Kız göbüşle baseni karıştırmış olmayasın sen
Şaka şaka benim totoş seninkinden beterinşallah hepbirlikte o totoşlarıda göbişleride eritiyoruz
inşallah 3 ü bir arada deildir nescafe çok kalorili çünkiii
içtiğin ilaçlardan
dır dafiii antibiyotik acayip ödem yapıyooo iyi gezmelerrr
inşallah 3 ü bir arada deildir nescafe çok kalorili çünkiii
Cücüşüm bot güzel, çok sevimli. yalnız işe giyebilcen mi, çok renkli ya :)
Sen niye benim sana seslenmelerimi duymuyosun ha cücüş Aynurrrr
bebeeem botu zaten okul için almıyorum , günlük hayatta kotların altına giymek için düşünüyodum ama topuğundan tırsıyom , alışmadı bu gövde topuklu üzerinde durmayaa
kuzuumm valla görmedim yaa , görsem yazmazmıyım anneemm aanneeemm , sabah bi ölçüleyim haber veririm yarın , olurmu kuşumm
Ceco hayatim bence menün güzel ben begendim
az olmamis iyi olmus busefer
o ispanagida nasil canim cekti bi bilsennnn
mamişler bence güzel ceco
valla maşşallahhh 2013 ün yzına damganı vurcan yanüüü
nescafeyi şekersiz ve sütsüz içerim ben zaten 2-3 ay önce şekeri tamamen hayatımdan çıkardım çaya falanda atmam :)
olmaz olur mu canım :)
haftasonları için falan güzel olur. ama ben topukla spor ayakkkabıyı bağdaştıramıyorum hiç.
Ash Sneakers » Yeliz'in Dünyası
burda genelde pastel tonları kombinlemişler. çok da hoş duruyor. bir bak istersen.
ne bileyim kuşum yaa , hani azcık çaktırmayan topuk olursa , boyum falanda daha uzun durur , hani kilo verdiğim biraz daha ortaya çıkar belki diye düşünmüştüümmm
Sağolasın canım benim
Valla sizlerin fikirleri gerçekten benim için çok önemlihani budur diyen olunca kendimle bir kat daha gurur duyuyorum efferim deli kız bu sefer tamam notu aldın diyorum
Canım bende eşim çok seviyor diye yapıyorum yoksa çocuklar ağızlarına sürmüyor hemde bana öğlenlik çabuk pişecek bir yeme olduAkşam eşim yedi ıspanaktan
Çok az birşey kaldı onada evde 1 yumurta kalmıştı yarın öğlende kırıp bitiriveririmhala vazgeçemedim atılmasın dökülmesin modundan ama en azından bu sefer öğünleri ona göre düzenliyorum
Senin ağzın bal yisin ama yediğin kadarda kilo ver emi
İnşallah hepbirlikte bu yaza damgamızı vururuz
Rabbim hepimize bu yaza kadar hedeflerimize ulaşmayı nasip eder inşallahhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sizler sayesinde öğrendim şükür sağlıklı beslenmeyi
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanımışımHepinizden Allah razı olsun ...Aminnnnnnnnnnnnnnn
Aynennnn :122: :122: :122: eskiden şekersiz içmeyi düşünmek bile tuhaf gelirdihayata yapamam derdim ama inan herşeyin çok daha güzel tadını alıyorum artık Bir daha asla o eski şekerli ve tuzlu hatta yağlı sağlıksız banuya dönüşmem Bundan sonra tamamen organik olmasada daha sağlıklı bir banu var
olmaz olur mu canım :)
haftasonları için falan güzel olur. ama ben topukla spor ayakkkabıyı bağdaştıramıyorum hiç.
Ash Sneakers » Yeliz'in Dünyası
burda genelde pastel tonları kombinlemişler. çok da hoş duruyor. bir bak istersen.
benim bırakmam insülin direnci için test yaptırmıştım şeker yüklemesi yapılmıştı o dakikadan sonra şekeri bıraktım nasıl iğrençti şekerli ne yesem o dakika aklıma geliyor
sana kesin çok yakışır kuşum. dar kotlarla çok hoş durur, senin bacaklar zaten hep ince ve güzelmiş. benim tarzım değil diye dediydim ben :)) senin boyuna falan çok yakışır bunlar. çünkü kısalarda da çok hoş durmuyor. sen uzunsun ortalamadan.
ahahah yapma yavrııımm şişirme beni böyle , valla havalara girecem haa , kendimi bi ande 1.80 falan hissettimm
kuşum bende dar kot alacam bi tane , onunla giyerim diye düşünüyordummgeçenlerde aldığım kotun hali içler acısı , o yüzden yeni kota ihtiyacım var , LCW de bi tane 30 beden giydim ama cuk oturdu , 32 bol geldi , 31de yoktu , bildiğin arada derede kaldıımm
neyse şimdilik acccık dhamı ertelesem acaba bu bot işini , hem ekonomimde sıkışıkk :44::44::44:
buarada az önce gittim ölçü aldım , gece gece ne kadar sağlıklı bilemem ama;
bel : 84
basen : 98
Ööööö :26: banada yapılmıştı o şeker yüklemesi
Dediğin gibi iğrenç birşeydi hatta ben bir ara son ölçümden yarım saat evvel ay midem bulanıyor galiba kusacağım demiştimhemşirede aman haa sakın kusma valla bütün test boşa gider tekrar yapmak zorunda kalırız demişti tabi ben korkudan kusmayı unuttuverdim o an
O zaman baya yüksek cıkmıştı ama 1 sene sonra tekrar bakıldığında şükür açlık şekerim normal sınırlarda çıkınca bir daha yapmadılar bana o şeker yüklemesinibende o günden sonra aman bir daha çıkmasın şekerim diye kestim şekeride tuzuda
Aynurummmmm cücüşüm bunlardan mı istiyorsun sen
Senin verdiğin linkten bakamamıştım üyelik istiyor diye
Gerçekten çok hoş duruyor ama acaba ayakta nasıldır sonuçta topuklu giyemiyorum diyorsun bunlara dünya para verip ( kim bilir kaç paradır) sonra giymeden dolap beklemesin günah kız
Ben bir ara şu bütün tabanı kalın spor ayakkabılarından almıştım onlar inanılmaz rahattı ama bunların topukludan pek farkı yok ama bukadar insanda giyiyorsa rahatsızlık vermiyordur diye kendi kendime de çelişebiliyorum
Gönlüne göre birşey bulursun inşallah canım arkadaşım
ahahah yapma yavrııımm şişirme beni böyle , valla havalara girecem haa , kendimi bi ande 1.80 falan hissettimm
kuşum bende dar kot alacam bi tane , onunla giyerim diye düşünüyordummgeçenlerde aldığım kotun hali içler acısı , o yüzden yeni kota ihtiyacım var , LCW de bi tane 30 beden giydim ama cuk oturdu , 32 bol geldi , 31de yoktu , bildiğin arada derede kaldıımm
neyse şimdilik acccık dhamı ertelesem acaba bu bot işini , hem ekonomimde sıkışıkk :44::44::44:
buarada az önce gittim ölçü aldım , gece gece ne kadar sağlıklı bilemem ama;
bel : 84
basen : 98
30 alsaydın kuşum. hem kullanınca zaten salıyor, hem de zaten senin ibre aşağı doğru.
kuşum belden 5 cm, basenden 5 cm incelmişsin. maşallah
idolumsün. kotu alırsan foto isteriz onla :)
karışmak gibi olmasın ama 30 u al LCW nın kotları çok genişliyor tecrübeyle sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?