Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar davetsiz misafir kosovaya gitmiş ne pideler etler yaptılar yediler ben de seyrederken içimin yağları eridi resmen
eşime dedim zaten beni kosovaya götür diye
oyyyy oyyy nasıldı o etler ölee bende eşime dedimkii valla şuan açık o kayık tbağındaki etlerin hepsini yeme kapasitem var şuan adamın gözlerböle olduuuu
nursena uyuttunmu cimcimeyi yok yine ayaktamı uyuyor
valla gene 1 buçukta uyudu odaaları soğuk oluyo diye salona açıyorum iyice uyku düzeni deiştiii sıpamın
Ayy çok tatlı masallah benimkide hayırlısıyla bir buyuseydi
büyüyorlar valla zaman çabucak geçiyoo bence bebeklileri daha kolay keyfini çıkar

günayyydıınnnn ankara soğuktur amaasu yaw nidicen yat sıcacık yatağına
ben olsam soğukta yürür sonrada çıtır ankara simidiylen son bulurdum ne gereği var boşver en iyisi yatmak

biraz önce sabah haberlerinde şişmanlar daha uzun yaşıyolarmış diye haber çıktııı hemen kaynanama müjdeleyim:)))))))))))

nursena ben kahvaltımı yapıp çıkacağım inşallah tabii vazgeçmezsem:)
yumurtam haşlanıyor 1 dilim ekmek peynir ve maydonozla karnımı doyururum zaten 7 otlu çay içtim bir de şu elmalı tarçınlı karışımdan kaynattım içtim bir de yeşil çay içerim kahvaltıyla sonra da atarım kendimi dışarı
etler müthişti gerçekten o pidelere ne demeli nasıl hamurdu onlar öyle neyse bu iki gün uslu durayım hafta sonu ödülü hakederim belki
eşim de bir sürü lokum getirmiş hem de güllü kafayı yiyecem

benim kv. şişmandı . kp. zayıf. kv öleli 5 sene oluyor. kp daha sapasağlam maşallah

of of asuu benimde yeğen kayınvaldesinden helva getirmiş. bizim yöresel bir helvamız var . bayılırım ona koymuşlar mutfağa yemiyorlarda kaldırın onu gözümün önübden dedim az önce mutfağa gittim bana bakıp duruyor. git dedim gözümün önünden ben seni hiiiiçççç sevmiyorum

biskevitte varmııııııııııı (((((((((((( çok sevirim bisküvi lokum ürgüp te kına gecelerinde dağıtırlardı bisküvi lokum bayılırdım hoş bayılmadığım bişey yok çok şükürde
benim kv. şişmandı . kp. zayıf. kv öleli 5 sene oluyor. kp daha sapasağlam maşallah

demekki bilim adamların tezi yanlış belkide yabancılar üzerinde yapmışlardır türk kadınının uzun yaşama gibi bi şansı yok valla yıpratmaktan başka kendimizi

yazın sahile gidiyoruz ya çocuklu olan yabancılara bakıyorum anam ne kadar rahatlar bebeler düşüyo kalkıyo gülerek izliyolar ben aman düşmesin neöbetleşe denize giriyoruz denize eşimle bişey olur diyee denizden çıkar çıkmaz üst deiştirmeler acıkırlar diye mamalar resmen utanmasam valizle gidicem rahat olmak lazımda genlerde yok işte

seni yalancı dafiii itiraf et seviyorsun işte azcık ucundan tırtıkla gitsin bence

bizim köyde de söz kesilince ağız tadı diye dağıtılır lokum ve püskevit ikilisi heleki çifte kavrulmuş püskevitle süper olur
benim de sevmediğim bişey yok şüküryeterki gırtlaktan geçsin:26:

bende çok efamlıyımdır.
herşeyi garantiye alıcam illaki. gelinler salıyorlar çocukları muhabbete oturdularmı dünyayı unutuyorlar . yada bu kadın bu çocukları yalnız bırakmaz diyorlar bende koşuştururken biryerlerini çarpıp yaralanacaklar diye onlarla haşır neşir olur dururum

senin gibi ev sahibine gurbann bende sizin gelininiz olabilirmiyimmm off gurbette yıllardır yalnızım daha hastalanınca 1 bardak su getirenim olmadı çok şükürrr ben uzun yaşamam sanırım

yooookkk tırtıklamak kaçamak yapmak yasak tartı günü geliyor yeğenim kara lahana sarması istiyordu. dün pazardan aldım akşam içini hazırladım . kuru dolma içi gibi yaptım. eltimde gelmişti sardık pişirdim ikram ettim. ay çok güzel olmuş , çok lezzetli deyip durdular. yeğenim '' hala birtanecikdemi tatmıycaksın'' dedi. tadarsam gerisi gelir tatmaaammm

senin gibi ev sahibine gurbann bende sizin gelininiz olabilirmiyimmm off gurbette yıllardır yalnızım daha hastalanınca 1 bardak su getirenim olmadı çok şükürrr ben uzun yaşamam sanırım

oy kıyamam zor tabi gurbet canım sen kendi kendine ayakta dura dura güçlü bir kadın olmuşundur uzuuuuuuuuuuuuuuun yaşarsın inşallah sağlıklı tabii

neyse sabah sabah maşşallahımız var kızlar ben kaçayım kuru fasulyem haşlandı düdüklüye koyuveremde pişsin eşim nöbetten gelir kahvaltımızı hazırlayım

çook çalışmam gerekiyoo çoooookkkkk:))))))))))))))
mutlu kalorisiz günler

kolay gelsin canım
ben de barbunya yapacağım dün haşlamıştım

Allah sağlıklı , dal gibi yaşatsın hayırlı uzun ömürler versin canım. çoluk çocuğunun başında ol ( hadi kaptın yine duayı ) ama istersen bizim gelinimizde olabilirsin ben gelinleri çookk severim. yeğenimde sadece hasta falan olduğumda gelirdi. gelinimiz olunca kapmış valizi geldi bu kış burdalar. birde şüphelerim var cünyırdamı geliyor ne

eşim çok sever barbunyayıı bende karar veremedim neyse sonra onuda pişireyim yeşillik yemekten içimiz bayıldı azda kuru yiyelim bayadır yapmıyorum

biz de sveriz ailecek
eğey oldu yapalı o zaman da dukandan dolayı yiyememiştim bugün de detoks var ama yerim 2 kaşık yanına da bulgur pilavı yaparım ben pilav yemem ama

duaların için saol cünyırmı

cünyırlar diyecektin sanırsam dilin sürç tü bende kız 2 dene

asıl helvayı şimdik yedin sanırsam

KIZLAR GÜNAYDIN
ay ne soğuk ankara ya gelene kadar dondum neyse işlerime başlamadan sizlere bi bakam dedim herkeşler iyidir umarım ben iyiyim şükür çok yorgunum gerçi ama ne yapalım ben istedim çalışmayı şimdi sonuçlarına katlanmam lazım işte pek yorulmuyorum ama eve gidince sıpam sağolsun beni kucağından hiç indirme diyo beni öldürüyo yatana kadar oy kurban olurum ben onu yarada
canım sağolasın rabbim tüm isteyenlere kirada olanlara nasip etsin inşallah
inşallah banu ablacım ben senden umutluyum valla sen yaparsın bu işi eminim çok güzel bi fark olmuştur bizi yine dumura uğratcan kesin
ay ne tatlı o öyle maşallah rabbim nazarlardan korusun ya mamalarında gayet güzel görünüyo canım
Ayy çok tatlı masallah benimkide hayırlısıyla bir buyuseydi
canım merak etme çok çabuk büyüyolar o günler geldiğinde keşke hep küçük kalsaydı diceksin

anam biri biskevitli lokummu dedi bayılırım hatta annemler almış lokum taziyeye gelenlere vermek için anne biskevit yokmu diye sordum yok dedi olsa hemen 1 tane gümletecektim bizim orda kıstırma derler ona ay canım istedi ya

çok hamaratsınız kızlar ben daha hiç düşünmedim ne pişireceğimi. beniki bellide proteiiinnn
çocuklara birşeyler yaparım. eşim ya gelir ya gelmez. çarşamba günleri arkadaşlarıyla yemeğe gider. perşembeleride bazen gelir yemek yiyip sohbete gider bazen hiç gelmeden gider.eşim ikram etmeyi çok sever. dükkana bir misafir gelse aç göndermez alır yemeğe götürür. arkadaşlarıda çoğu zaman yemekten önce gelirler yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…