günaydın herkese..
bu sabah da girebildim buraya çok sevinçliyim :)
gerçi bu saatte kimse yok ama olsun..
az önce yaptığım kahvaltının resmini göndereceğim.
akşam da izmir köfte+yoğurt+haşlanmış brokoli yedim.
başladım gene yani sıkı takip etmeye.. inşallah önce aldıklarımı veririm sonra da devamı gelir..
şubat sonuna 78-79 hedefim şu anda
..
Eki Görüntüle 594118
bu arada dün trendyol'dan kendime bir trençkot aldım.
inşallah güzel olur üstüme, gelsin de bakalım bir..
çok güzel modeller var ve çoğunda da 50 bedene kadar var. şık bişiler arıyorsanız bir bakın derim.
..
Eki Görüntüle 594120
nursena ne güzel 79.u ucundan bile olsa görmüşsün ..
inşallah kısa sürde gene görürsün..
hepimiz görürüz.. :)
esracım bende de basen bol aslında ama işte boyum fena diil ordan mı kurtarıyorum bilmiyorum :44:
trendyola da bak istersen bugün.. ceyda düvenci'nin mankenliğini yaptığı mağazada güzel modeller var dediğim gibi..
...
Günaydin,
çok yoruldum...step hocasi harika bir kadın. Çok eğlenceli valla spora koştura koştura gidiyorum.
Gulmacigim, haftada 600gr versen yaklaşık 10-11 hafta sonra 87 olursun. ha gayret. Arkanda ben varım...
Ben çocukken kereviz-enginar yemezdim. Büyünce akmı kullandım ve tadlarına baktım. Her ikisde güzel pişirilirse gayet lezzetli sebzeler. Kerviz sapı konusuna tercübelerim ise pek eski değil. Carlotta Cafe isimil cafaler var. Ben bu cafelerin mamalarini çok seviyorum. Özelikle osaka isimli bir salatası var. Kerviz sapını osakanın içinde gördüm. Harika bir lezzet. Dukanım bittsin gidip yiyeceğim.
bu arada dün trendyol'dan kendime bir trençkot aldım.
inşallah güzel olur üstüme, gelsin de bakalım bir..
çok güzel modeller var ve çoğunda da 50 bedene kadar var. şık bişiler arıyorsanız bir bakın derim.
..
Eki Görüntüle 594120
Dün akşam bakmıştım oraya da canım. modeller güzel de bana uygun pek bir şey bulamadım.
Senin fotonu görmüştüm bu sayfada, hiç o kiloda göstermiyorsun. baya incesin sen, boyun avantajı
nursena ne güzel 79.u ucundan bile olsa görmüşsün ..
inşallah kısa sürde gene görürsün..
hepimiz görürüz.. :)
esracım bende de basen bol aslında ama işte boyum fena diil ordan mı kurtarıyorum bilmiyorum :44:
trendyola da bak istersen bugün.. ceyda düvenci'nin mankenliğini yaptığı mağazada güzel modeller var dediğim gibi..
...
evet ne güzeldi 79 lar ahh ahhh bide lasly yapyodum 4 kilo aldım ramazandan bu yana off offf neyse sıktık bakalım ipleri acelemiz yok haftada 500 gr gitsin yeter bana yaza kadar olur bu iş
Dün akşam bakmıştım oraya da canım. modeller güzel de bana uygun pek bir şey bulamadım.
Senin fotonu görmüştüm bu sayfada, hiç o kiloda göstermiyorsun. baya incesin sen, boyun avantajı
meryemcim seni görmek çok güzel canım bırakma bizi artık
geçmiş olsun canım anne hasta olunca evde herşey aksıyor tabiiselamün aleykümm
nasılsınız....
güzel muhabbetler edilmiş gene..Allah daim etsin...
ben akşamdan beri yatıyorumm..boğazlar fena kırıklığımda var...ben yatınca kuzucuklarımda perişan oldular hele küçüğüm babası uyutamadı bir türlü..beni istedi hep...elim kalkmadıki...yavrucak saatlerce ağladı en son yorgun düşüp uyumuş...sabaha kadarda 5 6 kere uyandı...babası ilgilendi hep..beni özlemişki sabah beri kucagımdan inmiyor..şimdi gidip yemek hazırlıcam ona...iki gündür boğazlarım sebebiyle yemek yiyemiyorum su içemiyorum ama hiç hafiflemişte hissetmiyorum bakalım yarın ne göstercek tartım...neyse kuzum mızıklanıyo ben kaçıyorum Allaha emanet olun
yok ablacım bende sizlerden ayrılmak istemıyorum artık...çok özledim
günaydın kızlarrr
ben 9 olmadan uyandım kahvaltı ev süpürme derken bu saat oldu
şimdi saba tümer de aydın çıkıcak diye her işi bıraktım kuruldum tv karsısına
bugün kendimi çok iyi hissediyorum hava cok güzel...
salonun canımdan öyle bir güneş giriyorki odaya içimide ısıttı kendimi çok ii hissediyorum bu sabah
diyetime dün itibariyle basladım ama babam burda diye henüz tam oturtamadım..
cumartesi yolcu edecegim onu..sonra depresyona girmeden hemen size kaçayım diyorum
merhabalar
sabah yürüyecektim ya hani giyinmek için yatakodasına gidince bir baktım yatmışım sıcacık:)
şimdi de kendime gelemedim bakalım toparlanıp çıksam süper olacak
selamün aleykümm
nasılsınız....
güzel muhabbetler edilmiş gene..Allah daim etsin...
ben akşamdan beri yatıyorumm..boğazlar fena kırıklığımda var...ben yatınca kuzucuklarımda perişan oldular hele küçüğüm babası uyutamadı bir türlü..beni istedi hep...elim kalkmadıki...yavrucak saatlerce ağladı en son yorgun düşüp uyumuş...sabaha kadarda 5 6 kere uyandı...babası ilgilendi hep..beni özlemişki sabah beri kucagımdan inmiyor..şimdi gidip yemek hazırlıcam ona...iki gündür boğazlarım sebebiyle yemek yiyemiyorum su içemiyorum ama hiç hafiflemişte hissetmiyorum bakalım yarın ne göstercek tartım...neyse kuzum mızıklanıyo ben kaçıyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?