kızlar yolladım , oturdum pc başına ama kimsecikler yyookk
7-8 tane patates yedim , onun haricinde tavuk sote , havuç tarator , 1 kase çorba yani dukan amcamla aşk tazelemeye devaamm ettim
Patatesmi dukandami ???
Patatesmi dukandami ???
evet şekeriimm patatees, 2.5 aydır görmediğim patates
Bende aklımdayken yediklerimi bir paylaşayım
Eki Görüntüle 590821
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 ufak turp, 5 ceviz, 1 fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 590822
1 kase ezogelin çorbası, 1 yumurtalı az ıspanak, kırmızı lahana salatası, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Eki Görüntüle 590823
1 tabak tavuk göğüsü ( hafif baharatlı kavurma ), Bol karışık salata, 1 koca bardak ayranakşam ekmek yemedim tabiki
Benimde tükkan kapandı ancak bu saatten sonra ya yeşil çay yada nescafe içerim
Bu arada aralarda 1 az şekerli türk kahvesi içtim birde akşama doğru tatlı krizi tutunca 1 fincan sahlep içtimhe birde 2 mandalina yedim
Gün içinde 3 litre suyumu tamamladım ama yatana kadar 1 litre daha içerim diye düşünyorum
Evet hanımlar yorumlarınızı bekliyorumavrupa yakasındaki kapıcı gibi nasıııııııllllımmmmmmmmmmmmm diye sorayım bari
Ayy ağzım sulandicanım sen güçlendirmeyemi geçtin ?
Aynurum ne yaptin kusum :)
yok kuşum seyirdeyimm ,bunlar kaçamak patateslerii
ama 7-8 patates derken , bütün değil , tane olarak patates kızartmasıı
1.nuhan-gulma...............................360dk
2.fadime02....................................280dk
3.ceco34......................................230dk
4.asumanzeynep............................250dk
5.clutch.......................................180dk
6.meyra........................................150dk
7.y.o.l.c.u.....................................140dk
8.nursena-egedeniz03......................100dk
9.umutttt........................................60dk
bu hafta listemizde artış var tüm sporcu arkadaşlarımı tebrik ederim
Aynurum ne yaptin kusum :)
Ben de hastalandim bugun anneme gelince. Midem bulandi sanirim usutmusum. Annem patates haslamasi yedirdi. Aylardir yemiyordum. Pestilli muska yedim bi de ustune. Pisman degilim
Yilbasi gelsin de en son ve yeni miladimiz olsun artik.
Sorma kusum ya. Ben de bi sey anlamadim kuru kuru. Kizartmasi olsaydi bari :)
Bundan sonra senin nickin guven kurtul olsunben de sana guveniyorum cucus :)
Yilbasina kadar tartiya pil bulsam bari. Netten siparis edince gec yolluyorlar. Cok merak ediyorum kilomu :)
Asumancim ellerine saglik liste icin. Hepinizi tebrik ederim sporcu kuzular.
tüh ya bende çok merak ediyodum doğrusu kocişini kandırda başka bi doktora daha görün bu sefer belki gösterir sıpanSLM KIZLAAR
dr.dan geliyoruuum bizim kuzu göstermedi ya totoşunu dönmüş bide bi dünya tatlı yedim taklalar açsın diye ,çocuk caaz tatlıdan bayıldımı ne
artık 1 ay sonraya kaldık nasıl bekleyecem yaa çatlatacak bu bebiş beni
anası çok nazlı babasıda inatçı heralde ikimizin özelliği birleşince bebişte ters tepki etti galiba
neyse yavruşum ii olsundaa anası çatlasın dursun(tabiii teyzeleride )
banu abla maşallah nazar değmesinBende aklımdayken yediklerimi bir paylaşayım
Eki Görüntüle 590821
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 ufak turp, 5 ceviz, 1 fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 590822
1 kase ezogelin çorbası, 1 yumurtalı az ıspanak, kırmızı lahana salatası, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Eki Görüntüle 590823
1 tabak tavuk göğüsü ( hafif baharatlı kavurma ), Bol karışık salata, 1 koca bardak ayranakşam ekmek yemedim tabiki
Bu arada aralarda 1 az şekerli türk kahvesi içtim birde akşama doğru tatlı krizi tutunca 1 fincan sahlep içtimhe birde 2 mandalina yedim
Gün içinde 3 litre suyumu tamamladım ama yatana kadar 1 litre daha içerim diye düşünyorum
Evet hanımlar yorumlarınızı bekliyorumavrupa yakasındaki kapıcı gibi nasıııııııllllımmmmmmmmmmmmm diye sorayım bari
valla aynur idolümsün ne diyim helal olsun sana ben senin kilonda olsam aman yeter artık derdim ama sen ipin ucunu hiç kaçırmıyon helal olsun sana helal olsun:128::128::128::128::128::124::124::124::124::124:Esoşumm patates günümüz olmuş bugün ikimizinde
bende pişman değilim ama yediğimdende bi tat alamadım, bünye nasıl unuttuysa keratayı anlamadım vaallaa
2013 bizim yılımız olacak balımmm , güven bana , güveniyorum sana
valla aynur idolümsün ne diyim helal olsun sana ben senin kilonda olsam aman yeter artık derdim ama sen ipin ucunu hiç kaçırmıyon helal olsun sana helal olsun:128::128::128::128::128::124::124::124::124::124:
Banuşş menün harika kuzumm , olacaakk bu işş olaaccaakk
ama şu kahvaltıda salam gibi gördüğüm şeyler salamsa eğer bence yeme canım ,salam sosis içinde çok katkı malzemesi olan çook zararlı şeylerr , eğer öyleyse yeme kuzumm yemee
Tamam canim, iyi aklima getirdin. Yarin arayayim da halledeyim onu. Sagol cucusum.
sağol kuşumm
yok cücüüm yaa ben salmıyom o ipin ucunu artık , nefsimi aslan terbiyecisi gibi terbiye ettimm
kuzum sende iyi gidiyorsun , bozmadan devamm :129::129::129::129:
merhaba kk'nın kilolu ama muhteşem yürekli kızları
herkeşler iyidir umarım ben aynı valla evden işe işten eve rutin kontroller gibiya kızlar beni biraz dövsenizmi ne benim bu aralar iştah tepelerden yinede fazla kaçırmamak için kendimi tutsamda arada kaçırıyorum malesef bu hafta azda olsa eksi oldum ama böle gidersem fazlaca artıya döncem bi dur diyin bana size zahmet biraz önce yine duramadım 2 mandalin yadim 1tanede sade soda içtim herkeşlere güzel bi gece diliyorum ve aranızdan ayrılıyorum bu arada beni görün diye geçen resim koymaya çalıştım albüme ama beceremedim neyse bi ara çözerim belki
yok be güzelim nerde bu aralar cozuttum kontrol altına alınmaya ihtiyacım var
Bende aklımdayken yediklerimi bir paylaşayım
Eki Görüntüle 590821
Eki Görüntüle 590822
Eki Görüntüle 590823
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?