Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün cuma dimi ama tartım net tartmıyor pili sorunlu ondan kilo bildirimi yapamıyorum. Zaten çok sık tartılmayı düşünmüyorum offf offf dipteyim sondayım.

yehoooo:))

valla edeptenmi artık inattanmı bilinmezz bende kız istiyorum ama içime hep erkek doğuyor
bide babamız aşırı kıskanç kız kardeşide yok benide çok sık boğaz eder
birazda ondan paybiçerek sanki eşimin kız çocuğu olmaz gibime geliyo yazık yavruya
ama herşeyin başı sağlık hareketleride hissdiyorum artık çok hareketli 17. hafta bitecek günde 10 kere falan hissediyorum dr. söyledim maşallah diyo normalde 20. haftadan sonra anneyi tembih ederiz günde en az 10 kere hareket edip etmediğini takip et diye sizinki fena yaramaz dedi sewindirik oldum
doğduktan sonra anamı ağlatacak o ayrı tabi

Çok edepli bir şey olacak o kız (!) :) sağlıklı olsun da beklersin annesi. kendinize çok dikkat edin
tabii canım annnenin işi ne beklesin dursuncicisiz kalacak olan o
düşünsün artık ,göstermesin bakalım çok değerli şeysiiinnniiii:)

şansımaa ya benim dr. yoktu girmeyecektim aslında ama merktan duramadım çok ilgisiz zaten sewmiyordum, sinir oldum ekranı bana doğru çevirmedi bile
cinsiyeti daha öğrenmedim görebiliyomusunuz dedim iki baktı salladı karnımı falan yok dedi ,uyuzz şey
banada hep disiplinli hocaalar denk geliyo tahmin de bari bulunun dedim ,tahminde bulunmayı sewmem dedi bende içimdenn(................................................)
dedim ve çıktım
burcumuz boğa olacak babamız boğa çok fena alahım iki tane inatçıyla ne yapcam yardımcım olsuun

Son düzenleme:
Yeni yilin son bildirimini yapmakta gec kaldim yine , ay heyecanlandim 89.4 olmusuuummm demedim mi 8li rakamlarla giricem 2013e diye. Su an otobusteyim istanbula gidiyorum kilo da vermisim zaten cok mutluyuuum yeni yilin hepinize saglik huzur mutluluk ve eksi kilolar hediye etmesi dilegiyle

Son düzenleme:
Selam cücüklerr

ben geldimm , akşama kızlar gelecekler iftara , o yüzden accık çene yapıp kaçmam laazzıımm

EMİNEmm 97leri görmüşün aferin cücüüm aynen devaamm

NURSENAaa evet yaa kaynanam gelene kadar herşey dahamı iyiydi acabaa , sanki kanayan bi yaraya parmak bastınn :44::44:
sen ver gazı merak etme ben her türlü alacam o 30 bedeni , şimdi bile alırım ama accık daha rahatlayım daha iyi olacaakk

BAHARcım kopma buralardan , hadi bakalım tam gaz başla

NEVİNim yazdığın sözü okudum , sen seçimini yaptınmı kuzumm ???

YAĞMURGÖZLÜm geçmiş olsun canım , o kortizonlar insanı mahvediyorlarr , bende 2 kere felç geçirdim , dünyalar kadar kortizon içtim , karşılığında 30 kilo falan bana armağan kaldı

EGEDENİZİ süpersin toktor civanımm , son hızla dönmüşsün pistlere

neyse kuşlar öperim herkesi , Allaha emanet olunn

GEÇEN HAFTA : 76.6

BU HAFTA : 76.2

GİDEN : 400 gram

gram gramda olsa gitsinler bu yağ denen cücüşleerr , bayy baayy onlaraaa

ben sürekli sarımsak yer oldum. Allahtan yarın sabaha kadar kimseyi görmeyeceğim...yarin sabah bir dus alarim. tarçın bile yanıma yaklaşmıyor ....

Gözdem yapma be güzelim hadi bu hafta almadın ama moralin bozuldukca yersen elbet kilo alırsın
Ne güzel disiplinli gidiyordun sevgulunun gelmesi mi yaramadı yoksa sana yollayalım tekrar askere olmadı şaka şaka bak salma kendini buradan uzaklaşma kurt kapar senide yoksa kuzuuuuuu
El birliği ile kilolardan kurtuluyoruz pes etmeyi kabul etmiyorum

cecogucum,(boyle diyebilirim dimi, içimden oyle geliyor da) ben de senin kaç kilo vereceğini merak ediyorum. inş geçen ayki gibi olur. muck

Tabiki diyebilirsin şekerim
Valla bende çok merak ediyorum hatta şu spora başladığımdan beri özellikle son iki haftadır elim devamlı göbişimde anam yumuşamış sanki anam ufalmış sanki diye dolanıp duruyorum
İnşallah dediğin gibi geçen aya yakın olur en azından kendi kendime hep hesap yapıyorum ayda 7 değilde 4 kilo versem 6 ayda 24 kilo eder yani yaza 80 olmuş olurum inşallah tabi fazlası olursa canıma minnet
Darısı tabiki hepimizin başına

Canım Allah yardımcın olsun merak etme yılbaşından sonra biraz rahatlarsın inşallah ve yeni aldığın kilolarıda çok çabuk verirsin Sonuçta sen daha evvelde güzel kilolar verdin yine verebilirsin şurda birkaç gün daha kendini sık sonra inşallah hep eksilere doğru gidersin

Eşinin sana destek olması gerçekten çok önemli inan benimki ilk zamanlar yaw benim canım istiyor senin gırtlağına mı tıkıyorum diyordu ama en son bir cinnet öncesi gibi bir durum yaşadım ve evde Askeri Darbe ilan ettim ikinci bir emire kadar abur cubur yasaklandı evde eşim baştan çok söylendi canın çekiyorsa şirkette al ye beni ilgilendirmez çocuklarada sen alıştırıyorsun diyince oda vazgeçti şu an iyiki sana uymuşum diyor çünkü artık ıvır zıvır girmiyor eve tabi asitli içeceklerde ( soda hariç ) hem daha sağlıklı besleniyoruz hemde bütçe rahatladı ıvır zıvır dediğimiz şeyler aslında dünya para tutuyor
Bir kaç gün eşinde biraz zorlanabilir ama emin ol iyiki böyle bir karar almışız diyecektir
Bu arada 2 ayda 10 kilo olmasada 8 rahat verirsin bence Benimde doğum günüm şubatın 28.inde bende o güne kadar en azından bir 6 - 7 kilo vermiş olurum inşallah fazla olursa tabi bayram ilan ederim

Canım bak şimdi belki bana bozulacaksın ama ben sana daha evvelde dedim seni devamlı kilo ver diye üzen bir insanı ben olsam kesin uzaya fırlatmıştım yaw adamda manken gibi olsa yine içim yanmayacak oda bizim gibi tosuncuk hayır öylede olsa senin yüreğinin güzelliğine aşık olmuş olması gerekirdi. Senin gibi iyi niyetli birini bulmuş hala zayıflamı diyor
Birde Faceini niye kapattırıyor hadi o kapat dedi sen niye daha senin hiç birşeyin olmayan birinin dediğini yapıyorsun
Yanlış anlama ama maalesef bayanlar genelde sevdikleri için her türlü fedakarlığı yapıyor ve genelde çoğu erkekte kendini sonra bulunmadık hint kumaşı sanıp evlendikten sonrada istedikleri gibi hatunları yönetmeye çalışıyorlar

Bazılarına belki fazla sert düşünüyormuşum gibi geliyordur ama bu maalesef bir gerçek erkekler kendilerinden daha güçlü kadınları pek istemiyorlar bende tam tersine bir kadının erkekten her daim daha akıllı ve daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum hatta benim kızları alanlarda yandı çünkü büyük kızım şimdiden erkeklere müdanası olmayan biri inşallahda değişmez o huyu

Bu arada ameliyatada deyinmeden edemiyeceğim dediğin gibi 2 ayda 30 kiloyu duyunca insanı şeytan dürtebilir ama birde şu var ameliyat sonrasında yeri gelicek kaç hafta sırf 1 çay bardağı kadar sıvı tüketerek yaşamak zorunda kalacaksın. Dün de lafı geçtiğinde demiştim bizler önce gözümüzü doyurabilirsek zaten az yiyebileceğiz öbür türlü Allah korusun krize girdiğinde çok fazla yediğin an mide çatlayabilir diye düşünüyorum
Sen bence onu düşünme bak süper kilolar verdin ve daha yeni aldın bir kısmını geri emin ol onlardan patır patır kurtulabilirsin yeterki az da olsa kendini frenlemeye çalış
Evden bir küçük şişeye tarçınlı süt koyamazmısın hani kriz tutarsa içebileceğin dediğin gibi kuru meyveler olabilir, tuzsuz leblebi olabilir ufak meyveli yoğurt bile olabilir gofretten çok daha iyidir
Sen başarabilirsin buna kesinlikle inanıyorum sende başkalarının demesine bakma ve kendine inan bizlerden çok daha fazla kilolar verebilmişken ümitsizliğe kapılmanı anlamıyorum
Aldıysak aldık yine veririz bizler güçlüyüz ve istedikten sonra elde edemiyeceğimiz hiç birşey yok

Oyyyy yerim ben onun totoşunu
Aman kuzucuk iyi olsunda varsın bizi biraz daha çatlatsın
Anneside teyzoşlarıda onun sağlıkla dünyaya gelmesi için dua ediyorlar nasılsa oda önümüzdeki ay kendisini gösterir

Ablacığımmmmmmmmmm sen iyi ol da nasılsa o iğnelerin ve antibiyotiğin oluşturduğu ödemleri atarsın
İnşallah şu anda daha iyisindir

Bugün cuma dimi ama tartım net tartmıyor pili sorunlu ondan kilo bildirimi yapamıyorum. Zaten çok sık tartılmayı düşünmüyorum offf offf dipteyim sondayım.

Kızzzzzzzz dakika bir gol bir tartım net tartmıyor ne dimek üç aşağı beş yukarı çıkar elbet bir sonuç olmadı tvnin kumandasının pillerini sök
Dibe vurmayı sana yasaklıyoruz bundan sonra hep yukarı bakacağız tabi ibrede aşağı gidecek biz yukarı baktıkca
Sık tartılmasanda başlangıçı yap ve ilk günden kıvırma şekerim
Bak daha zayıflayıp Onura şöyle güzel bir kapak yapacağız ondan sonrada ona öyle olmaz böyle olur deriz

yaptım canım hayatımı daha kaliteli yaşamak istiyorum..sağlığım bozulmadan bir dur demek istiyorum...rahatça fotoğraf çektirmek istiyorum, rahatça alışveriş yapmak istiyorum, namazımı bile rahat kılamıyorum şöle kuş gibi olsam istiyorum bu beden bu yükü taşıyamıyor farkındayım...yapmam gerekeni bilipte yapmamak zaten en kötüsü..
hamd ediyorum her halime ama daha iyisi varken azıyla yetinmek niye...sizinle beraber başarıcam İnşallah

Ben size bir anımı anlatayımda biraz gülün. herkesciklerde böyle kilo veremiyorum sendromu hissediyorum...

Alişveriş Merkezi otopakların birinde, park etme sorunu yüzünden bir kadın ile kavgaya tutuştum. Valla detayı hiç hatırlamyorum. Tek hatırladımı şu... Kadın bana şikooo, yemiş yemiş oturmuşsun diye bağırdı...ben naptım, zapzayif kadına sensin şişko sensin şisko diye cevap vererek bağırdım... dün anıp çok güldük ya....Sakinleştiğimde kendimi çok kötü hissetmiştim.
evet hanimlar, şimdi o zayıf süslü kadınlara tozlarını attırmanın vakti geliyor...Azim lütfen...

ya tabi herşeyin başı sağlık ama merk etmiyoda değilim ben şu son bir hafta nasıl geçti bilmiyorum
şimdi bir ay bekle dur BARİ tahminde bulunsaydı en zından bir aydada onunla avunurdum
allah razı olsun duaların için

Valla hiç gülesim yoktu
Senin tepkine koptum ama yine iyi tepki vermişsin ben olsam herhalde kadına ağzıma geleni sayardım
Genelde öylelerine en büyük beddua kilo alda nasıl bir duygu olduğunu anla demek herhalde

Belki hatırlarsın ( daha evvelde anlatmıştım )
Benim kız kardeşimde oldum olası hep zayıftı hatta biz ufakken ( aramız 11 ay ) aman banu kilolu ( uyurken bile açlıktan bayılmışım zannedip mama vermiş annem bana ) ona yarım biberon yeter diyip kardeşime tam biberon verirmiş annem kilo alsın diye
Tabi ben daha o zamandan aç gözlülüğümden önce biraz kendi biberonumdan içip sonrada onun biberonunla kendiminkini değiştirirmişim büyüdüğümüzde de hep kardeşim hastalandığında aman iyileşsin diye hep meyveler falan önüne konurdu ben hastalandığımda da aman fazla yeme meyvede olsa diyip önümden kaçırılıyordu
Ergenlik dönemide hep kızdırırdı beni kardeşim sen kilolusun diye hatta bu evlenene kadar devam etti
Ben hamileyken kızkardeşim hatta benle dalga geçmişti anam ben bu kadar kilo almış olsam kesin derdimden ölürdüm işte sen gırtlağını tutamıyorsun diye. O gün hamileliğin vermiş olduğu hashaslıkla oturup saatlerce ağlamıştım ve o sinirle kardeşime lan inşallah sende evlenince ikizlerin olurda duba gibi olursun demiştim
Bedduam tutmuştu ve kardeşim ikizlere hamile kaldı ve tam 32 kilo almıştı hamileliğinde oturduğu yerden tek başına kalkamayacak kıvama gelmişti ve o güne kadar benim canımı yakmak istediğinde kiloma laf sokan kızkardeşim o gün anladı nasıl bir duygu olduğunu kilolu olmanın.
O günden sonra inan çok daha can ciğer olduk ve bir daha asla kiloma laf söylemedi aksine beni motive etmek için uğraştı durdu
Tabi o doğumdan sonra aldığı kiloların hepsini verdi ( felaket hırslıdır ve fesattır kimse ona kilolu kaldı demesin diye daha 40 çıktığında her gün 1 saat spor yaptı ve 6 ay geçmeden eski haline döndü )
Şimdi oda en büyük desetekcilerimden biri ve anneme süpriz yapmak istediğimi bildiği için telefonda oda annemlere kilo vermeye başladığımı söylemiyor

aaa kuzum öyle sey olurmu, bak sana tavsiyem haftada en az 2 kere tartil,
hergün tartilma ama haftada 2-3 kere tartilmak iyi bence, kilo kontrol oluyor, birkac gram fazlami görüyorsun ? hemen sIkiyorsun biraz, hemen o gofretleri o cikulatalari tatlilari uzaklastiriyorsun, beyaz ekmegi uzaklastiriyorsun, azcik cayina daha az seker atiyorsun, biraz fazla su iciyorsun, cok ise yariyor
tartilmiyim filan olmaz yani, artik sen bizimle vereceksin tekrar birakmiyoruz seni HIH
Okadar kilo vermissin muhtesem bi sekilde, tekrar cok kolay verirsin, özellikle yeni geri aldiklarin kolay gider
ay keske bende okadar verebilsem darisi basima hadi bakam

Selam cücüklerr

ben geldimm , akşama kızlar gelecekler iftara , o yüzden accık çene yapıp kaçmam laazzıımm

EMİNEmm 97leri görmüşün aferin cücüüm aynen devaamm

Hayatim sayenizde yani, beni sarstiniz azcik dövüp patakladiniz kendime geldim
Deminde yazdim neler yapiyorum diye, azcik cayima sekeri daha az atiyorum,
1 haftadir sanirim tatli pek bisey yemiyorum, (dün 2 kasik sütlac haric iyiki tamamini yememisim )
suyumu cogalttim, 1 bardakdan daha az icen emine günde 1bucuk-2 litre icer oldu, ee bünye cok farkediyor bunu
en önemlisi bunlar iste

insallah devam eder böyle, cok korkuyorum yine hayalkirikligina ugramaktan

zapzayif kadina siskomu dedin kiz
ama oda ne cirkefmis, insan sisko bir insana sisko dermi
ne ayip
ne kirici
bizede az demediler kücükken

teşekkür ederim canımm hepsi gidecek inşallah..ayrıcaa bahar için yazdıklarıının her harfine katılıyorum..içimden geçenlerin hepsine tercüman olmuşsun canım sağoll
teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

aynennnn katılıyorum

Ha bu arada tabi bide saat 8 den sonra agzima bisey koymuyorum,
annem mandalina getiriyor cips getiriyor cikulata tutusturuyor elime, hepsine hayir diyorum
yuppi

Ha bu arada tabi bide saat 8 den sonra agzima bisey koymuyorum,
annem mandalina getiriyor cips getiriyor cikulata tutusturuyor elime, hepsine hayir diyorum
yuppi

Kız senin annen tam bir teröristmiş
Benim annem valla almanyadan da olsa bana yetiyor telefonda aman kızım yeme hadi vermiyorsun bari alma diyor her gün hatta kızım konusunda da tembihliyor bilse ufak ufak verdiğimi bukadar laf söylemez ama olsun yaza kadar o bana saysın bende kilo vereyim :122: :122:
hadi mandalina neysede cips ve çikolata bari tutuşturmasın eline bizimki bekarken saklardı o tip şeyleri sadece haftada 2 kere çıkarırdı he biz av köpekleri gibi arar bulurduk o ayrı ama anamın şerrinden korkumuza yiyemezdik ancak açık paketse ucundan az birşey alırdık anlamasın diye benim annemde önümüzden yemek kaçırma konusunda tam bir teröristtir

ah ah ben kücükken saklasaydi keske ama annem hic kiyamiyor bize iste, aslinda iyilikte yapmiyor tabii ama canim annem napalim oda öyle
dün gecede geldi elinde cipsle cikulatalayla
ee kadin hakli, dizi aksami yaptigimiz zaman ikimiz, ben dolduruyordum mutfakta ne varsa getiriyordum,
cips olsun cekirdek olsun, pasta kek olsun
artik yapmayinca kadinda sasirdi herhalde herseye hayir anne diyorum

Helallllll
Hep hayır de güzelim annende zamanla cips yerıne kuru meyve yada salata getirmeye başlıyacaktır senın zayıfladığını gördükce

sağol canım Allah razı olsun
hayırlı geceler kızlaarr
şimdi günden geldim yeğenim bize yolluk poğça yapıyor. bende birazcık bakayım. cevaplayamam ama okurum birbuçuk saat sonra yola çıkıcaz Allah kısmet ederse
dafi ablacım hayırlı yolculuklar güle güle git gel inşallah tabi ben bunu yazdığımda sen çoktan gittiğin yere varmış olcan bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…