Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kilo verirken evdeydim hergün yediğimi not alıyor kalori hesaplıyor devamlı spor yapıyordum.
arkadaşıma gitsem orda bişeyler yesem akşam mutlaka yürüyordum fazlasını yapıyordum.
sonra işe başladım part time dı hafta sonları hafta içi evde ders çalıştım sporu bıraktım 1 kere yedim 2 kere yedim devamı geldi birde uzun süre kilo vermem durmuştu ben 128 kilo idim ve yaklaşık 2 senede 84 kiloya düştüm ailede genetik kiloya sahibim sonrasında işe full time işe başladım eşim hayatıma girdi bende muhasebeciyim ve akşama kadar masa başındayım eve gidince yemek yememk lazım spora hala başlayamadım bişeyi öğrendim hayatınızı değiştirmeden yapmanız lazım yani ben evdeyken yaptım yeni hayatıma uyarlıyamadım şimdi şuanki hayatımdaki düzene göre bişeyler yapacağım inşallahta başaracağım

ben kilo vermeye tek bir sözle başladım o dönem hiç kıyafet bulamıyordum 58 beden pantalon beni sıkıyordu düşünün artık
ya kilo alarak taputa sığmıcak dereceye gelicem yada zayıflayıp yeniden başlıcam hala bişey kaybetmedim ve yine başarıcam yılmak yok

ben de takıldım kaldım 80lere canım. ama pes etmek yok. sen şu iş yoğunluğunu atlat, yine dikkat edersin. miyom için de ameliyatı en son düşünsen sanki canım. annemde de vardı ve ısırgan otunun çayını içmişti. baya da fayda sağlamıştı. sen de dene bir istersen. ameliyat da seni elden ayaktan düşürecek bir süre.

yazdıkların o kadar doğru ki.. iş hayatımıza kendimizi uyduruyoruz oysaki istesek yapabilirz tembellik yapıyoruz zaten o yüzden almadık mı bu kiloları...
ya kilo alarak taputa sığmıcak dereceye gelicem yada zayıflayıp yeniden başlıcam hala bişey kaybetmedim ve yine başarıcam yılmak yok
bu cümleden çok etkilendim canım saol yazdıkların için...

bende 1.5 yıldır burdayım aczık verdim 92 ye kadar düştüm hoppp razamandan sonra geri aldım...unlu mamülerde çalışıyorum işim zor evet ama istedikten sonra yapılmayacak şey yok..burası olmasa ben çok daha kilolarda olurdum herkese çok teşekkürler...

günaydınnn kızlarr..

HAYIRLI CUMALAR..
BU GÜN ETTİĞİNİZ DUALARINIZ GÖKLERE YÜKSELİP SAĞNAK SAĞNAK ÜZERİNİZE YAĞSİN RAHMET KAPILARI SİZLERE HEP AÇIK OLSUN MELEKLER HEP DUACINIZ OLSUN TÜM DUALARINIZ KABUL İBADETLENİZ MAKBUL OLSUN

burdan sakın ayrılma ben o hatayı yaptım kaçamakları artırınca buraya giremedim sanki sadakatsizlik yapmışım gibi hissettim meğerse bu topicte hepimiz birbirimizi kontrol ediyomuşuz en azından ben onu anladım inşallah başarıcağız tatlım

Önce, 44 kilo vermişsin... Seni yürekten kocaman kocaman sarılarak kutluyorum. Büyük olay valla. Sonra evliligin için tebrik ediyorum.
Hepimiz, yeni bu yeni hayata alişmaya çalıyoruz. Benim ilk öncelegim hep işti. işten popomu kaldiramiyordum..Mutfaga gidip bir yumurta kıramiyordum. Sürekli hazır yiyiyordum. Artık önceğim, diyet ve sağlığım. Umarım bunu geri kalan yaşamımda başarabilirim. etreaftaki bütün insanalara ve mevcut düzene karşı bunun çok zor olduğunu biliyorum. ama artik başka sansım yok kilo al ver al ver bu vucut benim ve artık herseyden daha önemli.
Sende eminim yeni hayatını düzene sokacaksın.

esracım evet 20 gün kadar rapor vericek herhalde doktor sezeryan ameliyatı gibi olucak
gerçekten fayda gördü mü annen?
ah içerim ya içmez miyim? nasıl yaptı annen kür şeklinde mi..
yeter ki kurtulayım şu 8 gün süren ağrılardan ve aşırı kan kaybından
soğan kürü yaptım geçen ay 15 gün.
mesailere kaldığım geceler kaçırdım gerçi ama. ağrı ve yoğunluk anlamında bir faydasını görmedim bu ay.
regl.im bitsin bir kere daha yapıcam.
ısırgan da nasıl içiliyor anlatırsan onu da denerim canım. emzirme döneminde içmiiştim sallama poşet. sütü çoğaltıyor demişlerdi.
...

Yok canım ne nişanlanması facebookumu kapattırdı Onur başka bir face açtım ama nişan falan yok bıraktığınız gibi hatta daha kötü aramızdaki bağ inceldi iyice mutlu değilim kendimi önemsiz değersiz hissediyorum bilmiyorum sonumuz ne olur. İrademle verdim o 27 kiloyu ama o zaman hep evdeydim iş stresi yoktu. Şimdi kendime zaman ayıramıyorum bile. Dün 2 de işe gittim gece 1.5 da geldim uyudum şimdi yeni uyandım 2 de yine işe gidicem kendime ayırcak zamanım hiç yokki

Haklısın ceco boğazımı tutup spor yaptığımda kilo veriyorum da bıraktığında herşey geri dönüyor ne bileyim ameliyat olan çok arkadaşım var 2 ayda 30 kilo veren var insan özeniyor onları o kadar kısa sürede hiçbirşey yapmadan zayıfladığını gördüğünde 20 milyar param olsa yaptırırdım o kadar bıktım ki kendimden Onurun bana zayıfla demelerinden bıktım kendimi o kadar değersiz o kadar hiç gibi hissediyorum ki. Sizin burda beni bu şekilde karşılamanız o kadar mutlu ettiki oturdum ağlıyorum. Çok mutsuzum ne adam akıllı 2 tane arkadaşım var ne de beni anlayan bir sevgilim. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki...

Dün leslie yaptım gittim ceviz badem kuru kayısı aldım şirkette acıktıkça yerim diye akşam 10da tuttum gofret yedim kan şekerim düşüyor. Gece 12 gibi bayılacak gibi oldum zor attım kendimi lavaboya. Neden bilmiyorum ama iyi değilim son 1-2 haftadır sürekli şekerim düşüyor sabahları uyandığımda ellerim davul gibi şşiş uyanıyorum. Çok mutsuzum ve şişmanım

ooo tombulkelebekcim hosgeldin özlettin kendini ,nerelerdeydin :)))
Hep aynı yerlerdeyim be canım hoşbuldummm sağol

Maşallah canım tebrik ederim 76 bana hayal gibi geliyor. Ben dukan yapamıyorum kolesterolüm ürikasitim yükseliyor. Şu ara hiçbirşşey yapamıyorum rejimdeyim deyip dikkat ettiğimde böyle bayılacak gibi oluyorum.

İşimiz çok yoğun günde 10 saat çalışıyorum ortam sıkıyor beni belkide psikolojiktir. Son 2 ay içinde aldım o 10 kiloyu daha öncesinde yoktu birden hooop geldi kilolar. Bende delirdim tabi hemen birşeyler yapmam lazım ama önce biraz dinlenmem lazım öyle yorgunum ki

hoşgeldin kelebekcik:)))
oooo sen buralara uğrarmıydın kısss:)
tanıdın galiba beni:)

hoşbuldum canımmm bundan sonra uğruycam inşallaaah tanıdım canım tanımammı

SLM KIZLAAR
dr.dan geliyoruuum bizim kuzu göstermedi ya totoşunu dönmüş bide bi dünya tatlı yedim taklalar açsın diye , çocuk caaz tatlıdan bayıldımı ne
artık 1 ay sonraya kaldık nasıl bekleyecem yaa çatlatacak bu bebiş beni
anası çok nazlı babasıda inatçı heralde ikimizin özelliği birleşince bebişte ters tepki etti galiba
neyse yavruşum ii olsundaa anası çatlasın dursun(tabiii teyzeleride)

hoş geldin Baharcım üzme kendini aldığın gibi verirsinde. aslında vardıyalı çalışmayı fırsata dönüştürebilirsin.. uygun günlerde spor yapabilirsin belki...ne biliyim bende çok farklı durumda değilim...

yenacım...
Listede olmadığımı biliyorum yinede bildirim yapayım

kilom... 109

belim için 12 kortizonlu iğne ardından bir hafta sonra bronşit için olduğum 10 antibiyotik iğne ve ilaçlar üstüne birde regl olmam sanırım hepsi ödem yaptı...

canım teşekkür ederimmmmm çok saol valla böyle sizler yazdıkça ben daha çok motive oluyorum

Ayçacım ben o zaman küçüktüm. annem de birisinden duymuş kafasına göre yapıyordu. yani saati miktarı yoktu. koca bir tencere ısırgan otunu kaynatır suyunu içerdi. kist küçülmüş kanamaları azalmıştı. ısırgan otunu pazarlarda falan bulabilir misin bilmiyorum. ama ben geçen rossmannda kurutulmuşunu görmüştüm küçük bir paket olarak. denemekte fayda var canım. bir iki ay denersin, baktın bir düzelme yok o zaman olursun ameliyatını.

kurutulmuşunun markası green lifedı. netten de sipariş edebilirsin bulamazsan.

Son düzenleme:

hayırlısı canım ya...ama bişey diyeyimmi kesin kızdır pek edepli baksana göstermiyoo
benimkilerde 5. aydan önce göstermediler yamyamlar ama nedense her hamileliğimde kız olcak gibi hissediyodum öylede oldu...
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inş...

hoşgeldin bahar uzun zamandır facede seni göremeyince sildiğini düşünmüştüm kapattığını başka hesap açtığını bilmiyordum..
Bende senin gibi kilo alıp dönenlerdenim..bizim bünyeler gramla verip kiloyla almaya programlanmış malesef
Ama hiç bırakma kendini zararından neresinden dönülse kardır deyip hemen başla...
Erkek arkadaşının tavrınada bir anlam veremedim destek olacağı yerde sanki sen istemiyormuşsun gibi neden seni üzüyor tanıştığınızda çok zayıf olsanda sonradan kilo alsan anlarım ama seni böyle tanımadımı..
Sen bunları takma kafana abur cuburu bırak ve sağlıklı beslenmeye çalış yine verirsin hep birlikte vereceğiz

Çok edepli bir şey olacak o kız (!) :) sağlıklı olsun da beklersin annesi. kendinize çok dikkat edin

Selam kuzularimmmmm iyimisinizzz eksiler goruyorum hadi masallah herkese. artida olanlar hic uzulmesin veririizzz no problem

Eveet yeni kilomu acikliyorummm 97,8

Cok mutluyumm. 97leri gordum nihayet cok korkmustum yine arti cikcam diye. korka korka ciktim tartiya :)) farkediyom ama gobegim indi biraz

telden yaziyorum sonra grsrz

spor yok asucum

yenacim eski kilomu tam hatirliyamadim suan o yuzden nekadar eksideyim sen bakarsin dimi hayatim? mucuk

tünaydınlar herkeslere.....

bugün benim evde çok işim var çok......:44::44::44:
evde böyle işim oldumu ben çok huzursuz oluyorum o işler bitene kadar......

sağolasın kuşumm , bak bot burda , birde sen yorum yapıveerr

hımm canım hoşmuş...
ama nasıl kullanacağın önemli, kış için bot olarak değilde, kışa extra değişik bi ayakkabı olsun dersen oldukça güzel bence:)
okula giderken falan mesela...
kapri pantolonla da süper olar:))
galiba süet, o yüzden mevsimselde olur....

yalnız canım; denemedim ben ayakkabı almam şahsen, özelliklede netten...
tabi yine karar senin tatlım

AMİN

saolasın canım benim.....

dualara hep çok ihtiyacımız var......

ayyyy çok ilginç
canım belki bunda da vardır bi hayır takma kafana.....
nasıl olsa doğacak inşaallah, sağlıklı olsunda bebiş gerisi kolay inşaallah.....
hangi burca doğacak bebeciğin yaklaşık olarak? eğer söylersen inat olup olmama konusuna bişey söyleyebilirim
kendi adıma yani:))) mayısa doğacaksa ve boğaya denk gelirse en inat burçtur boğa:)))
boğa inada inat eder iyice....
boğa ve kırmızı pelerin misali
ama ben boğaları çok severim, çok azimli olurlar.....

birde canım omurga şeklinden bazı tecrübeli doktorlar fikir yürütebiliyomuş ihtimal olarak kızmı erkekmi diye?
sizin doktor bişey demedimi?
hani omurga tip narinse kız olma ihtimali yüksek diyormuş mesela, yada daha böyle güçlü ise erkek diye:)
hayırlısı olsun canım......

çok geçmiş olsun canımmmmm

canım benimmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…