iii akşamlar kızlar herkese yeni yıl boool boool sağlık diliyorum
6 gümdür evde yoktum yaaa evime kavuştum snundaa
ilk 3 gün anamdaydım sonrada eltimdeydik
yılbaşım hiç güzel geçmediiiiğrenç kasvetli bi ortamdı her neyseeee
CİNSİYETTE GELİNCEEEEEE
pazrtsi günü annemim ,radyoloji uzmanı olan bi arkadaşı var ona rica ettim baarmısın diye
sağolsun baktı cihazlar çok kötüydü bu ayda bile el ayak ayırt etmek zordu
kesin değil ama bişey görmedim kızçennnnn olabilir dedi
sevindirik oldum kesin olarak kaptırmak istemiyorum şimdilik kızçeeeem olacaaaakmıııışşş
ateşim vaaaar
eşim dünden beri grip oldu çok kötü, bende ondanmı aldım ne, bişeyim yoktu 1saate kadar,
yeni yeni ateşim çıkar oldu(
her yerimde ağrıyo aynı eşimin dediği gibi....
neyse...
ben kaçıyım kızlar, hepinizi öpüyorum....
hoşgeldin o zaman sende aramıza:))
bende kilo verip sonrada hayırlısı ile hemen bebek isteyenlerdenim senin gibi:)))
bakarsın aynı zamanlarda hamile kalırmışız:))))
bu arada nikin çok hoş.....
iyi geceler millet
bugünde mesaiyi bitirdik geldik çok şükür ama öyle yoğunduki 115 tane çağrı almışım birde üstüne akşam 6 gibi şap şap burnum akmaya başladı grip oldum hapşır tıksır gece 1 zor oldu valla yarın ilk iş gidip rapor alıcam gelcem eve yatıcam çok pis grip oldum
Çok yorgunum herkeslere iyi geceler
Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar. Umarım 2013 hepimize sağlıklı bir vucüt ve mutluluk getirir. Kaç gündür giremedim. Bi ara girdim ama sadece bir iki sayfa okumaya vaktim yetti. Taşınmak ne kadar zormuş. Cumartesi taşınıyoruz ama ufak tefek şeyleri önceden götürelim dedik eve
Başımıza neler geldi sormayın. Benim inatçı eşim yüzünden 2 gün ağrıdan mahvoldum. Beyefendi süpürgeliklere vernik çekicem diye duvarı ve yerleri hep vernik yaptı. O da yetmedi vernik kutusu koridora döküldü. Resmen ağladım sinirden. Yeni boyanmış duvarlara rütuş yaptırmak zorunda kaldık. Süpürgelikleri değiştirdik. Yerleri elimde tiner ve asetonla tek tek bastıra bastıra sildim. Tırnaklarım resmen mahvoldu. Bacaklarım nasıl ağrıdı anlatamam. Benim eşim biraz dik kafalıdır. İlla yapacak onu. Neyse sorun büyük ölçüde çözüldü, tabi tamamen çıkmadı lekeler ama yağacak birşey yok
Bu arada ben 5 günde balon gibi şiştim. O kadar katı beslendim ki. Kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama kilo aldım. Tek tesellim eve yerleşince eski düzenime döneceğimi bilmek. ilk bir hafta sebze detoksu yapıcam mecburen. Bu arada yine taşınınca sabahları 1 bardak karbonatlı su içicem. Çok faydalıymış. Güya zayıflamaya da yardımcıymış ama ben sağlık için içicem.
Bu taşınma işi bize çok pahalıya maloldu kızlar. Hergün bi eksik çıkıyo evde. Zaruri olmayanları yapmıyoruz ama herşey para. Baya borçlandık. Ben ciddi ciddi iş aramaya başladım. Hatta eski çalıştığım yere yakın yani gayrettepede bi yerden aradılar. Bu ay içinde tekrar arıyacaklar iş görüşmesi için. Aslında bu süreçte bebek çalışmasına ara vermem lazım. İş görüşmesinde de soracaklar çocuk düşünüyormusunuz diye ama ben düşünmüyorum demek zorundayım. Hamile kalırsam da yanlışlıkla oldu derim artıkZaten 30dan sonra hamile kalmak benim için zorlaşıyo,maddi olarak da en az 6 ay çalışmam lazım. Umarım 6 ayda bebek olmaz ama olursa da 1,2 ay söylemem, farketmedim geç farkettim falan derim. Mayıs ayında da kpss tercihleri var ama benim puanım düşük olduğu için ancak 2013 kasımdaki alımlarda yerleşme ihtimalim var. Mecburen şehir dışı yazıcam. Ekmek aslanın ağzında,bir süre eşimden ayrı kalıp asaletimin tasdik olmasını bekliycem mecbur.
Umarım herkes iyidir, hepinize kocaman öpücükler
canım perden çok şık bence evde ferah ancak keske mutfak rengını değiştirseydın .....
ateşim vaaaar
eşim dünden beri grip oldu çok kötü, bende ondanmı aldım ne, bişeyim yoktu 1saate kadar,
yeni yeni ateşim çıkar oldu(
her yerimde ağrıyo aynı eşimin dediği gibi....
neyse...
ben kaçıyım kızlar, hepinizi öpüyorum....
Canım çok geçmiş olsun
Dün boş evin resmini çekmiştim. Salon perdelerim nasıl sizce. Ben sade sevdiğim için böyle istedim ama store'dan sonra yere kadar perde bana kullanışsız geldi. Camı açmak için bile perdeyi çekmem lazım. Temizlik felan zor olur gibime geldi ama güya moda yere kadar perdeymiş, perdeci böyle buyurdu
Eki Görüntüle 593753 Eki Görüntüle 593752 Eki Görüntüle 593754 Eki Görüntüle 593755 Eki Görüntüle 593756 Eki Görüntüle 593757 Eki Görüntüle 593760 Eki Görüntüle 593759 Eki Görüntüle 593761
Dün boş evin resmini çekmiştim. Salon perdelerim nasıl sizce. Ben sade sevdiğim için böyle istedim ama store'dan sonra yere kadar perde bana kullanışsız geldi. Camı açmak için bile perdeyi çekmem lazım. Temizlik felan zor olur gibime geldi ama güya moda yere kadar perdeymiş, perdeci böyle buyurdu
Eki Görüntüle 593753 Eki Görüntüle 593752 Eki Görüntüle 593754 Eki Görüntüle 593755 Eki Görüntüle 593756 Eki Görüntüle 593757 Eki Görüntüle 593760 Eki Görüntüle 593759 Eki Görüntüle 593761
Mutfagı ben fıstık yesılı ıstedım. Olmamıs mı. Resımde mı öyle duruyo bılmıyorum ama mutfagı gorenler cok tatlı olmus dıyor. Aslında baya acık yesıl ama burda koyu cıkmıs olabilir. Üzüldüm şimdi olmamış mı:18:
Canım perdelerinde diğer bütün odalarında çok hoş olmuş
Rabbim sağlıkla iyi günlerde oturmayı nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Bu arada benimde perdelerim yere kadarbence çok kullanışlı oluyor en azından peteğin görüntüsünü kapatıyor evin içinde sigara içilmediği sürece zaten çok sık yıkamak gerekmiyor her günde üsttende olsa bir süpürdüğünde emin ol rahat oluyor
Süpürge açmasan bile kuru viledayıda gezdirip günlük tozu toplarsan perde etekleri kırlenmiyor
Özlemcim evin cok güzelmis güle güle iyi günlerde otur insallah canim, allah her isteyene böyle güzel bir yuva nasip etsin, kira derdinden kurtuluyorsun ne güzel,
kredide carcabuk ödenir biter insallah.
Kizlar iyimisinzzz ???
ben biraz sinirliyim nedense ona buna sinirlenip duruyom oturdugum yerde
hepimz yilbasi aksamindan sonra kilomu aldik ne ? inanin tartilmaya korkuyorum,
ama tabiiki yarin sabah tartilip iyice artik dikkat etcem,
herkes zapzayif ve cok rahat ben ise sisman ve gercekten artik kendimi zerre kadar begenmiyorum,
aynada kendimi gördükce sinir oluyorum üzülüyorum,
50 kilodan bile daha az olmak istiyorum artik
eskiden 70 bile yeter diyordum ama artik istemiyorum,
tv de victoria secret mankenlerini gördükten sonra :))) haliyle
allah yardimcimiz olsun, cok kararliyim artik
Özlem, yeni evinde güle güle, mutlulukla huzurla otur.
Bende bu sabah stebime gidemedimanneme laf yetistirken geç kaldım. Bu yüzden bende gıcıkım. saat 18.00 i bekliyorum. işleri bitreyim. annem sorun olmaz ise fitnesse gidecegim. Sürekli ay onudami yemiyorsun. Bunudami yemiyorsun. aaaaaaaa Şunu getirdim azicik ye. Evde niye patetes yok. Undami yoooook. ee napcaz, çorba unsuz olmaz..abdets suyu gibi o çorba içilirmi simdi....Tamam anne ben çorbami aliyorum sonra sana içine tel şehirye atacağım... şeklindeyiz. ama yulaf kepekli tarçınlı dukan kekimi bayıla bayıla yedi anne nolur diyetimi bozma evi karıştıma eşyaların yerini değiştime, televizyonun sesini kıs, tarçın koltukları tirtiklarken terlik atma... yüzüne söyliyemiyorum ya buraya yazayim bari...
Ayy canım bende aynen tartilmaya korkuyorum hayatimda kendimi hiç bu kadr çirkin hissetmemiştim
Canım benimde etrafimdakiler bana uzayli gözüyle bakıyorkekin tarifini verebilirmisin[/QUOTE
yarın herşey güzel olacak,
bizlerde,
hemen tarifi veriyorum,
2 adet yumurta akı, mikserin yüksek verinde uzun uzun çırıpılır. kar gibi olana dek.
Başka bir kaba, 1 ad. küçük bir havuc rendelenir. Suyu sıkılır. Üzerine 6 kaşık yulaf kepeği, 2 kaşık bugday kepegi (buğday kepeğin yoksa sadece yulaf kepeği kullanabilirsin) 2 kaşık tatlandırıcı, bir çay kaşığı hamur kabartma tozu, bolca tarçın, 1ad yumurta sarısı (diğer sariyi çorba terbiyelemede kullanıyorum ben eger kulanacak yerin yoksa 2. sariyida içine atabilirsin ozaman sütü koymayabilirsin), 3-4 kaşık süt karıştırılır. En son kar beyaz yumurta akıda eklenir. Karıştırıp 180 derecelik firina....20 dak. pişiyor. 4'e bölüp bir parçası bir günde yeniyor.
afiyet olsun...
inşallah canım yaaDafi abla geçenlerde antibiyotiğin kilo aldırıcı etkisinden konuşmuştuk zaten senle, bence bı kısmı o yüzdendir. bir kısmı da havuç ve pancardan olabilir. eminim sağlık için yapmışsındır, ikisi de şekerli olduğu için artı çıkıyor olabilirsin. alkali su çok işe yarıyor. ben de saka ya da pınarın gökçeağaç olanını içiyorum, bazen içine limon damlatıyorum. bence birkaç güne normale dönersin.
bizim malesef burda tavuğu, yoğurdu organik bulma şansımız çok azyumurtayı organik alıyoruz ama ne fayda. sen şanslısın.
ben de kuru yolum köy tavuğu gördüm markette geçen. bir gün alıp denemek istiyorum. organik falan değil ama işte garip gönlümüze teselli. kırmızı ve tavuk etine güvenmediğim balığa yönelmiştim ben de. ama malesef balıklarda da denizlerdeki atıklar yüzünden metal birikimi çok fazla oluyormuş. onlar da fazla tüketince kanserojen oluyor yani. protein ve demiri kuru baklagilden alıcaz çoğunlukla malesef artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?