Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banuşş menün harika kuzumm , olacaakk bu işş olaaccaakk

ama şu kahvaltıda salam gibi gördüğüm şeyler salamsa eğer bence yeme canım ,salam sosis içinde çok katkı malzemesi olan çook zararlı şeylerr , eğer öyleyse yeme kuzumm yemee

fıstıklı lokumlar merhaba..
yorucu bir gün geçirdim bu gün. bu gece hiç bir iş yapmayacağım... ütülerde kalsın varsın bir kaç gün daha. ama işin kötüsü
bu gün tartıdan sonra benim de iştahım açıldı... durmadan bir şeyler yemek istiyorum...
kendime engel olamıyorum... yeni yıla ankara da kardeşimin yanında gireceğiz. be tam diyete ayın ikisinde başlamayı düşünüyorum.. şimdi sadece kontrollü gidiyorum..

tebrik ederim kızlar... süpersiniz...
biz de ucundan girm,işiz işte

Esoşumm patates günümüz olmuş bugün ikimizinde

bende pişman değilim ama yediğimdende bi tat alamadım, bünye nasıl unuttuysa keratayı anlamadım vaallaa

2013 bizim yılımız olacak balımmm , güven bana , güveniyorum sana

Sorma kusum ya. Ben de bi sey anlamadim kuru kuru. Kizartmasi olsaydi bari :)

Bundan sonra senin nickin guven kurtul olsun ben de sana guveniyorum cucus :)

Yilbasina kadar tartiya pil bulsam bari. Netten siparis edince gec yolluyorlar. Cok merak ediyorum kilomu :)

Asumancim ellerine saglik liste icin. Hepinizi tebrik ederim sporcu kuzular.

benimki kızartmaydı ama bende bişey anlamadıımm

eheheh "güven kurtul Aynur"

bebeem tartının pili için neti bekleme , arzumun en yakın yetkili servisi var , tartının içinden çıkan kağıtta var , onları ara sor bebeem , ben öyle almıştımm

tüh ya bende çok merak ediyodum doğrusu kocişini kandırda başka bi doktora daha görün bu sefer belki gösterir sıpan neyse canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ikisinede ihtiyacın var nasılsa buğün benim kuzende doğum yaptı 2.kızı oldu rabbim sağlık sıhhat versin bende çok isterdim bi kız kardeşim bi kızım olsun ama olmadı inşallah düşünürsem ikinciye nasip etsin rabbim
banu abla maşallah nazar değmesin süper süper süper gidiyosun
valla aynur idolümsün ne diyim helal olsun sana ben senin kilonda olsam aman yeter artık derdim ama sen ipin ucunu hiç kaçırmıyon helal olsun sana helal olsun:128::128::128::128::128::124::124::124::124::124:

valla aynur idolümsün ne diyim helal olsun sana ben senin kilonda olsam aman yeter artık derdim ama sen ipin ucunu hiç kaçırmıyon helal olsun sana helal olsun:128::128::128::128::128::124::124::124::124::124:

sağol kuşumm

yok cücüüm yaa ben salmıyom o ipin ucunu artık , nefsimi aslan terbiyecisi gibi terbiye ettimm

kuzum sende iyi gidiyorsun , bozmadan devamm :129::129::129::129:

he ya maalesef salam o gördüğün ama sağ olsun çüçük cimcimeyle birlikte paylaştık tabağı 2 dilimini o yedi
Aslında eskisi kadar sık almıyoruz bile salam sosis tarzı şeyleri eve ama geçenlerde eşim almış hani değişik birşey olsun kahvaltıda diye ( cinsime tüküreyim arada da olsa farklı birşeyler istiyor canım işte ama inan artık senin patatesten birşey anlamadığın gibi bende o tür şeylerden zevk almıyorum artık )

merhaba kk'nın kilolu ama muhteşem yürekli kızları

herkeşler iyidir umarım ben aynı valla evden işe işten eve rutin kontroller gibi ya kızlar beni biraz dövsenizmi ne benim bu aralar iştah tepelerden yinede fazla kaçırmamak için kendimi tutsamda arada kaçırıyorum malesef bu hafta azda olsa eksi oldum ama böle gidersem fazlaca artıya döncem bi dur diyin bana size zahmet biraz önce yine duramadım 2 mandalin yadim 1tanede sade soda içtim herkeşlere güzel bi gece diliyorum ve aranızdan ayrılıyorum bu arada beni görün diye geçen resim koymaya çalıştım albüme ama beceremedim neyse bi ara çözerim belki

Aman diyeyim güzelim sakın şeytana uyma yaza giyeceğimiz ufak bedenleri düşün, eşinle salına salına yapacağın alışverişleri düşün yazın terlemeden nefes nefese kalmadan çıkacağın gezmeleri düşün
En önemlisi sağlığımıza kavuşacağımız günleri düşün
İnan bir kaç kere şeytana uymamayı başarınca insan daha az krizlere giriyor ve o kaçamaklar zamanla cazibesini yitiriyor

harikasın ceco
walla benim özel olarak kendime bişeyler hazırlamaya vaktim olmuyo.kıskanıyorum seniii...
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda hedefine ulaştırsın seni ve emek eden tüm arkadaşları...bende dahil tabikinee
ama bana rüya gibi geliyo hedefim 70 i görmek...ayda bir kiloyla nasıl görücem bilmiyorum...neyse nasipp ne diyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…