Dün boş evin resmini çekmiştim. Salon perdelerim nasıl sizce. Ben sade sevdiğim için böyle istedim ama store'dan sonra yere kadar perde bana kullanışsız geldi. Camı açmak için bile perdeyi çekmem lazım. Temizlik felan zor olur gibime geldi ama güya moda yere kadar perdeymiş, perdeci böyle buyurdu
Eki Görüntüle 593753 Eki Görüntüle 593752 Eki Görüntüle 593754 Eki Görüntüle 593755 Eki Görüntüle 593756 Eki Görüntüle 593757 Eki Görüntüle 593760 Eki Görüntüle 593759 Eki Görüntüle 593761
Günaydın kızlar,
Kuzum harikasın valla, sanırım aralık ayı boyunca verdiğin kilo 3 kgmı geçmemiştir ama 5er cm incelmişsin. bu da çok doğru beslendiğini gösteriyor. maşallah sana, sizlere
Ayy canım bende aynen tartilmaya korkuyorum hayatimda kendimi hiç bu kadr çirkin hissetmemiştim
Canım benimde etrafimdakiler bana uzayli gözüyle bakıyorkekin tarifini verebilirmisin[/QUOTE
yarın herşey güzel olacak,
bizlerde,
hemen tarifi veriyorum,
2 adet yumurta akı, mikserin yüksek verinde uzun uzun çırıpılır. kar gibi olana dek.
Başka bir kaba, 1 ad. küçük bir havuc rendelenir. Suyu sıkılır. Üzerine 6 kaşık yulaf kepeği, 2 kaşık bugday kepegi (buğday kepeğin yoksa sadece yulaf kepeği kullanabilirsin) 2 kaşık tatlandırıcı, bir çay kaşığı hamur kabartma tozu, bolca tarçın, 1ad yumurta sarısı (diğer sariyi çorba terbiyelemede kullanıyorum ben eger kulanacak yerin yoksa 2. sariyida içine atabilirsin ozaman sütü koymayabilirsin), 3-4 kaşık süt karıştırılır. En son kar beyaz yumurta akıda eklenir. Karıştırıp 180 derecelik firina....20 dak. pişiyor. 4'e bölüp bir parçası bir günde yeniyor.
afiyet olsun...
Teşekkürler canım
ve sporada gidemedim. uf ya..
Bozma moralini ya telafi edersin
CANIM hayırlı uğurlu olsun evin sağlıkla mutlulukla ve huzurla otur inşallahbende çok severim renkli evleri bayıldım mutfağına benimde bi evim olursa inşallah bende rengarenk yapıcam heryeri
Özlemcim yeni evinizde huzurla yaşayın inşallah...evin kullanılışlı imiş gerçekten...perde kısmına gelince en iyi tercihi yapmışsın canım benim yatak odam ve yemek odamın modeli böyle ohh hemen cıkar yıka tak ama salonum stor çıkarmak aziyet takmak eziyet şimdi perdelir yıkıcamda düşünüp duruyorum inanki gözümde büyüyor...çok güzel olmuş...borçlarıda rahatlıkla ödenir inşallah...
Nuhan ahh bu anneler.. benim ki laf eder kilo veremedin diye ama gittiğimde de döktürür biraz ye bişey olmaz kıyamıyorlar işte...o kekin tarifini bende istiyorum vaktin olduğunda.
bende tam buğday unu var onu değerlendirmek istiyorum ona benzer bişey çıkarırmıyım ortaya acaba
her şey gayet güzel görünüyor Özlemcim, güle güle oturun yeni evinizde.
özlemcim çok güzel eviniz canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 593939 bu benim cadının yılbaşı gecesi 2 de sızma haliii uyutamadım en sonunda beni pes ettirip bu şekilde uyudu
mamalarda akşam yemeğim
pazardan eşimle adlarını bilmediğimiz otları aldık yıkadım ve kavurdum lezetliydii aman diyetteki bi insana ot olsunda:)))))))))
acıkmaya başladım diye sevinen kişiyim ben yaaa
aç yatacam ki yağlar erisin değil mi
yarın detoks neyim mi yapsam ki diyorum bolca da yürüyüş
Eki Görüntüle 593939 bu benim cadının yılbaşı gecesi 2 de sızma haliii uyutamadım en sonunda beni pes ettirip bu şekilde uyudu
mamalarda akşam yemeğim
pazardan eşimle adlarını bilmediğimiz otları aldık yıkadım ve kavurdum lezetliydii aman diyetteki bi insana ot olsunda:)))))))))
ya bende yoğurdu matlaka tüketmeye çalışıyorumda asuu çok uyku veriyo resmen zehirlenmiş gibi sızı veriyorummm nedensenursena küçük fıstığın çok şeker maşallah bir de o parmak ağzında uyumuş çok tatlı
menünde çok güzelmiş afiyet olsun ben de haşlanmış brokoli karnıbahar yedim sarımsaklı yoğurtlu
ömrümü yiyo ömürmü katıyo bilmem sıpalar çok hareketli zamanları yoruyo beniben de acıkıyorum diye seviniyorum valla bugün Asumancım. ayran detoksu yaptım bugünlük. iki gün zararlı olur diye yapmıyorum. istersen sen de yap yarın. haber veririm ne kadar kaybettiğimi sabah.
Nasıl tatlı bi şey bu Nursena, maşallah
insanın ömrüne ömür katılır bununla
valla gündüz sütünü kestim ceco sütle karnı doyuyo daha yemek yemiyo geceleri 1 biberon veriyorum çok acıkırsa sabah 5 te bi daha istiyo bıcırıkMaaşallah kuzuya
Çok tatlı uyumuşbenim cadıda o gece 2yi geçiyordu uyudu hatta süt istiyorummmm diye uyudu ben biberonuna süt koyana kadar uyuyakalmıştı
Bu arada mamalarda çok güzel görünüyor afiyet olsun
ya bende yoğurdu matlaka tüketmeye çalışıyorumda asuu çok uyku veriyo resmen zehirlenmiş gibi sızı veriyorummm nedense
ömrümü yiyo ömürmü katıyo bilmem sıpalar çok hareketli zamanları yoruyo beni
darısı sana inşallahhhh
valla gündüz sütünü kestim ceco sütle karnı doyuyo daha yemek yemiyo geceleri 1 biberon veriyorum çok acıkırsa sabah 5 te bi daha istiyo bıcırık
esracım biz de arkadaşla konuşmuştuk bugün ayran detoksunu ama benim canım çekmedi şimdi üşüyorum bu ara regl yakın herhalde soğuk soğuk içemem şimdi ayranı
umutun bir detoks listesi vardı onu yaparım belki ben de yarın
sen güzel sonuçlar alırsın büyük ihtimalle canım ben daha önce yapmıştım sabah bilgilendir bizi
ben bu sene daha hiç tartılmadım:))cumaya ne olacak bakalım dukanla da ayırdım yollarımı
ben de bugün evde iş yapıyorum diye çok üşümedim, ama üşüdüm az da olsa. kışın zor oluyo. merak ettim bu arada Umutun detoks listesini :)
ben de 1 ocakta 85.1dim, bugün de 85.0. bakalım yarın kaç olacak?
canım senin dukan zor baya, evde kalabalıksınız. dukan tek başına güzel sonuç veriyo bence. yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye dön istersen. sabrın tükenmiştir artık son kilolarda ama haftada 500 gr versen 10 haftada biter senin diyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?