iyi geceler kızlar :) Sabah girdim bir sürü de alıntı yaptım ama cevap yazamadan dışarı çıkmak zorunda kaldım. O alıntılar gitti o yüzden. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederiz ablaları teyzeleri. Oğlum her zamanki canavarlığında bugün :) İlaç tedavisi 10 gün sürecek ama sıkıntımız ilk günden hafifledi çok şükür.
Ben 3 saatimi AVM'ye gömdüm bugünOğlumun ihtiyaçları, kızımın okulundaki parti için malzemeler, oğlanın arkadaşına yılbaşı hediyesi (yılbaşı çekilişinde çıkmış) bir de Ankara'daki akrabalara yılbaşı hediyeleri aldım. Aralarında ayrım olmasın diye herkese bilezik aldım aksesuarcıdan, farklı modellerde, karışık paketlettirdim. Sonra da tereddüt yaşadım, 'acaba kayınvalideme farklı bir şey mi alsaydım' diye. İşin zevki herkes bir aradayken vermek diye böyle yaptım, eşimin teyzeleri, onların kızları, kv ve eltim toplam 12 kişi. Aynı şeyi alsam olmaz, farklı alsam ayırıyormuş gibi olcaktım. Ben de karışık alıp paket ettiriyorum herkesin şansına ne çıkarsa artık :) Geçen bayram küpe almıştım, o zaman herkes halinden memnun görünüyordu, bir tek kayınvalideme ve eltime çıkan küpeler pek havalı değildi. Sanki özellikle yapmışım gibi :) Bu sefer paketlere işaret mi koysam ne yapsam?
Canım, benim burada bambaşka rüzgarlar esiyor :) Başka yöe savruldum ben bu ara :)) Ama öyle böyle yola geleceğim elbet...
Başın sağolsun canımMekanı cennet olsun babaannenin.
hayırlı geceler kızlaarr
şimdi günden geldim yeğenim bize yolluk poğça yapıyor. bende birazcık bakayım. cevaplayamam ama okurum birbuçuk saat sonra yola çıkıcaz Allah kısmet ederse
en yakın hayalımm 87
basın saolsun efemm Allah rahmet eylesın mekanı ceenet olsun ınsallah
cecocum, kardeş çok önemli birşey ya... birde insanin değer verdikleri birşey dedigi yada birşey yaptığında daha kırıcı oluyor. Allah aranızı bozmasın. Benim 4 tane ablam var. Ama bir tanesi varki ben ne zaman düşsem beni kaldırdı. elimi yüzümü sildi yaralarım sardı. halada yapar. Onun hakkını maddi manevi asla ödeyemem. Bir digeride bütün çocuklugumda bana annelik yaptı. Oda başka birşey. Onuda çok başka severim.
Bende ki en büyük sorunda şu, ben küçükken kilolu değildim. 36 yaşımdan sonra şişko oldum. Kabullenmek o yüzden baya zor oldu. Hep böyle yarın sabah kalkacakmışım zayıf olacakmışım gibi geldi...Kilo yüzünden asosyal birisi oldum. Kilo sorunu benim başıma gelmeseydi emin olun bende anlamazdım. Çünük hepimiz insanız ve hayatı yaşadımız kadar, hissetigimiz duygular ile biliyoruz.
yeni yila 3 gün kaldı. İsteğim 85li bir rakamla girmekti. acaba 4. günün sabahı yeni yılın ilk günü, 85,9 ü görebilir miyim?:44: Merak içindeyim. En güzel yeni yıl kutlaması bu olur.
Biz 3 kardeşiz ve en büyükleri benim
En ufağımızda erkek ama o yinede sağ olsun evlendikten sonra çok değişti
Eskiden oda herşeyini bizimle paylaşırdı çok güzel anlaşırdı bizlerle ama şimdi nasıl bir piskolojiye girdiyse artık evlendikten sonra resmen fırsatı buldukca ( ki artık yaratmıyoruz o fırsatı) annemi bize karşı kışkırtmaya çalışıyor karısıyla bir olup
Yinede ona ne kadar kızsamda çok fazla tepki vermiyorum hatta aksine hiç tepki vermiyorum ki tekrar sıkıntıya mahal vermiyeyim
Kız kardeşimle inan çok şükür can ciğeriz ve senelerdir bir kere bile kavga etmedik
Erkek kardeşimlede aslında sorun yaşamayız ama çocuğun resmen dengesi bozuldu. Gelinimiz sağ olsun biraz değil baya baya dengesizdir. Daha bir aylık evliken evde kırıp dökmediği şey kalmamış hatta kendi bileklerini bile kesmeye kalkışmış hırsını alamadı diye. Sebepte sırf kıskançlık neymiş kardeşimi iş yerinden bir bayan arkadaşı nasıl ararmış. Bizimkide ona ses etmeyip duymamazlıktan gelince cıldırmış resmen. Bazen diyorum onu idare etmek adına kendi piskolojisi bozuldu herhalde diye o yüzden fazlada kırılamıyorum sadece haline üzülüyorum.
Şimdi 3.5 sene oldu evleneli ve hatun sanki hiç evli değilmiş gibi haftanın 4 günü annesinde kalıyor diğer günler eve geldiğinde de kızkareşini ( 13 yaşında ) getiriyormuş yatıya. Kardeşimde aman arıza çıkarmasında ne yaparsa yapsın diye ses etmiyormuş hatta böyle çok daha iyiyiz bari anasına sık sık gidince benle kavga etmeye fırsatı kalmıyor bende kafa dinliyorum diyormuş
Bence boşuna süren bir evlilik ama annemde ortada çocuk olmasada boşanmaya karşı olduğu için hep kardeşime aman oğlum idare et zamanla alışır der durur :44:
İnan dua ediyorum Allah akıl fikir vermeden evlat sahibi yapmasın çünkü o bebeğin sağlığından da endişe ederim ben
Canım inşallah görürsün de yeni yılın ilk ve en güzel hediyesini almış olursun
Bende çok istiyordum 99u görmeyi ama görmüş bile olsam haberim olmayacakartık bende yılın 4.cü gününde inşallah göreceğim neyin ne olduğunu belkide farkında olmadan 99la gireceğim yeni yıla
Neyse yılın ilk günü önemlide olsa yazın ilk günü daha önemli bizim içinhem daha fazla zaman var ve biz şu an konuştuğumuz rakamların çok çok altında olacağız inşallahhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnn
dukan sarımsaksız olmuyor et yoğurt ve sarımsak süper 3lü bu kış hiç hasta olmayız herhalde antibiyotik etkisi sayesindeben sürekli sarımsak yer oldum. Allahtan yarın sabaha kadar kimseyi görmeyeceğim...yarin sabah bir dus alarim. tarçın bile yanıma yaklaşmıyor ....
Ha bu arada tabi bide saat 8 den sonra agzima bisey koymuyorum,
annem mandalina getiriyor cips getiriyor cikulata tutusturuyor elime, hepsine hayir diyorum
yuppi
Benim ailemde de öyle, kimse evlenmeden önce hersey çok farklıydı. Evliliklerden sonra herşey çok farklı. Sanırım burada etken sağlam durmak ile ilgili. Çiftlerden daha baskın olan diğerini etkiliyor sanırım. Benimde bir ablam var kocama kocam der, kocasının sözünden çıkmaz. Bir digeri ise kendini ezdirmez.
Allah kimseyi ailesiz bırakmasın iyi veya kötü bir insanın arkasında aile şart. Çünkü hayatla nelerle karşılaçağımız belli değil. Seninde erkek kardeşinin emin ol size ihtiyacı vardır. Siz genede onu el kızının yanında sahipsiz bırakmayın.
Bizde evli olan ablalarımla çok uzaklaştık. Çünkü hepsinin yaşam tarzı ve hayattan beklentileri çok farklı. Bir ben birde evli olmayan ablam iki kardeş gibi kaldık. Hepsi mutlu ve sağlıklı olsun pek görüşmesekte olur napayım.
misafirlerimi ağırladım güzel geçti
dukan amcaya da ihanet ettim 1er tane yedim yaptıklarımdan zaten 2 haftadır gram vermedim pişman değilim:))
SLM KIZLAAR
dr.dan geliyoruuum bizim kuzu göstermedi ya totoşunu dönmüş bide bi dünya tatlı yedim taklalar açsın diye ,çocuk caaz tatlıdan bayıldımı ne
artık 1 ay sonraya kaldık nasıl bekleyecem yaa çatlatacak bu bebiş beni
anası çok nazlı babasıda inatçı heralde ikimizin özelliği birleşince bebişte ters tepki etti galiba
neyse yavruşum ii olsundaa anası çatlasın dursun(tabiii teyzeleride )
hayırlısı olsun canım yaa inşallah benide heyecan bastı şimdi haftaya kocişi kandırırsam başka dr. gidicemOYYYYY KIZIN OLCAK NURGÜLLL
benim 2 kızda göstermedi kızlar göstermezmiş hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda
hee bide babamız kıskanç diodun ahanda bi tenede benim evde vardı çıkarken kıyafetten dolayı burnumdan getirirdi vay çatal görünmücek vay popo çıkmıcak
adam 2 kızdan sonra oldu pamuk:))))))))))))))
merak etme kızlar cilveli babacııığğğğııımmm dedimi akan sular duruyooo ne isterlerse yapıyooo valla
bende arada kocacığııııııııııııımmmmmmmmmmm diyorum ammaa cııkkksss tınlamıyo bileee hayırlısı olsun
OYYYYY KIZIN OLCAK NURGÜLLL
benim 2 kızda göstermedi kızlar göstermezmiş hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda
hee bide babamız kıskanç diodun ahanda bi tenede benim evde vardı çıkarken kıyafetten dolayı burnumdan getirirdi vay çatal görünmücek vay popo çıkmıcak
adam 2 kızdan sonra oldu pamuk:))))))))))))))
merak etme kızlar cilveli babacııığğğğııımmm dedimi akan sular duruyooo ne isterlerse yapıyooo valla
bende arada kocacığııııııııııııımmmmmmmmmmm diyorum ammaa cııkkksss tınlamıyo bileee hayırlısı olsun
1.nuhan-gulma...............................360dk
2.fadime02....................................280dk
3.ceco34......................................230dk
4.asumanzeynep............................250dk
5.clutch.......................................180dk
6.meyra........................................150dk
7.y.o.l.c.u.....................................140dk
8.nursena-egedeniz03......................100dk
9.umutttt........................................60dk
bu hafta listemizde artış var tüm sporcu arkadaşlarımı tebrik ederim
Bende aklımdayken yediklerimi bir paylaşayım
Eki Görüntüle 590821
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 ufak turp, 5 ceviz, 1 fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 590822
1 kase ezogelin çorbası, 1 yumurtalı az ıspanak, kırmızı lahana salatası, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Eki Görüntüle 590823
1 tabak tavuk göğüsü ( hafif baharatlı kavurma ), Bol karışık salata, 1 koca bardak ayranakşam ekmek yemedim tabiki
Benimde tükkan kapandı ancak bu saatten sonra ya yeşil çay yada nescafe içerim
Bu arada aralarda 1 az şekerli türk kahvesi içtim birde akşama doğru tatlı krizi tutunca 1 fincan sahlep içtimhe birde 2 mandalina yedim
Gün içinde 3 litre suyumu tamamladım ama yatana kadar 1 litre daha içerim diye düşünyorum
Evet hanımlar yorumlarınızı bekliyorumavrupa yakasındaki kapıcı gibi nasıııııııllllımmmmmmmmmmmmm diye sorayım bari
güzell...
http://www.trendyol.com/Lacivert-Vizon-Bej-Bot-R0114081392/UrunDetay/12535/2063641?c=Recommendation
ben bu rengini daa çok sevdim...
Eki Görüntüle 589927
Bu yemek işleri ile uğraşmak çok vakit alıyor ama yapacak birsey yok... yulaf kepeğinin en güzel halini yedim. Tarçınlı kek üzerine dukenelle:))) regli yüzüden tatli krizim vardı... allah spelandadan razı olsun...gerçi biraz pahalı ama idare etcez artık
bugün menümü yazayım sabah bol yeşillikli yumurta salatası 2 dlm ekmek yedimmm
öğlen karıştı komşu hastaneye gitti oğlanı bana buraktı eşim geldi pazara gidelim dedik evden çıkarken 1 dlm ekmek attım ağzımada sonra pazarda arkadaşı beklerken arabada 2 mandalina yuvarladım
eşim kızıda okuldan aldıkan sonra hazır pizza yaparmısın dedi patates kızartması eşliğinde
neyse eve geldik patates ve pizzalar sofrada yerini aldıktan sona kafamdaki şeytani düşünceleri bugün cuma daha çok var nasılsa diye kemiren aman patateslerde mis gibi koktu yutuver ne olcak diyen cümleleri attımmm
kendime hemen brokoli haşladım yoğurtlu yanınada havuç ve turp maydonozdan oluşan tuzsuz salatamı yaptım ve yedim aferiimm bana doğru yoldayım bu sefer
biraz öncede 3 kaşıkcık tavuk göğsü yedim bundan sona dükkan kapandıı
çaya devamm
bugün benim nedense hiç halim yok, biraz soğuk algınlığı var galiba bugün bende....
kırgınlık var üzerimde
tebrikler arkadaşlar
yorumum süpersin cecom......
yaptım canım hayatımı daha kaliteli yaşamak istiyorum..sağlığım bozulmadan bir dur demek istiyorum...rahatça fotoğraf çektirmek istiyorum, rahatça alışveriş yapmak istiyorum, namazımı bile rahat kılamıyorum şöle kuş gibi olsam istiyorum bu beden bu yükü taşıyamıyor farkındayım...yapmam gerekeni bilipte yapmamak zaten en kötüsü..
hamd ediyorum her halime ama daha iyisi varken azıyla yetinmek niye...sizinle beraber başarıcam İnşallah
Hayatim sayenizde yani, beni sarstiniz azcik dövüp patakladiniz kendime geldim
Deminde yazdim neler yapiyorum diye, azcik cayima sekeri daha az atiyorum,
1 haftadir sanirim tatli pek bisey yemiyorum, (dün 2 kasik sütlac hariciyiki tamamini yememisim )
suyumu cogalttim, 1 bardakdan daha az icen emine günde 1bucuk-2 litre icer oldu, ee bünye cok farkediyor bunu
en önemlisi bunlar iste
insallah devam eder böyle, cok korkuyorum yine hayalkirikligina ugramaktan
Ha bu arada tabi bide saat 8 den sonra agzima bisey koymuyorum,
annem mandalina getiriyor cips getiriyor cikulata tutusturuyor elime, hepsine hayir diyorum
yuppi
misafirlerimi ağırladım güzel geçti
dukan amcaya da ihanet ettim 1er tane yedim yaptıklarımdan zaten 2 haftadır gram vermedim pişman değilim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?