herkese merhaba,
ben de artık bu sayfalarda olacağım. bana da destek olur musunuz arkadaşlar???
yüreğime iniyordu :) az kaldı kuzum, yiyeceksin sen de yakında. şimdi yeme boşver :)
alla şekerim biz bu yilbasi da her sene oldugu gibi evdeyiz hatta bu sene hazirlikta fazla hapmiyacagimay naaapim kiz 2 kasik aldim valla ucundan ufacik,
nasilsa o kasenin yarisinida yeseydim ,tamaminida yeseydim doymazdim tatliya
2 tane anca keser benihic yemem daha iyi
yilbasinda nörecez hic bilmiyorum
iyi geceler
ben de etimek tatlısı yaptım yine bildiğimden şaşmayım dedim bir de tahinli kurabiye yaptım ki of ne koktu mübarek böyle çatlak üstü fındıklı eşime tattırdım beğendi
kıymalı patatesli börek sardım yarın pişireceğim
karnıbahar brokoli havuç haşladım yoğurtlu salata için
bir de közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan çıkardım buzluktan salata yapacağım
büyük kızımın isteği üzerine de mercimek köftesi
acıdım kendime şimdi yesen bir pişman yemesen bin pişman hesabı olacak
az daha işim var sabah pek bişey bırakmak istemiyorum
ceco hemen hemen 5 yıldır burdayım bu topiğe böle ara ara giren devamlı takılan bi cee diyip kaçan olur
bu arada böle aktif kilo veren ideol olur ve çok takip edilir
mesela bi ara toksin kulakları çınlasın ideoldü ne yese ne yapsa kendimizle kıyaslardık
mesela aynur cücüşü (kaynanası gelip gidene kadar ideoldüü:))))))))) gaz veremde 30 beden pantolü alsınnn
mesela seçil eskilerden ideoldüü (yeni yeniden başladı inşalahh devam eder)
geçen kış asu ve öğretmen olan ankaralı adını unuttum o vardııı fuul takipteydik
ilk başladığımda bi polis arkadaş vardı mersinden süper verdi
bide aşkito vardı 100 lerden 60 lara indi halada öle 2. doğumu yaptı daha niceleri hatırlayamadıklarımm
bu arada sen sıkı takiptesin haberin ola kaçamak yapmak yokk ideolümüzsünn
anam bu gaznan tutmayın banuşumuuu
bu arada ben aktardan bu dokuzlu çaydan aldım ama otlardan ayrı ayrı aldım ve kendim demliyorum en azından ne olduğunu bilerek içiyorum bi dönem 5 i bir yerde çay vardı onuda kendim demliyordum bişeyi fark ettim iştah kapatıyo çabuk doyuyorsunuz veda acaip bağırsak çalıştırıcı tavsiye ederimmm günde 2 kupa içiyorum ben
Kilo bildirimim :122:
Kilom ayni diyelimmalum haftaya salonda tarti gunu
Sporumda 230 dakika :122: :122: :122:
Insallah herkes eksilerde bildirim yapar... aminnnnn
Gulmacigim, haftada 600gr versen yaklaşık 10-11 hafta sonra 87 olursun. ha gayret. Arkanda ben varım...en yakın hayalımm 87
bu kerevizi nasıl yiyorsunuz ya
herkese hayırlı cumalar.
malesef tartımız bozuk. altında bir parçası düştüğü için dengesiz duruyor. ama 2 gun önce ki sonucuma göre tahmin edicem.
geçen hafta 92.1
bu hafta 91.2
giden 900 gr
sevgili Clutch evde mezura bulur bulmaz olçucem. geç kaldıysam bir sonraki sefere verebilirim?
canım çok tşk ederim direk basenden kilo alıyorum o yüzden durmadım yada ben abartıyorum korkudan basküle çıkamıyorum ama gerçekler acı 84 lere kadar inip 95 lere çıkmak gibi
ben sana yine hediye alırım ne demek tatlım hatırlanmak güzel,güzel günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah
esracım sen ne yaptın göremedim senin bildirimini, daha doğrusu bakamadım.
verdin mi bu hafta?
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?