Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

görümcen için çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa verir inşaallah.....
Allah yar ve yardımcınız olsun inşaallah....
AMİN

hadi bana fikir verinn kızlarrr cumartesi kardeşimin kızı 2 yaşına gircek parti veriyolarmış ne yollayayımmm
meyve sepeti geldi aklıma çikolu falan nasıl olur

bence meyve sepeti basit kaçar...
yenip biter gider.....
bence şöyle güzel bir giysi olabilir...
cicili bicili bişey...

hoşgeldin kelebekcik:)))
oooo sen buralara uğrarmıydın kısss:)
tanıdın galiba beni:)

ev temizliğinde banyo ve wc fayanslarının temizliği beni gıcık eder.....
banyo özellikle gözümde dağ gibi büyür.........

benim annemin un kurabiyesi meşhurdur, meşhur bir tarifi vardır hep yaptığı:)))
ben bi ara ondan alıp sana ulaştırıyım o tarifi....
fındıklı yada cevizli yapıyordu, bazende elmalı yapar:)
klasik ev tarzı ama, pastane tarzı değil....
ahhh şimdi annemin un kurabiyesi diyince burnuma kokusu geldi inan birden misss gibi:))

güzell...
http://www.trendyol.com/Lacivert-Vizon-Bej-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063641?c=Recommendation
ben bu rengini daa çok sevdim...

Bu yemek işleri ile uğraşmak çok vakit alıyor ama yapacak birsey yok... yulaf kepeğinin en güzel halini yedim. Tarçınlı kek üzerine dukenelle:))) regli yüzüden tatli krizim vardı... allah spelandadan razı olsun...gerçi biraz pahalı ama idare etcez artık

öneri için sağol kuşumm , seninkinide beğendim ama biraz daha renkli bişey olsun istedim , peki ya bu nasıl ??

http://www.trendyol.com/Siyah-Kiremit-Gri-Bot-R0126012392/UrunDetay/12535/2063573

bence de kalorili olduğundan
bu gün margarinle yaptım aslında. bir de bütün koydum üstelik:44::44::44::44:

evet ceco... sanırım fırınla alakalı.. çünkü ben 15 ay önce eskişehire taşındığım halde hala göçebe gibi yaşıyorum. fırınım hala afyonda . ben burda çook eski bir mini fırın kullanıyorum.. umarım baharda kendi evime geçebilirim de eşyalarıma kavuşurum artık:44::44::44::44::44::44:
aslında kek ve börek fena olmuyor ama kurabiye de başarısızım...

ben de ona yanıyorum ya... her şeyi beceriyorum.. bir un kurabiyesi ile başa çıkamadım

ben de yıllardık hep erkekli gruplarla çalışıyorum. derdini anlatamıyorsun da...
ama bir keresinde, idari bir toplantıda işi sürekli yokuşa süren bir erkek arkadaşımız bu sefer benle inatlaşmaya başlamıştı.. bir iki sabredip ya sabır çektikten sonra dayanamamış, çenemdeki koca sivilceyi işaret etmiş ve "bak burda sivilce varken benimle uğraşma "demiştim.. o zamanlar kadın doğum hastanesinde çalışıyorum.. tabii herkes anladı.. hep beraber gülmüştük sonra...

teşekkürler.. nişastayı sadece 3 yemek kaşığı koydum.. aslında nişastalı kurabiyeyi de güzel yaparım.

tarife çok sevinirim.. işte ben de çocuklarımın büyüdüğünde hatırlayacağı şeyler yapmak istiyorum

hazır vermişken kiloları, ve daha da verecekken al derim ben.. hoş bir model. hem spor hem şık... boy biraz uzun oldumu kilo da azalmış gibi oluyor..

bu arada ellerinie sağlık kuzum , kek süper görünüyyooo

hazır vermişken kiloları, ve daha da verecekken al derim ben.. hoş bir model. hem spor hem şık... boy biraz uzun oldumu kilo da azalmış gibi oluyor..

ayy aliim dimi şöyle boyum posum azcık daha çıksın ortaya

yaa kilodan dolayı topuklu giyemeyince , şimdi ister istemez kafada bi soru işareti varr :44::44::44:

nuhancim nutellali kekin harika görünüyor yirsem yirim yani
ama ben bu geceyi 2 kasik sütlacla atlattim gibi görünüyor simdilik cok sükürrrrr

aynurcum botunu göremedim maaalesef, üyelik istiyor

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:

Şükür kavuşturana
Bugün çok şükür tansiyonum yamuk yapmadı ve ben 1 saat baya tempolu yüzdükten sonra bir 45 dakikada fitnesimi yaptım. Felaket trafik olduğu için biraz gecikmeli geldim hadi ondan sonrada akşam yemeğimi yiyeyim sofrayı topla az ufaklıkla hasret gider derken ancak gelebildim
Cimcime nedense bugün peşimden ağladı anne spora gitme diye ama içim cız da etse bunu kendim için yapmak zorundaydım. Şükür ben gittikten 15 dakika sonra uyumuşta bende içim rahat sporumu yaptım
Tabi geldikten sonra anneciğimmmm diye kapıda karşılandım yemek yerken bile seni çot seviyom anni seni çot seviyom diye diye bir hal oldu bulaşık ağızıyla öpüp öpüp durdu beni
Niye ağladın sen diyince yok yok ben ağlamıyom anne spora gitti spor taptı geldi diyor ben spor tapmam diyor bide
Cumartesi KPnin senesi okunacağı için zaten gidemiyeceğim ama pazar için salonda bir ablayla sözleştik saat 3de buluşup 1 buçuk saat spor yapacağız sonra yarım saat dinlenip birde yüzmeye gideceğiz diye
Eşime de dedim cumartesinin acısını çıkarmam lazım sonuçta hem yüzme hemde sporumdan olucağım mecbur. Bakalım ikramların hepside zararlıysa hiç birini yemeyi düşünmüyorum okadar emek veriyorum kalkıp iki parça börek için o emeğimi çöpe atamam artık yiyeceğim zaman yaptığım spora yazık diyorum vazgeçiyorum

Paylaşımın için sağ ol canım ASlında pek severim ama yinede tarifi kayıt edip çok uzun zaman sonra yapmaya karar verdim denemek açısından kendim şu anda un kurabiyesi kıvamındayım zaten az çıbık kraker moduna geleyim yapıp yerim
Sağolasın canım

Bu arada tarifler için istek yapabiliyormuyuz şaka şaka zorda kalmanı istemem sonuçta benim bildiğim doğrumu bilmiyorum ama dışarı tarif vermeniz yasaktır herhalde

Aklımdayken bugün yediklerimi paylaşayım

Kahvaltı geçen günkiyle aynıydı o yüzden olan resmi koydum tembel ceco
Tabi ilave olarak bunlara 1 dilim çavdar ekmeği vardı

Öğle yemeğinde 1 kase domates çorbası, 1 tabak ıspanak + 2 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

Akşam yemeğinde şekil A da olduğu gibi ızgara küfte, 1 koca bardak ayran ve sınırsız salata vardı tabi az yağlı, az tuzlu
çok azda turp yedim ( bol limonlu )

İnşallah bunlarada az demezsiniz artık
Şaka şaka he unutmadan söylim aralarda nescafe ve yeşilçay içtim. Öğle yemeğinden evvel 1 mandarinada yüplettim
Bu saate kadarda 2.5 litre suyum tamam yatana kadarda 1 litre daha içerim inşallah

Son düzenleme:
herkese selam kızlar bugün ki menümü yazayım;
sabah: 1 fincan nescafe
ara:1 fincan nescafe
öğlen:1 kase çorba
1 biber dolması
4 kaşık haşlanmış makarna
ara:1 fincan nescafe
akşam: 4-5 kaşık et sote
4-5 kaşık koskos
1 tane mandalina

canım sabah kahvaltın yada yapmadığın kahvaltın ve öğle yemeğin pek olmamış ,bir nescafeyle kahvaltı olmaz cücüüümm , öğlende hem dolma hemde makarna yemişsin , azıcık protein alaydın keşke

sabah çok eriniyorum hemde nedense midem bulanıyor, öğlen ise ben ayarlamıyorum staj günüm olduğundan orada yiyorum başka alternatifim yok maalesef :S

Cücüşüm bot güzel, çok sevimli. yalnız işe giyebilcen mi, çok renkli ya :)

Sen niye benim sana seslenmelerimi duymuyosun ha cücüş Aynurrrr

Aynurcum gözükmüyor? beğenip beğenip gitmiş :) kız ben en çok senin ölçülerini merak ediyorum cücüş topiğin en incesi oldun bence :) bir ölçte haber verrrr

Aynurum Örtmenim ben nasıldım bugün
Şaka bir yana ama gerçekten sizlerin düşünceleri benim için çok önemli
Farkında olmadan hata yapmak istemiyorum

Bu arada bugün benimle 3 haftadır sporda deng gelmeyen bir abla giyinirken bana sen baya kilo verdin herhalde dedi :122: :122: dedim valla abla geçen ay 7 kilo gitti ama bu ayki tartı gününe daha 10 gün var aaa yok valla 10 kilodan fazla vermiş gibisin dedi Anam bir hoşuma gitti bir hoşuma gitti anlatamam o gazla yorgunluğumu bile unuttum ve yarım saat zor spor yaparım diyen ben 45 dakika yaptım
Hatta yüzme hocamız bugün fitnes salonuna bakıyormuş hocamız rahatsız diye beni görünce şaşırdı kız senin burada ne işin var diye bende aaa hocam ben sizden çıkıp buraya geliyorum diyince valla süpersin dedi çıkarken birde şakasına takılıyor bana banu burdan yine yüzmeye mi geçiyorsun diye dedim hocam okadarda değil kovalarsınız beni yoksa bu ne böyle bir yukarı bir aşağı diye hızımı alamadım dediysem okadarda değil dedim
Tabi cumartesi gidemeyeceğim için pazar acısını çıkartırım o ayrı

içtiğin ilaçlardan
dır dafiii antibiyotik acayip ödem yapıyooo iyi gezmelerrr
sabah çok eriniyorum hemde nedense midem bulanıyor, öğlen ise ben ayarlamıyorum staj günüm olduğundan orada yiyorum başka alternatifim yok maalesef :S

inşallah 3 ü bir arada deildir nescafe çok kalorili çünkiii

mamişler bence güzel ceco
valla maşşallahhh 2013 ün yzına damganı vurcan yanüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…