Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlık Asumancım. hemen kopyalıyorum. Umutun da ellerine sağlık. yavaşladığım zaman uygulayayım ben de.

valla gündüz sütünü kestim ceco sütle karnı doyuyo daha yemek yemiyo geceleri 1 biberon veriyorum çok acıkırsa sabah 5 te bi daha istiyo bıcırık

Benimkinede gündüz vermiyorum artık ancak çok huysuzlandığında veriyorum. Gecede yatarken 1 biberon içiyor bazen anne doldur diyor bende aaa süt bitmiş yat uyu sabah bakkaldan alırız diye kandırıyorum Allahtan yutuyor
Gerçektende süt çok içtiğinde yemek yemek istemiyor cadı zaten kuş kadar yiyor birde sütle doyurmasın karnını diye ikna etmeye çalışıyorum içmesin diye

nursena ben zaten uykuyu severim yoğurtta etkiliyormu bilemiyorum valla ama yoğurdu bol tüketmenin çok faydası olduğu kesin
valla bende bi acıktımki sormayınnn neyse çay koydum eşim görevden gelicek biradan barii çayla miğdemi doldurayım zira ylbaşından kalma kuuru pastalar göz kırpıyo mutfağa girdikce bana fazla cilveleşmemek lazım artık yasak o mamalarrr asu canım elmalı pasta istedi o gün yazdın ya valla yapsam bi tepsi yerim de artıkın 75 olana kadar yokk

off bende sildim süpürdüm bi banyo kaldıı ev klimalı banyo soğuk oluyo o bakımdan küvet falan çamaşır suyuyla uğraşılması lazım soğuktan gözüm yemedi belki gece cifler yatarum sabaha kadar kurur en azından

diyet ilk başta moral motivasyon işi. dukan seni mutsuz ediyordu belli. ramazandan sonra aldığın kilolardan kurtuldun sayesinde. şimdi bildiğin gibi devam et. bence daha çok fayda görürsün o düzenden.

--------

Kızlar hepinize iyi geceler. Eşim yine kıskandı sizi :) öpüyorum kocaman kocaman

Kızlar hepinize iyi geceler. Eşim yine kıskandı sizi :) öpüyorum kocaman kocaman

iyi geceler kuşumm , enişteye selamlarr

bende yazılılarla cebelleşiyoomm

NURSENAAA ne tatkı uyuyor o minniş öyle

ASUU dukan yalanmı oldu anneemm ??? hayırlısı olsun , bende buaralar sabitim bakalım ,spor yapmam lazım ama dizim çook kötü , yürümekte bile güçlük çekiyorum , ilk başlarda yürüyüş yapıyordum, sonuçlarda çok güzeldi , şimdi spor yok sıkıntı oldu o yüüzdenn

nursena ben de bayılırım elmalı kurabiye ve çay ikilisine korkudan doyasıya yiyemedim tabii kayınvalidem de güzel yapmış tam kıvamındaydı
neyseki bitti tehlike gitti

iyi geceler esracım kızdırma enişteyi :)
aynurcum bitirdim dukan maceramı canım hem kilo veremedim daha fazla hem de çok karışan katışan oldu hem de zorlamaya başladı ama son aldığım kilolar gitti sayesinde
şimdi eski düzende devam edeceğim akşamı hafif geçirip yürüyüşe devam bakalım

hayırlısı olsun Asuşum, en azından fazlalığıj birazını attın üstünden, ama karbonhidrata yine özen gösterirsen, azıcıkta Dukanımsı beslenirsen kalanlardan daha rahat kurtulabilirsin canımm , güveniyorum sana :129::129::129:

eşin kaç kilo verdi buarada ???

tabii canım tatlı ve karbonhidrat tehlikeli onlarla mesafeli olmak lazım
eşim de dukanımsı devam ediyor 5kilo verdi ben de 4.5 verdim o tam uysaydı daha fazla verirdi de tatlıları götürdü valla ona rağmen iyi gene

özlemcim evin hayırlı olsun güle güle oturun

kızlar davetsiz misafir kosovaya gitmiş ne pideler etler yaptılar yediler ben de seyrederken içimin yağları eridi resmen
eşime dedim zaten beni kosovaya götür diye

bizim kumanda misafirin elindeydi bir ara gördüm sanki köfteler pişiyordu ızgarada

nursena uyuttunmu cimcimeyi yok yine ayaktamı uyuyor

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar

seninde günün aydınlıklar içinde ıldırışık olsun asucum

Son düzenleme:

Ayy çok tatlı masallah benimkide hayırlısıyla bir buyuseydi

dafi biz kapattık biz açtık topiği
büyük kızı gönderdim küçük de hazırlanıyor bugün yatmayacağım diye direniyorum ama sıcak sıcak uyumak yerine soğukta yürümek hiç cazip gelmiyor eşime gel yürüyelim dedim kafayımı yedim ben dedi demek ben yedimneyse bakalım 9 gibi çıkarım inşallah sıcak bişeyler içeyim de ısınayım

ben sıcaklarımı içtim ama yürümeyi göze alamam
zaten yalnız çıkmayada korkuyorum. düşütükten sonra yalnız çıkma cesaretimi kaybettim çok mecbur kalmadıkca çıkmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…