Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDDDIIINNNNNNN kızlarrrr....nasılsınızzzz??dilerimm herkezlerr iyidirrr...geçmişi okuyamadım çünkü 1 hafta gibi uzun bi geçmiş varr dilerim herkezz iyidir diyorummm...benim sınavlar yarın ve 8...9 şubattaa...dua istiyorum sizlerdenn inş güzel geçerr..bu dönem pek ümidim yok tam anlamıyla çalışamadımm sistemin değişeceği tuttu..bakalım inş güzel geçerr....

şimdi sıra kilo bildirimindeee...valla ben başladım yine bi ileri bi geri durumlarınaaaa...resmen takılı kaldımm 6 ay insan 3 kilo arasında takılı kalırmıı ahaa benn kaldımm..şaka gibii..

kilom:::: 84.3

spor:::yok

yena şimdidenn çok teşekkürlerr..okadar uğraşıyorsunn hakkını helal ett...

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

kılo bıldırımımı yapamayaa geldımmm

kilomm---93,3

spor------220 dk

gelenn ---300 gr neysee haftaya daha fazlasını verıcem ınsallah benım hatam burda 3-4 gun ıpı kacırdımm ama toplandım 2 gundurr

rüyamda 90 kg cıkmıstımm ohh ne güzeldii

günaydınnn

yılbaşı yorgunluğu hala üstümde kızlar sabahları çok zor uyanıyorum...birde daha haftaya cumartesiye kadan izinsiz çalışıcam vay anam vay...

kilom 98 tartıya 3 kez çıktım uzun zamandır eksi görmediğim için şaşırdım ama daha dikkatliydim...inşallah devamı gelir...

kızlarrr inşallahh haftaya allah ömür verirsee 83 kiloyla gelicemm buraya bu sefer kırıcaamm 84 ü...biz gecen hafta kız kardeşim ve kuzenimle iddiaya girdimmm ..belki kamçı olur banada onlarada diye bi fikir sundum kabul ettiler 15 günde bir tartılıcazz.. 20 tl koyduk ortayada..kazanan alacakkk parayı..tebi 3 kişi 60 yapıyor...ayda 120..kazanan ayda 120 tl yi alacakk..bu hafta pek ümidim yokk..hastaydım hep hala çook fenayımm..bakalım haftaya cuma neler olacakkk...biri benden kilolu o yüzden fazla kilolu olan daha çok verirmiş gibi geliyorr..eşimde yüzde hesabı yapın adaletli olsun diyorr, banada mantıklı geldii.....

işte bende hayat bu kıvamdaaaa...çocuk işi ise bu ayda fosss çıktı..bebiş yok yinee...eşime pres yapmaktayım tedaviye başlıyalım diyee ama nisana erteliyorr ..bakalımm hayırlısıı...hepinizii kocamannn öpüyorummmmmmmm

Son düzenleme:
Gecen hafta: 90 kg
Bu hafta: 90,70 kg

yine artidayim, artik vazgecmek uzereyim hic diyet yapmak gelmiyo icimden. İs gorusmeleri fln derken hep kosturuyorum disarda yiyorum haliyle. Cok zor ve yogun bi donemdeyim, stresten yemek yiyorum yedikce iyice moralim bozuluyo. Hic bisey yapmaya vaktim yok, nete bile giremiyorum. Telden yaziyorm smdi disardayim yine. Firsat buldukca tekrar bakmaya calisirim foruma bgn

meryyyy hoşgeldinnnn...kızz bende gerii geldimm kaç aydan sonraaaa...valla burası olmazsaa bende aynı bunalımlardann çıkmıyorummm...baba gidincee dönüş yapp ..bende sınavları halledicemm..yine iddalaşırızz burdaa gecen sene çokk güzeldii...inşallah bu senede öyle olurrr..seni gördüm yazmadan edemedimm...öpüyorumm kocamann..şimdilik byy...

yağmurgözlü herzamanki gibi süpersinnn...seninde cuman mübarek olsunnn....

CECOŞŞŞ sende gelmişsin burdasın gördümm senii senide öpüyorum kocamannn....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar diliyorum RAbbim gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak önünüze getirsin inşallahhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnnn
Bugün baya işim var ama yinede ara ara uğrarım sizlere
Yarın öğleden sonra kızlar TEyzelerine gidecekler yatıya bugün bütün işlerimi bitireyim ki çok geç olmadan yarın onları bırakıp spora rahat rahat giderim
Herifimle aylar sonra ilk kez baş başa kalacağız iş güç kalmasın yarınada şöyle baş başa zaman geçirelim dedik
Akşamda eşimin kuzenleri ve halaları ile buluşup Cem Yılmazın yeni gösterisine gideceğiz Sinemaya
Uzun zamandır kendimiz için birşey yapmadığımız için yarını iple çekiyorum

Canım vazgeçmek ne demek beni gözünün önüne al 8 hatta 9 ay yerimde sayıp durdum hatta üzerine de aldım ve seninki gibi öyle 700 gr falan da değil
Bence o 700 gr artıya takılma güzelim sonuçta çok koşturuyorsun ve kuru yiyorum demişsin yani bu durumda mutlaka ödemde vardır kabızlıkta vardır eskiye kıyasla Sen yine elinden geldiğince en azından kuruda olsa çok fazla kalorili yememeye dikkat et
Eminim bir sonraki hafta eksilerde bildirim yapacaksın
Birde regl yaklaştıysada artı yapmış olabilir unutma
Moralimizi bozmuyoruz ve ne olursa olsun aynen devam ediyoruz :122: Elbet bünye pes edecek ve vermeye başlayacaktır

Selam,

Tartıda bol eksiler diliyorum size..benim eksi şansım yok bari sizi sevinin babında :)
3 gün yılbaşı coşkusu şeklin de beslenince sabit kalmak bile sevindirdi beni..Yazık bana..

Nuhan ve anathema banlanmış neden acaba.:26: Geçmiş yazılarına baktım sakıncalı bişi göremedim...
Başka konulara yorum bile yapmamışlar...

Nuhan bizi okuyorsun şu an.. İçerde durumlar nasıl..Pijama, havlu istermisin.? :)

Wawwwwwwww Günaydın şekerim
İnşallah sınavında çok başarılı olursun güzelim tüm dualarımız seninle

Bu arada unutmadan kilo bildirimimi de yapayım

Bu haftada sabit diyelim
pazar en geç salı bombayı patlatırım herhalde henüz öğrenemediğim için bende meraktan patlıyorum

Sporumda 260 dakika

Kilo veren veremeyen, spor yapan ve yapamayan tüm arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum
Hepinizi kocaman öpüyorum
Pes etmek yok yazın giyeceğiniz ufak bedenleri düşünün ve ne olursa olsun hep kendinizi hedefinize ulaşmış olarak hayal edin

selam kızlar..
gelemedim sabahtan.
aslında bildirim yapmaya da yüzüm yok ya neyse..

geçen hafta; 85,6
bu hafta; 87,1

fark +1,5

neyse yeniden başladım ya çarşamba günü.. henüz etki etmeye başlamadı diyetim haftaya güzel bir bildirimle gelicem innnnnşallahhh...

şimdi yemeğe kaçıyorum gelirim öğleden sonra
....

Yağmurumgözüm,

kilonu neden yazmamışsın.??
Kaçmak yok artık :)

senin emanet yolda, yine yeniden :)

Anaaa hakikaten sen söyleyince jeton düştü benimde bende diyorum bu kızlar yazı renginimi değiştirdi hatta az daha diyecektim kızlar isimleriniz neredeyse görünmüyor başka bir reng yapsaydınız ya diye saftirik ben

Neyse umarım bir an önce düzelir durum Birde yenacığım belki sen bilirsin banlanınca en kısa süre ne kadardır :44:
Umarım uzun süre değildir

Allah Allah neden banlandılar acaba, başka konulara da yorum yapmadıkları halde?
link falan mı verdiler , reklam yerine mi geçti nedir?
:44: :44: :44:

yena'cım ellerine sağlık şimdiden bu arada liste için
..

Banucuğum,değişiyor suçuna göre :) 3 günden başlıyor sanırım..
Ben banlanmıştım bir kez 1 hafta idi cezam.. kürt konusuydu :)

selamun aleyküm
cumanız mübarek olsun kızlaaarrr
hemen bildirim yapayım
listeye göre artıyım ama 92 ye kadar çıkmıştım
bugün
kilo : 87.5
spor : 80 dk
çok sevindirik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…