Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vee aleyküm selam cnm cokk gecmıs olsunnn dıkkat et kendınee benımde bogazlarım yanıyorr ve acıyorrr

ve aleykümselam canım geçmiş olsun
ben boğazım birazcık ağrısa gece yatmadan önce iki kaşık elma sirkesi, çok az bal, yarım çay kaşığı zencefili bir bardağa koyup, üzerine sıcak su koyuyorum yudum yudum içiyorum. çok iyi geliyor. ses kısıklığınada: elmayı dilimleyip çok az suda pişirip, dayanabileceğin sıcaklıkta boğazına sarmak çok iyi geliyor.

aman tanrim bu nasıl bir güzelikktir. maşallah...

herkeslere tünaydın
naparsınız bakıyım?:))

daha hiç geçmişe bakmadım....

benim bugün yine midem ağrıyo(
yine 1-2defa kahve içtim diye oldu galiba.....
Allahtan bitki çayım(meyan kökü) işe yarıyo midem için, gidip şimdi onu demlicem....
midem biraz rahatlarsa bugün haftalık ev işimi yapıcammmmm......

dün gündüzde akşamda gezmedeydim, o yüzden hiç neti açamadım.....

ben şimdi şöyle bi geçmişe bakıyım bi......

DELİKANLININ ADI

Bir delikanlı şiirlerini, o devrin en büyük yayıncılarından birine göstererek, "Bunları satmak istiyorum" dedi. Yayıncı şiirlere bakıp "Bunları basmam, çünkü hiçbiri beş para etmez" diye genci tersledi. Delikanlı kendinden emin:
"Yazık. Büyük bir serveti kaçırdınız. Çünkü ilerde
yazacağım bütün eserlerin telif hakkını size satmak istiyordum."
Yıllar geçti o genç çok büyük bir yazar oldu. Adı da Victor Hugo idi

FAKİR BİR GENÇ

Amerikan iç savaşından hemen önce bir genç bir çiftlikte iş buldu. Adı Jim olan çocuk o kadar çalışkandı ki kısa zamanda herkese kendini sevdirdi. Bu arada çiflik sahibinin kızına áşık oldu. Bir gün cesaretini toplayıp patronuna kızıyla evlenmek istediğini söyledi. Adam "Senin gibi çulsuz ve
şerefli bir soyadı olmayan birine kızımı vermem" diyerek Jim''i kovdu. 35 yıl sonra çiftliğin sahibi samanlığı yıkarken duvarda Jim''in kazıyarak yazdığı adını gördü: James A. Garfield. O tarihte James A. Garfield ABD Başkanı''ydı.

sağol canım dediğin gibi boyun avantajı sanırım ama işte boy olunca bi de üstüne kilo da olunca iyice devasa bişi oluyosun o da hoş diil aslında..

ahanda, alessandra beni tarif etmiş. Ben öyleşim işte. Boyum uzun olduğu için, tombik insan gürüntüm yok ama baya heybetliyim. gerçekten hoş görüntü değil. Gönülden katılıyorum. Kaç insan kapı koluna takılır. Ben hep kapı kollarına takılırım.

Hekim kadın işbaşın da..

Dafican elmayı ben de deneyeceğim..Benim faranjitim de hiiç geçmedi bu sezon yahu..
Geceden beri o alıştığım,tanıdık yanmayı hissediyorum yine...
İlerlemesinden korkuyorum çok.

Yaptığın patikleri resimlesen de görsek...

Kısa boylu olunca da yuvarlak bişi oluyorsun yada diktortgen
Bana uzun boylu şişmanlar az daha göze hoş görünüyor,rahatsız etmiyor gibi geliyor...

ÖZetle ister uzun boylu ol,ister kısa boylu tez zaman da kurtulmalıyız kilo denilen hastalıktan...

Umutttçuğum naaber ya...Bir yıl oldu görüşmeyeli...

Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrrrrrr :122: :122:

Bu aralar gece kücük cimcimeyle işim var valla :26: Gündüz ne yaparsam yapayım uyutamıyorum sonrada akşam üzere iki saat uyuya kalıyor ve gece oturuyoruz
Tabi onla ilgilenmekten oyun oynamaktan yine ütülerim kaldı
Saat 2y geçiyordu gece bana geldiler tabi gece yarısıda fazla sesli söylenemediğimden kısık sesle cimcimeyi bir azarlardım hacı yatmaz gibisin kız geberticeğim seni diye oda koşa koşa babasının koynuna girip babaaaa anne beni gebertiyorrrrrrr kurtarrrr dedi babasıda gir koynuma hadi uyu gebertmesin seni diyince yattı Allahtan
Bir iki dönüp durdu sonunda uyudu şükür

Bugün akşam üzere uyuya kalırsa huysuzluk yapacağınıda bilsem uyutmayacağım fenalık geldi hayır kendi kendine otursa ütüde aradan çıkardı ama ille bende yapacağım diye ütüye saldırıyor bir yerine birşey olucak diye korkuma yapamıyorum
Neyse inşallah bu gece yaparım
Bu arada havalardanmıdır nedir kız kardeşimin ikizlerde aynı durumdaymış oda cıldırmak üzereyim diyor birde onunkiler sabah 7de uyanıyor sanki işe gideceklermiş gibi

İki saat sonra inşallah yine Spor salonuna gideceğim kaç gündür özledim yüzmeyi doya doya çimeyim bari
Cumartesi günü tartılacağım inşallah :122: sonuçu çoook merak ediyorum tabi anında sizede gelince bildiririm

Canım çok güzelmiş gülle gülle iyi günlerde kullan

Canım sende yeni cicilerini iyi günlerde kullan
İnşallah hep daha ufak bedenler alırız bir sonraki alışverişlerimizde Aminnnnnnnnnn

Şükür kavuşturana şekerim :122:
Bizde seni çooooooook özledik. Bak ne güzel güneş bile artık bak içini ısıtıyorum sende kaldığın yerden devam et diyor sana
Depresyon yerine KKya gir iddadaşım herkes yolunu gözlüyor

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın

ne yapayım bana şifa olan birilerinede şifa olur belki diyorum

elimde kalan olursa resimlerim başımda bekliyorlar biteni kapıyorlar elimden

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, çok şükür eşim kadar olmadı,
o gece 1soğuk algınlığı hapı ile 2çk çörekotu yiyip yattığım için heralde ertesi güne geçti....
hepinizi öpüyorum

ben bu çizelgeyi yapamadım

gördüğüm kadarıyla çizelgeyi artık yapmışsın galiba:)

tamam o zaman tatlım:)

evet bende öyle çok duydum dafi abla; kan verildiğinde kilo alındığını.
benim amcamın biri sıklıkla kan verir, aynı şeyi o da söyler.....

senin belin nasıl oldu dafi ablacım??
birde bu aralar sen olmayınca özlemiştim seni:))))

meyracım sanada geçmiş olsun hastalanmışsın dikkat et kendine bol c vitamini al

oyyy ben senin ağlamanı yerim bebem benim:)))
ağlama sen

hayırlı olsun eviniz, güle güle oturun.....

kızının poposuna vur 2tanede benim için:)))
maşaallah pek tatlı

kız çocukları başka oluyooo....

aklıma bişey geldi benimde, anlatıyım; benim kuzenim hiperektif, çocukkende öyleydi, senin kızın yaşlarındayken
vitrinin içini boşaltıp oynarmış hep, sonra vitrinin alt dolaplarından birine girip oturmuş, orda oynuyormuş, sonra dolabın
içinde uyumuş kalmış
annesi sesi kesilince aramış aramış yok, korkmuş baya, sonra bi bakmışki dolabın içinde uyuyo

kolay gelsin örtmenim sanaaa......

kuzenim bu sene lise1e başladı, okullarında şöyle bi sistem varmış, yazılı sonuçları velisinin cebine sms olarak geliyomuş...
çok hoşuma gitti bu durum....
bilmiyorum artık her okulda varmı bu durum...

o evham biraz bendede var, bazen başkasının çocuğu düşecek gibi olur; ayy ayyy düştü der korkarım hemen,
ama annesi hiç umursamaz

canım üzülme yorgun yorgun işe gittiğine....
daha o gün konuşmuştuk ya seninle....
çalışmanın zaten bu yönü güzel ya, seni bir disiplene sokuyo ve kaytaramıyorsun ve sonunda eline bişeyler geçebiliyo dolayısıyla ve sefanı sürebiliyorsun:)))
değilmi:)
bazen cefalarıda olacak biliyorsun:)))
neyse aynı şeyi birgün bende dersem sende bana hatırlatırsın bunu

öpüyorum

güzelmiş, güle güle kullan canım....

sende güle güle giy inşaallah canım cicilerini:))

maşaallah
ben daha yeni kalkcam işime

merhabalar
sabah yürüyecektim ya hani giyinmek için yatakodasına gidince bir baktım yatmışım sıcacık:)
şimdi de kendime gelemedim bakalım toparlanıp çıksam süper olacak

bi ara karyolaya oturmaya korkuyordum biliyonmu:))
uyuyup giderim diye
çünkü genelde oturdummu niyeti bozuyordum gündüz bile olsa

duvara sabit masa fikri süper olmuş....
benim mutfağımda küçük, benim uzun bir koridorum var, hemen mutfak kapısının dibine koridora bende mi yaptırsam ne:))))
düşünicem bunu:)) çok iyi fikir....

sofra kurması, toplaması masada çok daha kolay oluyo.....
zaten birde 2kişiyiz henüz...

soğuk algınlığına çörekotuda çok iyi geliyo dafi ablacım, ben denedim kaç sefer...

yenam sen birde çörekotunu denesen....
çok faydalı birşey çörekotu.....
yalnız çiğnemeden yutarsan hiç bi faydası olmuyo, çiğneyip öyle yutucan yada robotta çekip taze tazede içebilirsin suyla...
bence çok faydası olabilir faranjitine....

ikiside süper.....

vee aleyküm selam cnm cokk gecmıs olsunnn dıkkat et kendınee benımde bogazlarım yanıyorr ve acıyorrr

iyi dilekleriniz için teşekkürederim....daficim sirke çok kötü yapıyo beni ama genede denicem en kötü iki günde mide ağrısı çekerim...ilaç içiyorum biraz kendime geliyorum kuzumla uğraşıyorum yemek falan yaptım ama mutfağımı toplıyamadım ayakta durmaya dayanamadım...biraz size bakam dedim ama yavaştan ateşim çıkmaya başlıyo sanki...biraz yatıcam gene..büyük kızda okulda inş babamızın çok acil bir işi yoktur da o alır okuldan yoksa oda bana kalıcak...bu gibi durumlarda yatmadan dinlenmeden geçmiyo...çocuklarlada zor nasıl yatıcanki 15 dakka yatıp bi saat ayakta..yat kalk daha kötü oldum sanki...iki gündür sporda yapamadım...gerçi bu hafta güzel yaptım çok sıkıntı olmaz oyüzden sanırım....ezanda okundu namazımı kılıpta yatam ben gene dayanamıyorum...

canım çok geçmiş olsun bu aralar salgın sanırım bende fecı sekıldeyım rapor aldım ısede gıtmıyorum. ama ben zayıflamısım 2 gunde 1 kılo gıtmıs.

canım sana canı yurekten katılıyorum benım boyda kısa ıyıce topaç gıbıyım :):) ben anasınıfı ogretmenıyım ve cocuklar sureklı dokunmak , sarılmak ıstıyorlar sanırım yumusak gelıyorum onlara

kızlar kaç gunde bır tartılıyorsunuz sız ben hergun sabah tartılıyorum yanlıs mı yapıyorum acaba....

evet bende öyle çok duydum dafi abla; kan verildiğinde kilo alındığını.
benim amcamın biri sıklıkla kan verir, aynı şeyi o da söyler.....
bende öyle duymuştum canım.
senin belin nasıl oldu dafi ablacım??

benim belim iyi çok şükür. küçük bir yerde çok az bir rahatsızlık var.

birde bu aralar sen olmayınca özlemiştim seni:))))
çok sağol canım bilmukabele

o evham biraz bendede var, bazen başkasının çocuğu düşecek gibi olur; ayy ayyy düştü der korkarım hemen,
ama annesi hiç umursamaz
anneler alışıyor herhalde

soğuk algınlığına çörekotuda çok iyi geliyo dafi ablacım, ben denedim kaç sefer...
çörek otu benimde çok kullandığım bir şifa kaynağıdır. çörekotu yağını her sabah içtiğim bir sıvıya koyarım.

kızlar kaç gunde bır tartılıyorsunuz sız ben hergun sabah tartılıyorum yanlıs mı yapıyorum acaba....

Canım biz genelde haftada bir cuma günleri tartılıyoruz hatta Yena bizlere kilo listesi oluşturuyor o hafta kimin en fazla kilo verdiğini görüyoruz hem motive ediyor hemde herkes biraz daha dikkatli gibiyor diğer günlerde
Spor yapan sporunuda bildiriyor onun listesinide Asumanzeynep yapıyor sağ olsun

Benim tartı zaten kafayı yedi ama Spor hocamın demesine göre sık sık tartılmak iyi değil sonuçta ödemde olabiliyor bu sefer + görünce insan motivasyonunu kaybedebiliyor diye
Ben sadece ayda 1 Spor salonunda tartılıyorum bu ara ve büyük ihtimal bir müddet daha böyle devam edecek ama inan o acaba kaç kiloyum stresi kalktı bende çok daha iyi hissediyorum kendimi bu aralar
Yenacığım sağ olsun beni idare ediyor liste konusunda

çok geçmiş olsun canım.....

benim belim iyi çok şükür. küçük bir yerde çok az bir rahatsızlık var.

çok sevindim dafi ablacım....
koccaman öpüyoruuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…