Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım perden çok şık bence evde ferah ancak keske mutfak rengını değiştirseydın .....

Selamün Aleykümmmmmmmmm

Herkese iyi günlerrrrrrrrrr

Gece cadı kızım yine inat etti uyumadı sabahı sabah ettik Akşam üzere uyudu 2 saat o yetti herhalde birde karşıma geçip anneciğğğğiiiiiim ben sabaha kadar oturcağım uyuyamammmm diye dikleniyor sıpa
Tabi onla oyun oynamaktan giremedim KKya fırsattan istifade edip
Sabahta kalkıp hemen kahvaltıdan sonra eve giriştim yeni yıla temiz girdim bari o temizlik biraz idare etsin diye üstten giriştim çamaşır bulaşık derken birde büyük kızın Labtopta işinin bitmesini bekledim

Bugün yemek derdim yok dünden kalanlarla idare ettik akşam da eşim ille dışarda buluşalım size bir yemek ısmarlıyayım dedi Artık yarından itibaren yine menülerimi görüntülü paylaşırım

Bu arada herkesin yeni yıl gecesi güzel vakit geçirmesine sevindim inşallah hepimizin bütün yıl günleri çok güzel ve hep kiloları eksilerek geçer Yazın süper kilolarla etrafımızı kendimize hayran bırakalım

Hadi hayırlısı canım
Sağlıklı hayırlı olsunda nasılsa ilk kuzucuk diğer cinsinide bir sonrakinde RAbbim verir

Canım çok geçmiş olsun
Umarım sende eşinde en kısa zamanda toparlarsınız

Canım sanada çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin Aminnnnnnnnn

Canım Allah yardımcınız olsun
Gerçektende tatsızlıklar insanın öyle telaşlarda sinirleri daha çok bozulur ama şükür büyük ölçüde telafi etmeye çalışmışsınız
İnşallah gönlüne göre bir iş bulursunda dediğin gibi en azından 6 ayda baya bir toparlarsınız

canım perden çok şık bence evde ferah ancak keske mutfak rengını değiştirseydın .....

Mutfagı ben fıstık yesılı ıstedım. Olmamıs mı. Resımde mı öyle duruyo bılmıyorum ama mutfagı gorenler cok tatlı olmus dıyor. Aslında baya acık yesıl ama burda koyu cıkmıs olabilir. Üzüldüm şimdi olmamış mı:18:

Canım hayırlı olsun gule gule kullan

Canım perdelerinde diğer bütün odalarında çok hoş olmuş
Rabbim sağlıkla iyi günlerde oturmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Bu arada benimde perdelerim yere kadar bence çok kullanışlı oluyor en azından peteğin görüntüsünü kapatıyor evin içinde sigara içilmediği sürece zaten çok sık yıkamak gerekmiyor her günde üsttende olsa bir süpürdüğünde emin ol rahat oluyor
Süpürge açmasan bile kuru viledayıda gezdirip günlük tozu toplarsan perde etekleri kırlenmiyor

canım sen begenmıssın bak yesıl benım rengım hıç olmadı belkıde oyuzden gozume batmıstır ama evın cok guzel ve ferah Rabbım huzurlu gunler yasatsın sıze bu yuvada....

Aslında nette buldugum şu resimden ilham almıştım. Mutfak dolapları sunta rengi olduğu için biraz renk katsın diye fıstık yeşili seçtim. Mutfak perdemde de fıstık yeşili boncuk var resimde çıkmamış. Ben renkleri seviyorum sanırım. Çok kötü olduysa seneye değiştiririrm artık

canım evinde güle güle mutlu saglıklı bir hayat yaşarsın çoluk çocuklu inşallah

Banucugum evde sıgara ıcmıyoruz. Bana ilk başta zor geldi ama alışırım sanırım. Perdeciyle kavga dövüş seçtim bu perdeyi. Bana öyle modeller gösteriyoki şıkır şıkır parlak. Ben sade seviyorum. Mobilyalarım da zaten spor. Yere kadar perde güzel ama benimki biraz yerlerimi süpürüyo ne:))

çakma bir pazartesi gününden merhaba kızlar

4 günlük tatilden sonra işe gelmek ne zor geldi bilemessiniz..

bugünki menüm

kahvaltı
tam buğday ekmek.yağsız peynir.yeşilzeytin.şekersiz çay...

öğle
kıymalı bamya.yoğurtlu pazı

montiyi unutmuşum ya etli yemekle yoğurt oluyormuydu bilmiyrum olsada olmasada yedim artık yapacak bişey yok...

akşam

haşlanmış tavuk.salata

çay.yeşilçay.su

Özlemcim evin cok güzelmis güle güle iyi günlerde otur insallah canim, allah her isteyene böyle güzel bir yuva nasip etsin, kira derdinden kurtuluyorsun ne güzel,
kredide carcabuk ödenir biter insallah.

Kizlar iyimisinzzz ???
ben biraz sinirliyim nedense ona buna sinirlenip duruyom oturdugum yerde
hepimz yilbasi aksamindan sonra kilomu aldik ne ? inanin tartilmaya korkuyorum,
ama tabiiki yarin sabah tartilip iyice artik dikkat etcem,
herkes zapzayif ve cok rahat ben ise sisman ve gercekten artik kendimi zerre kadar begenmiyorum,
aynada kendimi gördükce sinir oluyorum üzülüyorum,
50 kilodan bile daha az olmak istiyorum artik
eskiden 70 bile yeter diyordum ama artik istemiyorum,
tv de victoria secret mankenlerini gördükten sonra :))) haliyle
allah yardimcimiz olsun, cok kararliyim artik

Özlem, yeni evinde güle güle, mutlulukla huzurla otur.

Bende bu sabah stebime gidemedim anneme laf yetistirken geç kaldım. Bu yüzden bende gıcıkım. saat 18.00 i bekliyorum. işleri bitreyim. annem sorun olmaz ise fitnesse gidecegim. Sürekli ay onudami yemiyorsun. Bunudami yemiyorsun. aaaaaaaa Şunu getirdim azicik ye. Evde niye patetes yok. Undami yoooook. ee napcaz, çorba unsuz olmaz..abdets suyu gibi o çorba içilirmi simdi....Tamam anne ben çorbami aliyorum sonra sana içine tel şehirye atacağım... şeklindeyiz. ama yulaf kepekli tarçınlı dukan kekimi bayıla bayıla yedi anne nolur diyetimi bozma evi karıştıma eşyaların yerini değiştime, televizyonun sesini kıs, tarçın koltukları tirtiklarken terlik atma... yüzüne söyliyemiyorum ya buraya yazayim bari...

Herkese merhabaaa misafirlerimiz gitti hemen bakayim dedim. mammisler yedileeerr kuzuma cicileeerr geldiii )) ama ben coo az yedim dikkat ettim
ÖZlem evinin resimlerini gordummm Allah huzur ve mutlulukla saglikla oturnayi nasip etsin. mutfaginin rengine bayildimmm benn coookkk sekeerrr ))

Ayy canım bende aynen tartilmaya korkuyorum hayatimda kendimi hiç bu kadr çirkin hissetmemiştim

Canım benimde etrafimdakiler bana uzayli gözüyle bakıyor kekin tarifini verebilirmisin

Özlemcim yeni evinizde huzurla yaşayın inşallah...evin kullanılışlı imiş gerçekten...perde kısmına gelince en iyi tercihi yapmışsın canım benim yatak odam ve yemek odamın modeli böyle ohh hemen cıkar yıka tak ama salonum stor çıkarmak aziyet takmak eziyet şimdi perdelir yıkıcamda düşünüp duruyorum inanki gözümde büyüyor...çok güzel olmuş...borçlarıda rahatlıkla ödenir inşallah...
Nuhan ahh bu anneler.. benim ki laf eder kilo veremedin diye ama gittiğimde de döktürür biraz ye bişey olmaz kıyamıyorlar işte...o kekin tarifini bende istiyorum vaktin olduğunda.
bende tam buğday unu var onu değerlendirmek istiyorum ona benzer bişey çıkarırmıyım ortaya acaba

CANIM hayırlı uğurlu olsun evin sağlıkla mutlulukla ve huzurla otur inşallah bende çok severim renkli evleri bayıldım mutfağına benimde bi evim olursa inşallah bende rengarenk yapıcam heryeri

inşallah canım yaa
epey canım sıkıldı ama sıkı tutup canına okuycam o yeni gelenin misafir severim ama bunu sevmedim gitsin hemen
köyde tavuklarta hastalık gelmiş çoğu ölmüş. kümeslere sakladıkları tavuklar kalmış onlarıda satmaya kıyamıyorlar. bir süre bulmakta zorlanıcaz gibi geliyor. yoğurt mayalarım da bu hafta süt almadan geldim.önümüzdeki hafta alırım inşaAllah. ne yiyeceğimizi şaşırdık. bu milletin bu katkılı ürünlere tepki vermesi gerekiyor. yoksa insan sağlığıyla oynamaya devam edecekler. buna bir dur denmeli.

iyi akşamlar
kızları okula gönderdikten sonra dayanamayıp yattım o soğukta yürümek istemedim
öğleden sonra çıkıp yürüdüm 40dk kadar bugün az oldu biraz ordan da arkadaşımda yeşilçay ve kahve molası verdim kahvenin yanında 2 incir azcık kuru üzüm yedim
kahvaltıda da 1.5 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim de ekmek yemiştim
akşama da taze fasülye var ben kendime karnıbahar brokoli haşladım sarımsaklı yoğurtla yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…