dafi iyi gezmeler güle güle kullan kapılarını

geçmiş olsun....

oğlun var paran neyine, kızın var malın neyine derler ya:)))
annem bana ben bekarken bazen derdi bunu ve gülerdi:)))

canım benim bırak geçmişi geleceğe bak , nerde o eski kapıştığımız günlerrr

hadi bakalım AZİMKAR NEVİNin sahalar dönüşünü kutluyoruz o haldee :118::118:
:118::119::119::119:
Artı zamanı geldı degılmı her knuda ıradelı azımkar oldum ama su yeme konusunda olamadım gercekten hayatımızdakı boslukları yemekle doldurmaya calıstık. Sımdı de mıde genısledı yedıkce ıstıyor. Hadı bakalım saglıka verelım kıloları ınsallah...
ablacım alınanlar gule gule kullanılsın. Aılecek masallah sıze ben esıme bı suru konusuyorum yok saglıklı beslenelım bılmem ne 3 gun gecıyor oturup aglamadıgı kalıyor et yıcem dıye.... Saat gec oluyor eve gelene kadar yınede mukellef sofra kuruluyor cogu zaman. ..sonuc ortada husran...

kıs sen hala acmısın yoksa fazla dusunme ıyıce acıkıp kendını zararlı mamalar yerken bulma sonra...

Canım sutlac cektı
Canım bende son zamanlarda .ısyerındekı durumlardan fazla yazamıyorum aksamda vakıt olmuyor ama yınede bılıyorum kı her turlu sıkıntımı paylasabılecegım arkadaslarım var. Kendımı kasmadan ıcımden geldıgı gıbı davrandıgım nadır ortamlardan bırı bu topık.sıkıntımızıda sevıncımızıde paylasıyoruz...sende rahat ol canım...

Bende cok streslıyım dokunsalar aglayacagım zaten dun aksam baya agladım rahatladım.mevsımsel gecıs desek degıl nedır anlamadım..benı en cok basarısızlık mutsuz edıyor...yenılgıye ugramıs gıbı...

gündüz kuzenlerim varken cevap yazamadım malesef hiç...
pc benden uçtu çünkü:))

canım üzerinden o az enerjili halini attığına çok sevindim:)))
seni böyle görmek çok iyi:)

Nevinimm o halde sana İRADELİ İRADELİ İRADELİ diyorum hemde 40 defa , hani 40 kere söyleyince oluyomuş ya

bak ne güzel 92 ye kadar inmiştin , topla kendini fıstığım , bizler daha bebiş sahibi olacaz unutmaa

gündüz kuzenlerim varken cevap yazamadım malesef hiç...
pc benden uçtu çünkü:))

canım üzerinden o az enerjili halini attığına çok sevindim:)))
seni böyle görmek çok iyi:)

evet bende hoşlanmıyorum o halimden , o yüzden ben mutsuzken sizide mutsuz etmeyeyim diye uzak durdum azıcık buralardaa

Canlarım suan hastanedeyım. Esımın mıgrenı tuttu benı almaya geldı ısyerınden ayy o basagrısı ıle bana soıylememıs ılaclar mıdesıne dokuınuyor bende dedım gel serum taktıralım o horluyor bende sızı okudum sıze yazdım...ben alıstım bu duruma mıgren genetık ve sımdılık ılac dısında kesın tedavısı yok hamd olsun bu halımıze. Telefondan yazıyorum ımla hataları ıcın affola...bugun yedıklerımı yazıyım ...
Sabah
Kepeklı beyaz peynırlı sandvıc
Sekersız cay

11 gıbı mıllet kahvaltı edıyordu kı ben 7 de yapmıstım
2 catal beyaz peynır
2 catal menemen
1 ıncecık dılım ekmek

14.30
1 kase mer corba
2 etlı bıber dolması
Yogurt
(Ascı bulgur ve tavuk kıyması ıle bısıler denemıs 3 catal)

Aksam ustu mıde yanmama fayda olur dıye yarım muz...hala gecmıs degıl sabahkı sandvıce buldum kusuru ama bılmıyorum bıber dolmasıda arttırdı zannımca...suan cok acım eve gıttıgımde kahvaltı tarzı bıseler yerım sanırım...yada esım uyanmazsa sadece meyve...sımdılık kactım gorusuruz kuzular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…