Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence sağlıklı beslenmeye çalışırken oruca başlaman kötü olmamış bence, aksine iyi olmuş bence:))
çünkü bazı şeyleri bizlere öğretiyor oruç.... değilmi?

selammmmmm...
ben geldimmm...:)))

selam
hoşgeldin canımmm:)))
nasılsın yağmurgözlüm görüşmeyeli? hangi rüzgar attı seni buralara?:)

tüh yaa geçmiş olsun, neyse oluyor arada bir böyle aksilikler, belkim bunda da vardır bi hayır....

saol canım benim:)
inş güzel rakamlar gösterir bu tansiyon aleti bana:))

aletlerle işim var benim galiba
baskül derken şimdide tansiyon aleti çıktı
haydi aletler güzel rakamlar gösterin banaaa:))))
bu teknoloji bana yaramıyomu ne, ben bi dağa mı taşınsam ne pılımı pırtımı toplayıp:)))))
yok ben insanı az, teknolojisiz bi ortamda yapamam, çok zorlar beni
Allah korusun....

birde benim annemde emine:))
emineler genelde marifetli-hamarat olurlar, onlardan biride sensin demekki:))
babanın sana tatlıyı buyurduğu kadar varsın demekki tatlım:)))
ayrıca ellerine sağlık.....

çok teşekkür ederim...
bilgiler içinde tekrar tekrar çok teşekkürler, hepsine dikkat edeceğim....

HEPİNİZ İYİ Kİ VARSINIZ...........

oğul otu çayımı içtim yeni
birde limon içtim....
limonla kanka olduk iyice bu aralar

limonu içince içim bir ferahladı ki sormayın, ohhh bee dünya varmış:)))

heppinizi öpüyorum

evde daha işler beni bekliyor

1 saat tempoluca yürüdüm iyi oldu valla evde dursam boş boş oturcaktım herhalde
gelince 1 yumurtayla menemen yaptım az peynirle yedim şimdi de yeşil çay içiyorum
akşam için kıymalı taze fasülye koydum ocağa pişiyor şimdi
nevincim Allah kabul etsin orucunu canım ben de tutsam iyi olacak aslında ama bu hafta tutamam galiba
aynurcum esracım yürüyün kuzular aferin size
meyracım tansiyon aletin benimkine benziyor sadece markası farklı inşallah hiç yüksek sayılar görmezsin canım sarımsağa ve limona devam et bence de
emine bugün ne yedin foto yok mu

hoşgeldin tabii ki yerimiz var

:) teşekkürler...bende kilo verme sürecimden bahsedeyim.
çocukluğumdan beri hep tombiş olan ben 6 ay kadar once kilo vermeye karar verdim,
doktor bir arkadasımla birlikte dukan yapmaya basladık ilk 1,5ayda 10 kilo verdim
sonra bıraktım bi süre 2 kilo kadar geri aldım ve şimdi yeniden başladım , toplamda 12,5 kilo vermiş durumdayım.
Verilecek çok kilo var ...

ooooo hoş geldin evlendiğini duymuştum yenadan hayırlı olsun inşallah gene veririz sen azimli hatunsun
ben kaçtım yavruşlarr , bu vicdan azabıyla daha oturamam , herkesi öpücükledimm
koş aynur kooşşşş anca erir cücüşümmm yürüme
man ayda yılda bi yemişin ömür boyu yemicez deil ya yavru bazen mecbur yiyoruz işte
selammmmmm...
dökülün bakemkaçar kilo alaraktan döndünüz yağmur gözlümmmm hoşgeldin
aman buranında havası nemli geçen yüklükte battaniyeler nemlenmiş benimde hep açıyorum havalandırıyorum şimdilik yok kalmadıbakalım kolay gelsin bende olsam sinir olurdum sabırrr
güzelmiş inşallah ihtiyacın olmazda kulanma gereğin kalmaz tansiyon zor hastalık annemde var benim tansiyon allak bullak oluyo resmen

bence 1 dlimle ayran içsen bişey olmaz öğün yerine

güzel vermişsin maşallah
ben de 24 gündür dukan yapıyorum 4 kg verdim ama 10 gündür veremedim hiç vazgeçmek üzereyim nerdeyse dukandan

evimi dip köşe temizledim alıları falan attım şimdide nescafemi aldım 3 galeta ile balkondayım acayip sıcak bi hava pasta börek faslına gececeğim dolmamı falan yapayımda yarına hazır olsun
asu valla iyi ettin yürümüşsün

güzel vermişsin maşallah
ben de 24 gündür dukan yapıyorum 4 kg verdim ama 10 gündür veremedim hiç vazgeçmek üzereyim nerdeyse dukandan

bazen duraklamaya giriyor ama hiç pes etme aynen bozmadan devam et, sonrasında tıkır tıkır gitmeye başlıyor yine.
birde sakin kacamak yapma kücücük bir lokma bile günlerce durmasına neden oluyor ama o da sıkıntı deil durdugu donemde biraz daha yürüyüsü arttırmak ve sabretmek lazım. artık dukan konusunda uzman oldum beni dinle pes etme

afiyet olsun canım...
inş görmem canım...

saol canım...

Kızlar ben kilo cizelgesi yaptım ama profilime ekleyemiyorum hakkımızda kısmını degistiremiyormuyuz???

canım şu linki bi incele;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

İyi haftalar arkadaşlar :)

Enerjisiz bir başlangıç yaptım ben haftaya. Umarım sizlerin başlangıcı güzel olmuştur. Oğlumun uyku sorunları yüzünden çok geç yatıyorum 3-5 gündür, sabah sürünerek kalktım 2 defa, 2 çocuğu hazırlayıp yedirip yolldım 1 saat arayla, sonra tekrar uyudum bu sabah. Hava soğuk ama pırıl pırıldı. Yürüyüş için çok iyiydi ama dayanamadım işte

Hafta sonu biraz azalttım yediklerimi ama yeterince değil. Sofraya gelen tatlıdan 2-3 tatlı kaşığı almak, diğer iktamlardan birer ısırık almak gibi kaçamaklarım oluyor. Ki bunlar olduğu sürece aldığım kiloları vermem imkansız.

Neyse, zayıf başladı ama iyi gider umarım. Hafta sonu tavuk gibi sağa sola kaçışıp işlerimizi hallettik, evde olmadığım için d ehiç giremedim, şimdi geçmişe dönüp bakayım :)

ellerine sağlık canım ben de isterim bir kahve ama
yürüdüm iyi oldu da işler duruyor bana da cuma misafir gelecek dip köşe girmem lazım benimde
tatlı için sana önerim tiramsu olabilir kedi diliyle hem pratik hem lezizhem canım istiyor bir de cheese kek de istiyor canım cumaya yaparım belki

Oyumuza karşı vaadleriniz nedir.? :)
Emeklilik yaşı düşecekmi.?,veya 3 gün de 5 kilo verebilecekmiyiz.?
Kömür,erzak gönderecekmisiniz adrese.?
Siz he deyin biz zaten hemen inanırız ve oylarız komik arkadaşaınızı.:))

sadece şuna seviniyorum keyfi okul kıyafeti deişiyodu okullarda 100 -150 lira civarı sene başı forma parası ödüyodu veliler belli mağzalr anlaşmalı satıyolardı o çileden kurtulduk sanırım

Canım biz işte o parayıda verdik sene başına..
MAdem böyle bir uygulamaya geçilecek ne diye forma aldırtıyorsuuz velilere..
Eşime dediğimde bunları..Binlerce kişi işten çıkarıldı yeni uygulama yüzünden, asıl onlara yazık dedi...
Haklı.. düşüncesizin önde gideniyim ben.:)

Günaydıınn günaydınn

sağol canım....baktım sonunda....birine benzettim seni ama kime bulamadım birtürlüü....neyse aklıma gelirse yazarım...

acaba kime,kime :) Muhtemel şişko biridir :)

Bir sürü mama hazırlamışsın hala azmı diyorsun..
Yahut tuzlulardan birini çıkarıp tatlı bişi ekle..
Veya daha uğraştırıcı,bir tatlı hazırla :)

Ben de çok severim o tür şeyleri..Yılbaşında bir yığın eşantiyon getirir eşim..Biz kızımla yarışırız o senin bu benim diye.:))

Seçiiiiilll, gadasını aldığım..Hoşgelmişin
Çok sevindim canım seni gördüğüme.
Eeeee nasıl gidiyor hayat,evlilik,iş.?

EYLEMLERİM DEVAM EDECEK

ben de eylemlerinde katılabilirim sana umarım

.

Sizi hem şişko hem de anarşikler sizi :)

Bence hiiç üzülme,pişma olma...İyi etmişsin yemişsin. pasta candır, arada yemek gerekir.:))
Hele kendi aldığın pastayı yememek hiiç olmaz.:)
ÖZetle sen işini bilirsin cumaya kadar yerinde yeller eser o pastanın..

Mutlu seneler oğluna...
Kaç yaşındasın.? Eğer kardeş düşünüyorsanız çok geç kalma derim..
Çünkü şartlar hiç bir zaman uygun olamıyor maalesef..

selammmmmm...

Ohhh beeee nihayet..Hoşgeldin yağmurumgözüm
Sözleştinizmi seçille siz.?
Artık gitme lütfen, gelir seni zorla alırım haberin ola..
Adresini biliyorum nasıl olsa..
Yahut topikçe buluşup geliriz :)

yağmurgözlü hoşgeldin canım biz de tam kaçaklardan bahsetmiştik
semiranı da getirseydin yanında
hoşbuldum canım kaçaklar birer birer dökülüyoruz inşallah semirancımda toparlanırda döner
hoşbuldummm canımm gitmekle hata ettim zararın neresinden dönülürse karmış bende döndüm işte...
hoş geldiinn
gidebileceğin daha doğru bir adres yok canım.

hoşbuldum canım çok bunalmıştım biraz uzak kalayım dedim ama aslında burdan uzak kalarak en büyük hatayı yaptım ve kilolarımla geri döndüm

ilk başlarda hiç kaçamak yapmadım ama bikaç gündür ufak tefek oldu bir de sabahları kuru kayısı yedim yine de pes etmeyim değil mi

gel yavrumm gel al beni keşke gelsennn

MEyracığım,tansiyon aletin hayırlı olsun...
İnşallah hiç gerek kalmaz kullanmaya canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…