- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bu arada dün trendyol'dan kendime bir trençkot aldım.
inşallah güzel olur üstüme, gelsin de bakalım bir..
çok güzel modeller var ve çoğunda da 50 bedene kadar var. şık bişiler arıyorsanız bir bakın derim.
..
Eki Görüntüle 594120
Günaydın kızlar,
yine çok yorgun uyandım. yazın ne güzeldi oysa ki. umarım kışa da alışırım bir an önce.
dün 85.0 kg iken bu sabah 84.5 kg geldim detokstan sonra. aslında ikinci günü de yapsam daha iyi sonuç alırdım ama gerek yok şimdilik. umarım yarın biraz daha düşmüş olurum.
salı günü lcw da 46 beden bir pantolon denemiştim, olmuştu. dün netten iki tane 46 beden pantolon sipariş ettim, bir tane 44, bir tane de 42 beden üst. inşallah pantolonlar olur. üstler de olur sanırım. hala doğru düzgün indirim yok, biraz daha bir şeyler almam lazım işe başlarsam diye.
benden şimdilik böyle kızlar. hepinize hafif güzel bir gün diliyorum.
gitmeden size güzel ve komik bir video linki vermek istedim:))))
amca durmadan anooooovvvvv diyo
çok hoşuma gitti benim:))))
Anovvvv super olmus - vidaru.com
iyi dilekleriniz için teşekkürederim....daficim sirke çok kötü yapıyo beni ama genede denicem en kötü iki günde mide ağrısı çekerim...ilaç içiyorum biraz kendime geliyorum kuzumla uğraşıyorum yemek falan yaptım ama mutfağımı toplıyamadım ayakta durmaya dayanamadım...biraz size bakam dedim ama yavaştan ateşim çıkmaya başlıyo sanki...biraz yatıcam gene..büyük kızda okulda inş babamızın çok acil bir işi yoktur da o alır okuldan yoksa oda bana kalıcak...bu gibi durumlarda yatmadan dinlenmeden geçmiyo...çocuklarlada zor nasıl yatıcanki 15 dakka yatıp bi saat ayakta..yat kalk daha kötü oldum sanki...iki gündür sporda yapamadım...gerçi bu hafta güzel yaptım çok sıkıntı olmaz oyüzden sanırım....ezanda okundu namazımı kılıpta yatam ben gene dayanamıyorum...
CANIM görmedim msjını ama çıkmaman iyi olmuş harbi çok soğuk buğün :26::26:efeeeem günaydın canım
ankara çok soğuk mu dedin sen:18:ben de ankaradayım ve birazdan yürüyüşe çıkayım diyordum delimiyim ne
iyi dilekleriniz için teşekkürederim....daficim sirke çok kötü yapıyo beni ama genede denicem en kötü iki günde mide ağrısı çekerim...ilaç içiyorum biraz kendime geliyorum kuzumla uğraşıyorum yemek falan yaptım ama mutfağımı toplıyamadım ayakta durmaya dayanamadım...biraz size bakam dedim ama yavaştan ateşim çıkmaya başlıyo sanki...biraz yatıcam gene..büyük kızda okulda inş babamızın çok acil bir işi yoktur da o alır okuldan yoksa oda bana kalıcak...bu gibi durumlarda yatmadan dinlenmeden geçmiyo...çocuklarlada zor nasıl yatıcanki 15 dakka yatıp bi saat ayakta..yat kalk daha kötü oldum sanki...iki gündür sporda yapamadım...gerçi bu hafta güzel yaptım çok sıkıntı olmaz oyüzden sanırım....ezanda okundu namazımı kılıpta yatam ben gene dayanamıyorum...
kızlar kaç gunde bır tartılıyorsunuz sız ben hergun sabah tartılıyorum yanlıs mı yapıyorum acaba....
benimkide detoks gibi oldu iki gündüriyi akşamlar
bugün de yürüdüm 1 saat
umutun detoksunu da elimden geldiğince yaptım gibi akşam barbunya da yedim ama
bakalım yarın nasıl rakamlar göreceğiz tartıda
benimkide detoks gibi oldu iki gündür
bakalım tartı ne gösterecek
inşallah canım. şişliğim indi kendimi damacana gibi hissetmiyorum. bakalım yarın görücezgüzel rakamlar görürsün inşallah canım
ve aleykümselamSelamün Aleykümmmmm :122: :122: :122:
Bir güzel 1 saat yüzdüm arkasındanda 45 dakika fitnesimide yaptım geldim
Bugün eşim götürüp getirdi beni ve doğrusu iyi geldibaya yoruldum bugün araba kullanacak halim bile yoktu
Hocaya bugünmü cumartesimi tartıcaksın beni diye sordum Pazar günü dedigeçen ayın 6.sında tartılmışım o yüzden yine 6.sını bekleyeceğiz dedi Hatun beni çatlatacak
Neyse artık bir iki gün daha sıkarım dişimihatta iki günlük ufak bir detoksmu yapsam diye de düşündüm ama sonra vazgeçtim sonuçta sırf sudan giderse kendimi kandırmış olurum sonuçta fark olacağına adım gibi eminim
Yüzmede emekli eczacı Nurgün ablamız var; kız birşey diyeceğim ama sakın darılma ilk geldiğinde balon giyidinşimdi o halinle baya fark var dedi birde fitnesde bir bayanda baya fark etmişsin dedi ( uzun zamandır deng gelmiyorduk onunla )
Bu ara neredeyse her gittiğimde bir başkası bana aynı şeyi söylüyor ve inanılmaz motive oluyorumhani yorgunda olsam fitnesse resmen atlaya zıplaya gidiyorum
Bakalım Pazar günüde eşim Anadolu yakasındaki eski bir iş arkadaşına gidelim diyor tabi henüz arayıp müsaitlermi diye sormadık ama eğer gidersek Cumartesiden tartmak zorunda kalabilir
İnşallah tahmin ettiğim gibi 99un altında bir kilo çıkarda bende yeni yıla 2li rakamlarda girmiş olma dileğimin gerçekleştiğine emin olurum
Neden bilmiyorum ama bu senenin benim için çok çoooooooooooooooook güzel geçeceğini hissediyorumhatta salonda havuza girmeden ayakkabılarımızı numaralı dolaplara koyuyoruz ve ben her defasında 50 numaraya koyuyorum eninde sonunda 50 kg olucağım diye düşünerek evrene güzel isteklerimi gönderiyorum Rabbim inşallah gerçekleştirir
ve aleykümselam
Allah gönlüne göre versin cecoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?