Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

itina ile el atılır , kafaya vurulur , bi kendine getirtiliirr
hıh hıh iyi oldu iyi vur iyi aynur acısın biraz acısınki bi daha cııısss olan şeylere dokunmaya cesaret edemeyim

ay banu ablacım düşünmemmi düşünüyorum hemde nasıl ama yinede bazen frenleyemiyorum kendimi evde eşim yok oyüzden rahat oluyorum birazda o olsa asla izin vermez valla

neyse kızlar sixe doyum olmaz ben harbiden kaçar yarın iş var malum herkeşlere güzel hafta sonları diliyorum öpüldünüz

hıh hıh iyi oldu iyi vur iyi aynur acısın biraz acısınki bi daha cııısss olan şeylere dokunmaya cesaret edemeyim

tamam o halde o zaman senide accık dövmenin zamanı gelddiii

değil cesaret etmek , cıssları aklından bile geçirirsenn ....

Canım biliyorsun ben aylarca gram kilo veremedim hatta aksine birde üzerine almıştım
Şükür sporu hayatıma dahil ettimde daha büyük bir zevkle beslenme olayına sarılabildim
İnan artık canım bazen istemesede mutlaka sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum. Çok acıktığımda bile evde misafirlik duran kremalı biskivilere bakıp yapıp sağlıklı şeylere yöneliyorum eskiden olsa bir kahve yanına bir paket ( ufak ) kremalı bisküviyle kahvaltı ettiğim olurdu yada acıkınca 1 paket tuzlu cubuk krakerle bastırırdım açlığımı ama şimdi kendime okadar kızıyorum ki niye daha evvel jeton düşmedi diye

Tabaklarımı hazırlarken gerçekten gözüme de hitap etmesine dikkat ediyorum inan o aç gözlülüğüm gitti o zamandan beri
Artık misafirliğe bile davet edildiğimde ay acaba neli börek yapmışlardır diye düşünmüyorum hatta misafirlikten korkmuyorum çünkü o tür şeyleri yemediğimde aklım kalmıyor aksine daha çok zevk alıyorum misafirliken

Canım ayda 1 kiloda olsa gidiyor sonuçta ve eninde sonunda bünye direnmekten vazgeçecek ve patır patır gidecek kilolar yeterki azimli olalım Asumanzeynebin dediği gibi yatağa aç girebiliyorsak mutlaka kilolar gidiyor

İnşallah hepimiz yaza kadar süper kilolar vereceğiz ben buna çok inanıyorum. Senin kilon benden az niye 70 hayal olsun kız ben bile yaza kadar 7li rakamları ucundan da olsa görebileceğime inanıyorum artık en kötü ihtimalle yazın sonuda olsa bunu başaracağım tabi emek veren herkeste bunu başaracaktır

Neyse kızlar banada müsaade sabah erken kalkacağım yine

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Hazır cimcime uykum geldi demişken bende yatayım

Allaha emanet olun ve yarına kendinize iyi bakın

iyi akşamlar herkese.nasılsınız hanımlar.ben b ugün itibariyle 92.700 gördüm baskülde.çizelgemi degiştirecem ama tam 90 olayım diyorum öyle degiştreyim.benim herşey yolunda kaçamaklar oluyo elbette hepinizdeki gibi ama sporu fazlalaştırıp telafi ediyorum
valla yaza kadar hedefime varmak istiyorum.hepimize kolay gelsin

asuu ellerine sağlıkkk teşekkürederiz
Nursena seni takdir ettim... aferim...

valla yandık ceco sende 2 kız bende 2 kızvalla başımız çok ağrıcak sanırım allah korusun yavrularımızı

valla süper bi menü cecomm harikalr yaratıyosun menüü müthiş valla
Canım tarifininyazabilirmisin bana

Tebrik ederim canım ne kadar kuvvetli iraden varmış

valla bende kendimi tebrik ettimmm

helal sana canım
zaten yatağa aç girdin mi kilolar gidiyor ben bunu bilir bunu söylerim

asumancim hakikaten öyle,
bak ben 3 gündür normal beslendigim halde yinede yatakta neredeyse acliktan kivraniyorum yataga girince biraz twitterde geziniyorum, o yüzden gec uyuyorum, sonra acligimi iyice farkediyorum, zaten sonrada hemen uyuyuorum,
bak 3 gündürde hep eksi görüyorum masallah

misafirlerimi ağırladım güzel geçti
dukan amcaya da ihanet ettim 1er tane yedim yaptıklarımdan zaten 2 haftadır gram vermedim pişman değilim:))

bak ya bide pisman degilmisssssss bari azcik pismanligin olaydi gi, bak ben bugun kacamak yaptim malum cuma sohbet günümüz toplaniyoz kizlarla, e mamalar geldi, yedim malesef
ama bunlari 2 günde telafi etcem mutlaka
zaten cuma kacamak günüm diye düsündüm artik, baska gün hic kacamak yapmiyorum hicbisey yemiyorum,
ama kacamak günü diyede cozutmamam lazim

o yukardaki salami görmedim sanma aynur benden önce farketmis, benimde gözümden kacarmi kacmazzz
olsun güzelim zararli evet biliyoruz ama arada bende yiyorum hala ne yalan söylim, salam olmasada sucuk sosis gene oluyor arada
ama gercekten 1-2 haftadir hic yemiyorum sanirim, iyi gidiyorum yani
ayda bi felan az bir miktar yenildigi sürece bi zarari dokunmaz sanirim

ama menün ve miktarlarin cok güzel gercekten, aksamlari protein yemende ayri güzel,
aksamlari gercekten cok hafif yiyorsun tebrikler banucummmm

olacak Eminemm olacakk ,sıkmayasın canınıı :129::129::129::129::129:

kızzz anana söyle yapmasın öyle ,aa iyiliğimi istemiyomusun anne ?? diye sor bence

napsin oda bana zarar verdiginin pek farkinda degil sanirim,
ama zaten bikac kere hayir dedim bidaha getirmez anladi sanirim :) kadinda hakli herzaman yiyordum
simdi 1-2 haftadir yemiyorum aliskin degil napsin yemiyorum uleeeennnn

Kuzum 2 mandalinadan bisey olmaz onu hemen kacamak diye felan düsünme, soda felan neki bildigin su.
ama iste dikkat et cikulata yada kizartma, yada cok yagli seyler yeme, tatli yeme,
bunlara dikkat et, öyle 1-2 mandalina yada 1 elma hicbisey olmaz, ara ögünde yersin

cok asiri aclik krizi tuttugunda bi mandalina ye yada bikac badem at agzina, onlardan bisey olmaz hemen

iyi geceler kızlar
eminecim doğru yoldasın canım aynen devam edersen başaracaksın sen
ben de canımın istediklerini cuma günü yerdim sonra aynen devam ederdim yine öyle yapacağım o nedenle pişman değilim yarın bolca yürürüm inşallah hafif de yedimmi bişey olmaz bugünküler uçar gider

sağol canım ya walla iyi moral oluyo..inş hep beraber başarıcaz...

canım bendede iki kız var ve babamız şimdiden fena kıskanç..oğlu olan arkadaşlar takılıyo gelinim falan diye ciddi ciddi bozuluyo ve hatta geçenlerde bitanesiyle tartışmış...şakasına bile tahammülü yok adamın...bende diyorum şimdi böyle tepkiler gösteriyon çok sakınılan göze çöp batar büyük konuşma diyorum ama nafile..ama evlat kızda olsa aynıı erkekte olsa aynıı...

oğlanları bilgisayarın başından kaldırıp yatağa gönderdim..
TV de beyaz şov da çelik şarkı söylüyor. gençliğim geldi aklıma..
bir de Linet var.. ne güzel kilo verdi hatun... imrenmemek elde değil

bende beyazı izliyorruumm , çeliki dinlerken "vayhh gençliğim" dedim bende , senin yaş kaç şekerriim ?

ayynen doğru duymuşun şekerimm , acaip yöntemlerim varr

hayırdır bi durummu vardı baccıımm

şimdilik yokta aklımdan fena şeyler geçiyo...kendimi frenlemem adına tedbiren dediydimm

wuuhuu o halde doğum günün kutlu olsun canım beniimm

ben küççüükk minnik bir cücüğüümm , 28 im şimdilerde mayısta 29 olacamm

waw yaşıtmışız hatta ben bi ay kadar sanırsam büyükmüşümm

wuuhuu o halde doğum günün kutlu olsun canım beniimm

ben küççüükk minnik bir cücüğüümm , 28 im şimdilerde mayısta 29 olacamm

benimde doğum günüme çok var... sadece yıl değişince yaş da değişiyor diye söylemiştim
bu arada bende seni26-27 falan diye tahmin etmiştim..
genç olmak güzel... tadını çıkar..

şimdilik yokta aklımdan fena şeyler geçiyo...kendimi frenlemem adına tedbiren dediydimm

waw yaşıtmışız hatta ben bi ay kadar sanırsam büyükmüşümm

hmmm yok yani varsa aksi bi durum ben burdayıımm

vaayy yaşıtmışız ha kuzumm topicte 84lüler , 83lüler var baya , sürümüze berekett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…