Banucuğum,değişiyor suçuna göre :) 3 günden başlıyor sanırım..
Ben banlanmıştım bir kez 1 hafta idi cezam.. kürt konusuydu :)
Selam,
Tartıda bol eksiler diliyorum size..benim eksi şansım yok bari sizi sevinin babında :)
3 gün yılbaşı coşkusu şeklin de beslenince sabit kalmak bile sevindirdi beni..Yazık bana..
Nuhan ve anathema banlanmış neden acaba.:26: Geçmiş yazılarına baktım sakıncalı bişi göremedim...
Başka konulara yorum bile yapmamışlar...
Nuhan bizi okuyorsun şu an..İçerde durumlar nasıl..Pijama, havlu istermisin.? :)
anethama nın dukan sayfasında var böle bi yorumu ondan sanırım bi drla konuşmuşş
amma velakikin nuhan neden bilemedim tomiş meraklı kadınlar iş başında buluruz onuda sanırım
herkeslere selam
bu hafta: 100.2kg
giden -1.3kg:)))
bu hafta ben listeye girermiyim ne:)))
daha hiç geçmişe bakmadım....
Selamün aleykümm kızlarr....
kaç gündür şiş hissediyodum kesin artıdayım sanıyodum ama hala aynıyım..
bunada şükrededeceğim aklıma gelmezdi:))
kilo 96
spor 310 dk.
yena ve asucum şimdiden ellerinize sağlık...
aynurcum ağlamak biraz rahatlatmıştır seni...şimdiye kadar çok kastın heralde...ama evet son günler daha zor geçiyor hatta geçmiyor nerdeyse...iyiki bir işin var öğrencilerin var koşturmacan var...bide bunlar olmadan benim gibi evde oturup beklediğini düşünsene...bak çok az kalmış accık daha sabır canım...dua et canım inş çabuk geçer bugünlerde tez zamanda kavuşursun sevdiceğine...hatta bi kaç sene sonra zor oldu ama çok şükür geldi geçti atlattık diye takılıcaksınız birbirinize...
Selam fıstıklarr
ben geldim , keyifler nasıl ? benden iyilik , dün akşam enerjimi toplamak adına light puding yapıp tv de "açlık oyunları"nı izledim , çook merak ediyordumm , çook beğendimm ,harikaydıı
ardındanda bi film daha vardı , onuda izledim , zaten en son bayılacak hale gelmiştiimm uykusuzluktaann
buaralar şafak azaldıkça sabrımda azalıyor sanırım , eşim aradığında sesini duymamla salya süöük ağlamaya başlamam bir oluyor , 5 ay boyunca ağlamadım sanırım sona doğru çok birikti
neyseki bugün biraz daha iyiyim , tencerelerim geldi okula , ona çook sevindirik oldum , okulda polemik konusu oldu , yok pahalıydı yok ucuzdu ,yok bilmem ne falan filann , hiç birini duymadım ,az sonra mammişlerimi zevkle hazırlicam yeni cicişlerimdee
saçım içinde genelde olumlu eleştiri geldi , yarın boyatmaya gidecem , o zaman dahada güzel olacağına inanıyorrum
geçen gösteridğim bot ile bi tane daha bot almıştım onlar daha gelmedii , ee pparamız yoksa gururumuzdamı yok ayoollay pardon yani kredi kartımızz
neyse cücüşler benden böyle , herkesi öpüyorumm
Yenacım dün Dukan topicinde aynı tarzda bi durum vardı , birinin eşi sanırım yüksekovaya atanmış , mevzu ordan ilerliyordu, anathemada diyarbakırda yaşadığı için bi kaç yorum yapmıştı , sanırım ondandır ama nuhan ne yaptı onu bilmiyorumm
VEEEE uzun zamandır ilk sabit bildirimim geliyoorr , ben verecem derken bünyem iyiden iyiye sapıttı sanırım , neyse sağlık olssuuunnn
GEÇEN HAFTA : 76.2
BU HAFTA : 76.2
NE GELEN VAR NE GİDEN
NOT: ülen bi 75i göremedim gitti haaa
hoşgeldinn su dünyasıııı....ben diğer topikten biliyorum senii..pko topiğinden belki sende hatırlarsın benii....valla burası süperrr şiddetle tavsiye ediyorummm..sınavlardan dolayı pek giremiyorum nete..bitsin sonra burdayımm..cetvelimde verdiğim o kilolara bu sayfanın ve arkadaşlarınn çok etkisi varr..dilerimm herşey gönlünce olurr..hadi bakalım hayırlı olsunnn....
selamun aleyküm
cumanız mübarek olsun kızlaaarrr
hemen bildirim yapayım
listeye göre artıyım ama 92 ye kadar çıkmıştım
bugün
kilo : 87.5
spor : 80 dk
çok sevindirik oldum
Gecen hafta 97.8
bugun 98.0
+200 gram olmus malesef
gitti gene 97leeeer
a.selam
tebrik ederim,öncelikle 106 lardan (yanlış görmedim umarım) ideal kilonuza yaklaşmış olduğunuzu gördüm,azminizi kutlarım darısı başıma inşallah
ben bir şey sormak istiyorum,8.grubdayım bir kaç gün oldu başlayalı benimde aynı zamanda buraya da katılabiliyormuyum?
Gecen hafta 97.8
bugun 98.0
+200 gram olmus malesef
gitti gene 97leeeer
hoşgeldin tatlım , evet hem orda hem burda olabilirsin sıkıntı olmaz, ama burda 2 hafta düzenli paylaşımın ardından giriyorsun listeye , hadi bakalım kolay gelsiinn
tekrar merhaba
sevindirik oldumburada kilolar aynı o yüzden burada da olmayı çok istedim :) diğer grubumun en şişmanıyım sağolsunlar onlar 70 - 60 lar dalar beni de aralarına aldılar
düzenli paylaşıma dikkat ederim
e hadi o zaman bismillah
sağol canım teşekkür ederima.selam
tebrik ederim,öncelikle 106 lardan (yanlış görmedim umarım) ideal kilonuza yaklaşmış olduğunuzu gördüm,azminizi kutlarım darısı başıma inşallah
ben bir şey sormak istiyorum,8.grubdayım bir kaç gün oldu başlayalı benimde aynı zamanda buraya da katılabiliyormuyum?
tekrar merhaba
sevindirik oldumburada kilolar aynı o yüzden burada da olmayı çok istedim :) diğer grubumun en şişmanıyım sağolsunlar onlar 70 - 60 lar dalar beni de aralarına aldılar
düzenli paylaşıma dikkat ederim
e hadi o zaman bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?