yenacım ya resimlere nerden bakıyoruz ben bulamadımmm..hala atamadım acemiliği... buranın hızına bile yetişmeyi beceremiyomki başka yerleri öğreneyim
kedidir o kedi kedidafi'yi gördüm sanki..
Demekki yanılmışım
yanıyooorrmuuu yeşil köşkün lambası yaaarrrben de gördüm ben dee hala yeşil ışığı yanıyor:))
Uyumasın yine pc başında.
Düğün de çok oynadı zaar :)
nasılda yakaladım siziiiAsuuuu,dafi dönmüş..basıldık..:)
nereye kaçtınız yahuuuu
dafiii
teknosa burada yokda netten sipariş verdiğimizde aceba kurdurmaya servis ücreti veriyormuyuzkiii biliyormusun ceco
Senin ayakkabı ve terliğini güle güle kullan
Bu arada TV bakıyormuşsunuzkaç ekran istiyorsunuz bilmiyorum ama biz 10 gün evvel LGnin 82 ekran 3 D Led LCD Tvsini 899 tlye aldık teknosadan hatta Gold da da aşağı yukarı aynı fiyatı birde 102 ekranı 1000 lira falandı Hani aklınızda bulunsun almadan belki eşin bakmak ister Biz sorduğumuzda Yılbaşına kadar fiyatlar aynı sonra yine yükselir demişti satıcı ( şu an yer açmak için çoğu yer indirimdeymiş )
Şimdiden hayırlı olsun canım
Oyyy ne güzel hayırlı olsun
Aslında bende çok isterdim kızlarım baleye gitsin ama büyük kız istediğinde biraz araştırayım dedim ve biraz tanınmış bir yere baktığımda 800 liradan bahsediyordu ama kurs ne kadar sürüyordu sormadım çünkü beni aşıyordu ( sanki şimdi aşmıyormuş gibi olduhalada aşar yani ) Küçük kızı bir iki sene sonra aletli jimnastiğe göndereyim diye düşündüm oda bizim buralarda yok maalesef sırf karşıda yani anadolu yakasında var orayada götürmem çok zor olur
Yinede bir bakalım önümüzdeki bir sene içinde onada güzel bir faaliyet bulmak istiyorum daha ufakken alışsın spora
aminn ama borçlanmadan malesef mal sahibi olunmuyo maaşlıysan gelen yeniyo borç olunca dengeliyoruz biraz zor kötek idare ediyoruzCanım umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bir eve sahip olursunuz. Aslına bakarsan ev aldık diyorum ama ev bizim değil bankanın10 sene sonra bizim olacak yani. En güzeli peşin verip almak ama biz bazı sebeplerden dolayı para biriktiremediğimiz için biraz da mecburiyetten bu yolu seçtik. Kiracılık gerçekten zor. Umarım siz de kurtulursunuz canım kiracılıktan.
evet ya vesteli beğendik ama kimse nettede tercih etmiyolargel
nursena geçmiş olsun canım kızının kursu da hayırlı olsun tv konusunda vestel pek tercih edilmiyor diye biliyorum iyice araştırın bence canım biz de geçen sene aldık ondan az çok biliyorum
özlemcim hayırlı olsun eviniz Allah ödetmek nasip etsin iyi günlerde oturun inşallah
aman bende bu ara ilgilendim valla acayip özellikler zaten bütün gün başındayız tv nin iyice manyak ediyo aletler eminim alınca 3 boyuttu oyundu bağlıcak bizi teknoloji bazı yönlerden iyi bazı yönlerden kötü işteay
canım sanada geçmiş olsun dişçiye gitmek büyük cesaret bende çok korkuyorum. geçmiş olsun dileklerin içinde saol evet bu migren süründürüyor resmen adet dönemi gibi ara ara uğruyor illaki... tv de geçen hafta kaynım aldı samsung led tv 1500 civarı imiş oda teknosadan alındı değişik özeliklleri var nete filan bağlanıyormuş ben pek ilgilenmemde teknolojiyle.
l
kız alaman mallarıda kaliteli oluyo heee beğenmiyonmumCanım gerçekten çok hoş bir takımGüle güle kullan... Hep sağlıklı ve hafif yemekler pişirirsin artık eniştemize
Aslında bende çok istiyorum şöyle güzel bir tencere takımı almayı ama sağ olsun anam ne gerek var diyip duruyor her sene almanyadan bana 1 tane tencere getiriyor yada git benim evdekileri al diyor
Ulen be kadın heves ediyoruz işte tam takım olsun güzel güzel ama yok müsriflik yapma diyip önümü kesiyorkocamında işine geliyor annenin getirdikleriyle idare et işte ne yapcan takımı diyor
İşlerine gelince nasıl işbirliği yapıyorlar bir görsenama eşimin istediği birşeye annem ne gerek var desin anında suratı değişir o an birşey demez ama evde beni yer benim paramla alınacak niye annen engel olmaya çalışıyor diye
Anamda işte ne gerek var parayı kenara koyun mantığında
Neyse bir iki sene daha ses etmim sonra olmadı hepsini ateşte unutur yakarım
vestelden vaz geçtik araştırdıkça afedersinb...kuuunuu çıkardık aman bunun şusu var bunun busu var güya 800 civarı yeter diyoduk almışken şusu olsun almışken busu olsun valla enson 1750 yi buldu :)))nursenacığım sizinde inşalah gönlünüze göre güzel bir eviniz olur...
Kızın balesi de hayırlı olsun...
tv. konusunda ben de asu'ya katılıyorum vestel pek tercih edilmiyor...
En iyisi samsung muş, eğer Teknosa varsa orada haftasonu indirimi oluyormuş onları takip edin dedi beyim. :))
:)
valla öldüm cumartesi amma şimdi iyim allaha şükür ayın 15 i bidaha gidilecekNursenacım dişin içn geçmişler olsun. soğuklarda da zor olur.
bayıldım gayet sağlıklı bi tabak vallaKizlar öglen yemegimi sunuyorum size
komik görünüyor ama güzeldi :))
dikkatli besleniyorum gördügünüz gibi, kahvaltimda güzeldi bugun (normaldi yani saglikli)
Eki Görüntüle 585337
ceco valla süper gidiyosun inşallah vericeksin arkadaşım vallla azmin süper maşşallah diyorumSelam kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmm :122:
Bakmayın hoplayıp zıpladığımaöğleden sonra spora gittim tabi kahvaltıyı geç edince karnım tok diye birşeyler yemedim öncesinde. 80 dakika ful tempolu fitnesimi yaptım ama öyle böyle değil hatta üzerimde tshirt şırpıslak oldu Allahtan hep deyek tshirtte taşıyorum yanımda
Tam fitnesten çıktım yüzmeye geçecektim bir baktım bende bir tuhaflık varElim ayağım başladı titremeye bende yorgunluktandır diye yüzmeden vazgeçip zar zor eve geldim.
Eve gelir gelmez tansiyonumu bir ölçtüm Büyük 9 küçük 5
Öyle böyle değildi ama bütün içim titriyordu sankiEşim hemen tuzlu bir ayran yaptı ( bende söyleniyorum tuz koyma len ödem yapar diye kızdı bana bir sus gidiceksin öbür tarafa hala tuz ödem yapar diyorsun diye )
Şükür şu an biraz daha iyiyim ama eşim bundan sonra en azından yüzmeyi 2 güne indir fitnesse 4 gün devam et dedi. Bu ara sırf daha fazla kilo vereyim diye kendimi baya zorladım eee tatlı şeylerde yemeyince ya kan şekeri yada tansiyon düşünyor
Neyse bende o zaman hafta içi hem yüzme hem fitnesse giderim haftasonuda sırf fitness yada sırf yüzmeye giderimartık o gün ki durumuma bağlı yoksa adamın dediği gibi yığılıp kalacağım bir yerde Allah korusun
Bakalım akşamda halasına gidiceğiz çaya eğer bir daha bukadar düşerse kaçarı yok hastaneye gidiceğim olmadı( hastane hemen karşı apartmanlarında ) inşallah gerek kalmaz
Süper bir görüntü canım
Aslında bende her gün çeksem ya resmini tabağımınhem fikir olur herkese hemde miktar fazlaysa hemen birileri höyyyt kız yarısını ye onun der
Motivasyon açısından çok hoş bir şey olur
Anam nerdeee fırın hikayeydi sonuçtaHe hayali bir yarışmada fırın kazanmışmış gibi olmuşmuşum o ayrı
Mış ve muşlarla kaldıaman uzak olsun öyleleri
Rabbim hepimizi bu tip dolandırıcılardan uzak tutsun ...Aminnnnnnn
çok farkediyo birden yena ne ara 87 ye düştü foto yeni sandımİyiyiz asucuğum..barış iyi çok şükür ben de iyiyim gibi acaip yorgunum ama huzurluyum çok iş yaptık bugün..
Asucuğum albüme 87 kiloluk bir resmimi ekledim..Gerçi oturuyorum,şahane endamımla sallınmıyorum amayüzüm bile nasıl farkediyor gıdı diye bişey yok...
off hiç hoşuma gitmiyo kıyafet burada yazın sıcak olduğu için sarı tisört giyiliyo hava soğudumu önlük sarı tsört giydiklerinde alt farklı giyiyolar rengarenk okul hiçhoşuma gitmemişti mavi önlüğe geçince aman okula benzedi dedim kendi kendimeSizin de okulda serbest kıyafete geçildimi.?
ben hiiç memnun değilim bu durumdan..böyle öğrencilikmi olur Allahaşkına..
Kızım 2 saat kıyafet seçimi yaptı yarın ilk günleri onların serbest kıyafette...
Mesajlaştı kankasıyla ne giyeceklerine dair :)
Canım YENA ya tıkla profil bilgilerine gir..Orda albümlerimden bakabilirsin..
teknosa burada yokda netten sipariş verdiğimizde aceba kurdurmaya servis ücreti veriyormuyuzkiii biliyormusun ceco
baya indirim oluyo turuncu indirim falan
baleyi çok istiyo burada uygun fiyatı haftada 1 gün ayda 90 lira vercez 2 gün olursa 150 lira ayda bide 1 kereye mahsus 80 lira bale kıyafeti alıyorlarmış batıdayken gitsin içinde kalmasın bari kızımın doğuda bişey görmedi yavrucak sosyal olarak
aminn ama borçlanmadan malesef mal sahibi olunmuyo maaşlıysan gelen yeniyo borç olunca dengeliyoruz biraz zor kötek idare ediyoruz
evet ya vesteli beğendik ama kimse nettede tercih etmiyolar
aman bende bu ara ilgilendim valla acayip özellikler zaten bütün gün başındayız tv nin iyice manyak ediyo aletler eminim alınca 3 boyuttu oyundu bağlıcak bizi teknoloji bazı yönlerden iyi bazı yönlerden kötü işte
kız alaman mallarıda kaliteli oluyo heee beğenmiyonmum
teyzesinin kızı anneme çatal kaşık getirmişti annemde çeyize koydu hala kullanırım günlük sarı yaldızı hiç atmadı ik günki gibi kullanıyorum valla benim çeyize bilmem kaç para vererek aldığım takım parlaklığı falan kalmadı
vestelden vaz geçtik araştırdıkça afedersinb...kuuunuu çıkardık aman bunun şusu var bunun busu var güya 800 civarı yeter diyoduk almışken şusu olsun almışken busu olsun valla enson 1750 yi buldu :)))
valla öldüm cumartesi amma şimdi iyim allaha şükür ayın 15 i bidaha gidilecek
bayıldım gayet sağlıklı bi tabak valla
ceco valla süper gidiyosun inşallah vericeksin arkadaşım vallla azmin süper maşşallah diyorum
geçmiş olsun böyle durumlar için galeta falan koy çantana bence kendini iyi hissetmedinmi 1 tane yersin yada elma
tuz ödem yapar haa allah iyliğini versin:)))))))))))
çok farkediyo birden yena ne ara 87 ye düştü foto yeni sandım
inşallah o günleride görürüz yena yüzün çok güzel maşşalah
off hiç hoşuma gitmiyo kıyafet burada yazın sıcak olduğu için sarı tisört giyiliyo hava soğudumu önlük sarı tsört giydiklerinde alt farklı giyiyolar rengarenk okul hiçhoşuma gitmemişti mavi önlüğe geçince aman okula benzedi dedim kendi kendime
sadece şuna seviniyorum keyfi okul kıyafeti deişiyodu okullarda 100 -150 lira civarı sene başı forma parası ödüyodu veliler belli mağzalr anlaşmalı satıyolardı o çileden kurtulduk sanırım
geçmiş birikmiş oku oku anca bitirdim. günayyydınnn diyorum hepicinize
yarın misafir gelcek önce temizlikle başlayacağım güne sonrada mamişleri yapmakla son bulcak
buzluğa koncak paştalar yapmaya gayret edicem yememem için millet gididnce dondurucuya sokmam lazım yememek için
menüm biber dolam
dafinin sodalı bayatlamayan puaçası
bikevitli tatlı:))(tembel kadın tatlısı pudinkle diz gitsin)
susamlı simit
kısır
tatlı azm olur acep ne yapsam başka oksa yetermiki bilemedim varsa fikri olan yardım
merhaba kızlar...
nasılsınız...
ben yine diyete güzel başladım. yaklaşık altı ay sonra...
iştahımı kontrol altına aldım
günlük yaklaşık 20 dakika yürüyüşlere başladım...
korkun benden..
EYLEMLERİM DEVAM EDECEK
hayırlı günler güzeller
bugün hava güneşli çok şükür
yürüsem mi evde kalıp işe güce mi dalsam karar veremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?