Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kıyamam ben sanaaa
az kaldı canım birazcık daha sabır

aranıza katılmaktan mutluyum,teşekkür ederim
arada iniş ve çıkışlar olacaktır fakat ideallerden vazgeçmedikçe sorun olmaz.bende geçen sene 7 ayda 106 dan 89 u görmüştüm,o kadar kilo vermeye adapte olmuştum ki yolda gördüğüm kilolu insanlara 'kilo verebilirsiniz çok kolay lütfen sizde sağlıklı beslenmeyi öğrenin' demek istiyordum hatta seminer falan da verebilirdim sporu bırakınca(spor salonum kapanmıştı ) ramazanda kilo almaya başladım sonrada saldım neden bilmiyorum bir kaç gün önce karar verdiğimde 103 kiloydum bu sabah 102 inşallah diğer grubum ve sizlerle bu sefer başarıcam
şimdiden bağımlılık yaptı bile

o halde tekrardan aramıza hoşgeldiiiinnnn

biraz kendinden bahsedebilirsinn

heyecandan kendimi tanıtmayı unutmuşum pardon

ben Ayşe,42 yaşındayım,1.56 boy,103 kilo ,2 oğlum var,aöf sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim(hafta sonu sınavlarım var dualarınızı bekliyorum )

yavrum maşAllah çok iyi vermişsin ama keşke verdikten sonra korusaydın be güzelim ne biliim , insan o kadar kilo verdikten sonra almasın yaa, ben diyorum Allah bi daha o günleri göstermesin , ben yeni halimden çook memnunum çünkü ,artık dilediğimce hareket edebiliyorum , sokakta yürürken acı çekmiyorum , merdiven çıkarken tıkanmıyorum , ççook şükür Allahımaaa

neyse canım tekrardan eski kilona gelmen dileğimle, ama bu sefer istikrarı koruyalım lütfenn

ben Ayşe,42 yaşındayım,1.56 boy,103 kilo ,2 oğlum var,aöf sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim(hafta sonu sınavlarım var dualarınızı bekliyorum )

memnun oldum Ayşecim , bende Aynur , 29 yaşıma girecem mayıs ayında , ingilizce öğretmeniyim , 1.5 yıllık evliyim henüz bebem yok çünkü herifim askerde gelmesine 13 gün varr
maraşın bi ilçesinde görev yapıyorum , aslen mersinliyim , yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriiimm (bildiğin bütün şeceremi döktüm yine ortalığa:)

Allah evlatlarını sana bağışlasın canım , sınavlarında başarılar , MAŞALLAH ne güzel azmetmişsin okuyorsun , bende bu sene düşündüm 2. bi üni okumayı yada yüksek lisans yapmayı ama eşim askere gidince vazgeçtim , seneye birlikte gideriz herifimen artık

Kiz meyram bu amca bizim gonyaliymis biliyonmu :)))) bayiliyordum buna gülmekten

evet öyleymiş, konyanın bi ilçesindenmiş, heralde kadınhanı....
annnoooowwww:)))

sırf amcaya bu sözü söyletmek için öyle şeyler söylüyolarmış yanındaki zırvalayanlar:)))

çizelgemi yeniden yaptım bakalım 2 ay içinde 90 olurmuyum birazdan pazara gidip kendime ot yeşillik alayım

avatarındaki kalbini yesinler:))

geçmiş olsun fadime ablacım....

güle güle kullan canım saçlarını.....
foto koycanmı
merak ediverdim....

güle güle giiiy....:)

tamam bende haftada 1 tartılayım ozaman bundan sonra benıde bu zayıflama lısterrıne eklermısınız lutfen bırde spor lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum ne yapmalıyım ?

annnoooovvv yani bencede:))))

sınavlarında Allah kolaylık versin inşaallah canım.....
AMİN

ooooh ne güzel sinemaya gitceksiniz demek

bende çok istiyorum eşimle birlikte sinemaya gitmeyi, önce eşim birlikte sinemaya gitmemize bize ters öyle şeyler
diyordu
kabul etmiyordu....
bu aralar yumuşadı biraz biraz sanki...
belki birgün bizde gideriz....
ama gitsek bile yakınımızda doğru durmayan erkekler olursa adım gibi biliyorumki o sinemayı burnumdan
getirir......
neyse belkide dediğim gibi olmaz az bi ihtimalde olsa.......
yaşıcaz görücez artık dermişim

bence girersin canım şimdiden tebrik ederimm...
bak ben hala yerimde sayıyorumm...3hafta oldu sanırım 96 ya takıldım...
resmen ayda 1 kilo gidiyo yaa...inş haftaya bende eksi bildirim yaparım...

inşaallah canım haftaya gönlündeki olur.....
ayrıca çok teşekkür ederim canımm:)))

sağlıklıca gitsinde; ayda 1gitsin canım....
hatta takılmak bile almaktan iyidir, öyle değilmi?:))
koccaman öpüyorum canım.....

azıcık rahatladım amma daha var kuzum yaa, şöyle şarkıdaki gibi "yü<üm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum" o derece yaniii

sağlıcakla geleydi , iyiydi....

hadi az kaldı canım, az daha sabır tatlım.....
aslında bu günlerde bi ayrı güzel bence illaki çok zor olsada.....
15ay yapanlar ne yapsın bitanem.....
öpüyorum

Son düzenleme:
ufff bugün burada yine hava akşam gibi......
içim şiştiiii

ama bugün midem iyi çok şükür, dayadım meyan kökünü dün 1-2sefer

ben sporumu yazmayı unutmuşum;
asumancım;
spor bu hafta: 90dk....

banlanmalarada üzüldüm yaaa

ayrıca insülin direncim ve kansızlığım var ona rağmen vermiştim o kiloları,halen demir hapı almaya devam ediyorum(son 7 kaldı)..inşallah bu sefer hedefe ulaşıp,kilomu da sabit tutucam.kesin kararlıyım ,yakında kaynana oluyorum önümüzdeki günlerde oğlumun sözü var allah nasip ederse söz nişan bu sene beni bekliyor.şişko kayınvalide olmak istemiyorum

bende çok memnun oldum canım.Allah kavuştursun hayırlısıyla inşallah, sonrada bebişin olur ne güzel
amin canım teşekkür ederim.rabbim tüm evlatları annelerine,babalarına bağışlasın,mehmetcik'lerimizide korusun.
okumak için hiç bir zaman geç değil yeterki iste bizlerde bu azim olduktan sonra oOoOo neler yapmayızki

geçmiş olsun canım....

bende kaçar şimdilik, öpüyorum herkesleri.....

bu gün yerime çalışacak kimseyi bulamadım.. aklım evde çalışıyorum..
dün gece fındığım ateşlendi.. iğnesini yaptık. bu gün evde yanında da kimse yok. babamızın işi eve yakın. arada o eve gidip yokluyor ama ben de evde , fındığımın yanında olmak istiyorum yaaaa

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

yavru sen niye sabah aç karnına tartılmıyon yaaa ???

Bebegim ben ac karnina tartiliyorum,
yani bu aralar biraz gec uyaniyorum malesef, havalardanmidir nedir uyanamiyorum bi türlü
bide biraz bekleyip öyle tartiliyorum ben,
yani ac karnina ve neredeyse cibildak bi sekilde banyoda tartilmis halim bu
aslinda yilbasi kacamagindan sonra 200 gram normal ama iste 97ler güzel gelmisti, gidince üzüldüm
haftaya yine gelir insallah :18:

üzülme canım çok bişeycik değilmiş sen bu azimle kısa sürede fazlasıyla telafi edersin...
yılbaşından sonra öyle konuştunki ben iki kilo falan almışsındır diye düşünmüştüm..

öyle valla kuzum 2 gün yedim yani, pastalari fastfood menüleri
ama 200 grama yine sükür, yeterki daha fazla almiyim, haftaya yine 97lerde olcam göreceksinizzzzzzz

canim yaaaa, hem cocuklu olup hem iskadini olmak inanilmaz zordur buna eminim,
sen gene iyi idare ediyorsun,
insallah düzelmistir yavrucak, ama anne yüregi iste, hep meraklarda olur

hoşgeldiniz siz DKZ mi yapıyodunuz benmi yanlış hatırlıyorum :) ablamlarda girecek sınava inşallah iyi geçer sınavlarınız

kimler var eskilerden ben epeydir giremiyorum buraya. bilgisayarım yoktu yeni geldi. kilolarımda hala aynı olduğu yerde duruyor. yena merhaba senmi çizelge yapıyorsun benide listeye alırmısın tekrar. kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz :)

azıcık rahatladım amma daha var kuzum yaa, şöyle şarkıdaki gibi "yü<üm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum" o derece yaniii

sağlıcakla geleydi , iyiydi....

Oyyyy kıyamam ben sanan kuzuuuummmmm
Ha gayret güzelim çok az kaldı sonra doya doya herifine sarılıp sevinçten ağlarsın
Şimdi çok zor geçiyor tahmin edebiliyorum hissediklerini ama emin ol ileride bu günleri anarken gülüp geçeceksiniz
Bazen biz bile eşimle yeni evliyken ettiğimiz kavgalara bile şu anda kahkahalarla gülüyoruz hatta eşim diyor sen utanmadan ilerde torunlarına bile anlatırsın o günleri diye

Benim eşim biz tanışmadan askerliğini yapmıştı hatta hep derim keşke o dönem tanışmış olsaydık ama tabi eşim askere gittiğinde ben sokakta top oynyordum
Şimdi değil güzel bir mektup yazmak yada mesaj atmak hiç birşey yapmıyorsun herhalde o dönem olsaydı ne şiirler döşerdin diyorum hayatta işim olmazdı diyor
Şükür sizin şafağa az kaldı sen enişte gelene kadar imajınıda yenilemiş olucaksın nasılsa artık gelince enişte 4 köşe olur seni görünce bence sen ikinci üniyi unut bebiş üzerinde yüksek lisans yaparsın artık

Aramıza hoşgeldin
İnşallah yine çok güzel kilolar verir hedefine ulaşır sonrada korumaya geçersin
Gazan mübarek olsun canım

Gecen hafta 97.8
bugun 98.0
+200 gram olmus malesef
gitti gene 97leeeer

Merak etme şekerim şişliktir o Alt tarafı 200 gr eminim haftaya fazlasını verip 97yi garanti altına alırsın hatta belki ucundan da olsa 96yı görürsün
Ha gayret şekerim bak yetişeceğim sana ona göre uzak dur kaçamaklardan ( Amma korkuttum hee bu korkuyla kesme şekeri bile görsen kaçarsın inşallahhhhhhhhhhh )

Memnun oldum
Bende Banu, 32 yaşında ( şubatın 28inde 33 olucam dolu dolu ) seninle aynı boyda 2 kız annesi ( biri 12.5 diğeri 2.5 ) diplomalı ev hanımıyım
İnşallah haftasonu sınavlarında güzel geçer ondan sonrada hep eksileri görüp hedeflere ulaşırsın

Biz en son küçük kızım 3 aylıkken sinemaya gitmiştik ( 3 boyutlu Testere 7ye )
Eşimde çok sık sinemaya gitmeyi sevmez hem ne gerek var okadar para veremeye der hemde eşin gibi cinstir
Bende hemen derim o zaman madem sevmiyorsun sinemayı bekarken niye ille gidelim diye tuturmuştum diye o zaman başka diyor hatta birlikte gittiğimiz ilk filmin adını bile hatırlamaz beni izlemekten filmin yarısını izlememiş

Eşimin amca oğlu geçen ay gösterime girince gitsekmi demişti tabi eşim o an diğer odadaydı hemen aaa tabi işte sen organizasyonu yap diye oldu bittiye getirdim sonrada eşime amcaoğlun böyle böyle dedi hayır diyemedim diye kıvırdım
Bütün akrabalarla gidileceği belli diyincede eşimde aaa olur tabi dedi hatta bugün biletleride amcaoğluyla konuşunca kendi almış yoksa biz baş başa şöyle bir gün geçirelim desem kızları bırakmaya kıyamam der uyanık eee ufaklıkta çok ufak olduğundan sinemaya almıyorlar yoksa seve seve diye kıvırır oda

İnşallah sende enişte beyi ikna edebilirsin bir ara ona arada KKdaki hatunlardan bahset bak çocuk olunca bu günlerimizi özleriz hesaaaaabııııııı ben bazen öyle yapıyorum kızlar şöyle dedi böyle dedi ay bizdemi yapsak hesabı olmayan bir şey bile olsa KKya uydurup söylüyorum oda hadi tamam madem bizede değişiklik olur yada sanada yürüyüş olur der bir yere gitmek istediğimde

Canım çok geçmiş olsun kücük prensese
İnşallah bir an önce toparlar kendini Biraz erken işten çıkma şansın yokmu acaba :26: en azından 1 saat evvelde dönsen için biraz daha rahat eder

Çok geçmiş olsun canım...

Hoşgeldin canım...

Önümüzde ki cuma ekleyeyim listeye seni..

Banu nasıl.?keşke gelse yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…