Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni yilin ilk gununden selamlar hatunlar sagligima kavustum cok sukur o arada sevgilimde geldi cifte kavusma oldu 1 ay daha listede olmamayi dusunuyorum tam diyetime geri donmedim kilo almamaya calisiyorum gecmisede yavas yavas goz aticam ins hersey yolundadir :13:

Selam kizlar bi meraba demek istedim hemen cikcam geri,
dün aksam aslinda bi programim yoktu, pek yilbasi gibi de degildi aslinda,
kizkardesim dedi, bi arkadas var onuda al gelin bana otururuz dedi, kocasi yoktu evde,
e iyi dedim ciktim azcik süslendim bir iki yere ugradim, sonrada arkadasla bulustuk,
yicek biseyler aldik, ne yalan söylim menü aldim fast food
sonra kizkardesime gittik orda yedik ictik,
tv izledik bu arada
dün gece gülmekten kusuyorduk az daha, ögürmeye basladik gülmekten,
okadar kahkaha dolu bi gece gecirdik
neye güldük diye soracak olursaniz, tv de cikan komik ne varsa onla dalga gecip güldük
yanimdaki arkadas catlak, e ben catlak, hepimizde böyle tuhaf olunca gülmekten bi haller gecirdik

bugunde simdi kizlar gelcek bana, mamalari henüz hazirlamadim ama cok mesakatli seyler secmedim zaten, hallederim onlari hemen
6 da gelcekler, 4 saatim kaldi
temizlige devammmm :) öptüm herkesi

herkeslere tünaydın....
uff burada hava ne biçim ya, daha akşam olmadı ama hava aynı akşam oldu olacak gibi....
böyle havaları sevmiyorum ben
havaya dokunsan ağlicak, öyle kapalı....
ne ağladığı var, nede kar yağdığı bu da ayrı bi konu....

Ayy inanmiyorum sana ama bak ne güzel yeni bir yılın gelisini 2 kez kutlamış oldun mutlu yıllar canım

bazen böyle saftirikliklerim oluyo
demek saflıklar bazen işe yarıyo:))

lisedeyken bazen ne olurdu biliyormusun; özellikle matematik dersinde sınıfca soru çözerken, hoca yapanları sorardı,
yapanlar parmak kaldırırdı, hoca birini seçerdi, o da tahtaya çıkar soruyu yapardı.
benim bazen bu saftirikliğim üzerimde olurdu ve hep parmak kaldıran bir öğrenciydim zaten. ama o saftirikliğim oldu zamanlardada allahtan hoca hiç beni tahtaya kaldırmamış olurdu ve
ben onlardan 1soru önce kaldığı farkederdim sonradan
birde bakardımki onlar o soruyu geçmiş olurlardı, ben nerdeyim onlar nerde, kendimi o zaman kötü hissederdim:26::26::26:
sonrada kimseye çaktırmazdım
böyle zamanlarımda birinden birinede hiç bi hocada kaldırmadı beni, allah korudu zaar:))
sadece mat değil fizik kimya her derstte ara ara olduğu olurdu aslında

AYIN 1.si ____________ -10 cm. ____________ Chickpeas

AYIN 2.si ___________ -8 cm. ________Nuhan :122:

AYIN 3.sü __________ -7 cm. ________________YENA :119:

tebrikler millet

canım ben böyle liste olacağını bilmiyordum, yoksa hemen yetiştirirdim ölçülerimi
neyse en yakın zamanda bende sana ölçülerimi vereyim....

böyle densiz konuşan çok insan var canım hayatta, boşveeer...
herkes kendşne baksın....

ya canım ne düşündüm biliyomusun?
artık ne kadar doğru bilmiyorum;
ya insan sevdiği işi yapmalı derler ya, işin seni mutsuz ediyorsa bu kadar, olmazsa ya bölümünü değiştirsen yada iş değiştirsen bari???

155555 Tane beğenim var :)) güzel rakam paylaşmak istedim

kısss kafamı buluyon bizimle????
ne 155555 beğenisi??:44:

hemen baktım senin profiline 2200 diyo:))
o nasıl oluyoki öyle dedim bende zaten:)))

zaten dereceyi gösteren kalplerin takıntısı oldu bende bu aralar, şu 3kalbimde olamadı gitti zaten 4tane kalp:))))
neyse ilerde olur belki 4tane kalbim benimde:))) bekliyorum bakalım:)

kiminin ne güzel 5tane kalbi var yaaaa
yenanın mesela 5tane heralde:))

ahhhh tam benim bekarlık hallerim:)) maşaallah
kolay gelsin eminecim sana.....

bizde eşimle bazen çatlatırız
dün gecede bi ara 15dk falan çatlağa bağlandık bizde eşimle sizin gibi
tvde opera yapan kadına güldükde güldük
bak şimdi tavuk gibi oldu bak diyorum, kadına bakıp bakıp güldük
ama kadında komikti yaaaa, mimikleri falan:))

Günaydınnnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Dünden beri bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım
Sabah dışarı işlerimi hallettim ondan sonrada eve gelip temizlikle uğraştım yeni yıla temiz temiz gireyim hesabı
Komşu ablam bizim akşam yemeğine de geleceğimizi düşünüp bir sürü hazırlık yapınca nasılsa eşimin halalarına çat kapı yapacaktık haberleri yok diye onlara gitmekten vazgeçtik
İyikide vazgeçmişiz inanılmaz bir geceydi gerçekten

Kadıncağız bir sürü hazırlık yapmış sofrada bardak koyacak yer yoktu bende tabi eli boş gitmemek için ufak iki oval tabağa salatalar yaptım ( az birşey amerikan salatası birde kırmızı marullu mayonezli salata )
Hepbirlikte çok güzel sohbetler ederek yemeğimizi yedik ve ben çok şükür hiç fazla kaçırmadım

Yediklerim;

1 ufak parça tavuk
2 Yk pilav
2 yk patlıycan salatası
1 Yk makarna salatası
1 Yk amerikan salatası

Yemekten sonrada ufak bir kase karışık çerez yedim, 2 KK kadar büyüklükte 1 parça peynirli börek ve en son 1 adet mandalina
Tek fazla işte içtiğim iki bira ama şükür sabah kendimi çok çok hafif hissederek uyandım ve tahminim geceden artı kalmamıştır
Gece bol kahkahalı geçti bizimde komşu ablamın benden 2 yaş ufak oğlu var çok kafa dengi Japon eşiyle beslenme üzerine çok güzel sohbetlerimiz oldu hatta oda bir ara dukan yapmış ama maalesef Japonyaya annesinin yanına gidince bırakmak zorunda kalmış annesine yaptığı yemekleri yemeyerek saygısızlık yapmış olmasın diye ( İnanılmaz saygıya önem veren insanlar şu Japonlar Heleki büyüklerine karşı saygıları hat safhada )
Benim kücük cimcime gecenin yıldızıydı resmen onun o halleri herkesi kopardı Japon gelin bir ara ona birşeyler söyledi japonca bizimki de o an bir dumura uğrayıp baktı ki koptuk
Gece 12den sonra tombala oynadık ama tabi komşu oğlu ve ben birbirimize sataştıkca gülmekten yerlere yattı millet Bir ara eşim sırf büyük kızım sıkılmasın diye ona sataşmaya başladı ben kazanacağım gibilerinden kah ayakkta heycanla sıplayarak kah birbirlerini dürtükleyerek tombala oynadılar

Gerçekten süper geçti inşallah hepinizin aynı şekilde güzel geçmiştir

Biraz geç uyandık ama okadar olacak sabahın 4ünde yattık
Akşam üzere belki biraz dışarı atarız kendimizi hem yürümüş olurum olmadı yarın zaten oturup kızımla spor yapacağım Perşembede yine yüzme ve fitness var
Büyük ihtimalle Cumartesi salonda tartılacağım diye düşünyorum o günü iple çekiyorum

Hele şükür iddadaşım yaw özlettin kendini
İnşallah bir daha hedeflerimize varana kadar hiç birşekilde bizlerden uzak kalmadan devam ederiz güzelim
Kocaman öpüyorum seni canım

Bu arada baban gelmiş gözün aydın
Birkaç gün de olsa hasret giderirsiniz

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2113 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç ve en kısa sürede hedeflerimize ulaşmış olmayı getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

diyetine uygun bi şekilde güzel bi akşam geçirdiğinizde sevindim canım:)))
japon gelin ha, ilginç:)))

tombala oynamayı bende çok seviyorum, heyecanlı oluyo
geçen eşimle oynadık, adam strese girdi ben yenecem, önden önden gidiyorum diye
yalnız ne o yendi ne ben; çünkü tombalanın 73numarası eksik çıktı
çok güzel yapmışlar 1tlye almıştım, ama 73rakamı eksik çıktı, neyse bitmeden gidip bi daha alıcam 73için:)))
nede olsa 1tl, 1tlye görede baya güzel bişey yapmışlar.....

neyse ben gideyim artık, işler beni bekliyo, yemek beni bekliyo:))
görüşürüz

Selamlar 2013'ün fıstıkları:) Dün akşam öyle yorulmuşum ki gece 1de kendimi zor yatağa attım. Çok misafir vardı, sabahtan akşama kadar hazırlıklarla uğraştık falan, zaten yorulmuştum, e bi de servis yapıp sürekli getir götür olunca, ayağımda da topuklular olunca onca saat, zor dayandım valla:)) Ama çoook güzel geçti, yaptığım bütün mezeleri, salataları, ara sıcakları çok beğendiler, hoşuma gidiyor yemeklerimin iltifat alması:) Tabi annecimin güzel ana yemekleri de ayrı iltifat aldı yahu onu söylemeden edemicem:)) Çok da şık bir sofra hazırladım, kırmızı-gümüş ağırlıkta süsledim, tam yılbaşına yakışır şekildeydi, bayılıyorum böyle şeylerle uğraşmaya, bana kalsa her akşam sofrasını böyle hazırlarım valla, ama evlenince yapıcam hem de her gün tabi o zaman da fırsat bulursam iş güç çoluk çocuktan:))

Neyse asıl konu, benim böyle bir sofradan nasıl kalktığım dimi? :) İnanın yemek yemek yerine daha çok içecekelrle karnımı doldurdum ki midemde yer kalmasın, o da zararlı ama dolu mideden iyidir. Yediklerim içtiklerim: 2 tane köfte, 1yk meze. 1 kadeh kırmızı şarap, 2 bardak sade maden suyu, 1 bardak vişne suyu. Bir de unutmadan şunu da söyleyeyim, tüm gün bir şey yiyemedim pek koşturmaktan, kahvaltı yapmıştım alelacele, bir de öğlen bir tane patates kroket yemiştim tadımlık o kadaaar:)

Bu yıl en büyük dileğim, yaza kadar istediğim kiloya ulaşmak. 2013 bizim yılımız olsun artık, çirozların değil:))

Hee yaa Japon gelin
Hatta komşu ablam arada ay bir erkek torumu olsada senin kücük cimcimeyi alsak diye takılır bazen birkaç yaş ufak olur ama olsun zengin olurlar diye birde gülüşüyoruz
Erkek olmazsada artık bizim cimcimeden az büyük erkek yeğeni var onu alırız en kötü ihtimalle diyorum bende
İnan Çiko yu tanıyana kadar Japonlarla ilgili pek birşey bilmiyordum ama şuan resmen hayranım Japonlara
Adetleri aslında bizlere çok benziyor ama saygı konusunda çok daha dikkatli olduklarını söyleyebilirim

Türkçesi maşallah çok güzel ama tabi arada tonlamaları yanlış yapıyor yada telefuzu biraz farklı oluyor o zamanda yerlere yatırıyor bizi gülmekten
Kızcağız çok alçak gönüllü Japonyadan önemli birileri geldimi başbakana tercümanlık yapıyor hatta bir ara bir dizide bile oynadı ama inan daha bir kere bize söylemedi ( komşu ablam sohbet esnasında ağzından kaçırmıştı )
Çok büyük bir şirkette Genel Müdürlük yapıyor hatta yönetimde baya sözü geçen biri ama Ona göre alelade bir iş yapıyor üstelik ben diyor ev hanımlarının çok daha zor iş yaptığını düşünüyorum diyor
Yüreği güzel işte kızın RAbbim hep öyle insanlarla karşılaştırsın bizleri ....Aminnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
selam fıstıklaarrr , ben geldiimm
akşam arkadaşlarla birlikteydik , çook eğlenceliydi , sohbet muhabbet , oyun , tv derken baya geç vakitte uyuduk , öğlende beraber kahvaltı yaptık , kahve keyfi derken , üstünede birde çarşıya gittim , bankamatik , market...vs ahanda bu saat oldu , yok yani ilk günü nası geçirdim anlam veremedimm

hepinize tekrardan mutlu yııllaarr , herşey gönlümüzce olsun yavrukuşlarr

öperim herkesleriii

NOT : kaçamaklarım var , çok büyük çapta değiller ama yinede var , neyse son 17 günü sağlam değerlendirecem , biliyorsunuz sözüm varr

incelen & incelmeyen herkesi tebrik ederim yavrularrr
ESOŞumm ellerine sağlık balımmm

ooolleeeeeeeyyyy 1. olmuşummm , çook sevindim bunaa , aha bu gaz beni koca gelene kadar götürür

Nuhan & Yena sizide ayrıca tebrik ederim fıstıklarımm

Son düzenleme:
merhaba güzeller...
umarım hepiniz 2013 e güzel girmişsinizdir.
umarım hepiniz çok güzel ,hedeflerinize ulaşabileceğiniz bir yıl geçiririsiniz.

biz yeni yıla ankarada kerdeşim ve annemlerle girdik. keyifli bir akşamdı. kardeşimin yaptığı güzel mamişlerden yedik... herkes yattıktan sonra gittiği mixoloji kursunda öğrendiği mojhito dan yaptı.. güzeldi.. sabah da kahvaltımızı yaptıktan sonra eskişehire döndük..

yarın bir arkadaşımın yerine işe gidicem.. 16 aydır ilk defa 5 gün aram vardı. hiç bir bayramda izin yapmamıştım... 5 gün gezer sonra da dinlenirim diyordum.. neyse artık..,

bu arada yeniyıla bol yiyerek girdim1:
eve gelince çocuklar patates kızartması ve pizza istediler..
onlardan da bir güzel yedim...
yarın sabah ne olduğum belli olacak.umarım verdiklerimi almamışımdır...

şlimdi b iraz geçmişe bakayım da, görüüşürüz sonra....

iyi akşamlar
biz de bugün kayınvalidemdeydik annemlerde vardı
kahvaltıda 1 elmalı kurabiye ve bir parça kek yedim yemesem olmayacaktı anneler ve baskı meselesi hele annem sanki yemesem ölecekmişim gibi davranıyor
neyse akşam yemekte köfte ayran vardı sadece pilav vs yemedim
ama kendimi çok şişmiş hissediyorum yine de yarın bol bol yürürüm inşallah

Asumanzeynep canım yine maşallah fazla kaçırmamışsın
Kaçıranlar görünmüyor sanırım
Baya bir sessiz buraları sabahtan beri

evet kimsecikler yok hala kendilerine gelemediler demek
fazla yemedim şükür elmalı da gözüm kalmadı değil tabii çayla bayılırım da pek de güzel yapmış kayınvalidem neyseki gündüz yedim en azından

Herkese mutlu huzurlu ve saglikli bir yil diliyorummmm.
ben 2013 yilina 83 kiloyla girdim ve hedefim 2013un yazinda ideal kilomda ve olmak...bunu cok arzuluyorum ve basaracagima inaniyorum umarim hepimiz yaza fistiiiiikkkk gibi olcaaaaazzz

Koscaman merhaba,
2012 aralık ayının en incelen ikincisi geliyor. kaçılın biraz.. yol açın... ha hahaaa

Bugun nasıl yogun bir gündü anca gelebildim. Sevgili annem geldi. Ofisten bozma ev, evden bozma ofisi toparlamak bir odayı, annemin yaşabiceği şartlara getirmek baya zaman aldı...
Hepcinize sevgiler...

Son düzenleme:
anca okudum geçmişi...

tebrik ederim..
yeni yıla ne güzel girdiniz...darısı hepimizin başına...

valla ben bayaa fazla kaçırdım ama buradayım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…