Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

her şey gayet güzel görünüyor Özlemcim, güle güle oturun yeni evinizde.

iyi akşamlar fıstıklarımm

nasılsınızz? benden iyilikk , sınav haftasına başladım , önümüzdeki 2 hafta notlarla , ödevlerle cebelleşmekle geçerr , zaten sonrasındada sevgilimm geliyyoooorrr

aayyhh sona doğru iyiden iyiye sıkışmaya başladık , bi an önce biteydi iyiydii

ÖZLEMcim eviniz hayırlı uğurlu olsunn

HÜRREM EMİNEmmm hadi bakalım victoria secret olarak görelim seni 2013 te

Günaydın kızlar,

Kuzum harikasın valla, sanırım aralık ayı boyunca verdiğin kilo 3 kgmı geçmemiştir ama 5er cm incelmişsin. bu da çok doğru beslendiğini gösteriyor. maşallah sana, sizlere

sağolasın Esoşumm , benden senin gibi düşünüyorum , Dukan amcam hakkaten insanı doğrı yola sevkediyor , bir tek eksisi seyirde meyve olmaması , ama o da güçlendirmede geliyor zatenn

öpücükledim kuuzzuumm

CANIM hayırlı uğurlu olsun evin sağlıkla mutlulukla ve huzurla otur inşallah bende çok severim renkli evleri bayıldım mutfağına benimde bi evim olursa inşallah bende rengarenk yapıcam heryeri

canım ben de severim renkleri, umarım en yakında senin de kendine ait bir evin olur canım.

nevincim aslında storu yıkamak zor ama stor kullanım acısından daha kolay. evı temızlerken ıstedıgım gıbı katlayıp yere degmesını engellıyebılıyodum ama bu uzun perdeler o konuda daha sıkıntılı. Stor perdemi karşı komşuma verdim az önce. Aparatını çıkarırken canım çıktı

her şey gayet güzel görünüyor Özlemcim, güle güle oturun yeni evinizde.

teşekkürler tatlımm

özlemcim çok güzel eviniz canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

asuman ablacım çok teşekkür ederim

Selamün Aleykümmmmmmmm :122: :122:

Kızçelerimle Forum İstanbula gittik ve babamızla buluşana kadar kücük cimcimem oyun alanında oynadı
Biraz dolaştıktan sonra ailecek yemek yedik
İkeada isveç köftesi yidim çok azda lazanya pek severim aslında hatta kızımda bayılır banada devamlı söylenir hiç evde uzun zamandır yapmıyorsun senin şu perhizinden bıktım diye
Erken yedik fazlada kaçmadığı için sonuçtan memnunum sonuçta çok uzun zamandır dışarda birşeyler yemedik eşimle

Birkaç eksikte alıp evimize döndük şimdi o bir koltukta oyun oynuyor tabletle ben bir koltukta size koştum
Bu gecede ütüye kalıyorum herkes yattıktan sonra ütüleride birikmeden aradan cıkartayım diye düşündüm
He unutmadan bu cumartesi yanılmıyorsam salonda beni tartacaklar :122: :122: :122: sonucu acayip merak ediyorum 99u bile görsem çok mutlu olurum inşallah daha aşağısını görürüm o ayrı

özka hayırlı olsun eviniz bayıldım tüllerinde çok hoş olmuş güle güle kullanın
allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

acıkmaya başladım diye sevinen kişiyim ben yaaa
aç yatacam ki yağlar erisin değil mi
yarın detoks neyim mi yapsam ki diyorum bolca da yürüyüş

bu benim cadının yılbaşı gecesi 2 de sızma haliii uyutamadım en sonunda beni pes ettirip bu şekilde uyudu

mamalarda akşam yemeğim
pazardan eşimle adlarını bilmediğimiz otları aldık yıkadım ve kavurdum lezetliydii aman diyetteki bi insana ot olsunda:)))))))))

Son düzenleme:
nursena küçük fıstığın çok şeker maşallah bir de o parmak ağzında uyumuş çok tatlı
menünde çok güzelmiş afiyet olsun ben de haşlanmış brokoli karnıbahar yedim sarımsaklı yoğurtlu

Maaşallah kuzuya
Çok tatlı uyumuş benim cadıda o gece 2yi geçiyordu uyudu hatta süt istiyorummmm diye uyudu ben biberonuna süt koyana kadar uyuyakalmıştı

Bu arada mamalarda çok güzel görünüyor afiyet olsun

acıkmaya başladım diye sevinen kişiyim ben yaaa
aç yatacam ki yağlar erisin değil mi
yarın detoks neyim mi yapsam ki diyorum bolca da yürüyüş

ben de acıkıyorum diye seviniyorum valla bugün Asumancım. ayran detoksu yaptım bugünlük. iki gün zararlı olur diye yapmıyorum. istersen sen de yap yarın. haber veririm ne kadar kaybettiğimi sabah.

Nasıl tatlı bi şey bu Nursena, maşallah

insanın ömrüne ömür katılır bununla

ya bende yoğurdu matlaka tüketmeye çalışıyorumda asuu çok uyku veriyo resmen zehirlenmiş gibi sızı veriyorummm nedense
ömrümü yiyo ömürmü katıyo bilmem sıpalar çok hareketli zamanları yoruyo beni

darısı sana inşallahhhh

valla gündüz sütünü kestim ceco sütle karnı doyuyo daha yemek yemiyo geceleri 1 biberon veriyorum çok acıkırsa sabah 5 te bi daha istiyo bıcırık

esracım biz de arkadaşla konuşmuştuk bugün ayran detoksunu ama benim canım çekmedi şimdi üşüyorum bu ara regl yakın herhalde soğuk soğuk içemem şimdi ayranı
umutun bir detoks listesi vardı onu yaparım belki ben de yarın
sen güzel sonuçlar alırsın büyük ihtimalle canım ben daha önce yapmıştım sabah bilgilendir bizi
ben bu sene daha hiç tartılmadım:))cumaya ne olacak bakalım dukanla da ayırdım yollarımı

amin canım, sağol :)

nursena ben zaten uykuyu severim yoğurtta etkiliyormu bilemiyorum valla ama yoğurdu bol tüketmenin çok faydası olduğu kesin

İki günlük liste, her haftanın son iki günü yapılacak.

Kahvaltı seçenekleri:
İlk seçenek; 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi (ben yiyemiyorum diye 2 yk yulaf+ 2 yk nesfit karışımı yazdı) 1 su bardağı süt ya da yoğurt ile
İkinci seçenek; 1 yumurta (katı haşlanmış olacak)+ 1 dilim peynir+söğüş (yeşillik, domates, salatalık vb.)+ açık çay+ 1 dilim ekmek

Ara- Activia

Öğlen- Peynirli salata (peynir yarım el büyüklüğünde), 1 dilim ekmek

Ara-Activia+ 1 porsiyon meyve

Akşam- 1 kase çorba (tercihen mercimek) + 1 kase yoğurt + Salata

Gece - 1 porsiyon meyve

Eğer çok açlık olursa 10 adet çiğ badem (olmasa daha iyi olur dedi :))

Notlar: Kahvaltı için bir gün birini diğer gün diğerini yapabileceğin gibi her iki gün de aynı kahvaltıyı tercih edebilirsin.
Meyve seçeneği çok şekerli olmayacak elbette. Üzüm, muz, incir, karpuz vb. yok yani Porsiyonu avuç dolusu olarak düşün dedi.
Sabahki söğüş dışında tüm salatalar yağlı yapılacak, tercihen zeytinyağı ile..
Bu listeyi uygularken yürüyüş yapmayın dedi. Zaten düşük kalorili bir listedir, metabolizmayı yormak doğru olmazmış

Direnç gösteren yağlar için olduğunu belirtti. "Kaçamak yapmasanız bile normal listeyi yapın, bir de üstüne 2 gün bu listeyi yapın" dedi??
esracım bu da umutun listesi yapmak isteyen olur belki

ben de bugün evde iş yapıyorum diye çok üşümedim, ama üşüdüm az da olsa. kışın zor oluyo. merak ettim bu arada Umutun detoks listesini :)

ben de 1 ocakta 85.1dim, bugün de 85.0. bakalım yarın kaç olacak?

canım senin dukan zor baya, evde kalabalıksınız. dukan tek başına güzel sonuç veriyo bence. yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye dön istersen. sabrın tükenmiştir artık son kilolarda ama haftada 500 gr versen 10 haftada biter senin diyet.

ben regl öncesi çok üşürüm zaten canım az da olsa yürüdüm de bugün hava soğuktu tabii
dukanı 1 ay ancak götürdüm canım hem zor hem de çok tepki veriyor herkes eşim de dahil başedemedim meyvesizliğe de dayanamadım valla
eski düzenim gibi devam edeceğim bakalım dediğin gibi acelem yok sağlıkla gitsin inşallah
umutun listeyi de paylaştım canım üstteki mesajımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…