Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse kızlar ben öğlen yemeğimi yiyeyim biraz geç oldu ama ancak
Ondan sonrada hazırlanırım ancak 1 saat içinde gidiceğim nasılsa

Akşama görüşürüz artık inşallah
Size hoş sohbetler ve hayırlı günlerrrrrrrrrrrr

Canim cok begendim valla tam benim tarzim :))

Esracim aldiklarini güle güle giy insallah güzel olurlar,
bisey sorcam canim ne detoksu yapiyorsun sen ve nasil yapiyorsun ?? bende bir iki gün yapsam iyi olcak,
ama hic uyamam ben öyle kuralli seylere bide o var (
yani listeli diyet felan hic yapamiyorum ben..

gitmeden size güzel ve komik bir video linki vermek istedim:))))
amca durmadan anooooovvvvv diyo
çok hoşuma gitti benim:))))

Anovvvv super olmus - vidaru.com

Kiz meyram bu amca bizim gonyaliymis biliyonmu :)))) bayiliyordum buna gülmekten

Selam kizlaaaaaaaar bugun nesem yerinde,

bugun artik kacirmak yok diye yeniden basladim, agzima zararli seyler sürmicem,
aksama annem patates yemegi yapiyor ama onu yemesem daha iyi olcak sanki aksama,
o yüzden alisverise cikcam, hem biraz kendime biseyler aliyim, bakalim sebze felan aliyim kendime,
buzdolabinda kendime özel yer ayirdim, kendi yiceklerimi oraya koyuyorum
napim ya orta yere koysam inanin sabaha cikmaz, o derece..

ise gitmeden güzeeeeeel bi alisveris yapayim, kabak filan aliyim, bide param yeterse yarim kilo tavuk gögsü aliyim diyorum

hasta olanlara gecmis olsun kizlar dikkat edin havalar iyice sogudu, iyi bakin kendinize soguk icmeyinnn :)

geçmiş olsun bende çok kötü hastayım anca sıcak çaylar içip duruyorum gece yarısı kaynar çorba içtim içim ısındı bir terlemişim
terleyince iyi oluyorum .birazdaha terlemek istiyordum ama sabah olmuştu çocuklara kahvaltı hazırlamak için kalktım

Cluthc dogrumu yazdım bilmiyorum canım ama ben sana bir türlü mesaj atmayı beceremedim ekleyebiliyormusun bilemiyorum aa ben yinede yazayim ölçülerimi bel 94 basen 118 beden 46

efeeeem günaydın canım
ankara çok soğuk mu dedin sen:18:ben de ankaradayım ve birazdan yürüyüşe çıkayım diyordum delimiyim ne
CANIM görmedim msjını ama çıkmaman iyi olmuş harbi çok soğuk buğün :26::26:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
meyram sen inşallah hayırlısıyla bi işe gir ozaman ben hatırlatırım sana yinede öle dediğime bakma halimden memnunum ben
esracım aldığın cicileri güle güle iyi günlerde giyin

kızlar aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa kusura bakmasın artık neyse ben geçmişi okudum kaçıyorum valla bu aralar işler yoğun kafam ağrıyo artık bilgisayara bakmaktan hepiciğinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

selam fıstıklarımm

nasılsınız bakalım ? benden iyilik , fena değilim . okul çıkışı kuaföre gittik arkadaşımla ,su dalgası yaptırdım , boya için 2-3 beklicem

su dalgası bu saçımla çok iyi görünmedi gözüme , sanırım karamelle daha iyi olacak

AYÇAcım & ESRAcım yeni cicişleriniz hayırlı uğurlu olsunn , güle güle kullanın bi an önce daha küçük bedenlerini alın inşAllahh

azıcık enerjim düşük , beni aramasın gözler bugünn , öpüyorum herkesi

kızlar kaç gunde bır tartılıyorsunuz sız ben hergun sabah tartılıyorum yanlıs mı yapıyorum acaba....

ANOOOOOOOOOWWWW

Banuşuumun komik videosu sana gelsiin ciciiim
ANNNOOOOOOOOWW o ne yav hergün tartı olmass hem dengesiz çıkıyor moral bozuyor diyet yapmak nasıl sabır işi ise tartıda sabır işi bebeeaaam
haftada 1 en güzeli tam ve nett

Herkese iii aksamlar. bugun kendime gomlek almaya gittim 44 bedene zar zor sigdim sevindirik oldum cunku dogumdan sonra aldigim bir kazak 48 bedendi. resim de cektim birakacam gomlegimi cok begendimmmm..
aslinda hedefime ulasana kadar biseyler almayacaktim ama askim sevkim artti yarin tartilip son gaz devam etmek istiyorummmm hepinizeeeeee öpucukleeerrr

iyi akşamlar
bugün de yürüdüm 1 saat
umutun detoksunu da elimden geldiğince yaptım gibi akşam barbunya da yedim ama
bakalım yarın nasıl rakamlar göreceğiz tartıda

iyi akşamlar
bugün de yürüdüm 1 saat
umutun detoksunu da elimden geldiğince yaptım gibi akşam barbunya da yedim ama
bakalım yarın nasıl rakamlar göreceğiz tartıda
benimkide detoks gibi oldu iki gündür
bakalım tartı ne gösterecek

iyi aksamlar,
Cicisler alanlar, güle güle kullansınlar üzerlerinde paralansın....
Benim gene yarın müsteri ziyareti günüm. Belki buraya giremeyebilirim.
Ben kilo bildimimi geçen haftaki gibi bu geceden yapiyorum.
Geçen haftaki kilom 86.8
Bu sabah tartildim yarın için değerlendirileck kilom: 85.6
giden: 1.2
Spor : 240 dak
biraz neşem yok. şimdiden kilo veren herkezi kutlar tabloları yapanların ellerini öperim.
sevgiler,

Son düzenleme:
Selamün Aleykümmmmm :122: :122: :122:

Bir güzel 1 saat yüzdüm arkasındanda 45 dakika fitnesimide yaptım geldim
Bugün eşim götürüp getirdi beni ve doğrusu iyi geldi baya yoruldum bugün araba kullanacak halim bile yoktu
Hocaya bugünmü cumartesimi tartıcaksın beni diye sordum Pazar günü dedi geçen ayın 6.sında tartılmışım o yüzden yine 6.sını bekleyeceğiz dedi Hatun beni çatlatacak

Neyse artık bir iki gün daha sıkarım dişimi hatta iki günlük ufak bir detoksmu yapsam diye de düşündüm ama sonra vazgeçtim sonuçta sırf sudan giderse kendimi kandırmış olurum sonuçta fark olacağına adım gibi eminim
Yüzmede emekli eczacı Nurgün ablamız var; kız birşey diyeceğim ama sakın darılma ilk geldiğinde balon giyidin şimdi o halinle baya fark var dedi birde fitnesde bir bayanda baya fark etmişsin dedi ( uzun zamandır deng gelmiyorduk onunla )
Bu ara neredeyse her gittiğimde bir başkası bana aynı şeyi söylüyor ve inanılmaz motive oluyorum hani yorgunda olsam fitnesse resmen atlaya zıplaya gidiyorum

Bakalım Pazar günüde eşim Anadolu yakasındaki eski bir iş arkadaşına gidelim diyor tabi henüz arayıp müsaitlermi diye sormadık ama eğer gidersek Cumartesiden tartmak zorunda kalabilir
İnşallah tahmin ettiğim gibi 99un altında bir kilo çıkarda bende yeni yıla 2li rakamlarda girmiş olma dileğimin gerçekleştiğine emin olurum

Neden bilmiyorum ama bu senenin benim için çok çoooooooooooooooook güzel geçeceğini hissediyorum hatta salonda havuza girmeden ayakkabılarımızı numaralı dolaplara koyuyoruz ve ben her defasında 50 numaraya koyuyorum eninde sonunda 50 kg olucağım diye düşünerek evrene güzel isteklerimi gönderiyorum Rabbim inşallah gerçekleştirir

ve aleykümselam
Allah gönlüne göre versin cecoşum

ve aleykümselam
Allah gönlüne göre versin cecoşum

Cümlemizin Ablacığımmmmm
RAbbim hepimizin gönlünden geçenleri önüne hayırlı olarak sunsun tabi önce sağlığımızın daim olması için hedeflerimize ulaşmayı nasip estin sonrada bebişten tut eve kadar kimin neye özlemi varsa onla karşılaştırsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…