Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım ölçü tablomuz için ellerine sağlık canım
hepimiz inceliriz inşallah
aynur nuhan ve yena tebrikler kızlar

eee hiç kimse yılbaşı gecesi kaçamaklarından bahsetmiyor?
derin bir sesizlik var gibi?

walla canım hiç bi hazırlık falan yapmadım zaten diğer günlerden tek farkı çok fazla meyve tükettim kendi adıma
Akşam yemeğini 6 da yemiştik....9 gibi falanda baya bi karışık meyve yedim...tek kaçamağım bu

ya bu spor beni çok halsiz bırakıyo...önceden böyle değildi bu sıra spor sonrası kuzumu kucağıma alıcak takatim kalmıyo...
bide bi haftadır durduk yere tansiyonum çıkıyo bi titreme falan vuruyo kafam kaynıyo çarpıntı falan...normalde düşüktür tansiyonum...oyüzden biraz yükselmesi bile çok etkiliyo...niye olabilirki acaba...

he söylemeyi unuttum bugün kızımı okuldan babasıyla aldık ordan parka gittik kimsecikler yoktu...fırsattan istifade edip bende salıncağa bindim... çok eğlenceliydi özlemişim...
budan 3 ay önce gene böyle sallanmıştım ama ozaman salıncağa zor sığdığım için yan taraflarım çok acımıştı hatta bikaç gün geçmemişti acısı...
bugünse çok rahat oturdum...hiç zorlanmadan sallandım çok hoşuma gittii...

selam bence moralini basklari yüzünden hiccc bozma deymez bosver gitsin sen önüne bak
hem bak yeni bi yila girdik yeni bi sayfa acmak lazim
senin bu topicte deki eski yazilarini da okumustum ve ayni problem bende de oldugu icin seni unutmadim
hani erkek arkdasin kilondala ilgili problem felan yapyiormus ayni sey bende de var da o yüzden :S :S

oğlanlar ve eşim uyumaya gitti bende biraz ingilizce çalışıyorum. ne zamandır boşlamıştım...
bi yandan da katra kara düşünüyorum.. yarın sabah kimbilir kaç kilo çıkıcam...:18::18::18::18::18:

sadece dün gece değil b u sabah kahvaltı ve akşam yemeğpi de bol kalorili idi. artık yeniden önüme hedef koyup ilerleme vaktiii

yeni yıl.... her şeye yeniden başlama zamanı...

iii akşamlar kızlar herkese yeni yıl boool boool sağlık diliyorum
6 gümdür evde yoktum yaaa evime kavuştum snundaa
ilk 3 gün anamdaydım sonrada eltimdeydik
yılbaşım hiç güzel geçmediii iğrenç kasvetli bi ortamdı her neyseeee
CİNSİYETTE GELİNCEEEEEE
pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sağolsun baktı cihazlar çok kötüydü bu ayda bile el ayak ayırt etmek zordu
kesin değil ama bişey görmedim kızçennnnn olabilir dedi
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş

slm kızlar artık bende geldım. kılo vermelıyım bebısım olmalıııı bende bu çizelgeyi yapmak istiyorum.. bana yardımcı olabılecek varmı

canım tebrikler kızcenı saglıkla kucagına alırsın ınsaallah

Canim Rabbim herseyden onfe sana saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin suan hangi duygulara sahip oldugunu cok iyi biliyorum cunku benim kuzum daha 3 aylik kendini cok kaptirma cinsiyet noktasinda ama kizceenn olursaa coooooooooookkk sanslisinnnnn

ateşim vaaaar
eşim dünden beri grip oldu çok kötü, bende ondanmı aldım ne, bişeyim yoktu 1saate kadar,
yeni yeni ateşim çıkar oldu(
her yerimde ağrıyo aynı eşimin dediği gibi....
neyse...
ben kaçıyım kızlar, hepinizi öpüyorum....

slm kızlar artık bende geldım. kılo vermelıyım bebısım olmalıııı bende bu çizelgeyi yapmak istiyorum.. bana yardımcı olabılecek varmı

hoşgeldin o zaman sende aramıza:))
bende kilo verip sonrada hayırlısı ile hemen bebek isteyenlerdenim senin gibi:)))
bakarsın aynı zamanlarda hamile kalırmışız:))))
bu arada nikin çok hoş.....

Hamarat hatun seni..:)
Bir hamur manyağı olaraktan soruyorum neli yaptın poğaçayı.?

herkeze musmutlu yıllar diliyorummmmmmmm
ve benimmm bilmmem kaçıncı kez yılbaşından sona diyetteyim diyişimin yine yeni bir yıl dönümüüü
inşallah bu yıl olacak

herkeze iyi geceler

ahahaha değilmi nursena.?
Geleneksel diyete başlama bilumum günler serisi.

KEsinlikle olacak canım..Hep birlikte göreceğiz.
55 kiloyu ben de çok istiyorum...

AYIN 1.si ____________ -10 cm. ____________ Chickpeas

AYIN 2.si ___________ -8 cm. ________Nuhan :122:

AYIN 3.sü __________ -7 cm. ________________YENA :119:

Yaşasın çok sevindim...
PArmaklarına sağlık esracığım..

Ne demek şekerim, format senin kopeen olsun...:)

Git baharcığım ihmal etme...
Boşver sen o dangalakları..KEndi desin kendi duysun...
O kadar çok ki onlardan...

Herşey yolunda demek.
fazla kilo almadan dönersin inşallah...

5000 mesajın olunca 5 kalbin oluyor meyracığım..
2500 den sonra 4 kalbin olacak...
Hadi parmaklarını çalıştır :))

Asumanzeynep canım yine maşallah fazla kaçırmamışsın
Kaçıranlar görünmüyor sanırım
Baya bir sessiz buraları sabahtan beri

Buyrun benim...

eee hiç kimse yılbaşı gecesi kaçamaklarından bahsetmiyor?
derin bir sesizlik var gibi?

Derin devlet gibi :))

benim de öyle oldu sanırım :)

Ben geldiiimmmmmm ))

Hoşgeldin katrem...
arada uğrayıp gidiyorsun...

hayırlı olsun canım...
Allah gönlünüze göre versin...

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun...dikkat et kendine..

az önce bunuda eklicektim unutmuşum, kilo çizelgesi için şu link işine yarar heralde;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...cizelgesi-nasil-yapilir-126.html#post28001545

canım teşekkür ederım bu arada cok gecmıs olsun . Bende grıp oldum ve cenem dahıl tum vvucudum sızlıyo
canım bende pko var o yuzden kılo ver dedı doktor ınşaallah zayıflayıp bebişlere kavusuruz.

5000 mesajın olunca 5 kalbin oluyor meyracığım..
2500 den sonra 4 kalbin olacak...
Hadi parmaklarını çalıştır :))

ayyy beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim yenacım benim:))
ehh 4 kalbe az kalmış:))
2000 küsür mesajım var şuan

Canım geçmiş olsun...dikkat et kendine..

çok saol yenam benim....
ben kaçayım, gidiyim bir limon suyu içip, sonrada bir soğuk algınlığı hapı atıp yatıyım...
koccaman öpüyorum tatlı yanaklarından:)))
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…