Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla 5er cm gitmiş :) süpersin.

adet belini fazla çıkartabilir. istersen 31 aralıkta yine ölç.

kuzum zaten o zamana yine çuval olur o pantolun sana. sen bilirsin ama bence alabilirsin.

inşallah ben de geliyorum peşinden son sürat :)

herkese merhaba,

ben de artık bu sayfalarda olacağım. bana da destek olur musunuz arkadaşlar???

hoşgelddiiinn, bizde hep buralardayız zatteenn

30 beden kot rüya gibi..... tebrikler valla..

sağol Nükhetcim darısı başına , gerçi 30un içine cuk oturdum ammaa girdim , rahatlıkla kapattım düğmeyi ama yinede az daha incelsem daha rahat ederimm

Hayatim bende görememistim o siteden begendigin ayakkabi
bu son gösterdigin ayakkabi dimi ??

Bayiliyorum onlara, bu aralar acayip moda
bende almayi düsünmedim degil acikcasi :))
ama ben en fazla 7-8-9 cm topuk giyebiliyorum, dolgu topuk tabiki daha rahat oluyor
bu ayakkabilar dar paca pantolonla süper olur
ben zaten dar pacadan baska pantolonda giymiyorum
style yapmayi seviyorum yaaa

bekliyorum bebeemm , hep beraber alacaz 30ları inşAllahhh

adet bitsin bi daha ölçerim ama sen bu ay bunları yaz ,sıkıntı değill

buarada fırında havuçlu , tarçınlı , cevizli kek var , okuldakilere yaptım ama ben yemiceeemmm

Eminemmm beğenmene sevindim kuşum , evet ayakkabı o , hatta o renk , kotlarla çok hoş olur diye düşündüm , hem dedim ya azcıkta boyumu uzun gösterir , ooohh :118::118::118::118::118:

ESOŞum üstteki çılgınlar sana gelsiin

yüreğime iniyordu :) az kaldı kuzum, yiyeceksin sen de yakında. şimdi yeme boşver :)

bayılıyorum onlara. hipnotize ediyorlar beni :))

tartımın pili bitti. tartılamadım bugün. yarın bildirim de yapamıcam. feci gaza geldim senin ölçülerle kuzum :) ilk fırsatta pil alıp tam gaz devam.

bayılıyorum onlara. hipnotize ediyorlar beni :))

tartımın pili bitti. tartılamadım bugün. yarın bildirim de yapamıcam. feci gaza geldim senin ölçülerle kuzum :) ilk fırsatta pil alıp tam gaz devam.

onlar beni de benden alıyolarrr :118::118::118:

aslanımsın benim cücüümm , ülen varya hepimiz bildiğin LPG ile çalışıyoz haaaa

valla benden bu ay gıdım gıdım gidiyo biliyorum ama inceliyor olduğumu aynada görebiliyorumm

biri ucundan sütlaç yer, diğeri dukan keki, öbürü tarçınlı cevizli kek yapar... yine cozuttuk :) Allahtan Ebruyla Nurgül girmiyor gece gece :)

ben daha hiç dukan keki yapmadım biliiinnmmii bebeeemmm :26::26::26:

hee hamişler girmesinn gece gece

bu yıl geçen yıldan ortalama 11-12 kg daha hafif gireceğim yeni yıla. geçen sene 95 kgdım. inşallah 83le başlarım bu yıla da. sonra da tüm yıl tam gaz diyet. valla çok gaza geliyorum seni görünce. bir de cecoşu. hepimiz lpgliyiz!!!

kuzum sende süper gidiyor, boşver sen tartıyı. incelmenden belli doğru yolda olduğun.

teşekkürler herkese,

karatay sağlıklı beslenme (diyet değil) yapmaya başladım. "diyet" dediğimde yapamıyorum

harikasın kuşumm , eminimki 2014e gayet fit bi hatun olarak gireceksinn :129::129::129:

bende geçen sene aralıkta başladığımda 102 idim yanılmıyorsam yeni yıla 98 ile girmiştim , yaklaşık olarak 21-22 kilo hafif giriyom kuum bu yıla , o zaman bi kocaman aferin ve öpücük sana , bi kocaman aferin ve öpücükte bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…