Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk başlarda hiç kaçamak yapmadım ama bikaç gündür ufak tefek oldu bir de sabahları kuru kayısı yedim yine de pes etmeyim değil mi

yok canım pes etme, devam et, bol su tüket, biraz da sporu arttır, kaçamak yapma bi süre sonra yeniden vermeye başlarsın.
birde tabi ilk kilo veriş hızlı oluyor ama sonra biraz daha yavaslayarak devam ediyor. ancak böyle olması daha sağlıklı aslında..
bende 100,4 e gelip takılmıştım uzunca bi süre veremedim sonra pes ettim. ama bi süre sonra tekrar basladım ve 96,9 a kadar indim bir anda. su anda mens dönemi öncesi biraz şişkinlik var ama kilom o aralarda gidip geliyor. bırakma sen dvam et :)

aynen.....

haa birde tansiyonum düşecekmi onuda söyleyin??:))
he de benden oy inan...:)

çok sevindim döndüğüneeee:)))
çok özlemiştim seni:)

MEyracığım,tansiyon aletin hayırlı olsun...
İnşallah hiç gerek kalmaz kullanmaya canım...
saol yenam, amin inş......

ben kaçıyım artık...
evde işler meni bekliyo:))))
işi bitirince yine gelirim belki, herkesi öptümmmm

Ben de çay içiyorum...
Burda hava güneşli ama soğuk yine...

Dün oğluma pek vakit ayıramadım diye onunla ilgilendim bu saate kadar parka götürdüm jetonlu oyuncaklara bindirdim,kütüphaneye gittik kitaplarını değiştirdik..
Çok seviyor kütüphaneden kitap seçmeyi.
Caillou nun kütüphane kartı vardı onu izleyen anneler bilir :)
İşte sürekli sorardı anne benim de olsun diye..
Geçen ay kütüphaneye üye yaptık. resimli bir de üye kartı sahibi oldu havalara uçtu resmen..
Okula götürüp attı havasını :)
Okuduğumuz kitapları büyük bir dikkatle dinliyor hiiç sesini çıkarmadan..

umuttçuğum öyle düşünme..Bir iki ısırıkta ne var allasen :)

ah canim benimde babaannemin adi emineymis :) genc yasta vefat etmis malesef ama bütün köy cok severmis onu,
cok becerikliymis marifetliymis, bütün köye yemek yedirirmis, herkes cok severmis,
babam cok kücükken ölmüs, benim adimi emine koymus iste,
köyde yasli bir dedem vardi o demisti sen babaannene benziyorsun diye, keske 1 kere görebilseydim, resmi bile yok.

cokta marifetli sayilmam ama ugrasiyoruz iste :) seviyorum yapip yedirmeyi, hosuma gidiyor yaptiklarim begenildigi zaman

emine bugün ne yedin foto yok mu

yok henüz foto :)
kacamak yaptim malesef tutamadim, o yüzden öglen yemeyimi yemicem, aksam yedigimi cekerim ama

bence 1 dlimle ayran içsen bişey olmaz öğün yerine

bakalim canim, zaten dayanabilecegimi sanmiyorum, önemli olan az yemek, o yüzden 2 dilimden fazla yememeye caliscam,
bide onu öglen yesem daha iyi olur, daha iyi eritirim,
aksamda kendime hafif bisiler hazirlasam mantikli olur

oyyyy bilmmemmmi calliou valla süper buradada yeni yeni öğrendim varmış kütüphane bende kızı götürcem bakalım hem okumaya daha teşvik eder

yenam egenin havasına alışamadımm ya kış olsun ya yaz arkadaş 1 hafta aralıksız yağmur yağdı içim daraldı geçen hafta
alışmışım benbeyaz kara kar dediğimde 1 metreden az kar olmucak alışmışız dizlere kadar gömülmeye 10 yıldır
bugünde bir güneş balkonda yandımda içeri aldımlaptopu anlayamadım alışcaz heralde galiba sanırsam

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sabah uyandığımızda elektrikler kesikti ve kücük cimcimeyle karanlıkta kahvaltı hazırladık mutfağım apartman boşluğuna baktığı için gündüzde olsa mutlaka ışık yakmak zorundayım.
Tabiki kahvaltımında resmini çektim
Öğleden sonra elektrikler geldi hatta o arada komşu ablamla biraz sohbet ettik yeşil çay falan içtik
Öğlen yemeğiminde resimini çektim Artık akşam yemeğinin resminide çektikten sonra gece koyarım yedikten sonra müdahale şansı yok ama olsun bir sonraki günler için uyarılarınızı değerlendiririm

Bizim topiğin en komik üyesi benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kabul etmiyorummmmmmmmmmm olmazzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzz 60:

Neyse öyle olsun kulanmıyorum işte oy

Valla canım bilmiyorum ki teknosanın internet sayfasında vardır müşteri hizmetlerinin nosu en azından oraya telefon açıp sorabilirsin mağazadan alınınca servis ücretsiz olduğu için tahminim internettende servis ücreti almazlar ama en güzeli sormak
Bu arada gerçekten 3 boyultu TVler insanı cezbediyor baştan aman ne gerek var diye düşünürken şimdi eşim kızada aldığında ille 3 boyutlu diye tutturdu dediğin gibi oyunlar iyice bağımlılık yapıyor ama en azından ben KKdayken sesi çıkmıyor

Evet yaaa almanyanın malları gerçekten güzel oluyor
Ben hep derim buranın en kalitelisi oranın en dandiğine yetişemez diye. Dediğin gibi bende çatal kaşık takımımı daha eşimi bile tanımadan seneler öncesinde almıştım ( 17 sene evvel ) ve inan hiç bir yerinde ne pas var ne birşey. Türkiyeden aldıklarımın üzerine İkeadan bir takım daha aldım günlük kullanım için inan onlarıda attım bir kaç ay evvel :26:
Annemin getirdiği dandik alaman çatal bıçakları kullanıyorum şimdi

Daha bugün bile telefonda tembihliyor bak sakın birşey almaya yaza gelince buradan alırsın ne gerek var para vermeye ben sana alırım hem buradakiler daha iyi diye
Büyük kızıma almış çok güzel bir pijama takımı 3 Euro burada 6 - 7 liraya mümkün değil altını vermezler üstelik malı çok çok güzel diyor Tabi deng geliceksin işte mağazalarda indirimlere. Bizimki uyanık sabah kahvaltıyı ettiği an atıyor kendini sokağa bütün mağazaları bir dolaşıyor ve bazen çok çok uygun şeylerde buluyor
Pahalı olanları almıyor ya beğenmezsek diye en azından ucuz almış olduğum için üzülmem ihtiyacı olan birine hediye ederim olur biter diyor
Bakalım bu yaz inşallah bende eksiklerimi olmadı oradan tamamlarım ne yapayım kendi kaşındı

Bu arada evet tuz ödem yapar ama tansiyonuda en çabuk o fırlatır diye eşim zorla verdi bana kalsa bayılacağımı bilsem ödem yapar diye istemem ama inat işte içmesem burnumu sıkıp içirir girpken bal yemiyordum diye eskiden üzerime oturup burnumu sıkardı şimdi alıştım allahtan

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
Bu arada Rabbim bir yastikta kocatsın İnşallah kilolardan hep birlikte kurtuluruz aminnnnnnnnn

Hele şükür yaaa bende uzun zamandır Eylem yok hayırdır acaba diyordum
Eylerimlerin devam etsin tabi hatta bende kendi çapımda eylemler yapacağım inşallahhhhhhhhhhhh Zayıflama eylemi

kızlar gelmişsiniz
valla ben nöbete gitcem birazdan..
az evvelde bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım mutluyum

Rabbim Sağ sağlim kuçağına almayıda nasip eder inşallah
Darısı senin ve diğer isteyen bütün arkadaşlarımızın başına

Rica ederim canım ne demek
Birbirimize bildiklerimizi tabiki söyleyeceğiz Bu arada annenin rahat uyumasına sevindim inşallah Rabbim tez zamanda şifasınıda verir ....Aminnnnnnnnnnn

ben kaçtım yavruşlarr , bu vicdan azabıyla daha oturamam , herkesi öpücükledimm

Canım dolaş dolaşmasınada vicdan azabıda yapma kendine sonuçta çok uzun zamandır iradeli davranıyorsun o bir parçada seni bezdiremeyeceğine göre sorun yok

selammmmmm...
ben geldimmm...:)))

Hoşgeldin ablacığım
İnşallah bir daha kendini bu kadar özletmezsin

Canım tansiyon aletini güle güle kullan
İnşallah fazla ihtiyacın olmaz ama her evde bulunması lazım bence
Çayınıda bulmuşsun strestende uzak durursan inşallah bir daha tansiyon sorunu yaşamazsın aminnnnnnnnnn

Kız ananda tam suikastçi gibi
Pizza reklamını bile görünce ben başımı çeviriyorum şeytan aklıma karpuz kabuğu sokmasın diye senin annende şimdi ne güzel birde evde yapıyor ( anacığımda pek güzel yapar )
Ağlatacaksın beni şimdi hee ama yanlış anlaşılmasın anamı özledim tamamda pizza yiyemiyorum diye ağlarım he şaka şaka
Eminim sen yine iradeli davranabileceksindir
Olmadı kendine kepek unundan ayrı yap En azından biraz daha masum hemde kendini çok daha rahat hissedersin
Yanındada 1 koca bardak ayran tamamdır

selam kızlar aranızda bana da yer var mı :)

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kiloar veriri<

Seçiiiiilll, gadasını aldığım..Hoşgelmişin
Çok sevindim canım seni gördüğüme.
Eeeee nasıl gidiyor hayat,evlilik,iş.?

yenacığım ;

canım hoşbuldummm düğünüme gelemedin nasip değilmiş yağmurgözlüde memlekete gittiğinden gelemedi saolun ama iyi dilekleriniz yetti

benim tek şanssızlığım iştahlı biri olmam ve iştahlı biri ile evli olmam :):)

onun haricinde herşey çok güzel tatlım geri döndüm diyete başladım ama bi süre tartılmıcam beni izinli ancak kontrollü listene alırmısın şekerim :):):)

bu arada eskilerden kimse yokmu çitol beyzuş kimse kalmadımı

Son düzenleme:

ama ama ben vardımm cevap yazdım
yağmur gözlüyle sana görmediniz
bak küstüm mutfağa gidiyorum dolmalarımı yapayım
şimdilik hoş geldinn

heee bu arada en iştahsız kocayı bile yoldan çıkarır bizim iştahımız seçil
benüm herüff 57kilo 1.83 boy duu
şimcik 1.83 boy atmadı çok şükürde kilo baya arttı
90 oldu 10 yılda 33 kilo aldırmışım aslında ona bakarak ben süper formdayım 73 le evlendim 83 üm:))))))))))))

ceco teşekkür ederim çizelgene baktım maşallah sana bende seninle aynı kiloda(128kg ile) diyete başlamıştım 2008 de 82 kiloya kadar düşmüştüm sonra 86-88 gidip geldim doktor normal demişti bi nişanlandım 93 kiloyu buldum sigarayı bıraktım kilo aldım şimdi tartılmadım ama 97-98 varımdır of moralim bozuluyo böyle yazarken bileee inşallah tekrar vericem malesef çok kolay kilo alan biriyim hayatım boyunca dikkat etmem lazım

Son düzenleme:

canım ya kusura bakma görmedim mesajını tşk ederim enişteye iyi bakmışsın bende öyle yaptım 4 aya yakın oldu evleneli 13 kilo aldı :):):) şimdi ikimizde diyetteyiz:)

Al bendede o kadar güzelim
Hani su içsem yarıyor derler ya bizimkide su içmesekte yaramıyor
Ben 14 senelik evlilik süresinde tam 68 kilo almayı başarmış bir uslanmaz obezdim ama Allahın izniyle o günleri geride bıraktık
Artık yavaş yavaşda olsa şu fazlalıklarımızdan kurtulacağız ondan sonra dediğin gibi ömür boyu dikkatli davranıp kilo almadan yaşamaya çalışacağız
Moral bozmak yok güzelim ne olursa olsun yapacağız biz bu işi
Bu arada bende sigara içiyordum ( son birkaç aydır azaltmıştım ama yinede içiyordum ) ve en sonunda dün gece yeter artık madem kilo veriyorsun bari şu sigara illetinide bırakta tam sağlıklı yaşa dedim kendi kendime
Bu sabah itibariyle sigaraya veda etmiş bulunuyorum ve kendimi çok çok iyi hissediyorum
Bana dua edin ne olur bir daha o illeti elime almim aklıma bile gelmesin ki şükür şu ana kadar hiç sorun yaşamadım

Sorma gercekten suikastci bi görsen, cikulata aliyor hemen elime tutusturuyor,
aksam vakti ne yiyemiceksem onu getiriyor,
sunu ye bunu ye :))) rahat birakmiyor masallah,
bide tabi diyet miyet hak getire onun yaninda, her hafta baska bisey esiyor aklina,
neyse allah basimdan eksik etmesin, can sagligi versin :)))
Kepek unu evde yok, suan alma imkanimda yok, malum noel tatili basladi ve dükkanlar 3-4 gün kapali
hatta bütün hafta kapali sanirim, bilmiyorum nezaman geri acilcak :) öyle yani

canım malesef ben sigaraya tekrar başladım 4 ay içmedim sonra bi takım sıkıntılarım oldu bikere yaktım devamı geldi aynı iştahım gibi bi kere bıraktım devamı geldi.... inşallah rabbim gönlüne göre verir birlikte veririz ben bu sitede 2 sene kilo verdim hep birlikte verdik kaçamaklarımızıda yazdık sporlarımızıda malesef spor yapamıyorum evden sabah 7 de çıkıyorum akşam 8 i geçkin gidiyorum gidince yiyincede böyle yaradı dün eşimle eski resimlerime baktım bi 128 kg halim bi 84 kg halim ben neredeyse şuan ortasındayım dedimki ya 128 e doğru gideceksin yada 84 e doğru ben 84 ü seçtim inşallah bu azmimde bitmez

İnşallah hem sigara hemde beslenme konusunda azmimiz devam ederde bizlerde her anlamda hedeflerimize daha çabuk ulaşalım
Valla çok şükür şu ana kadar iyi gidiyor. Bekarken bende 1 sene kadar içmeyip tekrar dediğin gibi bir taneden birşey olmaz diye düşünmüştüm ve inanılmaz kızıyorum şu an o zamanki banuya hayır birde şöyle bir şey var bende zevk alarak içmiyordum zaten sadece can sıkıntısı ve el alışkanlığı ama şimdi kızın kazağı vardı yarım kalan onu bitiririm inşallah bu bahaneyle
Okadar spora gidiyorum bari tam bir sağlıklı hayat olsunda belki metabolizmada kendine gelir ve daha kolay kilo veririm

Neyse sizlere doyum olmaz ama biraz örgümü örüp sonrada akşam yemeği hazırlığımı yaparım
Gece artık resimlerimi eklerim mamişlerimi görür miktarı hakkında varsa bir durum yaparız açık oturum

Kocaman öpüldünüz kızlarrrrrrrrrrrr

selam kızlar

ben böle arada gelip geçmişi okuyorum malesef fazla alıntı yapamıyorum kusura kalmayın artıkın yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum onlar benden daha eski olduğu için tanımıyorum neyse annem buğün doktora gitti tekrar doktor kanser gibi görünmüyo ama kolonoskopi yapılması gerekiyo demiş bakalım hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin kızlar hepinizi çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum ve yine mutlu huzurlu bi akşam diliyorum canlarım

efem teşekkür hoşbuldum inşallah desteğinizle burdan devam edeceğim anneciğine geçmiş olsun

evimde netim şimdilik yok çıkmadan yediklerimi yazayım

sabah 3 ad kuru kayısı 4 adet fındık içi 2 ad ceviz

biraz beyaz peynir yarım domates 2 zeytin yeşillik 1 dilim kepek ekmeği
ara öğünde 2 galete
öğlen yarım kase mercimek çorbası türlü(patatesleri ve suyunu yemedim) yağsız salata 1 dilim ekmek
ara öğün 1 elma
akşam üstüde yarım simit yedim bitki çayı içtim

akşam muhtemelen çayın yanına ufak bir tost yaparım yada sadece yoğurt çorba

sizce çokmu yorumlarınız önemli benim için sabah okurum artık hepinize iyi akşamalar

Son düzenleme:

Nevinim kahvaltın çok güzel canım , bozmadan aynen devam
kuzum ben delimano aldım , esse ile karacanın seramik kalınlığı 1.5 mm di sanırım bununki 3.5 mm , hani özgür şef kullanıyor ya programında , izlediysen bilirsin işte ondan aldım bebeemm

hadi bakalım aynurcum.. o kadar da takma ama çok etki edeceğini sanmam yaw 1 dilim pastanın :44:

Ayçacım Dukan öyle demiyo ama , küçük bi kaçamak su solu balona iğne batırmak olabilir diyor , ondan sıktım canımı , normalde ucundan 1 çatal alıp bırakırdım ama öyle yapmadım , bildiğin yedim işte

selammmmmm...
ben geldimmm...:)))

tekrardan hoşgeldiinn , bir daha karayiplere gitmessin inşAllahh

sağolasın canım , oldu bi kere

Eminemm olacak bu iş , sen takma ananı sıkıntı etme , istersen tam buğday unu al , pizzanın hamurunu ondan yap , malzemelerdende cıss olanları az koy , olurmu kuzumm ??

Kızlar ben kilo cizelgesi yaptım ama profilime ekleyemiyorum hakkımızda kısmını degistiremiyormuyuz???

canımm çizelgenin HTML kısmındaki HTTP ile başlayıp PNG ile biten kısmı yapıştıracaksın

selam kızlar aranızda bana da yer var mı :)

hoşgeldin mimarhanımcıım , tabikide yerimiz var , ayupsın arkayı 5leriz olmadı
zaten başlamışın bu yola , 12.5 kilo verdiğini okudum , Allah daim etsin , kalan kilocuklar patır patır gitsinler inşAllah

güzel vermişsin maşallah
ben de 24 gündür dukan yapıyorum 4 kg verdim ama 10 gündür veremedim hiç vazgeçmek üzereyim nerdeyse dukandan

vazgeçme ASUUUU , sen 10 gün diyon ben bu duraklama yada yakın yerlerde gezinme olayını 1 aydır falan yaşıyom ama yavaş yavaşta olsa gidiyo ,sıkma canını kuzumm , sen pes edecek insan değilsinn

ilk başlarda hiç kaçamak yapmadım ama bikaç gündür ufak tefek oldu bir de sabahları kuru kayısı yedim yine de pes etmeyim değil mi

yaa kuru kayısı için dukan ,sindirime yardımcı olsun diye günde 2-3 tane yiyin diyor ,sen onu kaçamaktan sayma , bende yiyom

benim de çizelgem oldu
ihihi :)

canım yanlış yere yapıştırmışsın , profiline girip ordaki HAKKIMDA bölümünün ÇİZELGE kısmına yapıştıracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…