iiii günler kuzucuklaar
yaa bişi sorucam gözümde arpacık çıktı demiştim ya 5 ay oldu hala geçmedi dr. gittim
gebelik var diye ilaç veermedi sıcak su ile pansuman sürekli sürekli denedim geçmedi
en sonunda antibiyotik damla verdi 15 gün kullandım yine fayda etmedi
souuuçç:gebelikten kaynaklandığını söyledi doğumdan sonra geçer içi dolu değil sadeece şişlik var diyo
vücut vitaminsiz kaldığı için mikroplara karşı direnç gösteremiyomuş
böle bişey duyan veya başına gelen olduuuumuuu:26::26:
bide ben daha hamile olduğumu bilmiyodum kmşuyla karşılaştık
-aaaa gözünde arpacık çıkmış dedi
bende evet ilk defa oldu dedim
- (komşu) bende hamileyken çıkmıştı 9 ay boynca geçmed i doğumdan sonra kendiliğinden geçti dedi
şimdi aklıma geliyoda çünkü hamile kaldığım günden beri gözümdee geçmedi gitti (kendi kendime nazardan koruyacaksaaman 9 ay dursun gözümde dedim)
işte böleeee şaştım kaldımm
Esrammmm güzelim ben geçen ayki ölçülerimi hatırlamıyorumsende vardır herhalde.
Bu ay
Belim; 112
Basen; 132
Umarım düzgün ölçmüşümdür
Sana zahmet bir baksana fark varmı yokmumeraktan çatlarım yoğsam
iiii günler kuzucuklaar
yaa bişi sorucam gözümde arpacık çıktı demiştim ya 5 ay oldu hala geçmedi dr. gittim
gebelik var diye ilaç veermedi sıcak su ile pansuman sürekli sürekli denedim geçmedi
souuuçç:gebelikten kaynaklandığını söyledi doğumdan sonra geçer içi dolu değil sadeece şişlik var diyo
- (komşu) bende hamileyken çıkmıştı 9 ay boynca geçmed i doğumdan sonra kendiliğinden geçti dedi
şimdi aklıma geliyoda çünkü hamile kaldığım günden beri gözümdee geçmedi gitti (kendi kendime nazardan koruyacaksaaman 9 ay dursun gözümde dedim)
Bu arada kızlarrrrrrrrrrr ya şu sigara ne lanet birşeymiş yaaaaaaaa
Bugün ikinci sigarasız günüm ama dün okadar rahat geçmişken bu sabah kalktığımdan beri resmen krizlerdeyim
Resmen uzun zamandan sonra bugün kaçamak yaptım4 tane kurabiye yedim
Sırf o an canım sigara istiyor kendimi kandırmak için yedim canımın istediğinden değil yani sonrada oturdum eşimi arayıp bir güzel ağladım
Eşim bile şaşırdı yaw sen öyle birşey yapmazdın nasıl olur diye. Hayır şu sigarayı bırakacağım derken iyice obur olup verdiklerimi almaktan çok korkuyorum çünkü sabahtan beri deli gibi ne yesem diye düşünüyorum
Neredeyse 3 senedir sigara içmeyen eşim bile halime nasıl üzüldüyse yaw sen vazmıgeçsen en azından kilo verene kadar yada en kötü ihtimal yaza annenler gelince nasılsa içemiyorsun gecede arada orada kalırsan daha çabuk bırakırsın diye bana seçenek sunuyor
Dayananmaya çalışacağım ama bu abur cuburdan uzak durmaktan daha zormuş yaaa
Banucum tam çıkıyordum mesajını gördüm. şimdi baktım ve not ettim ölçülerini. canını sıkmak istemiyorum ama geçen ay 111-132 imiş ölçülerin. istersen spora gittiğinde spor hocan ölçsün şöyle üstten. bir dahaki ay da ölçütürürdün ona. sorardın hem incelme olmazsa niye diye. yanlış mı ölçmüştün geçen ay acaba. ben en çok senden umutluyum.
Canim ben ne kesfettim sende onu yap,
simdi sigarasizliktan elin kurabiyelere felan gitmesin diye sürekli cay yap ic, mesela gecen ben kusburnu cay yapip ictim, biliyosundur onu zaten, türkiyedede vardir herhalde,
böyle tatlimsi tatlari var, mesela degisik cilekli felanda cay alabilirsin, yarim kasikda seker atiyorum (sekeri azalttim hatta, ama tam kesmedim henüz) ondan sonrada elin hic degilse oyalaniyor, ic dur,
ise yariyor bence, iki gündür aksamlari öyle yapiyorum, dünde balli süt ictim mesela, ama balli süt bence daha kalorilidir kusburnu cayindan.
Pizzayida aman bosver, inan benim elimde olsa hic yapmicam ama naparsin annem iste :26:
kafaya biseyi koydummu yapiyor, nekadar söylendiysem, nekadar kizdiysamda fayda etmedi,
babama kizar cok misafir cagiriyor diye, ama kendiside börekten pizzadan ondan sundan hic vazgecmiyor, sürekli yaptiriyor bana neyse ya
pek sebzede yok sanirim evde, yoksa bol sebzeli yapcaktim pizzanin bi kösesini kendime, ama kabak felan var onlada güzel olur,
brokoli felan olsa süper olurdu bide paprika, neyse kizkardesime sorim bakalim varsa getirsin,
malum dükkanlar kapaliiiiiiiiiiii :18:
ya gülme hakkaten resmi göremedim beyza abla ve yurdanur abla kayp ararım ben onu bi ara sen napıyosun msnde açmıyorum görüşemedik senle uzun zamandır topice gelmiyorum ama sizinlede görüşebildim çitol facede oyunlara takılıyo yena ile düğünden önce telefonlaşmıştır burdan tanıştığım öznurumla devamlı görüşüyorum burdaki dostluklar çok sıkı hatta biz buluşmuştuk resimlerimizi falan eklemiştik belki yine öyle bişeyler olur
Canım hiç kendine kızma inan senin yerinde başkası olsa aynı şeyi yapmaya niyetlenirdiİnan bende her pizza reklamı çıktığımda küfür ediyorum adamı dinden imandan çıkartacaksıniz manyaklar diye
Yine allahtan enişte engel olmuş valla benimki olsa inan dayanamaz iyi alalım madem derdiondan sonra yedikce yer sonrada kendime kızardım herhalde
Zaten sırf o yüzden inan eşime alsakmı demiyorumyoksa inan benim çoktannnn kaçamaklara araya girmişti ama kendimle savaşıyorum bazen
Canım çok geçmiş olsun
Gerilim yaşadıysan sıkıntıdanda ateşin çıkmış olabiliryani benim en azından öyle olabiliyordu geçmişte bir şeye çok üzüldüğümde eşim aynı gece hep senin ateşin çıkmış derdi hatta sıtma bile tutardı arada artık nasıl kendimi kasıyorsam o dönem.
Neyse Allah bir daha göstermesin canım...Aminnnnnnnn
Bu arada 10 gün boyunca bol bol derslerine çalışki sınavın çok güzel geçsinki yılbaşından sonra çok daha rahat beslenmeye odaklanıp kendimize çeki düzen verirken sende aramızda ol
Şimdiden başarılar canım
Sağ ol canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Evde sebze kalmadı yarında pazara çıkacağım nasılsa diye bugünlükte idare edeyim ondan sonra artık pırasamıda yaparımıspanağımıda proteinden eşime ööö gelmiş tabi şirkettede hep dışarda et yediklerinden akşam tavuk veya başka bir protein görünce adam cıldıracak gibi oluyormuş yeni itiraf etti
Yarında inşallah uygun olursa balık alırım olmadı arada sebze ve proteinle idare ederim
Eylemlerim devam edecek
Bu arada pizza konusundan bende hayatta bir dilimle duramam o yüzden uzun zamandır erteliyorumHatta geçen emine diyince acaba bende mi kepek unu alıp yapsam diye düşündüm fakat kendimde yapsam yapmışken iki tepsi yapar sonra gelip geçip yersem diye anında vazgeçtim
Az önce mesaj geldi. ben bunu begendim bu daha güzel bunu aldim diye...Siyahi yokmuydu dedim yok dedi ve ısrarla bu da güzel diye beni ikna etmeye çalışıyor. artık napalim, çok pahalı birde siyahi diyemem eli mahkum içimden söylene söylene giyeceğim.
Bizde eşimle 5 sene evvel almanyaya gittiğimizde kışlık Cat almıştık kendimize inan hala giyiyoruz taş gibihatta arada benim kız bile benimkileri giyiyor
Bugün ikinci sigarasız günüm ama dün okadar rahat geçmişken bu sabah kalktığımdan beri resmen krizlerdeyim
4 tane kurabiye yedim
teşekkür ederim hiçbir değişiklik yok rutin aynen devam çok şükür iyiyim seçilcim hatta ramazan bayramına kadar süperdim...96 lara kadar düşmüştüm..yıllık iznimle bayram tatilini birleştirip üç hafta maa aile kardeşler kuzenler yeğenler köyde kalınca 7 kg artıyla döndüm...moral sıfıra indi eee boğaz açılınca dururmu devamı geldi tabiki..
şu son bir ay içinde sağlık sorunlarım oldu yine belimden rahatsızlandm bir sürü iğne ilaç mr vs iki tane bel fıtığı ve bel eklemlerimde bozulma varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş doktorların her zamanki gibi ilk dediği kilo ver rahatlarsın...daha belim için olduğum iğne yerlerim iyileşmeden bronşit oldum tekrar bir sürü iğne ilaç...
biraz kilo verelim bir 90 topiği buluşması yaparız güzel olur
Nuhancım tebrikler, 4er cm gitmiş ikisinden de. çok ideal bir kayıp bence.
Banucum tam çıkıyordum mesajını gördüm. şimdi baktım ve not ettim ölçülerini. canını sıkmak istemiyorum ama geçen ay 111-132 imiş ölçülerin. istersen spora gittiğinde spor hocan ölçsün şöyle üstten. bir dahaki ay da ölçütürürdün ona. sorardın hem incelme olmazsa niye diye. yanlış mı ölçmüştün geçen ay acaba. ben en çok senden umutluyum.
teşekkür ederim hiçbir değişiklik yok rutin aynen devam çok şükür iyiyim seçilcim hatta ramazan bayramına kadar süperdim...96 lara kadar düşmüştüm..yıllık iznimle bayram tatilini birleştirip üç hafta maa aile kardeşler kuzenler yeğenler köyde kalınca 7 kg artıyla döndüm...moral sıfıra indi eee boğaz açılınca dururmu devamı geldi tabiki..
şu son bir ay içinde sağlık sorunlarım oldu yine belimden rahatsızlandm bir sürü iğne ilaç mr vs iki tane bel fıtığı ve bel eklemlerimde bozulma varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş doktorların her zamanki gibi ilk dediği kilo ver rahatlarsın...daha belim için olduğum iğne yerlerim iyileşmeden bronşit oldum tekrar bir sürü iğne ilaç...
biraz kilo verelim bir 90 topiği buluşması yaparız güzel olur
Bu aralar sigarayı bıraktığımı düşünemiyorum bile. Hemen acıkıyorum çünkü canım tatlı bişeyler istiyo. Bıraksam 150 kg olurum kesin
ablacım sıkma canını inşallah bırakırsın yada baktın olmuyo eşinin dediği gibi yaparsın kilonu verirsin ondan sonra bırakmayı denersin zaten çok içmediğini söylemiştin bence bu kadar stres oluyosa bırakmaya uğraşma hem bak kaçamakların önünü alamazsın sonra bizim için şu anda önemli olan diyetimizBu arada kızlarrrrrrrrrrr ya şu sigara ne lanet birşeymiş yaaaaaaaa
Resmen uzun zamandan sonra bugün kaçamak yaptım4 tane kurabiye yedim
Sırf o an canım sigara istiyor kendimi kandırmak için yedim canımın istediğinden değil yani sonrada oturdum eşimi arayıp bir güzel ağladım
Eşim bile şaşırdı yaw sen öyle birşey yapmazdın nasıl olur diye. Hayır şu sigarayı bırakacağım derken iyice obur olup verdiklerimi almaktan çok korkuyorum çünkü sabahtan beri deli gibi ne yesem diye düşünüyorum
Neredeyse 3 senedir sigara içmeyen eşim bile halime nasıl üzüldüyse yaw sen vazmıgeçsen en azından kilo verene kadar yada en kötü ihtimal yaza annenler gelince nasılsa içemiyorsun gecede arada orada kalırsan daha çabuk bırakırsın diye bana seçenek sunuyor
iiii günler kuzucuklaar
ablacım sıkma canını inşallah bırakırsın yada baktın olmuyo eşinin dediği gibi yaparsın kilonu verirsin ondan sonra bırakmayı denersin zaten çok içmediğini söylemiştin bence bu kadar stres oluyosa bırakmaya uğraşma hem bak kaçamakların önünü alamazsın sonra bizim için şu anda önemli olan diyetimiz
canım ilk defa senden duyuyorum böle bişey ama kafaya takılacak bi durum gibi gözükmüyo oda senin nazarlığın olsun tatlımbu arada cinsiyeti öğrenemedinmi çok merak ettim valla bi özele gitsende öğrensen nasıl sabrediyosun ben olsam duramazdım hayırlı bebeğim
Seninki de ayıp etmiş ben olsam burnundan getiririm ama sen yapma tabiSonra hediye almaktan soğutuyorum adamları
Aslında bu da güzelmiş canım. Ama sen daha iyi bilirsin, giydiğin kıyafetlerin rengi vs ona göre kombin yapacaksın sonuçta. Eğer siyah daha uygun olacaksa değiştirmek için şansını zorla derim ben :)
Mesajını okuyunca benim evladiyelik Harley Davidson'lar geldi aklıma. 10-12 yıl falan oldu hala taş gibilerÜstüne kaç tane bot, çizme aldım hiçbiri onlar gibi çıkmadı valla. Ama en son geçen kış Timberland aldım, onlar da iyi memnunum :)
Bu aralar sigarayı bıraktığımı düşünemiyorum bile. Hemen acıkıyorum çünkü canım tatlı bişeyler istiyo. Bıraksam 150 kg olurum kesin
Canım çok geçmiş olsun
Valla duydum bende daha evvel ama benim başıma gelmedi hiç
Birde ılık çay demiylede kompres iyi geliyor arpaçıkdaistersen birde onu dene tabi birde anne sütü ama onun için cevrede emziren biri varsa olur oda ancak
ablacım sıkma canını inşallah bırakırsın yada baktın olmuyo eşinin dediği gibi yaparsın kilonu verirsin ondan sonra bırakmayı denersin zaten çok içmediğini söylemiştin bence bu kadar stres oluyosa bırakmaya uğraşma hem bak kaçamakların önünü alamazsın sonra bizim için şu anda önemli olan diyetimiz
canım ilk defa senden duyuyorum böle bişey ama kafaya takılacak bi durum gibi gözükmüyo oda senin nazarlığın olsun tatlımbu arada cinsiyeti öğrenemedinmi çok merak ettim valla bi özele gitsende öğrensen nasıl sabrediyosun ben olsam duramazdım hayırlı bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?