geçmiş olsun canım anne hasta olunca evde herşey aksıyor tabii
Merhaba güzeller,
Canım geçmiş olsun..dikkat et bebelere geçmesin...
selamün aleykümm
nasılsınız....
güzel muhabbetler edilmiş gene..Allah daim etsin...
ben akşamdan beri yatıyorumm..boğazlar fena kırıklığımda var...ben yatınca kuzucuklarımda perişan oldular hele küçüğüm babası uyutamadı bir türlü..beni istedi hep...elim kalkmadıki...yavrucak saatlerce ağladı en son yorgun düşüp uyumuş...sabaha kadarda 5 6 kere uyandı...babası ilgilendi hep..beni özlemişki sabah beri kucagımdan inmiyor..şimdi gidip yemek hazırlıcam ona...iki gündür boğazlarım sebebiyle yemek yiyemiyorum su içemiyorum ama hiç hafiflemişte hissetmiyorum bakalım yarın ne göstercek tartım...neyse kuzum mızıklanıyo ben kaçıyorum Allaha emanet olun
ve aleykümselam canım geçmiş olsunselamün aleykümm
nasılsınız....
ben akşamdan beri yatıyorumm..boğazlar fena kırıklığımda var...ben yatınca kuzucuklarımda perişan oldular hele küçüğüm babası uyutamadı bir türlü..beni istedi hep...elim kalkmadıki...yavrucak saatlerce ağladı en son yorgun düşüp uyumuş...sabaha kadarda 5 6 kere uyandı...babası ilgilendi hep..beni özlemişki sabah beri kucagımdan inmiyor..şimdi gidip yemek hazırlıcam ona...iki gündür boğazlarım sebebiyle yemek yiyemiyorum su içemiyorum ama hiç hafiflemişte hissetmiyorum bakalım yarın ne göstercek tartım...neyse kuzum mızıklanıyo ben kaçıyorum Allaha emanet olun
Eki Görüntüle 593939 bu benim cadının yılbaşı gecesi 2 de sızma haliii uyutamadım en sonunda beni pes ettirip bu şekilde uyudu
mamalarda akşam yemeğim
pazardan eşimle adlarını bilmediğimiz otları aldık yıkadım ve kavurdum lezetliydii aman diyetteki bi insana ot olsunda:)))))))))
sağol canımdediğin gibi boyun avantajı sanırım ama işte boy olunca bi de üstüne kilo da olunca iyice devasa bişi oluyosun o da hoş diil aslında..
ve aleykümselam canım geçmiş olsun
ben boğazım birazcık ağrısa gece yatmadan önce iki kaşık elma sirkesi, çok az bal, yarım çay kaşığı zencefili bir bardağa koyup, üzerine sıcak su koyuyorum yudum yudum içiyorum. çok iyi geliyor. ses kısıklığınada: elmayı dilimleyip çok az suda pişirip, dayanabileceğin sıcaklıkta boğazına sarmak çok iyi geliyor.
ahanda, alessandra beni tarif etmiş. Ben öyleşim işte. Boyum uzun olduğu için, tombik insan gürüntüm yok ama baya heybetliyim. gerçekten hoş görüntü değil. Gönülden katılıyorum. Kaç insan kapı koluna takılır. Ben hep kapı kollarına takılırım.
bu arada dün trendyol'dan kendime bir trençkot aldım.
inşallah güzel olur üstüme, gelsin de bakalım bir..
çok güzel modeller var ve çoğunda da 50 bedene kadar var. şık bişiler arıyorsanız bir bakın derim.
..
Eki Görüntüle 594120
Günaydın kızlar,
yine çok yorgun uyandım. yazın ne güzeldi oysa ki. umarım kışa da alışırım bir an önce.
dün 85.0 kg iken bu sabah 84.5 kg geldim detokstan sonra. aslında ikinci günü de yapsam daha iyi sonuç alırdım ama gerek yok şimdilik. umarım yarın biraz daha düşmüş olurum.
salı günü lcw da 46 beden bir pantolon denemiştim, olmuştu. dün netten iki tane 46 beden pantolon sipariş ettim, bir tane 44, bir tane de 42 beden üst. inşallah pantolonlar olur. üstler de olur sanırım. hala doğru düzgün indirim yok, biraz daha bir şeyler almam lazım işe başlarsam diye.
benden şimdilik böyle kızlar. hepinize hafif güzel bir gün diliyorum.
günaydın kızlarrr
ben 9 olmadan uyandım kahvaltı ev süpürme derken bu saat oldu
şimdi saba tümer de aydın çıkıcak diye her işi bıraktım kuruldum tv karsısına
bugün kendimi çok iyi hissediyorum hava cok güzel...
salonun canımdan öyle bir güneş giriyorki odaya içimide ısıttı kendimi çok ii hissediyorum bu sabah
diyetime dün itibariyle basladım ama babam burda diye henüz tam oturtamadım..
cumartesi yolcu edecegim onu..sonra depresyona girmeden hemen size kaçayım diyorum
selamün aleykümm
nasılsınız....
ne yapayım bana şifa olan birilerinede şifa olur belki diyorumHekim kadın işbaşın da..
Dafican elmayı ben de deneyeceğim..Benim faranjitim de hiiç geçmedi bu sezon yahu..
Geceden beri o alıştığım,tanıdık yanmayı hissediyorum yine...
İlerlemesinden korkuyorum çok.
Yaptığın patikleri resimlesen de görsek...
ben bu çizelgeyi yapamadım
Canım ben Erzurumda yaşıyorum bu işi bile 2 sene bekledim iş bulmak zor buralarda ve yapabildiğim en iyi iş bu birsürü tecrübem sertifikam var bu konuda hatta açıköğretimden bu bölümü okuyorum. Onun için katlanıcam evlenene kadar mecburen
155555 tümmmm KKnın beğenisi sanıırımsabah gördüm öyle benim sandım
Kalplere bende takmıştım bayağı şimdi pek uğraşmıyorum zamanla hepsi oluyor zaten
hayırlı geceler kızlaarr
ben geçen seneden beri girememiştim oku oku bitiremedim ben gelene kadar kimseler kalmadı.
ee kızlar nasılsınız
ben geçen sene gezmeye gittim bu sene döndüm
2013 yılı hepimiz dal gibi oluruz inşaAllah
benim kilo durumları facia
bu akşam tartıya çıktım 92 yi gösterdi. neden böyle oldu anlamadım birden bire nasıl bu kadar alabildim ???:44:
kızlar ben geçen hafta kan vermiştim kan verdikten sonra kilo alındığını söylüyorlar doğru olabilirmi acaba . yediklerime dikkat ediyorum sadece bel rahatsızlığımdan dolayı suyu azaltmıştım bunun dışında pek kaçamağım olmadı. ama hızla almaya devam ediyorum.
artık yeme düzenimi değiştirip sadece protein almaya başlıycam bir süre böyle devam edeyim inşaAllah vermeye başlarım.
meyracım sanada geçmiş olsun hastalanmışsın dikkat et kendine bol c vitamini al
Dün boş evin resmini çekmiştim. Salon perdelerim nasıl sizce. Ben sade sevdiğim için böyle istedim ama store'dan sonra yere kadar perde bana kullanışsız geldi. Camı açmak için bile perdeyi çekmem lazım. Temizlik felan zor olur gibime geldi ama güya moda yere kadar perdeymiş, perdeci böyle buyurdu
Eki Görüntüle 593939 bu benim cadının yılbaşı gecesi 2 de sızma haliii uyutamadım en sonunda beni pes ettirip bu şekilde uyudu
mamalarda akşam yemeğim
pazardan eşimle adlarını bilmediğimiz otları aldık yıkadım ve kavurdum lezetliydii aman diyetteki bi insana ot olsunda:)))))))))
iyi geceler kuşumm , enişteye selamlarr
bende yazılılarla cebelleşiyoomm
NURSENAAA ne tatkı uyuyor o minniş öyle
ASUU dukan yalanmı oldu anneemm ??? hayırlısı olsun , bende buaralar sabitim bakalım ,spor yapmam lazım ama dizim çook kötü , yürümekte bile güçlük çekiyorum , ilk başlarda yürüyüş yapıyordum, sonuçlarda çok güzeldi , şimdi spor yok sıkıntı oldu o yüüzdenn
bende çok efamlıyımdır.
herşeyi garantiye alıcam illaki. gelinler salıyorlar çocukları muhabbete oturdularmı dünyayı unutuyorlar . yada bu kadın bu çocukları yalnız bırakmaz diyorlarbende koşuştururken biryerlerini çarpıp yaralanacaklar diye onlarla haşır neşir olur dururum
KIZLAR GÜNAYDIN
ay ne soğuk ankara ya gelene kadar dondumneyse işlerime başlamadan sizlere bi bakam dedim herkeşler iyidir umarım ben iyiyim şükür çok yorgunum gerçi ama ne yapalım ben istedim çalışmayı şimdi sonuçlarına katlanmam lazım işte pek yorulmuyorum ama eve gidince sıpam sağolsun beni kucağından hiç indirme diyo beni öldürüyo yatana kadar oy kurban olurum ben onu yarada
canım sağolasın rabbim tüm isteyenlere kirada olanlara nasip etsin inşallah
inşallah banu ablacım ben senden umutluyum valla sen yaparsın bu işi eminim çok güzel bi fark olmuştur bizi yine dumura uğratcan kesin
ay ne tatlı o öyle maşallah rabbim nazarlardan korusun yamamalarında gayet güzel görünüyo canım
canım merak etme çok çabuk büyüyolar o günler geldiğinde keşke hep küçük kalsaydı diceksin
anam biri biskevitli lokummu dedi bayılırım hatta annemler almış lokum taziyeye gelenlere vermek için anne biskevit yokmu diye sordum yok dedi olsa hemen 1 tane gümletecektim bizim orda kıstırma derler ona ay canım istedi ya
bu arada dün trendyol'dan kendime bir trençkot aldım.
inşallah güzel olur üstüme, gelsin de bakalım bir..
çok güzel modeller var ve çoğunda da 50 bedene kadar var. şık bişiler arıyorsanız bir bakın derim.
..
Eki Görüntüle 594120
Günaydın kızlar,
yine çok yorgun uyandım. yazın ne güzeldi oysa ki. umarım kışa da alışırım bir an önce.
dün 85.0 kg iken bu sabah 84.5 kg geldim detokstan sonra. aslında ikinci günü de yapsam daha iyi sonuç alırdım ama gerek yok şimdilik. umarım yarın biraz daha düşmüş olurum.
salı günü lcw da 46 beden bir pantolon denemiştim, olmuştu. dün netten iki tane 46 beden pantolon sipariş ettim, bir tane 44, bir tane de 42 beden üst. inşallah pantolonlar olur. üstler de olur sanırım. hala doğru düzgün indirim yok, biraz daha bir şeyler almam lazım işe başlarsam diye.
benden şimdilik böyle kızlar. hepinize hafif güzel bir gün diliyorum.
günaydın kızlarrr
ben 9 olmadan uyandım kahvaltı ev süpürme derken bu saat oldu
şimdi saba tümer de aydın çıkıcak diye her işi bıraktım kuruldum tv karsısına
bugün kendimi çok iyi hissediyorum hava cok güzel...
salonun canımdan öyle bir güneş giriyorki odaya içimide ısıttı kendimi çok ii hissediyorum bu sabah
diyetime dün itibariyle basladım ama babam burda diye henüz tam oturtamadım..
cumartesi yolcu edecegim onu..sonra depresyona girmeden hemen size kaçayım diyorum
merhabalar
sabah yürüyecektim ya hani giyinmek için yatakodasına gidince bir baktım yatmışım sıcacık:)
şimdi de kendime gelemedim bakalım toparlanıp çıksam süper olacak
Merhaba güzeller,
ÖZlemciğim,İyi günlerde,ağız tadıyla oturun eviniz de..ben çok beğendim,çok güzel eviniz...
Mutfak küçük demişsin ama bizim ki daha küçük...MAsan var ona rağmen bayağı boşluk kalmış...
Biz duvara sabit masa yaptırdık marangoza..Yemek yerken açıp işimiz bitince kapatıyoruz.:)
Örneğin 3+1 olmasını çok isterdim çocuklardan dolayı..Oğlum henüz ufak büyüyünce sorun teşkil edebilir...
Gibi bir sürü mesele...
İnsanoğlu doyumsuz..Hiçbirşey dörtdörtlük olmuyor hayatta...
ÖZetle huzurla,neşeyle,sağlıkla,bereketle oturun..
ben boğazım birazcık ağrısa gece yatmadan önce iki kaşık elma sirkesi, çok az bal, yarım çay kaşığı zencefili bir bardağa koyup, üzerine sıcak su koyuyorum yudum yudum içiyorum. çok iyi geliyor. ses kısıklığınada: elmayı dilimleyip çok az suda pişirip, dayanabileceğin sıcaklıkta boğazına sarmak çok iyi geliyor.
Hekim kadın işbaşın da..
Dafican elmayı ben de deneyeceğim..Benim faranjitim de hiiç geçmedi bu sezon yahu..
Geceden beri o alıştığım,tanıdık yanmayı hissediyorum yine...
İlerlemesinden korkuyorum çok.
Yaptığın patikleri resimlesen de görsek...
DELİKANLININ ADI
Bir delikanlı şiirlerini, o devrin en büyük yayıncılarından birine göstererek, "Bunları satmak istiyorum" dedi. Yayıncı şiirlere bakıp "Bunları basmam, çünkü hiçbiri beş para etmez" diye genci tersledi. Delikanlı kendinden emin:
"Yazık. Büyük bir serveti kaçırdınız. Çünkü ilerde
yazacağım bütün eserlerin telif hakkını size satmak istiyordum."
Yıllar geçti o genç çok büyük bir yazar oldu. Adı da Victor Hugo idi
FAKİR BİR GENÇ
Amerikan iç savaşından hemen önce bir genç bir çiftlikte iş buldu. Adı Jim olan çocuk o kadar çalışkandı ki kısa zamanda herkese kendini sevdirdi. Bu arada çiflik sahibinin kızına áşık oldu. Bir gün cesaretini toplayıp patronuna kızıyla evlenmek istediğini söyledi. Adam "Senin gibi çulsuz ve
şerefli bir soyadı olmayan birine kızımı vermem" diyerek Jim''i kovdu. 35 yıl sonra çiftliğin sahibi samanlığı yıkarken duvarda Jim''in kazıyarak yazdığı adını gördü: James A. Garfield. O tarihte James A. Garfield ABD Başkanı''ydı.
vee aleyküm selam cnm cokk gecmıs olsunnn dıkkat et kendınee benımde bogazlarım yanıyorr ve acıyorrr
selamün aleykümm
nasılsınız....
Kısa boylu olunca da yuvarlak bişi oluyorsun yada diktortgen
Bana uzun boylu şişmanlar az daha göze hoş görünüyor,rahatsız etmiyor gibi geliyor...
ÖZetle ister uzun boylu ol,ister kısa boylu tez zaman da kurtulmalıyız kilo denilen hastalıktan...
bende öyle duymuştum canım.evet bende öyle çok duydum dafi abla; kan verildiğinde kilo alındığını.
benim amcamın biri sıklıkla kan verir, aynı şeyi o da söyler.....
senin belin nasıl oldu dafi ablacım??
çok sağol canım bilmukabelebirde bu aralar sen olmayınca özlemiştim seni:))))
anneler alışıyor herhaldeo evham biraz bendede var, bazen başkasının çocuğu düşecek gibi olur; ayy ayyy düştü der korkarım hemen,
ama annesi hiç umursamaz
çörek otu benimde çok kullandığım bir şifa kaynağıdır. çörekotu yağını her sabah içtiğim bir sıvıya koyarım.soğuk algınlığına çörekotuda çok iyi geliyo dafi ablacım, ben denedim kaç sefer...
kızlar kaç gunde bır tartılıyorsunuz sız ben hergun sabah tartılıyorum yanlıs mı yapıyorum acaba....
iyi dilekleriniz için teşekkürederim....daficim sirke çok kötü yapıyo beni ama genede denicem en kötü iki günde mide ağrısı çekerim...ilaç içiyorum biraz kendime geliyorum kuzumla uğraşıyorum yemek falan yaptım ama mutfağımı toplıyamadım ayakta durmaya dayanamadım...biraz size bakam dedim ama yavaştan ateşim çıkmaya başlıyo sanki...biraz yatıcam gene..büyük kızda okulda inş babamızın çok acil bir işi yoktur da o alır okuldan yoksa oda bana kalıcak...bu gibi durumlarda yatmadan dinlenmeden geçmiyo...çocuklarlada zor nasıl yatıcanki 15 dakka yatıp bi saat ayakta..yat kalk daha kötü oldum sanki...iki gündür sporda yapamadım...gerçi bu hafta güzel yaptım çok sıkıntı olmaz oyüzden sanırım....ezanda okundu namazımı kılıpta yatam ben gene dayanamıyorum...
benim belim iyi çok şükür. küçük bir yerde çok az bir rahatsızlık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?