günaydın kızlarrr
ben 9 olmadan uyandım kahvaltı ev süpürme derken bu saat oldu
şimdi saba tümer de aydın çıkıcak diye her işi bıraktım kuruldum tv karsısına
bugün kendimi çok iyi hissediyorum hava cok güzel...
salonun canımdan öyle bir güneş giriyorki odaya içimide ısıttı kendimi çok ii hissediyorum bu sabah
diyetime dün itibariyle basladım ama babam burda diye henüz tam oturtamadım..
cumartesi yolcu edecegim onu..sonra depresyona girmeden hemen size kaçayım diyorum
Gecen hafta: 90 kg
Bu hafta: 90,70 kg
yine artidayim, artik vazgecmek uzereyim hic diyet yapmak gelmiyo icimden. İs gorusmeleri fln derken hep kosturuyorum disarda yiyorum haliyle. Cok zor ve yogun bi donemdeyim, stresten yemek yiyorum yedikce iyice moralim bozuluyo. Hic bisey yapmaya vaktim yok, nete bile giremiyorum. Telden yaziyorm smdi disardayim yine. Firsat buldukca tekrar bakmaya calisirim foruma bgn
Nuhan ve anathema banlanmış neden acaba.:26: Geçmiş yazılarına baktım sakıncalı bişi göremedim...
Başka konulara yorum bile yapmamışlar...
Nuhan bizi okuyorsun şu an..İçerde durumlar nasıl..Pijama, havlu istermisin.? :)
Yağmurumgözüm,
kilonu neden yazmamışsın.??
Kaçmak yok artık :)
senin emanet yolda, yine yeniden :)
Anaaa hakikaten sen söyleyince jeton düştü benimdebende diyorum bu kızlar yazı renginimi değiştirdi hatta az daha diyecektim kızlar isimleriniz neredeyse görünmüyor başka bir reng yapsaydınız ya diye saftirik ben
Neyse umarım bir an önce düzelir durumBirde yenacığım belki sen bilirsin banlanınca en kısa süre ne kadardır :44:
Umarım uzun süre değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?