teşekkür ederim canım başlasam gerisi gelecek sanırım:)
sağol canım azcık yoğunum şükür rabbime dediğin gibi kızlar eşim ailem de burda olunca onlar bile yetiyor yoğun olmaya
4 kız kardeşiz biz 3ümüz evliyiz yeğenler felan da var bikaç arkadaşım eski komşularım var sık görüştüğüm öyle böyle geçiyor günler
sen yine de sakinliğin tadını çıkar sonra arasan da bulamazsın çoluk çocuk olunca:)
kızlaaarrr
size bişey sorcam ben resim eklemek istiyorum ama beceremedim BB formatına izin vermiyo felan diyo nasıl yapcaz bi yardımcı olun bana
canım ben de çok anlamıyorum ama bu sayfaya değil de albümüne eklersen sadece arkadaşların görür. fotoğrafın üzerine sağ tıkladığında çıkan özellikler kısmında fotoğrafın formatı yazar. sanırım her formatı yükleyemiyorsun. beni aşıyor açıkçası daha fazlası :)
canım bence de oyuncak mantıklı hem kalıcı olur
ama sepet tarzı bişey yollayacaksan meyve değil de kekli buketler var onu tavsiye ederim daha dayanıklı oluyor meyveye göre
öğlen oldu daha yeni yaptım kahvaltımı
dünya kadar işim var yarın hem gündüz hem de akşam misafirim olacak onedenle daha fazla hazırlık yapmam lazım
meyve yada kurabiye buketlerine baktımm anam nerdyse kendime yollucaktım browni kekeleri güllü müllü yapmışlar da neyseee2 yaşına girecek çocuklar oyuncaklarına çok düşkün olurlar ona baya büyük böyle boyu kadar ellerini oynatabilen konuşabilen bebeklerden alabilirsin ben teyzemin kızına yaşına girerken buna benzer bir bebek almıştım teyzem saklıyor o bebeği dolabında durur hep ara sıra bana getirip teyze bunu sen aldın dime diyor
oyyy hoşş geldinnn malesef almıcaz geri zannedip ne kadar hata yapıyoruz demiiiSelam
Kaçaklardayımbiri beni öldürsün lütfen buraya yazmayı bıraktığım an tüm eski alışkanlıklarım yeme saçmalıklarım geri geliyor bugün itibariyle verdiğim 27 kilonun 10 kilosunu geri almış durumdayım en son 108.4 tü kilom bugün 118 kilo çıktım çok moralim bozuk çok canım sıkkın kendime dur demek için savaşıyorum ama 10 saatlik vardiyalarda çalışıyorum akşam 8e kadar iyi gidiyor 8den sonra yoldan çıkıyorum 48 beden pantolon artık dar olmaya başladı mide kemerim çıktı yine obezite cerrahisini düşünüyorum artık ciddi ciddi 20 milyar param olsa gidip kestircem midemi çok pişmanımmmmm çooooook bugün leslie yapmaya başladım ve elimden geldiğince yazıcam buraya. Vardiyalı çalışmak perişan etti beni gecesi gündüzü yok işin yemek desen günde 1 öğün gerisi abur cubur kendimden nefret ediyorum. Kilo vereceğime verdiklerimide aldım geldim
Burayı bırakmayınnn ve bende bırakmıyımmmmmm
valla ben resimleri photo scape diye masa üstüne atmış eşim ordan küçülttüm yan yana dizdim dünki menümü sona kaydettimcanım benim sağolasın zaten albüme yüklemeye çalışıyorum ama beceremedim neyse şöle bilgili bi can yoldaşım çıkar heralde
Öyle mi diyorsun canım, çıkarayım o zaman bir süre daha :)) sanırım en çok kızkardeşlerine özeniyorum ben de. hakikaten büyük nimet. demin aynı şeyle ilgili hürriyette de haber vardı. kız kardeş yalnızlığa en iyi çözümmüş :)
Çorba uydurdum...
Yarım soğan rendelenir. Küçük bir havuç rendelenir. 3 adet kereviz sapı minik minik doğranır. Yarım kabak küp küp kesilir. Aczıcık zeytin yağında hepsi kavrilir. Üzerine kaynak su koyulup kaynatılır. Yumurta sarısı limon ve yoğurtla terbiyelir... Şuan kaynıyor bakalım güzel olacak mı?
canım sağol yardımın için bakalım uğraşıyorum yapmayameyve yada kurabiye buketlerine baktımm anam nerdyse kendime yollucaktım browni kekeleri güllü müllü yapmışlar da neyseee
annemle konuştum kızım ben senin yerine alırım dedi hallederiz dedi aman iyi oldu valla
asuu kolay gesiinnnn
oyyy hoşş geldinnn malesef almıcaz geri zannedip ne kadar hata yapıyoruz demiii
ne diyoduk
bizim ömürboyu süren obezite hastalığımız var tıpkı şeker hastalığı gibi devamlı dikkatli olmamız lazım demiii
iradenle vermedinmi 27 kilo gene verirsin
ben uğramaynca nişanlandın sandım
valla ben resimleri photo scape diye masa üstüne atmış eşim ordan küçülttüm yan yana dizdim dünki menümü sona kaydettim
resimler büyüktür ondan yükleyemedin profilimden albüm oluşturdum sadece arkadaşlarımı işaretlersen arkadaş oldukların görür resimleriii bilmem analatabildimmii pc ile yaptığım en önemli iş kadınlar kk ve face bide resim atmak:)))))))))))
efeeemm amma devrik cümleler yazmışım analtabildimmi kii kız kucağımda debeleniyo yazamadıımmm
sabah menüm 1 dlm ekmek kk peynir az süzme yoğurt yağsız 2 yem kaşığı kadardı 4 zeytin yeşil çay
öğlen 1 tabak bulgurlu kabuska lahana sarmasından artanı buzluğa atmıştım doğrayıp onu değerlendirdim
üzerine 3 kaşık yoğurt 1 dlm ekmek
arada 2si bir arada nescafe 2 adet bisküvi yicem yulaflı
akşama 2 adet biber dolma yoğurt salata yicem
kızlaaarrr
size bişey sorcam ben resim eklemek istiyorum ama beceremedim BB formatına izin vermiyo felan diyo nasıl yapcaz bi yardımcı olun bana
Selam
Kaçaklardayımbiri beni öldürsün lütfen buraya yazmayı bıraktığım an tüm eski alışkanlıklarım yeme saçmalıklarım geri geliyor bugün itibariyle verdiğim 27 kilonun 10 kilosunu geri almış durumdayım en son 108.4 tü kilom bugün 118 kilo çıktım çok moralim bozuk çok canım sıkkın kendime dur demek için savaşıyorum ama 10 saatlik vardiyalarda çalışıyorum akşam 8e kadar iyi gidiyor 8den sonra yoldan çıkıyorum 48 beden pantolon artık dar olmaya başladı mide kemerim çıktı yine obezite cerrahisini düşünüyorum artık ciddi ciddi 20 milyar param olsa gidip kestircem midemi çok pişmanımmmmm çooooook bugün leslie yapmaya başladım ve elimden geldiğince yazıcam buraya. Vardiyalı çalışmak perişan etti beni gecesi gündüzü yok işin yemek desen günde 1 öğün gerisi abur cubur kendimden nefret ediyorum. Kilo vereceğime verdiklerimide aldım geldim
Burayı bırakmayınnn ve bende bırakmıyımmmmmm
Selam
Kaçaklardayım
çarşı bana karşı....
Zaten başımıza ne geldiyse bu rayetleme, hayır diyememe, hatır için çiğ tavuk bile yemek, arkamdan ağlamasın, günah olmasın, çöpe atılmasın vb. yüzünden gelmedi mi?
çok güzel görünüyor ve de dengeli hep böyle olsa bir engel kalmaz ki kiloları vermeye..Eki Görüntüle 588807
sabah kahvaltı tabağım zeytinler kendi yapımımdır
öğlen yoğurt çorba 1 dlm yulaf ekmeği üzerine vdeki kara erikler bozulmasın diye reçel yapmıştım tadına bakmak için yedim (güzel olmuş olsa 1 kase yerim önümde de neyseeee)))
akaşmda çokmu oldu tavuk bilmeme biberlerde tavukların arasına attım kızartma deildir kendileri salata tuzsuz yağsız limon ve nar ekşisi bide sumak var
vee yorumlarınız???????????????????
Allah amelince rahmet eylesin size de sabırlar versin...Selamın Aleyküm kızlar
evet öncelikle büütüüünnn hayır duaları eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hpinizden ama babannemi kaybettik canlar zaten yazmıştım heran ölüm haberi gelebilir diye nitekim öle oldu size yazdıktan 5 dk sonra geldi haber buğün köye götürdük defnettik Allah yattığı yerde rahatlık versin mekanı cennet olsun öyle yorgunumki anlatamam dün sabahtan beri ayaktayım ama bi size uğrayıp rahatlamak istedim aslında bişey sorcam kızlar babannemi yıkarken bende ordaydım durdum baktım buğünde eşim gececi sürekli gözümün önüne siması geliyo biraz tırstım felak nas ayetel-kürsi felan okuyorum daha başka iyi gelen bişey varmı hepinizden Allah razı olsun kızlar
inşallah tedavisi olumlu bir şekilde tamamlanır canım. yayılmamış diyorsun inşallah iyi olcak...merhaba kızlar. diyetıme gerı basladım. çok şükür ırademı kaybetmedım 3 gundur. 80 kılo olana kadar ben bu işi birakmayacağım. mart ayını kendıme hedef seçtım.eşim izmirden bana hırka almış. içine gıremezsem dıye üzülüyorum. o zaman o hırkayı mutfaga asıp canım yemek ıstedığınde ona bakıp gerı döneceğim....
bu arada görumcemın durumu netleştı. lenf kanserı. halen hastahanede yatmaya devam edecek.ınş kısa zamanda ıyıleşır.hastalık henuz vucuda yayılmamış.en az 6 aylık tedavısı varmış. ıns allah tum hastalara sıfa versın
eşimde artık bu hafta sonu gelecek. kızım 11 aylık ve 20 gunde babasını unuttu
hıç artık baba demıyor.çok guzel soyluyordu. babası telefonda konuşsa delı oluyordu artık önemsemıyor...
kısa zamanda bende vucut ölçülerimi yazacağım. herkee mutlu bır gun dılıyorum...
bende çok isterdim bir kız kardeşim olmasını...Öyle mi diyorsun canım, çıkarayım o zaman bir süre daha :)) sanırım en çok kızkardeşlerine özeniyorum ben de. hakikaten büyük nimet. demin aynı şeyle ilgili hürriyette de haber vardı. kız kardeş yalnızlığa en iyi çözümmüş :)
afiyet olsun ellerine sağlık...
kizlar cok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
dün sabah 98,1 cikmisken bugun kesin yine artidayim diye düsündüm,
kacamak yaptigim icin degil (yapmadim cünkü) ama iste hep hayal kirikligi oluyodu, kesin fazla cikarim diye düsünmüsken
97yi görmesemde 98,0 gördüm
simdi diceksinizki 100 grammi, inan bu bile beni mutlu etti
bugun kacamak yapmassam belki yarin 97lerde gezinebilirim, uzun zamandan sonra
bide benim eski bi tartim daha var, dijital olmayanlardan, bozuk diyordum ya hani,
orda hep 99larda cikardim
ondada 98 ciktim, hatta biraz 97lerde bile geziniyordu
kilo veriyorum galibaaaaaaaaaaa
simdi biraz gecmisi okiyim :)
öperim hepiniziiii
canımm Allah kabul etsin oruçlarını...bende bugün ara verdim sabah hepatit b aşımın ilkini vurdurdum diğeri 1 ay sonra sonuncusu 5 ay sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?