Hoşbuldum canımHoşgeldin Umutcum, gözümüz yollarda kaldı. kaybolma artık bu kadar uzun süre bir yere, özlüyoruz :)
Ne güzel geçirmişsiniz yılbaşını. çok yorulmuşsun ama değmiştir eminim. aileyle vakit geçirmek çok mutlu ediyor insanı.
Mutlu günler görün canım yeni evinizde, güle güle oturun. Hepsi de güzel olmuş, ben çok beğendiim.Dün boş evin resmini çekmiştim. Salon perdelerim nasıl sizce. Ben sade sevdiğim için böyle istedim ama store'dan sonra yere kadar perde bana kullanışsız geldi. Camı açmak için bile perdeyi çekmem lazım. Temizlik felan zor olur gibime geldi ama güya moda yere kadar perdeymiş, perdeci böyle buyurdu
...
Asumancığım, ne iyi ettin bana da hatırlattın şu detoksu. Ankara'dan geldiğimiz için ev tamtakır, sebze namına sadece havuç var. Alışveriş yapar yapmaz ben de yapayım şu detoksu. Biraz disipline sokar beni hem, hem de ödem attırır belki biraz...esracım biz de arkadaşla konuşmuştuk bugün ayran detoksunu ama benim canım çekmedi şimdi üşüyorum bu ara regl yakın herhalde soğuk soğuk içemem şimdi ayranı
umutun bir detoks listesi vardı onu yaparım belki ben de yarın
sen güzel sonuçlar alırsın büyük ihtimalle canım ben daha önce yapmıştım sabah bilgilendir bizi
ben bu sene daha hiç tartılmadım:))cumaya ne olacak bakalım dukanla da ayırdım yollarımı
Canım hoşgeldin :) Seni böyle pozitif görmek bizleri de mutlu etti.yok ablacım bende sizlerden ayrılmak istemıyorum artık...çok özledim
Umutttçuğum naaber ya...Bir yıl oldu görüşmeyeli...
Esracim aldiklarini güle güle giy insallah güzel olurlar,
bisey sorcam canim ne detoksu yapiyorsun sen ve nasil yapiyorsun ?? bende bir iki gün yapsam iyi olcak,
ama hic uyamam ben öyle kuralli seylere bide o var(
yani listeli diyet felan hic yapamiyorum ben..
aaahh ah keşke bende 85 çıksam ama bir türlü göremedim 85 iGeçmişe baktım geldim. yine hastalarımız var, dikkat edin kendinize kızlar.
Yolcucum rahatsızmışsın, dikkat et kendine canım. anne güçten düşünce bebişler de perişan olur
Yenam sen de boğazından sıkıntılısın galiba, geçmiş olsun, dikkat et ana kraliçem :) geceleri de soğuk olur işten çıkınca, ektra dikkat etmen lazım senin.
Asumancım ne sevimlisin, bilinçsiz bir şekilde uyumuşsun sanki sabah :)
Cecoş, Meyroş :), Efemcim, Aynurum çok sağolun güle güle giy dilekleriniz için. daha güzelleri sizin olsun :)
Aynurum senin neyin var kuzum, modun düşmüş yine? bak çok az kaldı, az daha sabır yavrucuğum. iyi hisset kendini fıstık.
Anathemacım ölçülerini ekliyorum şimdi, belden 2 cm, basenden de 6 cm incelmişsin tebrikler canım.
Sultancım ayran detoksu yine kadınlar kulubünde gördüğüm bir program. 2 gün yapılıyor ama ben 1 gün yapıyorum. linki vereyim bak, acıkmıyosun ama sıkılıyosun aynı çorbayı içmekten. bir dene istersen. abur cuburu yoğun yediğin bayram yılbaşı gibi dönemlerin ardından iyi oluyor. ben yaptım ilkinde 800 gr gitmişti, bugün 500 gr gitmiş. hoş yine kurtaramadı beni 84-85 cehenneminden. yarın yine 85 çıkarım Allah bilir reglden sonra.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
ANOOOOOOOOOWWWW
Banuşuumun komik videosu sana gelsiin ciciiim
ANNNOOOOOOOOWW o ne yav hergün tartı olmass hem dengesiz çıkıyor moral bozuyor diyet yapmak nasıl sabır işi ise tartıda sabır işi bebeeaaam
haftada 1 en güzeli tam ve nett
canım iki hafta düzenli olarak paylaşımda bulunmaya çalışırsan iki hafta sonunda listeye alınırsıntamam bende haftada 1 tartılayım ozaman bundan sonra benıde bu zayıflama lısterrıne eklermısınız lutfen bırde spor lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum ne yapmalıyım ?
canım iki hafta düzenli olarak paylaşımda bulunmaya çalışırsan iki hafta sonunda listeye alınırsın
sen cuma günü öğleye kadar kilo ve spor bildirimi yap. iki haftan dolmuşsa listeye alınırsın
ne kadar spor yaparsan dakika olarak yazabilirsincanım yarın kılo takıbımı yaxzarım bu hafta baya hastaydım sadece 2 gun yurume bandına cıktım sayılırmı kı o sure ?
Sultancım ayran detoksu yine kadınlar kulubünde gördüğüm bir program. 2 gün yapılıyor ama ben 1 gün yapıyorum. linki vereyim bak, acıkmıyosun ama sıkılıyosun aynı çorbayı içmekten. bir dene istersen. abur cuburu yoğun yediğin bayram yılbaşı gibi dönemlerin ardından iyi oluyor. ben yaptım ilkinde 800 gr gitmişti, bugün 500 gr gitmiş. hoş yine kurtaramadı beni 84-85 cehenneminden. yarın yine 85 çıkarım Allah bilir reglden sonra.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
canım yarın kılo takıbımı yaxzarım bu hafta baya hastaydım sadece 2 gun yurume bandına cıktım sayılırmı kı o sure ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?