Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkese hayırlı cumalar...
antibiyotikler kortizonlar regl ve yılbaşı akşamı kaçamaklarından sonra bu sabah korka korka çıktım tartıya çok şükür almamışım aksine gr da olsa vermişim ama hala kendimi davul gibi şiş hissediyorum...

yenacım...
kilom...108.2

Banucuğum,değişiyor suçuna göre :) 3 günden başlıyor sanırım..
Ben banlanmıştım bir kez 1 hafta idi cezam.. kürt konusuydu :)

Anam bari birde banlanma listesi olaydı da suça göre kaç gün olduğunu görürdük Ona göre suç işlerdik
Tövbe tövbe insanın fikrini bile söylemek nettede olsa suçmuş neyse umarım uzun süreli değildir

Kızlarrrrrrrrrrrrr özel mesaj bile atılmıyormuş yaw umarım uzun sürmezde yine diliniz çözülür

Sipariş verdiğim 46 beden pantolonlardan biri geldi. içine giremedim en az 5 kg ve 5 cm lazım. ay sonuna kadar 80e ineyim de eltimin doğumuna giyeyim bari. peeh geniş geniş kalıplarla 46 beden oldum diye sevinirsen olacağı budur

bu arada pantolonla gelen kurabiyenin ucundan ısırdım çöpe attım. heheh, artık yok öyle bulduğunu yutup onu yakmaya çalışmak.

hakikaten kızlara noolmuş Yenam ya. baktım başka yere bi şey de yazmamışlar.

---------------

dün akşamdan beri sağ elimin baş ve işaret parmağı seğirip duruyor. geçen haftalarda da olmuştu. geçen buzdolabı ve mutfak temizlerken sıkılan bezlerin ödülü sanırım. sinir etti düne gece beni, uyuyamadım. durup durup elime bakıyorum. neyse bugün de yatsam uyusam da yarın unutsam :)

Son düzenleme:

anethama nın dukan sayfasında var böle bi yorumu ondan sanırım bi drla konuşmuşş
amma velakikin nuhan neden bilemedim tomiş meraklı kadınlar iş başında buluruz onuda sanırım

Selam fıstıklarr

ben geldim , keyifler nasıl ? benden iyilik , dün akşam enerjimi toplamak adına light puding yapıp tv de "açlık oyunları"nı izledim , çook merak ediyordumm , çook beğendimm ,harikaydıı

ardındanda bi film daha vardı , onuda izledim , zaten en son bayılacak hale gelmiştiimm uykusuzluktaann

buaralar şafak azaldıkça sabrımda azalıyor sanırım , eşim aradığında sesini duymamla salya süöük ağlamaya başlamam bir oluyor , 5 ay boyunca ağlamadım sanırım sona doğru çok birikti

neyseki bugün biraz daha iyiyim , tencerelerim geldi okula , ona çook sevindirik oldum , okulda polemik konusu oldu , yok pahalıydı yok ucuzdu ,yok bilmem ne falan filann , hiç birini duymadım ,az sonra mammişlerimi zevkle hazırlicam yeni cicişlerimdee

saçım içinde genelde olumlu eleştiri geldi , yarın boyatmaya gidecem , o zaman dahada güzel olacağına inanıyorrum

geçen gösteridğim bot ile bi tane daha bot almıştım onlar daha gelmedii , ee pparamız yoksa gururumuzdamı yok ayooll ay pardon yani kredi kartımızz

neyse cücüşler benden böyle , herkesi öpüyorumm

Yenacım dün Dukan topicinde aynı tarzda bi durum vardı , birinin eşi sanırım yüksekovaya atanmış , mevzu ordan ilerliyordu, anathemada diyarbakırda yaşadığı için bi kaç yorum yapmıştı , sanırım ondandır ama nuhan ne yaptı onu bilmiyorumm

VEEEE uzun zamandır ilk sabit bildirimim geliyoorr , ben verecem derken bünyem iyiden iyiye sapıttı sanırım , neyse sağlık olssuuunnn

GEÇEN HAFTA : 76.2

BU HAFTA : 76.2

NE GELEN VAR NE GİDEN

NOT: ülen bi 75i göremedim gitti haaa

herkeslere selam

bu hafta: 100.2kg
giden -1.3kg:)))

bu hafta ben listeye girermiyim ne:)))

daha hiç geçmişe bakmadım....

Selamün aleykümm kızlarr....
kaç gündür şiş hissediyodum kesin artıdayım sanıyodum ama hala aynıyım..
bunada şükrededeceğim aklıma gelmezdi:))

kilo 96
spor 310 dk.

yena ve asucum şimdiden ellerinize sağlık...

aynurcum ağlamak biraz rahatlatmıştır seni...şimdiye kadar çok kastın heralde...ama evet son günler daha zor geçiyor hatta geçmiyor nerdeyse...iyiki bir işin var öğrencilerin var koşturmacan var...bide bunlar olmadan benim gibi evde oturup beklediğini düşünsene...bak çok az kalmış accık daha sabır canım...dua et canım inş çabuk geçer bugünlerde tez zamanda kavuşursun sevdiceğine...hatta bi kaç sene sonra zor oldu ama çok şükür geldi geçti atlattık diye takılıcaksınız birbirinize...

anethama nın dukan sayfasında var böle bi yorumu ondan sanırım bi drla konuşmuşş
amma velakikin nuhan neden bilemedim tomiş meraklı kadınlar iş başında buluruz onuda sanırım

nuhan da onun yazdığını beğenmiş diye banlanmış sanırım. diğer beğenen kız da banlı. hay Allah ya.

herkeslere selam

bu hafta: 100.2kg
giden -1.3kg:)))

bu hafta ben listeye girermiyim ne:)))

daha hiç geçmişe bakmadım....

bence girersin canım şimdiden tebrik ederimm...
bak ben hala yerimde sayıyorumm...3hafta oldu sanırım 96 ya takıldım...
resmen ayda 1 kilo gidiyo yaa...inş haftaya bende eksi bildirim yaparım...

azıcık rahatladım amma daha var kuzum yaa, şöyle şarkıdaki gibi "yü<üm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum" o derece yaniii

sağlıcakla geleydi , iyiydi....

Kuzuum yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. çok normal sinirlerinin harap olması. az daha sabret kuzum. mevsimsel olarak da insan kötü hissediyor zaten bi de senin yalnızlığın. ben de bu ara sürekli kendimi dinleyip hastalık üretiyorum kendime. annem yüzünden psikolojim alt üst oldu. az daha sabret canım benim, geçecek bu günler de.

evet canım hatırladım senı hatırlamaz olurmuyum. İnşaallah bu topık ııyı gelır banada .

kılo bıldırımı yapıyorum 98.700 -300 gr gıtmıs uzuldum aslında yılbası gecesı hıc kacamak yapmamıstım oysakı sadece 1 avuc cekırdek .....
spor 50 dk.

selamun aleyküm
cumanız mübarek olsun kızlaaarrr
hemen bildirim yapayım
listeye göre artıyım ama 92 ye kadar çıkmıştım
bugün
kilo : 87.5
spor : 80 dk
çok sevindirik oldum

a.selam
tebrik ederim,öncelikle 106 lardan (yanlış görmedim umarım) ideal kilonuza yaklaşmış olduğunuzu gördüm,azminizi kutlarım darısı başıma inşallah
ben bir şey sormak istiyorum,8.grubdayım bir kaç gün oldu başlayalı benimde aynı zamanda buraya da katılabiliyormuyum?

hoşgeldin tatlım , evet hem orda hem burda olabilirsin sıkıntı olmaz, ama burda 2 hafta düzenli paylaşımın ardından giriyorsun listeye , hadi bakalım kolay gelsiinn

Gecen hafta 97.8
bugun 98.0
+200 gram olmus malesef
gitti gene 97leeeer

yavru sen niye sabah aç karnına tartılmıyon yaaa ???

sağol canım teşekkür ederim
ideal kiloma yaklaştım ama bir türlü göremedim.
evet 106 hatta 106.7 ile başladım 86. 4 e kadar indim sonra geçen hafta 92 lere çıktım bu hafta 87 yi gördüüm. böyle inip çıkıyoruz işte
tabiki katılabilirsin. iki hafta paylaşımda bulunup cuma günü bildirim yaparsan iki hafta sonra listedesin birdahada çıkmak istemezsin fena bağımlılık yapıyor burası

o halde tekrardan aramıza hoşgeldiiiinnnn

biraz kendinden bahsedebilirsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…