- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kız alemsin güldürdün beni sabah sabah
yeğenden gelecek cünyırdan bahsediyo dafi
ahanda benim herüf geldi ben kaçarrr bayyy
gel canımcım geeell çocuklarıda al gelhahahaaaa bende yıkılacak yer arıyomuşum çoluk çocukla ne bilem gelin olarak kabul edince çocuklarıda alam gidem dedim:))))))))))))))))))))))) sağır duymaz uydururmuş
günaydın herkese..
bu sabah da girebildim buraya çok sevinçliyim :)
gerçi bu saatte kimse yok ama olsun..
az önce yaptığım kahvaltının resmini göndereceğim.
akşam da izmir köfte+yoğurt+haşlanmış brokoli yedim.
başladım gene yani sıkı takip etmeye.. inşallah önce aldıklarımı veririm sonra da devamı gelir..
şubat sonuna 78-79 hedefim şu anda
..
Eki Görüntüle 594118
Günaydın kızlar,
yine çok yorgun uyandım. yazın ne güzeldi oysa ki. umarım kışa da alışırım bir an önce.
dün 85.0 kg iken bu sabah 84.5 kg geldim detokstan sonra. aslında ikinci günü de yapsam daha iyi sonuç alırdım ama gerek yok şimdilik. umarım yarın biraz daha düşmüş olurum.
salı günü lcw da 46 beden bir pantolon denemiştim, olmuştu. dün netten iki tane 46 beden pantolon sipariş ettim, bir tane 44, bir tane de 42 beden üst. inşallah pantolonlar olur. üstler de olur sanırım. hala doğru düzgün indirim yok, biraz daha bir şeyler almam lazım işe başlarsam diye.
benden şimdilik böyle kızlar. hepinize hafif güzel bir gün diliyorum.
ellerine ağlık maşşallah sana böle yenge sevilmezmigel canımcım geeell çocuklarıda al gel
ben sana bırakmam onlarıı
bu günlerde çocuk sevindircem diye dünyayı görmüyorumkırıkkalede okuyan yeğenime patik örmüştüm o çıktı banada öbürü banada bende sıradan hepsine yapmaya başladım ondokuzuncu çift elimde dahada bitmedi bakalım kaçıncı çiftte finali görücez
ohh maşşallah menü güzel allah azmini bozmasınhemen hemen aynıyız senle kilolarımızgünaydın herkese..
bu sabah da girebildim buraya çok sevinçliyim :)
gerçi bu saatte kimse yok ama olsun..
az önce yaptığım kahvaltının resmini göndereceğim.
akşam da izmir köfte+yoğurt+haşlanmış brokoli yedim.
başladım gene yani sıkı takip etmeye.. inşallah önce aldıklarımı veririm sonra da devamı gelir..
şubat sonuna 78-79 hedefim şu anda
..
Eki Görüntüle 594118
Günaydın kızlar,
yine çok yorgun uyandım. yazın ne güzeldi oysa ki. umarım kışa da alışırım bir an önce.
dün 85.0 kg iken bu sabah 84.5 kg geldim detokstan sonra. aslında ikinci günü de yapsam daha iyi sonuç alırdım ama gerek yok şimdilik. umarım yarın biraz daha düşmüş olurum.
salı günü lcw da 46 beden bir pantolon denemiştim, olmuştu. dün netten iki tane 46 beden pantolon sipariş ettim, bir tane 44, bir tane de 42 beden üst. inşallah pantolonlar olur. üstler de olur sanırım. hala doğru düzgün indirim yok, biraz daha bir şeyler almam lazım işe başlarsam diye.
benden şimdilik böyle kızlar. hepinize hafif güzel bir gün diliyorum.
esracım güle güle kullan aldıkalrını canım..
pantolonlar kesin olur ya 84 kiloyu görmüşsün bence bol bile gelebilir.. kalıplar değişiyor çünkü...
...
ben de 84.2 nin altını daha görmedim. inşallah görürüz en kısa zamanda.tartıldım esracım dün sabah 87,1 çıkmıştım bu sabah 86,9 çıktım
en düşük 84,2 falan görmüştüm ben.. bu üstüne aldıklarım kolay gider inşallah..
...
ellerine ağlık maşşallah sana böle yenge sevilmezmi
ohh maşşallah menü güzel allah azmini bozmasınhemen hemen aynıyız senle kilolarımız
ben 42 bedene giriyorum amma üst var alt ok bendede
bende hep altım olsa üstüm olmasa istemişimdirAlt yoksa rahatsın canım, bulursun istediğini. üst de gider hem biraz sıkınca :)
bende hep altım olsa üstüm olmasa istemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?