- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kızlar ben bu un kurabiyesini niye yapamıyorum yaaaaaaa...
bir sürü tarif denedim.. nişastalı -nişastasız, çok unlu-az unlu.. çok pişmiş- az pişmiş.. şekerli yada pudra şekerli... bir türlü söyle ağızda dağılan nefis kurabiyelerden yapamadım... küçük fındığım çok sever. hazır almak da istemiyorum.... ama yapamıyorum yaaaa....
bu günküler de tahta gibi oldu yine
kizlar cok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
dün sabah 98,1 cikmisken bugun kesin yine artidayim diye düsündüm,
kacamak yaptigim icin degil (yapmadim cünkü) ama iste hep hayal kirikligi oluyodu, kesin fazla cikarim diye düsünmüsken
97yi görmesemde 98,0 gördüm
simdi diceksinizki 100 grammi, inan bu bile beni mutlu etti
bugun kacamak yapmassam belki yarin 97lerde gezinebilirim, uzun zamandan sonra
bide benim eski bi tartim daha var, dijital olmayanlardan, bozuk diyordum ya hani,
orda hep 99larda cikardim
ondada 98 ciktim, hatta biraz 97lerde bile geziniyordu
kilo veriyorum galibaaaaaaaaaaa
simdi biraz gecmisi okiyim :)
öperim hepiniziiii
Ceco, şimid aklıma geldi. Ben spora gitmeden yarim saat önce carnitine içiyorum. Belki sende içmek istersin diye haber vereyim dedim. Ben çok kilo veremedim ama çok sıkılaştım..
bir sürü tarif denedim.. nişastalı -nişastasız, çok unlu-az unlu.. çok pişmiş- az pişmiş.. şekerli yada pudra şekerli... bir türlü söyle ağızda dağılan nefis kurabiyelerden yapamadım... küçük fındığım çok sever. hazır almak da istemiyorum.... ama yapamıyorum yaaaa....
İnşallah çok daha güzel kilolar verdiğinide göreceğiz
Dediğin gibi 100 grda olsa bizler için çok güzel bir sonuç yeterki daim olsunhatta ufak ufak çoğalsın verilen kilolar
selamun aleyküm kızlaarr
geçmişi okuyamadım selam verip çıkayım
evde misafirim var.
akşam akraba günümüz var oraya gidicem. gecede yola çıkıcaz . yeğenimin yemin törenine katılıcaz inşaAllah.
yarın geceye kadar giremem herhalde.
kızlar ya benim tartı kafayı yedi ya ben yedim.
yarın bildirim yapamam diye bugün yapayım dedim. tartıya bir çıktım 90. 7
bir haftada bu kadar alınırmı. geçen hafta 87 gelmiştim. yeme düzenim aynı hiç kaçırmadım. bu kadar artı olurmu.
Selam
Kaçaklardayımbiri beni öldürsün lütfen buraya yazmayı bıraktığım an tüm eski alışkanlıklarım yeme saçmalıklarım geri geliyor bugün itibariyle verdiğim 27 kilonun 10 kilosunu geri almış durumdayım en son 108.4 tü kilom bugün 118 kilo çıktım çok moralim bozuk çok canım sıkkın kendime dur demek için savaşıyorum ama 10 saatlik vardiyalarda çalışıyorum akşam 8e kadar iyi gidiyor 8den sonra yoldan çıkıyorum 48 beden pantolon artık dar olmaya başladı mide kemerim çıktı yine obezite cerrahisini düşünüyorum artık ciddi ciddi 20 milyar param olsa gidip kestircem midemi çok pişmanımmmmm çooooook bugün leslie yapmaya başladım ve elimden geldiğince yazıcam buraya. Vardiyalı çalışmak perişan etti beni gecesi gündüzü yok işin yemek desen günde 1 öğün gerisi abur cubur kendimden nefret ediyorum. Kilo vereceğime verdiklerimide aldım geldim
Burayı bırakmayınnn ve bende bırakmıyımmmmmm
kizlar cok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuum
dün sabah 98,1 cikmisken bugun kesin yine artidayim diye düsündüm,
kacamak yaptigim icin degil (yapmadim cünkü) ama iste hep hayal kirikligi oluyodu, kesin fazla cikarim diye düsünmüsken
97yi görmesemde 98,0 gördüm
simdi diceksinizki 100 grammi, inan bu bile beni mutlu etti
bugun kacamak yapmassam belki yarin 97lerde gezinebilirim, uzun zamandan sonra
bide benim eski bi tartim daha var, dijital olmayanlardan, bozuk diyordum ya hani,
orda hep 99larda cikardim
ondada 98 ciktim, hatta biraz 97lerde bile geziniyordu
kilo veriyorum galibaaaaaaaaaaa
simdi biraz gecmisi okiyim :)
öperim hepiniziiii
olacakk Emineemmm olaaccaakkk
gecmis olsun yagmurgözlüm regl sancisi ilk günler kötü oluyor ya
kizlar annem sütlac yapti nihayet,
aksama kuzey güneyi izlicem dün izliyemedim,
bi kase sütlaci simdi yiyimmiii yoksa yemiyimmi ?? yarin kesinlikle arti cikmak istemiyorum o yüzden cok korkuyorum
yarimmi yeseeeem yoksa bi kasikmi ?
kafamda deli sorular
selamun aleyküm kızlaarr
geçmişi okuyamadım selam verip çıkayım
evde misafirim var.
akşam akraba günümüz var oraya gidicem. gecede yola çıkıcaz . yeğenimin yemin törenine katılıcaz inşaAllah.
yarın geceye kadar giremem herhalde.
kızlar ya benim tartı kafayı yedi ya ben yedim.
yarın bildirim yapamam diye bugün yapayım dedim. tartıya bir çıktım 90. 7
bir haftada bu kadar alınırmı. geçen hafta 87 gelmiştim. yeme düzenim aynı hiç kaçırmadım. bu kadar artı olurmu.
gecmis olsun yagmurgözlüm regl sancisi ilk günler kötü oluyor ya
kizlar annem sütlac yapti nihayet,
aksama kuzey güneyi izlicem dün izliyemedim,
bi kase sütlaci simdi yiyimmiii yoksa yemiyimmi ?? yarin kesinlikle arti cikmak istemiyorum o yüzden cok korkuyorum
yarimmi yeseeeem yoksa bi kasikmi ?
kafamda deli sorular
teşekkür ederim
eğer bir kaşıkta durabileceksen tadına bak derim ama kendimden biliyorum ki o bir kaşıkla asla kalmaz :))) sen bilirsin canım
Eminecim sakın yeme bugün onu. yarın tartıdaki rakamı görünce kendine ödül olarak yersin. hiç yeme demiyorum bak, yarın yine ye, hobi olarak yine ye ama yarın ye
tamam esracim yarin yicem onu,
bugun artik ya 1 kasik yerim yada onuda yemem, yine kusburnu cayla idare etcem,
yarinda ödül olarak sütlacimi yiyebilirim sanirimmmmm
birazdan iftar olcak cok mutluyummmmmm
çok güzel görünüyor ve de dengeli hep böyle olsa bir engel kalmaz ki kiloları vermeye..
Allah amelince rahmet eylesin size de sabırlar versin...
inşallah tedavisi olumlu bir şekilde tamamlanır canım. yayılmamış diyorsun inşallah iyi olcak...
bende çok isterdim bir kız kardeşim olmasını...
afiyet olsun ellerine sağlık...
canımm Allah kabul etsin oruçlarını...bende bugün ara verdim sabah hepatit b aşımın ilkini vurdurdum diğeri 1 ay sonra sonuncusu 5 ay sonra...
canlarım yılbaşı yoğunluğu başladı...800 adet pasta üstüne bi ton özel sipariş var pazar günü bile mesai var...
hepinizi öpüyorum.
Esram ben ölçemedim kendimi hala aynı yazabilirsn zaten kg aynı...yeniyıl inşallah daha uğurlu olur hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?