hıh hıh iyi oldu iyi vur iyi aynur acısın biraz acısınki bi daha cııısss olan şeylere dokunmaya cesaret edemeyimitina ile el atılır , kafaya vurulur , bi kendine getirtiliirr
Aman diyeyim güzelim sakın şeytana uymayaza giyeceğimiz ufak bedenleri düşün, eşinle salına salına yapacağın alışverişleri düşün yazın terlemeden nefes nefese kalmadan çıkacağın gezmeleri düşün
En önemlisi sağlığımıza kavuşacağımız günleri düşün
İnan bir kaç kere şeytana uymamayı başarınca insan daha az krizlere giriyor ve o kaçamaklar zamanla cazibesini yitiriyor
hıh hıh iyi oldu iyi vur iyi aynur acısın biraz acısınki bi daha cııısss olan şeylere dokunmaya cesaret edemeyim
harikasın ceco
walla benim özel olarak kendime bişeyler hazırlamaya vaktim olmuyo.kıskanıyorum seniii...
Rabbim hayırlısıyla tez zamanda hedefine ulaştırsın seni ve emek eden tüm arkadaşları...bende dahil tabikinee
ama bana rüya gibi geliyo hedefim 70 i görmek...ayda bir kiloyla nasıl görücem bilmiyorum...neyse nasipp ne diyeyim...
asuu ellerine sağlıkkk teşekkürederiz
1.nuhan-gulma...............................360dk
2.fadime02....................................280dk
3.ceco34......................................230dk
4.asumanzeynep............................250dk
5.clutch.......................................180dk
6.meyra........................................150dk
7.y.o.l.c.u.....................................140dk
8.nursena-egedeniz03......................100dk
9.umutttt........................................60dk
bu hafta listemizde artış var tüm sporcu arkadaşlarımı tebrik ederim
Nursena seni takdir ettim... aferim...
valla yandık ceco sende 2 kız bende 2 kızvalla başımız çok ağrıcak sanırım allah korusun yavrularımızıBenim eşimde aynıydı
Büyük kızda pek bir değişim olmadı ama ufaklık doğduktan sonra biraz yumuşama oldu
Çatal görünmeyecek mevzusu bizde hala varama hala inatlaşırım ben biliyorum nerede ne giyeceğimi diye çünkü yüz versem daha beter yapar
Ufak cimcime aşırı yılışık olduğu için asla hayır diyemiyor onabüyük biraz inadım inattır ama onada bazen söylensede kıyamaz aslında
Daha geçenlerde kızı yan apartmanda sınıf arkadaşıyla konuşurken görmüşte bana çaktırmadan diyor ne işdedim yok bir iş sadece sınıf arkadaşı ki çocuğu bende biliyorum bizim kızın genel olarak henüz erkeklerle o anlamda işi yok daha çocuğuz ne erkek arkadaşı diye arkadaşlarını bile eleştirir
Eşime diyorum sen geçmişte anasıyla nasıl gezdiysen ilerde senin kızlarada göz diken olucakşimdilik anlayışlı gibi davranıyor ama eminim ilerde o günler geldiğinde yine kıskançlık damarı tutacaktır
Hep diyorum Allah kız annelerinin yardımcısı olsun babaları idare etmek ne zor birşey yaw daha şimdiden belli
Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr
İnşallah bir sonraki hafta çok daha fazla sporcu olur
Asumanzeynep canım ellerine ve emeğine sağlıkhakkını helal et okadar uğraşıyorsun bizler için
valla süper bi menü cecomm harikalr yaratıyosun menüü müthiş vallaBende aklımdayken yediklerimi bir paylaşayım
Eki Görüntüle 590821
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 ufak turp, 5 ceviz, 1 fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 590822
1 kase ezogelin çorbası, 1 yumurtalı az ıspanak, kırmızı lahana salatası, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Eki Görüntüle 590823
1 tabak tavuk göğüsü ( hafif baharatlı kavurma ), Bol karışık salata, 1 koca bardak ayranakşam ekmek yemedim tabiki
Benimde tükkan kapandı ancak bu saatten sonra ya yeşil çay yada nescafe içerim
Bu arada aralarda 1 az şekerli türk kahvesi içtim birde akşama doğru tatlı krizi tutunca 1 fincan sahlep içtimhe birde 2 mandalina yedim
Gün içinde 3 litre suyumu tamamladım ama yatana kadar 1 litre daha içerim diye düşünyorum
Evet hanımlar yorumlarınızı bekliyorumavrupa yakasındaki kapıcı gibi nasıııııııllllımmmmmmmmmmmmm diye sorayım bari
Canım tarifininyazabilirmisin bana
Tebrik ederim canım ne kadar kuvvetli iraden varmış
helal sana canım
zaten yatağa aç girdin mi kilolar gidiyor ben bunu bilir bunu söylerim
misafirlerimi ağırladım güzel geçti
dukan amcaya da ihanet ettim 1er tane yedim yaptıklarımdan zaten 2 haftadır gram vermedim pişman değilim:))
Bende aklımdayken yediklerimi bir paylaşayım
Eki Görüntüle 590821
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 ufak turp, 5 ceviz, 1 fincan yeşil çay
Eki Görüntüle 590822
1 kase ezogelin çorbası, 1 yumurtalı az ıspanak, kırmızı lahana salatası, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Eki Görüntüle 590823
1 tabak tavuk göğüsü ( hafif baharatlı kavurma ), Bol karışık salata, 1 koca bardak ayranakşam ekmek yemedim tabiki
Benimde tükkan kapandı ancak bu saatten sonra ya yeşil çay yada nescafe içerim
Bu arada aralarda 1 az şekerli türk kahvesi içtim birde akşama doğru tatlı krizi tutunca 1 fincan sahlep içtimhe birde 2 mandalina yedim
Gün içinde 3 litre suyumu tamamladım ama yatana kadar 1 litre daha içerim diye düşünyorum
Evet hanımlar yorumlarınızı bekliyorumavrupa yakasındaki kapıcı gibi nasıııııııllllımmmmmmmmmmmmm diye sorayım bari
olacak Eminemm olacakk ,sıkmayasın canınıı :129::129::129::129::129:
kızzz anana söyle yapmasın öyle ,aa iyiliğimi istemiyomusun anne ?? diye sor bence
merhaba kk'nın kilolu ama muhteşem yürekli kızları
herkeşler iyidir umarım ben aynı valla evden işe işten eve rutin kontroller gibiya kızlar beni biraz dövsenizmi ne benim bu aralar iştah tepelerden yinede fazla kaçırmamak için kendimi tutsamda arada kaçırıyorum malesef bu hafta azda olsa eksi oldum ama böle gidersem fazlaca artıya döncem bi dur diyin bana size zahmet biraz önce yine duramadım 2 mandalin yadim 1tanede sade soda içtim herkeşlere güzel bi gece diliyorum ve aranızdan ayrılıyorum bu arada beni görün diye geçen resim koymaya çalıştım albüme ama beceremedim neyse bi ara çözerim belki
Canım biliyorsun ben aylarca gram kilo veremedim hatta aksine birde üzerine almıştım
Şükür sporu hayatıma dahil ettimde daha büyük bir zevkle beslenme olayına sarılabildim
İnan artık canım bazen istemesede mutlaka sağlıklı şeyler yemeye dikkat ediyorum. Çok acıktığımda bile evde misafirlik duran kremalı biskivilere bakıpyapıp sağlıklı şeylere yöneliyorum eskiden olsa bir kahve yanına bir paket ( ufak ) kremalı bisküviyle kahvaltı ettiğim olurdu yada acıkınca 1 paket tuzlu cubuk krakerle bastırırdım açlığımı ama şimdi kendime okadar kızıyorum ki niye daha evvel jeton düşmedi diye
Tabaklarımı hazırlarken gerçekten gözüme de hitap etmesine dikkat ediyoruminan o aç gözlülüğüm gitti o zamandan beri
Artık misafirliğe bile davet edildiğimde ay acaba neli börek yapmışlardır diye düşünmüyorumhatta misafirlikten korkmuyorum çünkü o tür şeyleri yemediğimde aklım kalmıyor aksine daha çok zevk alıyorum misafirliken
Canım ayda 1 kiloda olsa gidiyor sonuçta ve eninde sonunda bünye direnmekten vazgeçecek ve patır patır gidecek kilolar yeterki azimli olalımAsumanzeynebin dediği gibi yatağa aç girebiliyorsak mutlaka kilolar gidiyor
İnşallah hepimiz yaza kadar süper kilolar vereceğiz ben buna çok inanıyorum. Senin kilon benden az niye 70 hayal olsun kız ben bile yaza kadar 7li rakamları ucundan da olsa görebileceğime inanıyorum artıken kötü ihtimalle yazın sonuda olsa bunu başaracağım tabi emek veren herkeste bunu başaracaktır
asuu ellerine sağlıkkk teşekkürederiz
valla yandık ceco sende 2 kız bende 2 kızvalla başımız çok ağrıcak sanırım allah korusun yavrularımızı
valla süper bi menü cecomm harikalr yaratıyosun menüü müthiş valla
valla bende kendimi tebrik ettimmm
oğlanları bilgisayarın başından kaldırıp yatağa gönderdim..
TV de beyaz şov da çelik şarkı söylüyor. gençliğim geldi aklıma..
bir de Linet var.. ne güzel kilo verdi hatun... imrenmemek elde değil
itina ile el atılır , kafaya vurulur , bi kendine getirtiliirr
bende beyazı izliyorruumm , çeliki dinlerken "vayhh gençliğim" dedim bende , senin yaş kaç şekerriim ?
aynurr duydumki yoldan çıkanların iyi hakkından geliyomuşunn...banada bi uğrasanmı nee
canım senin vesilenle herkese yazayım, 31 aralığa kadar bildirebilirsiniz ölçülerinizi. sıkıntı yok
tebrikler bu arada, çok güzel gidiyorsun.
43 yaşındayım şimdilik... üç dört gün sonra 44 demeğe başlicam...
sen kaç yaşındasın??
ayynen doğru duymuşun şekerimm , acaip yöntemlerim varr
hayırdır bi durummu vardı baccıımm
wuuhuu o halde doğum günün kutlu olsun canım beniimm
ben küççüükk minnik bir cücüğüümm , 28 im şimdilerde mayısta 29 olacamm
wuuhuu o halde doğum günün kutlu olsun canım beniimm
ben küççüükk minnik bir cücüğüümm , 28 im şimdilerde mayısta 29 olacamm
şimdilik yokta aklımdan fena şeyler geçiyo...kendimi frenlemem adına tedbiren dediydimm
waw yaşıtmışız hatta ben bi ay kadar sanırsam büyükmüşümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?