İki günlük liste, her haftanın son iki günü yapılacak.
Kahvaltı seçenekleri:
İlk seçenek; 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi (ben yiyemiyorum diye 2 yk yulaf+ 2 yk nesfit karışımı yazdı) 1 su bardağı süt ya da yoğurt ile
İkinci seçenek; 1 yumurta (katı haşlanmış olacak)+ 1 dilim peynir+söğüş (yeşillik, domates, salatalık vb.)+ açık çay+ 1 dilim ekmek
Ara- Activia
Öğlen- Peynirli salata (peynir yarım el büyüklüğünde), 1 dilim ekmek
Ara-Activia+ 1 porsiyon meyve
Akşam- 1 kase çorba (tercihen mercimek) + 1 kase yoğurt + Salata
Gece - 1 porsiyon meyve
Eğer çok açlık olursa 10 adet çiğ badem (olmasa daha iyi olur dedi :))
Notlar: Kahvaltı için bir gün birini diğer gün diğerini yapabileceğin gibi her iki gün de aynı kahvaltıyı tercih edebilirsin.
Meyve seçeneği çok şekerli olmayacak elbette. Üzüm, muz, incir, karpuz vb. yok yaniPorsiyonu avuç dolusu olarak düşün dedi.
Sabahki söğüş dışında tüm salatalar yağlı yapılacak, tercihen zeytinyağı ile..
Bu listeyi uygularken yürüyüş yapmayın dedi. Zaten düşük kalorili bir listedir, metabolizmayı yormak doğru olmazmış
Direnç gösteren yağlar için olduğunu belirtti. "Kaçamak yapmasanız bile normal listeyi yapın, bir de üstüne 2 gün bu listeyi yapın" dedi??
esracım bu da umutun listesi yapmak isteyen olur belki
valla gündüz sütünü kestim ceco sütle karnı doyuyo daha yemek yemiyo geceleri 1 biberon veriyorum çok acıkırsa sabah 5 te bi daha istiyo bıcırık
valla bende bi acıktımki sormayınnn neyse çay koydum eşim görevden gelicek biradan barii çayla miğdemi doldurayım zira ylbaşından kalma kuuru pastalar göz kırpıyo mutfağa girdikce bana fazla cilveleşmemek lazım artık yasak o mamalarrr asu canım elmalı pasta istedi o gün yazdın ya valla yapsam bi tepsi yerim de artıkın 75 olana kadar yokknursena ben zaten uykuyu severim yoğurtta etkiliyormu bilemiyorum valla ama yoğurdu bol tüketmenin çok faydası olduğu kesin
ben de bugün evde iş yapıyorum diye çok üşümedim, ama üşüdüm az da olsa. kışın zor oluyo. merak ettim bu arada Umutun detoks listesini :)
ben de 1 ocakta 85.1dim, bugün de 85.0. bakalım yarın kaç olacak?
canım senin dukan zor baya, evde kalabalıksınız. dukan tek başına güzel sonuç veriyo bence. yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye dön istersen. sabrın tükenmiştir artık son kilolarda ama haftada 500 gr versen 10 haftada biter senin diyet.
ben regl öncesi çok üşürüm zaten canım az da olsa yürüdüm de bugün hava soğuktu tabii
dukanı 1 ay ancak götürdüm canım hem zor hem de çok tepki veriyor herkes eşim de dahil başedemedim meyvesizliğe de dayanamadım valla
eski düzenim gibi devam edeceğim bakalım dediğin gibi acelem yok sağlıkla gitsin inşallah
umutun listeyi de paylaştım canım üstteki mesajımda :)
Kızlar hepinize iyi geceler. Eşim yine kıskandı sizi :) öpüyorum kocaman kocaman
iyi geceler esracım kızdırma enişteyi :)
aynurcum bitirdim dukan maceramı canım hem kilo veremedim daha fazla hem de çok karışan katışan oldu hem de zorlamaya başladı ama son aldığım kilolar gitti sayesinde
şimdi eski düzende devam edeceğim akşamı hafif geçirip yürüyüşe devam bakalım
hayırlısı olsun Asuşum, en azından fazlalığıj birazını attın üstünden, ama karbonhidrata yine özen gösterirsen, azıcıkta Dukanımsı beslenirsen kalanlardan daha rahat kurtulabilirsin canımm , güveniyorum sana :129::129::129:
eşin kaç kilo verdi buarada ???
size iyi geceler kızlar kociş gelir çay faslı bide uyutabilirsem bıcırıkımı uyutayım öpt
Eki Görüntüle 593939 bu benim cadının yılbaşı gecesi 2 de sızma haliii uyutamadım en sonunda beni pes ettirip bu şekilde uyudu
mamalarda akşam yemeğim
pazardan eşimle adlarını bilmediğimiz otları aldık yıkadım ve kavurdum lezetliydii aman diyetteki bi insana ot olsunda:)))))))))
ben sıcaklarımı içtim ama yürümeyi göze alamamdafi biz kapattık biz açtık topiği
büyük kızı gönderdim küçük de hazırlanıyor bugün yatmayacağım diye direniyorum ama sıcak sıcak uyumak yerine soğukta yürümek hiç cazip gelmiyor eşime gel yürüyelim dedim kafayımı yedim ben dedi demek ben yedimneyse bakalım 9 gibi çıkarım inşallah sıcak bişeyler içeyim de ısınayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?