oyyyy oyyy nasıldı o etler ölee bende eşime dedimkii valla şuan açık o kayık tbağındaki etlerin hepsini yeme kapasitem var şuan adamın gözlerkızlar davetsiz misafir kosovaya gitmiş ne pideler etler yaptılar yediler ben de seyrederken içimin yağları eridi resmen
eşime dedim zaten beni kosovaya götür diye
valla gene 1 buçukta uyudu odaaları soğuk oluyo diye salona açıyorum iyice uyku düzeni deiştiii sıpamınnursena uyuttunmu cimcimeyi yok yine ayaktamı uyuyor
büyüyorlar valla zaman çabucak geçiyoo bence bebeklileri daha kolay keyfini çıkarAyy çok tatlı masallah benimkide hayırlısıyla bir buyuseydi
dafi biz kapattık biz açtık topiği
büyük kızı gönderdim küçük de hazırlanıyor bugün yatmayacağım diye direniyorum ama sıcak sıcak uyumak yerine soğukta yürümek hiç cazip gelmiyor eşime gel yürüyelim dedim kafayımı yedim ben dedi demek ben yedimneyse bakalım 9 gibi çıkarım inşallah sıcak bişeyler içeyim de ısınayım
of of asuu benimde yeğen kayınvaldesinden helva getirmiş. bizim yöresel bir helvamız var . bayılırım onanursena ben kahvaltımı yapıp çıkacağım inşallah tabii vazgeçmezsem:)
yumurtam haşlanıyor 1 dilim ekmek peynir ve maydonozla karnımı doyururum zaten 7 otlu çay içtim bir de şu elmalı tarçınlı karışımdan kaynattım içtim bir de yeşil çay içerim kahvaltıyla sonra da atarım kendimi dışarı
etler müthişti gerçekten o pidelere ne demeli nasıl hamurdu onlar öyleneyse bu iki gün uslu durayım hafta sonu ödülü hakederim belki
eşim de bir sürü lokum getirmiş hem de güllü kafayı yiyecem
biskevitte varmııııııııııınursena ben kahvaltımı yapıp çıkacağım inşallah tabii vazgeçmezsem:)
yumurtam haşlanıyor 1 dilim ekmek peynir ve maydonozla karnımı doyururum zaten 7 otlu çay içtim bir de şu elmalı tarçınlı karışımdan kaynattım içtim bir de yeşil çay içerim kahvaltıyla sonra da atarım kendimi dışarı
etler müthişti gerçekten o pidelere ne demeli nasıl hamurdu onlar öyleneyse bu iki gün uslu durayım hafta sonu ödülü hakederim belki
eşim de bir sürü lokum getirmiş hem de güllü kafayı yiyecem
benim kv. şişmandı . kp. zayıf. kv öleli 5 sene oluyor. kp daha sapasağlam maşallah
seni yalancı dafiii itiraf et seviyorsun işte azcık ucundan tırtıkla gitsin benceof of asuu benimde yeğen kayınvaldesinden helva getirmiş. bizim yöresel bir helvamız var . bayılırım onakoymuşlar mutfağa yemiyorlarda kaldırın onu gözümün önübden dedim az önce mutfağa gittim bana bakıp duruyor. git dedim gözümün önünden ben seni hiiiiçççç sevmiyorum
biskevitte varmııııııııııı(((((((((((( çok sevirim bisküvi lokum ürgüp te kına gecelerinde dağıtırlardı bisküvi lokum bayılırdım hoş bayılmadığım bişey yok çok şükürde
demekki bilim adamların tezi yanlış belkide yabancılar üzerinde yapmışlardır türk kadınının uzun yaşama gibi bi şansı yok valla yıpratmaktan başka kendimizi
yazın sahile gidiyoruz ya çocuklu olan yabancılara bakıyorum anam ne kadar rahatlar bebeler düşüyo kalkıyo gülerek izliyolar ben aman düşmesin neöbetleşe denize giriyoruz denize eşimle bişey olur diyee denizden çıkar çıkmaz üst deiştirmeler acıkırlar diye mamalar resmen utanmasam valizle gidicem rahat olmak lazımda genlerde yok işte
bende çok efamlıyımdır.biskevitte varmııııııııııı(((((((((((( çok sevirim bisküvi lokum ürgüp te kına gecelerinde dağıtırlardı bisküvi lokum bayılırdım hoş bayılmadığım bişey yok çok şükürde
demekki bilim adamların tezi yanlış belkide yabancılar üzerinde yapmışlardır türk kadınının uzun yaşama gibi bi şansı yok valla yıpratmaktan başka kendimizi
yazın sahile gidiyoruz ya çocuklu olan yabancılara bakıyorum anam ne kadar rahatlar bebeler düşüyo kalkıyo gülerek izliyolar ben aman düşmesin neöbetleşe denize giriyoruz denize eşimle bişey olur diyee denizden çıkar çıkmaz üst deiştirmeler acıkırlar diye mamalar resmen utanmasam valizle gidicem rahat olmak lazımda genlerde yok işte
bende çok efamlıyımdır.
herşeyi garantiye alıcam illaki. gelinler salıyorlar çocukları muhabbete oturdularmı dünyayı unutuyorlar . yada bu kadın bu çocukları yalnız bırakmaz diyorlarbende koşuştururken biryerlerini çarpıp yaralanacaklar diye onlarla haşır neşir olur dururum
yooookkkseni yalancı dafiii itiraf et seviyorsun işte azcık ucundan tırtıkla gitsin bence
bizim köyde de söz kesilince ağız tadı diye dağıtılır lokum ve püskevit ikilisi heleki çifte kavrulmuş püskevitle süper olur
benim de sevmediğim bişey yok şüküryeterki gırtlaktan geçsin:26:
senin gibi ev sahibine gurbann bende sizin gelininiz olabilirmiyimmm off gurbette yıllardır yalnızım daha hastalanınca 1 bardak su getirenim olmadı çok şükürrr ben uzun yaşamam sanırım
neyse sabah sabah maşşallahımız var kızlar ben kaçayım kuru fasulyem haşlandı düdüklüye koyuveremde pişsin eşim nöbetten gelir kahvaltımızı hazırlayım
çook çalışmam gerekiyoo çoooookkkkk:))))))))))))))
mutlu kalorisiz günler
kolay gelsin canım
ben de barbunya yapacağım dün haşlamıştım
Allah sağlıklı , dal gibi yaşatsın hayırlı uzun ömürler versin canım. çoluk çocuğunun başında ol ( hadi kaptın yine duayısenin gibi ev sahibine gurbann bende sizin gelininiz olabilirmiyimmm off gurbette yıllardır yalnızım daha hastalanınca 1 bardak su getirenim olmadı çok şükürrr ben uzun yaşamam sanırım
eşim çok sever barbunyayıı bende karar veremedim neyse sonra onuda pişireyim yeşillik yemekten içimiz bayıldı azda kuru yiyelim bayadır yapmıyorum
Allah sağlıklı , dal gibi yaşatsın hayırlı uzun ömürler versin canım. çoluk çocuğunun başında ol ( hadi kaptın yine duayı) ama istersen bizim gelinimizde olabilirsin ben gelinleri çookk severim. yeğenimde sadece hasta falan olduğumda gelirdi. gelinimiz olunca kapmış valizi geldi bu kış burdalar. birde şüphelerim var cünyırdamı geliyor ne
canım sağolasın rabbim tüm isteyenlere kirada olanlara nasip etsin inşallahcanım ben de severim renkleri, umarım en yakında senin de kendine ait bir evin olur canım.
nevincim aslında storu yıkamak zor ama stor kullanım acısından daha kolay. evı temızlerken ıstedıgım gıbı katlayıp yere degmesını engellıyebılıyodum ama bu uzun perdeler o konuda daha sıkıntılı. Stor perdemi karşı komşuma verdim az önce. Aparatını çıkarırken canım çıktı
teşekkürler tatlımm
asuman ablacım çok teşekkür ederim
inşallah banu ablacım ben senden umutluyum valla sen yaparsın bu işi eminim çok güzel bi fark olmuştur bizi yine dumura uğratcan kesinSelamün Aleykümmmmmmmm :122: :122:
Kızçelerimle Forum İstanbula gittik ve babamızla buluşana kadar kücük cimcimem oyun alanında oynadı
Biraz dolaştıktan sonra ailecek yemek yedik
İkeada isveç köftesi yidimçok azda lazanya pek severim aslında hatta kızımda bayılır banada devamlı söylenir hiç evde uzun zamandır yapmıyorsun senin şu perhizinden bıktım diye
Erken yedik fazlada kaçmadığı için sonuçtan memnunumsonuçta çok uzun zamandır dışarda birşeyler yemedik eşimle
Birkaç eksikte alıp evimize döndük şimdi o bir koltukta oyun oynuyor tabletle ben bir koltukta size koştum
Bu gecede ütüye kalıyorumherkes yattıktan sonra ütüleride birikmeden aradan cıkartayım diye düşündüm
He unutmadan bu cumartesi yanılmıyorsam salonda beni tartacaklar :122: :122: :122: sonucu acayip merak ediyorum99u bile görsem çok mutlu olurum inşallah daha aşağısını görürüm o ayrı
ay ne tatlı o öyle maşallah rabbim nazarlardan korusun yaEki Görüntüle 593939 bu benim cadının yılbaşı gecesi 2 de sızma haliii uyutamadım en sonunda beni pes ettirip bu şekilde uyudu
mamalarda akşam yemeğim
pazardan eşimle adlarını bilmediğimiz otları aldık yıkadım ve kavurdum lezetliydii aman diyetteki bi insana ot olsunda:)))))))))
canım merak etme çok çabuk büyüyolar o günler geldiğinde keşke hep küçük kalsaydı diceksinAyy çok tatlı masallah benimkide hayırlısıyla bir buyuseydi
biskevitte varmııııııııııı(((((((((((( çok sevirim bisküvi lokum ürgüp te kına gecelerinde dağıtırlardı bisküvi lokum bayılırdım hoş bayılmadığım bişey yok çok şükürde
duaların için saol cünyırmı
cünyırlar diyecektin sanırsam dilin sürç tü bende kız 2 dene
asıl helvayı şimdik yedin sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?