Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mükemmel bir kahvaltı afiyet olsun:)

nursena ne güzel 79.u ucundan bile olsa görmüşsün ..
inşallah kısa sürde gene görürsün..
hepimiz görürüz.. :)

esracım bende de basen bol aslında ama işte boyum fena diil ordan mı kurtarıyorum bilmiyorum :44:

trendyola da bak istersen bugün.. ceyda düvenci'nin mankenliğini yaptığı mağazada güzel modeller var dediğim gibi..
...

Dün akşam bakmıştım oraya da canım. modeller güzel de bana uygun pek bir şey bulamadım.

Senin fotonu görmüştüm bu sayfada, hiç o kiloda göstermiyorsun. baya incesin sen, boyun avantajı

nuhann bende inanıyorumm cnm ama bu hafta tıtrrrtttt
misafırım vardı o yuzden bıraz kacırdımm 300--400 gr artıyım sanırımm neyse bugun basladım guzel bır kahvaltıylaaa

gunaydınlarrr kızlarrr
nasılsınızzz herkezi iyi oldugunu dusunuyorummm
bana gelecek olursak eşimin telefonunda ara ara okudum sızlerıı ama yazamadımm cunkı ben son sayfaya gelmeden tel kıtlendı
sonunda pc yı sıcak bır oda ya getırdıkk ve bundan sonra daha sık buradayımm malum 2-3 gun gırmedım hem neler yaptıgınızdan haberım yok hemde bıraz kaybettımmm

ha birda 1,5-2 ay önce ölculerımı almıstımmm ve bugun takrar aldımm bel ve gögüs bolumunde güzel eksılmelerr varr 13 cm 11 cm falan ee tabı bunada sevındımmm

neyse ben kacıyorumm ev işlerim varr saat 11 ancak yaparımmokula gıdecegımm kuzumun karnını doyurmayaa
öptümmmm

Dün akşam bakmıştım oraya da canım. modeller güzel de bana uygun pek bir şey bulamadım.

Senin fotonu görmüştüm bu sayfada, hiç o kiloda göstermiyorsun. baya incesin sen, boyun avantajı

sağol canım dediğin gibi boyun avantajı sanırım ama işte boy olunca bi de üstüne kilo da olunca iyice devasa bişi oluyosun o da hoş diil aslında..

evet ne güzeldi 79 lar ahh ahhh bide lasly yapyodum 4 kilo aldım ramazandan bu yana off offf neyse sıktık bakalım ipleri acelemiz yok haftada 500 gr gitsin yeter bana yaza kadar olur bu iş

evet ne güzeldi 79 lar ahh ahhh bide lasly yapyodum 4 kilo aldım ramazandan bu yana off offf neyse sıktık bakalım ipleri acelemiz yok haftada 500 gr gitsin yeter bana yaza kadar olur bu iş

yaza kadar fazlası bile olur nursenacım... Yeter ki bozmayalım.
Ben son 1 aydır hemen hemen pek sıkı yapamıyorum, hatta bol bol kaçamak yapıyorum tatlılar falan.
84,2 görmüşken bu sabah 86,9 .. Işte yuvarlak hesap 2,5 kilo aldım 1 ayda.
Verirken gdım gıdım gidiyor da alırken löp löp alıyoruz valla
...

ayya açmışım sayfayı bişi yazacaktım araya iş girdi ne yazacağımı unuttum iyi mi

..

canım kıyafet acısından sıkıntı cekıyorsanız ben bonprix sitesini onerırım kendım oradan alıyorum kalıpları gayet guzel ve 56 bedene kadar her ıstedıgını bulabılırsın. aldıgım tum urunlerden memnun kaldım. bu arada urunlerı amerıkadan getırıyolar o yuzden teslım surersı 21 gun bı bakın derım ben.

bu arada kızlar ben hıc bırsey yemek ıstemıyorum ne olacak benım bu halım böyle de kılo veremem kı ne kahvaltı ne baska bırsey canım ıstemıyo yıyemıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

ben 9 olmadan uyandım kahvaltı ev süpürme derken bu saat oldu

şimdi saba tümer de aydın çıkıcak diye her işi bıraktım kuruldum tv karsısına

bugün kendimi çok iyi hissediyorum hava cok güzel...

salonun canımdan öyle bir güneş giriyorki odaya içimide ısıttı kendimi çok ii hissediyorum bu sabah

diyetime dün itibariyle basladım ama babam burda diye henüz tam oturtamadım..
cumartesi yolcu edecegim onu..sonra depresyona girmeden hemen size kaçayım diyorum

merhabalar
sabah yürüyecektim ya hani giyinmek için yatakodasına gidince bir baktım yatmışım sıcacık:)
şimdi de kendime gelemedim bakalım toparlanıp çıksam süper olacak

selamün aleykümm

nasılsınız....
güzel muhabbetler edilmiş gene..Allah daim etsin...
ben akşamdan beri yatıyorumm..boğazlar fena kırıklığımda var...ben yatınca kuzucuklarımda perişan oldular hele küçüğüm babası uyutamadı bir türlü..beni istedi hep...elim kalkmadıki...yavrucak saatlerce ağladı en son yorgun düşüp uyumuş...sabaha kadarda 5 6 kere uyandı...babası ilgilendi hep..beni özlemişki sabah beri kucagımdan inmiyor..şimdi gidip yemek hazırlıcam ona...iki gündür boğazlarım sebebiyle yemek yiyemiyorum su içemiyorum ama hiç hafiflemişte hissetmiyorum bakalım yarın ne göstercek tartım...neyse kuzum mızıklanıyo ben kaçıyorum Allaha emanet olun

geçmiş olsun canım anne hasta olunca evde herşey aksıyor tabii
yok ablacım bende sizlerden ayrılmak istemıyorum artık...çok özledim

hem özledin hem özlettin canım

Merhaba güzeller,

ÖZlemciğim,İyi günlerde,ağız tadıyla oturun eviniz de..ben çok beğendim,çok güzel eviniz...
Mutfak küçük demişsin ama bizim ki daha küçük...MAsan var ona rağmen bayağı boşluk kalmış...
Biz duvara sabit masa yaptırdık marangoza..Yemek yerken açıp işimiz bitince kapatıyoruz.:)
Örneğin 3+1 olmasını çok isterdim çocuklardan dolayı..Oğlum henüz ufak büyüyünce sorun teşkil edebilir...
Gibi bir sürü mesele...
İnsanoğlu doyumsuz..Hiçbirşey dörtdörtlük olmuyor hayatta...
ÖZetle huzurla,neşeyle,sağlıkla,bereketle oturun..

Hoşgeldin canım..Gözün aydın Adana'dan baban gelmiş.. ''Ankaradan abim geldi''gibi oldu :)

merhabalar
sabah yürüyecektim ya hani giyinmek için yatakodasına gidince bir baktım yatmışım sıcacık:)
şimdi de kendime gelemedim bakalım toparlanıp çıksam süper olacak

Ahaaha asucuğum farkında değilmisin uyuduğunun :))
Seni uykucu :))

Canım geçmiş olsun..dikkat et bebelere geçmesin...

----

Nursena bayıldım senin kıza..
Poposuna patlatıver benim yerime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…