Aynen öyle canım şu an diyetim herşeyden önemli bırak kaç senedir tırnak yemiyordum ona başlıyacağım yoksa
Neyse bakalım şimdilik dayanıyorum ama olmadı bir paket imdat çekici niyetine alırımbaktım çok krize giriyorum 1 tane içip yine kalanları saklarım ki gözüm görmesin
Neyse bu sefer kesin kaçtım
Hadi canım sizlere kolay gelsin
kızlar
buraya kötü bi haber yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamıyorum babannem belini kırdı demiştim hatırlarsanız buğün ameliyata aldılar ama şuan durumu çok ağırmış makinaya bağlı yaşıyomuş yani heran ölüm haberi gelebilir gerçi zaten yaşlı 90a yakın yaşı var onun için ölüm iyi belki ama yinede ölüm işte insanın içi sızlıyo haberi aldım ağlıyamıyorum elim ayağım titriyo resmen
kızlar
buraya kötü bi haber yazmıcam diye söz vermiştim kendime ama yine dayanamıyorum babannem belini kırdı demiştim hatırlarsanız buğün ameliyata aldılar ama şuan durumu çok ağırmış makinaya bağlı yaşıyomuş yani heran ölüm haberi gelebilir gerçi zaten yaşlı 90a yakın yaşı var onun için ölüm iyi belki ama yinede ölüm işte insanın içi sızlıyo haberi aldım ağlıyamıyorum elim ayağım titriyo resmen
ceco çok az yiyorsun gibi geldi bana sabha 1 yada 2 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği yesen bence
çok oturmuş bir menüye benziyor afiyet olsun :)selam kızlarr...
banucum gibi resimli olmasada bende menümü paylaşayım...
kahvaltı...
tam buğday ekmek..yağsız peynir...yeşilzeytin..domates..salatalık..şekersiz çay...
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
kıymalı patlıcan oturtma...bol yeşil salata..
ara
acıkırsam elma
akşam
ton balıklı salata..
aralarda yeşilçay ıhlamur çay vs
su pek içemiyorum bu aralar
kızlar
Selamün Aleyküm Kizlar
Eve geleli 1 saat oldu ama bugünde fazla yoruldum herhalde yüzmeden sonra yine tansiyonum düştü :26:
Ölçtüğümde buyuk 9 kucuk yine 5di
şimdi daha iyiyim sükür
Akşamlik pek birsey yiyemedim koca bir bardak ayran ve salata
Neyse gündüz yediklerimi eklim bari
Eki Görüntüle 587857
1 domates, 1 salatalik, 1 yumurta, yoğurt ve birkaç ceviz
Eki Görüntüle 587861
1 kase sebze corbasi, 1 salatalik, havuC ve turplu salata ve yoğurt
Artik yarin pazardan sebzelerimi alirim malum iki gundur pek sebze yemeği yemedim duzene sokayimda saglikli olsun ve sapitmim
Aynuum saol kuzum yarindan itibaren bomba gibi geliyorum ama sen beni basibos birakma araa hesap sor banacanımm nolur sende topla kendini , insan kopardıkça daha da uzaklaşıyor diyetten , canın bişey isterse ucundan 1 çatal al , ne de olsa bebişin var ,aklında kalmasın
ama dikkat et kuzum yediklerine tamammı
[/FONT]
acaba cozutanları böyle aleme reklam etsekmi acaba
kızlar
.............
slm kızlarrr bittim bi slm vereyim
kızlarda acıktık diye beni yicekler yoğurt çorbası pişirdim onlara içsinler bari
14 kişi misolar geldi çok yoruldum valla neyse yetti bitti gittiler evi kırıntı dökülmüştür diye süpürdüm bidaha bu gün rekor kırdım süpürge açamakta sabah bi açtım
sonra kızım kraker döktü açtım
tv yi taktılar matkapla açtım
adamlr gitti bi daha açtım
kızım çay tabaği kırdı misolar varken bi daha açtım
misolar gidince bi daha
öldüm başım ağrıyo süpürge sesi duymak istemiyorum artık
hepicinizi öpt
seksenleri izleyeyim kızın ödevlerinide yapmadık ona da bakayım amamnn
annelik ne zorrr muşşş yaww bekarlık sultanlık vallll :))))))))
Selamün Aleyküm Kizlar
Eve geleli 1 saat oldu ama bugünde fazla yoruldum herhalde yüzmeden sonra yine tansiyonum düştü :26:
Ölçtüğümde buyuk 9 kucuk yine 5di
şimdi daha iyiyim sükür
Akşamlik pek birsey yiyemedim koca bir bardak ayran ve salata
Neyse gündüz yediklerimi eklim bari
Eki Görüntüle 587857
1 domates, 1 salatalik, 1 yumurta, yoğurt ve birkaç ceviz
Eki Görüntüle 587861
1 kase sebze corbasi, 1 salatalik, havuC ve turplu salata ve yoğurt
Artik yarin pazardan sebzelerimi alirim malum iki gundur pek sebze yemeği yemedim duzene sokayimda saglikli olsun ve sapitmim
Hepinize iyi geceler kuzum uyumusken size bakayim dedim.yarin leslieme tekrar baslamaya karar verdim.dunku sıkıntımın sebebi de belli oldu regl. bugun kafami toparladim ve bu isin ucunu basarmadan birakmayacagim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?