Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kızlar,

yeni geldik eve. geçmişe bakamadım henüz. regl oldum birkaç gün önceden. karnım ağrıyor, davul gibi de şiştim. yarın + çıkıcam sanırım, offff. neyse, sağlık olsun. hepiniz iyisinizdir inşallah. geçmiş okumaya döneyim ben bari.

İyi geceler kızlar :) Yarın saahtan dışarı çıkacağım için bugünden bildirim yapmak istedim. Hem de geçmişi okudum :) Bir süredir ayrı kalmıştım, özlem giderdim :)

Kilom; 78.3 (-300 gr)
Spor; 120 dk yürüyüş aslında yarın da yürüyeceğim erkenden 45 dk. ama o bu bildirime dahil olamadı...

YENA geçen seneden beri bildirim yapmıyordum, arada kaynamaz inşallah
Hoşbuldum canım Ciclerini güle güle kullan. Gittikçe küçülüyorsun fark ediyor ve çok seviniyorum :)
Mutlu günler görün canım yeni evinizde, güle güle oturun. Hepsi de güzel olmuş, ben çok beğendiim.
Asumancığım, ne iyi ettin bana da hatırlattın şu detoksu. Ankara'dan geldiğimiz için ev tamtakır, sebze namına sadece havuç var. Alışveriş yapar yapmaz ben de yapayım şu detoksu. Biraz disipline sokar beni hem, hem de ödem attırır belki biraz...
yok ablacım bende sizlerden ayrılmak istemıyorum artık...çok özledim
Canım hoşgeldin :) Seni böyle pozitif görmek bizleri de mutlu etti.
Umutttçuğum naaber ya...Bir yıl oldu görüşmeyeli...

Ehehehe ne olsun, bir yıl daha olgunlaştım işte

Nursenacım, nasıl şirin uyumuş senin minik yavru. Bayılıyorum çocukların heykel gibi uyuduğu pozlara :)) Aynı şekilde ayakta uyurken benim kızın ve oğlanın da resimleri var :) Kızım 3.5 yaş civarında, oğlum 2 yaş civarındayken :) Kızımın çok ilginç yerlerde resimler var aslında, çekmece içinde uyurken, bilgisayar başında uyurken, mama sandalyesinde, elindeki kaşık havada uyurken, kardeşiyle masanın altında oyun oynarken ikisi birden uyuyakalmışken...

...

Uyku deyince; sabah erken kalkmak için uyumak zorundayım. Alt üst olan uyku dengemi oturtmaya çalışıyorum. Herkese iyi geceler ve yarın iyi bildirimler diliyorum :))

Geçmişe baktım geldim. yine hastalarımız var, dikkat edin kendinize kızlar.

Yolcucum rahatsızmışsın, dikkat et kendine canım. anne güçten düşünce bebişler de perişan olur

Yenam sen de boğazından sıkıntılısın galiba, geçmiş olsun, dikkat et ana kraliçem :) geceleri de soğuk olur işten çıkınca, ektra dikkat etmen lazım senin.

Asumancım ne sevimlisin, bilinçsiz bir şekilde uyumuşsun sanki sabah :)

Cecoş, Meyroş :), Efemcim, Aynurum çok sağolun güle güle giy dilekleriniz için. daha güzelleri sizin olsun :)

Aynurum senin neyin var kuzum, modun düşmüş yine? bak çok az kaldı, az daha sabır yavrucuğum. iyi hisset kendini fıstık.

Anathemacım ölçülerini ekliyorum şimdi, belden 2 cm, basenden de 6 cm incelmişsin tebrikler canım.

Sultancım ayran detoksu yine kadınlar kulubünde gördüğüm bir program. 2 gün yapılıyor ama ben 1 gün yapıyorum. linki vereyim bak, acıkmıyosun ama sıkılıyosun aynı çorbayı içmekten. bir dene istersen. abur cuburu yoğun yediğin bayram yılbaşı gibi dönemlerin ardından iyi oluyor. ben yaptım ilkinde 800 gr gitmişti, bugün 500 gr gitmiş. hoş yine kurtaramadı beni 84-85 cehenneminden. yarın yine 85 çıkarım Allah bilir reglden sonra.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

Son düzenleme:
Umutcum sağol canım. inşallah daha da küçük bedenlerde kıyafetler alırız 36lar, 38ler :)
Sen de son hız dönmüşsün aramıza, yılbaşı haftası için -300 gr süper

Ben de yatayım kızlar. hepinize iyi geceler diliyorum. yarın görüşmek üzere.

aaahh ah keşke bende 85 çıksam ama bir türlü göremedim 85 i
sakızlı muhallebi yemeyede gidemedim.
umut un kudretullah ınıda yapamadım

Kızlarrrrrrrr banada müsaade
Sabah inşallah erken kalkmayı planlıyorum Yarın inşallah herkes eksilerde bildirimler yapar

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

tamam bende haftada 1 tartılayım ozaman bundan sonra benıde bu zayıflama lısterrıne eklermısınız lutfen bırde spor lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum ne yapmalıyım ?

sağol esracım..şimdi daha iyiyim bütün gün biriken bılaşıklarımı hallettim sonunda...küçüğümü uyuttum sıradaa büyük kuzu var..size bakayım dedim...hasta olmak ne sıkıcı...hastalığımamı yanayım işlerin biriktiğinemi çocukların halinemi...bi garip hale giriyo insan...neyse şimdilik toparladım gibi inş tekrar etmez...cecocumm Allah gönlüne göre versin canım...tabi darısıda bizim başımızaa..bende artı çıkıcam galiba bu hafta...neyse canlar size doyum olmaz ama yarın okul var ve kızım yatmak için beni bekliyo kaçmalıyım yanii...Allaha emanet olun...

tamam bende haftada 1 tartılayım ozaman bundan sonra benıde bu zayıflama lısterrıne eklermısınız lutfen bırde spor lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum ne yapmalıyım ?
canım iki hafta düzenli olarak paylaşımda bulunmaya çalışırsan iki hafta sonunda listeye alınırsın
sen cuma günü öğleye kadar kilo ve spor bildirimi yap. iki haftan dolmuşsa listeye alınırsın

canım iki hafta düzenli olarak paylaşımda bulunmaya çalışırsan iki hafta sonunda listeye alınırsın
sen cuma günü öğleye kadar kilo ve spor bildirimi yap. iki haftan dolmuşsa listeye alınırsın

canım yarın kılo takıbımı yaxzarım bu hafta baya hastaydım sadece 2 gun yurume bandına cıktım sayılırmı kı o sure ?

Canim cok sagol cok iyimis bu, ama haftaici bunu yapmam mümkün degil, cünkü 2 saatte bi yemeye yetistiremem :)))
ama haftasonu felan belki bi ara yapabilirim, aklimda bulunsun yine,

neyse bende yatiyim cok gec oldu, kuzey güneyi izliyememistik ona daldik annemle :) iyi geceler herkese kizlar

günayyyyyyyyyyydddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn sabah oldu herkez yatıyooo bende yatsamı yatmasammı düşünüyorum valla

haberleri izleyim belki uyurum

ilk kilo bildirimi benden sanırım 82,800 bunada şükür[COLOR="#FF0000"]spor 60 dk cık pek kale alıncak bi rakam deil ama yazdım asu[/COLOR]

kızlar günaydın

herkese bol eksili bi gün diliyorum ben malesef tartılamadım annemde kaldığım için ordada tartı yok o yüzden neyse haftaya inşallah
Yenacım beni bu hafta izinli yazarsan çok sevinirim şimdiden eline koluna emeğine sağlık
şimdiden bütün kilo veren veremeyen spor yapan yapamayan herkesi tebrik ediyorum ve kaçıyorum işler beni bekliyo maaşlar dağıtılacak yogunum biraz

Günaydın kızlar,

hepinize güzel bildirimler diliyorum. benim kilom 85.0 kg. sporum da 45 dakika ama Asumancım yorulmana bile değmez.

Şimdiden ellerinize sağlık Yena & Asuman.

canım yarın kılo takıbımı yaxzarım bu hafta baya hastaydım sadece 2 gun yurume bandına cıktım sayılırmı kı o sure ?

hoşgeldinn su dünyasıııı....ben diğer topikten biliyorum senii..pko topiğinden belki sende hatırlarsın benii....valla burası süperrr şiddetle tavsiye ediyorummm..sınavlardan dolayı pek giremiyorum nete..bitsin sonra burdayımm..cetvelimde verdiğim o kilolara bu sayfanın ve arkadaşlarınn çok etkisi varr..dilerimm herşey gönlünce olurr..hadi bakalım hayırlı olsunnn....

günaydın. işteyim.. bildirimimi yapayım. fırsat bulunca geçmişi okurum..
spor 100 dakika
kilo 87,8 .... 100 gr fazlam var bu hafta..
eee tabiii yeni yıl ziyafeti üzerine dün gece misafir ağırladımm. ne kadar dikkat etsem de geç saatlere kadar yiyince böyle oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…