Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecocum, kardeş çok önemli birşey ya... birde insanin değer verdikleri birşey dedigi yada birşey yaptığında daha kırıcı oluyor. Allah aranızı bozmasın. Benim 4 tane ablam var. Ama bir tanesi varki ben ne zaman düşsem beni kaldırdı. elimi yüzümü sildi yaralarım sardı. halada yapar. Onun hakkını maddi manevi asla ödeyemem. Bir digeride bütün çocuklugumda bana annelik yaptı. Oda başka birşey. Onuda çok başka severim.

Bende ki en büyük sorunda şu, ben küçükken kilolu değildim. 36 yaşımdan sonra şişko oldum. Kabullenmek o yüzden baya zor oldu. Hep böyle yarın sabah kalkacakmışım zayıf olacakmışım gibi geldi...Kilo yüzünden asosyal birisi oldum. Kilo sorunu benim başıma gelmeseydi emin olun bende anlamazdım. Çünük hepimiz insanız ve hayatı yaşadımız kadar, hissetigimiz duygular ile biliyoruz.

yeni yila 3 gün kaldı. İsteğim 85li bir rakamla girmekti. acaba 4. günün sabahı yeni yılın ilk günü, 85,9 ü görebilir miyim?:44: Merak içindeyim. En güzel yeni yıl kutlaması bu olur.

hayırlı geceler kızlaarr
şimdi günden geldim yeğenim bize yolluk poğça yapıyor. bende birazcık bakayım. cevaplayamam ama okurum birbuçuk saat sonra yola çıkıcaz Allah kısmet ederse

en yakın hayalımm 87

basın saolsun efemm Allah rahmet eylesın mekanı ceenet olsun ınsallah

canım sağol Allah razı olsun

Biz 3 kardeşiz ve en büyükleri benim
En ufağımızda erkek ama o yinede sağ olsun evlendikten sonra çok değişti
Eskiden oda herşeyini bizimle paylaşırdı çok güzel anlaşırdı bizlerle ama şimdi nasıl bir piskolojiye girdiyse artık evlendikten sonra resmen fırsatı buldukca ( ki artık yaratmıyoruz o fırsatı ) annemi bize karşı kışkırtmaya çalışıyor karısıyla bir olup
Yinede ona ne kadar kızsamda çok fazla tepki vermiyorum hatta aksine hiç tepki vermiyorum ki tekrar sıkıntıya mahal vermiyeyim
Kız kardeşimle inan çok şükür can ciğeriz ve senelerdir bir kere bile kavga etmedik
Erkek kardeşimlede aslında sorun yaşamayız ama çocuğun resmen dengesi bozuldu. Gelinimiz sağ olsun biraz değil baya baya dengesizdir. Daha bir aylık evliken evde kırıp dökmediği şey kalmamış hatta kendi bileklerini bile kesmeye kalkışmış hırsını alamadı diye. Sebepte sırf kıskançlık neymiş kardeşimi iş yerinden bir bayan arkadaşı nasıl ararmış. Bizimkide ona ses etmeyip duymamazlıktan gelince cıldırmış resmen. Bazen diyorum onu idare etmek adına kendi piskolojisi bozuldu herhalde diye o yüzden fazlada kırılamıyorum sadece haline üzülüyorum.
Şimdi 3.5 sene oldu evleneli ve hatun sanki hiç evli değilmiş gibi haftanın 4 günü annesinde kalıyor diğer günler eve geldiğinde de kızkareşini ( 13 yaşında ) getiriyormuş yatıya. Kardeşimde aman arıza çıkarmasında ne yaparsa yapsın diye ses etmiyormuş hatta böyle çok daha iyiyiz bari anasına sık sık gidince benle kavga etmeye fırsatı kalmıyor bende kafa dinliyorum diyormuş
Bence boşuna süren bir evlilik ama annemde ortada çocuk olmasada boşanmaya karşı olduğu için hep kardeşime aman oğlum idare et zamanla alışır der durur :44:

İnan dua ediyorum Allah akıl fikir vermeden evlat sahibi yapmasın çünkü o bebeğin sağlığından da endişe ederim ben

Canım inşallah görürsün de yeni yılın ilk ve en güzel hediyesini almış olursun
Bende çok istiyordum 99u görmeyi ama görmüş bile olsam haberim olmayacak artık bende yılın 4.cü gününde inşallah göreceğim neyin ne olduğunu belkide farkında olmadan 99la gireceğim yeni yıla
Neyse yılın ilk günü önemlide olsa yazın ilk günü daha önemli bizim için hem daha fazla zaman var ve biz şu an konuştuğumuz rakamların çok çok altında olacağız inşallahhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnnnnn

Benim ailemde de öyle, kimse evlenmeden önce hersey çok farklıydı. Evliliklerden sonra herşey çok farklı. Sanırım burada etken sağlam durmak ile ilgili. Çiftlerden daha baskın olan diğerini etkiliyor sanırım. Benimde bir ablam var kocama kocam der, kocasının sözünden çıkmaz. Bir digeri ise kendini ezdirmez.
Allah kimseyi ailesiz bırakmasın iyi veya kötü bir insanın arkasında aile şart. Çünkü hayatla nelerle karşılaçağımız belli değil. Seninde erkek kardeşinin emin ol size ihtiyacı vardır. Siz genede onu el kızının yanında sahipsiz bırakmayın.
Bizde evli olan ablalarımla çok uzaklaştık. Çünkü hepsinin yaşam tarzı ve hayattan beklentileri çok farklı. Bir ben birde evli olmayan ablam iki kardeş gibi kaldık. Hepsi mutlu ve sağlıklı olsun pek görüşmesekte olur napayım.

iyi akşamlar kızlarr...
ne güzel muhabbetler edilmiş hızınıza yetişemiyorum...
buarada bende sporumu yaptım kızı aldım okuldan yemeğimide yaptım oh artık rahat rahat oturabilirim derkennn eşim aradı akşama bi arkadaşına gidicekti ben gelmem demiştim illa sende gel diyor gidicem galiba...bende özledim kızları ama çayın yanına bir sürü şey yapmışlardır..oyüzden gitmesemmi acaba diyorum...sonra gidip yemeden gelmek yada en azla geri dönmek ayrı bi güven veriyo insana...bilemedim yaniii..

he bide bugün belimi tekrar ölçtüm 102 çıktı.adetmi şişkinlik yaptı acaba...bir hafta içinde üçüncü ölçüşüm ilk 102 çıktı sonra 105 şimdi gene 102 sevinemmi üzülemmi bilemedim..basende 124 te duruyo hala...esracım listeye nasıl istersen öyle ekle canım ya...

neyse kızlara cicişlerini giydireyim birazdan gelir babamız ve bekletmeye hiç gelemez oyüzden ben kaçtım...

Allaha emanet olun...

ben sürekli sarımsak yer oldum. Allahtan yarın sabaha kadar kimseyi görmeyeceğim...yarin sabah bir dus alarim. tarçın bile yanıma yaklaşmıyor ....
dukan sarımsaksız olmuyor et yoğurt ve sarımsak süper 3lü bu kış hiç hasta olmayız herhalde antibiyotik etkisi sayesinde
Ha bu arada tabi bide saat 8 den sonra agzima bisey koymuyorum,
annem mandalina getiriyor cips getiriyor cikulata tutusturuyor elime, hepsine hayir diyorum
yuppi

helal sana canım
zaten yatağa aç girdin mi kilolar gidiyor ben bunu bilir bunu söylerim

misafirlerimi ağırladım güzel geçti
dukan amcaya da ihanet ettim 1er tane yedim yaptıklarımdan zaten 2 haftadır gram vermedim pişman değilim:))

Dediğin gibi biz ona sırtımızı dönsek daha beter olur piskolojisi
Gelinin tek sıkıntısı kardeşim hee birde biz görümcelere takık anneme karşı hiç bir terbiyesizliği yok ama ne arar ne sorar ancak canı birşey istediğinde anne geleyim beraber yapalım der annemde anam yorulmasın ben sabahtan yapayım der ona hazırlar sonra hatun kardeşimi aratır işte eşimin başı ağrıyor hazırsa ben gelip alayım der birde kıyafet yada erzak tarzı birşey lazımsa anamı çağırırlar İnan kadın herşeyi kendi aldı gelin getirmedi ama kadın daha 3.5 sene içinde 3 kere ancak girdi evlerine
Bizede takıklığı sadece kıskançlık onun gözünde biz ondan daha rahatız yok evimiz onunkinden büyük yok arabamız ondan büyük falan diye devam ediyor. YOksa asla ne ben laf söylerim nede kardeşim söyler.
Allah islah etsin diyelim güzelim boşver inşallah eşleride anlarda kardeşlerimiz kendilerine gelir

dukan amcaya da ihanet ettim 1er tane yedim yaptıklarımdan zaten 2 haftadır gram vermedim pişman değilim:))

Afiyet olsun canım hak ettin sen okadarını okadar kilo verdin ben senin kadar olsam kesin bende yerdim
Okadardan birşey olmaz haftayada eksi çıkarsın eminim

OYYYYY KIZIN OLCAK NURGÜLLL

benim 2 kızda göstermedi kızlar göstermezmiş hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsunda

hee bide babamız kıskanç diodun ahanda bi tenede benim evde vardı çıkarken kıyafetten dolayı burnumdan getirirdi vay çatal görünmücek vay popo çıkmıcak

adam 2 kızdan sonra oldu pamuk:))))))))))))))

merak etme kızlar cilveli babacııığğğğııımmm dedimi akan sular duruyooo ne isterlerse yapıyooo valla

bende arada kocacığııııııııııııımmmmmmmmmmm diyorum ammaa cııkkksss tınlamıyo bileee hayırlısı olsun

bugün menümü yazayım sabah bol yeşillikli yumurta salatası 2 dlm ekmek yedimmm

öğlen karıştı komşu hastaneye gitti oğlanı bana buraktı eşim geldi pazara gidelim dedik evden çıkarken 1 dlm ekmek attım ağzımada sonra pazarda arkadaşı beklerken arabada 2 mandalina yuvarladım

eşim kızıda okuldan aldıkan sonra hazır pizza yaparmısın dedi patates kızartması eşliğinde
neyse eve geldik patates ve pizzalar sofrada yerini aldıktan sona kafamdaki şeytani düşünceleri bugün cuma daha çok var nasılsa diye kemiren aman patateslerde mis gibi koktu yutuver ne olcak diyen cümleleri attımmm

kendime hemen brokoli haşladım yoğurtlu yanınada havuç ve turp maydonozdan oluşan tuzsuz salatamı yaptım ve yedim aferiimm bana doğru yoldayım bu sefer

biraz öncede 3 kaşıkcık tavuk göğsü yedim bundan sona dükkan kapandıı

çaya devamm

hayırlısı olsun canım yaa inşallah benide heyecan bastı şimdi haftaya kocişi kandırırsam başka dr. gidicem
kociş yumuşarmı ki yeğeni var daha 4 yaşında onu bile kısıtlıyor, ben süslemeyi püslemeyi çok sewerim erkeğin neresini süsleyecem biz iki kı z kardeşiz çok güzel keşke bi tane daha olsaydı

1.nuhan-gulma...............................360dk
2.fadime02....................................280dk
3.ceco34......................................230dk
4.asumanzeynep............................250dk
5.clutch.......................................180dk
6.meyra........................................150dk
7.y.o.l.c.u.....................................140dk
8.nursena-egedeniz03......................100dk
9.umutttt........................................60dk

bu hafta listemizde artış var tüm sporcu arkadaşlarımı tebrik ederim

Benim eşimde aynıydı
Büyük kızda pek bir değişim olmadı ama ufaklık doğduktan sonra biraz yumuşama oldu
Çatal görünmeyecek mevzusu bizde hala var ama hala inatlaşırım ben biliyorum nerede ne giyeceğimi diye çünkü yüz versem daha beter yapar
Ufak cimcime aşırı yılışık olduğu için asla hayır diyemiyor ona büyük biraz inadım inattır ama onada bazen söylensede kıyamaz aslında
Daha geçenlerde kızı yan apartmanda sınıf arkadaşıyla konuşurken görmüşte bana çaktırmadan diyor ne iş dedim yok bir iş sadece sınıf arkadaşı ki çocuğu bende biliyorum bizim kızın genel olarak henüz erkeklerle o anlamda işi yok daha çocuğuz ne erkek arkadaşı diye arkadaşlarını bile eleştirir
Eşime diyorum sen geçmişte anasıyla nasıl gezdiysen ilerde senin kızlarada göz diken olucak şimdilik anlayışlı gibi davranıyor ama eminim ilerde o günler geldiğinde yine kıskançlık damarı tutacaktır

Hep diyorum Allah kız annelerinin yardımcısı olsun babaları idare etmek ne zor birşey yaw daha şimdiden belli

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr
İnşallah bir sonraki hafta çok daha fazla sporcu olur
Asumanzeynep canım ellerine ve emeğine sağlık hakkını helal et okadar uğraşıyorsun bizler için

Bende aklımdayken yediklerimi bir paylaşayım

1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 ufak turp, 5 ceviz, 1 fincan yeşil çay

1 kase ezogelin çorbası, 1 yumurtalı az ıspanak, kırmızı lahana salatası, 1 dilim tam tahıllı ekmek

1 tabak tavuk göğüsü ( hafif baharatlı kavurma ), Bol karışık salata, 1 koca bardak ayran akşam ekmek yemedim tabiki

Benimde tükkan kapandı ancak bu saatten sonra ya yeşil çay yada nescafe içerim
Bu arada aralarda 1 az şekerli türk kahvesi içtim birde akşama doğru tatlı krizi tutunca 1 fincan sahlep içtim he birde 2 mandalina yedim
Gün içinde 3 litre suyumu tamamladım ama yatana kadar 1 litre daha içerim diye düşünyorum

Evet hanımlar yorumlarınızı bekliyorum avrupa yakasındaki kapıcı gibi nasıııııııllllımmmmmmmmmmmmm diye sorayım bari

bugün benim nedense hiç halim yok, biraz soğuk algınlığı var galiba bugün bende....
kırgınlık var üzerimde

tebrikler arkadaşlar

yorumum süpersin cecom......

Canım tarifininyazabilirmisin bana

Tebrik ederim canım ne kadar kuvvetli iraden varmış

Kızlar tebrik ederim

bugün benim nedense hiç halim yok, biraz soğuk algınlığı var galiba bugün bende....
kırgınlık var üzerimde

tebrikler arkadaşlar

yorumum süpersin cecom......

çok sağ ol canımmmmmmmmm
Bu arada sanada geçmiş olsun üşüttünmü acaba grip falanmi olucaksın yoksa
İnşallah önemli birşey değildirde bir an önce toparlanırsın

kızlar yolladım , oturdum pc başına ama kimsecikler yyookk

7-8 tane patates yedim , onun haricinde tavuk sote , havuç tarator , 1 kase çorba yani dukan amcamla aşk tazelemeye devaamm ettim

tebrik ediyorum canım Nevinim , doğru yoldasın , hayatını daha kalitel, daha üst seviyelerde yaşayacaksın ,zevk alacaksın bu durumdaann

olacak Eminemm olacakk ,sıkmayasın canınıı :129::129::129::129::129:

Ha bu arada tabi bide saat 8 den sonra agzima bisey koymuyorum,
annem mandalina getiriyor cips getiriyor cikulata tutusturuyor elime, hepsine hayir diyorum
yuppi

kızzz anana söyle yapmasın öyle ,aa iyiliğimi istemiyomusun anne ?? diye sor bence

Asuuuuu Assuuuuuu afiyet olsun kuzum , ama keşke 1er tane değilde , ne bileyim yarım çeyrek falan yeseydin be kuzumm , pişman değilsin amma malesef tartıya çıkınca tamda 79ların ucundan potadan gerii dönünce pişman oluyor insannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…