kıyamam ben sanaaaSelam fıstıklarr
ben geldim , keyifler nasıl ? benden iyilik , dün akşam enerjimi toplamak adına light puding yapıp tv de "açlık oyunları"nı izledim , çook merak ediyordumm , çook beğendimm ,harikaydıı
ardındanda bi film daha vardı , onuda izledim , zaten en son bayılacak hale gelmiştiimm uykusuzluktaann
buaralar şafak azaldıkça sabrımda azalıyor sanırım , eşim aradığında sesini duymamla salya süöük ağlamaya başlamam bir oluyor , 5 ay boyunca ağlamadım sanırım sona doğru çok birikti
neyseki bugün biraz daha iyiyim , tencerelerim geldi okula , ona çook sevindirik oldum , okulda polemik konusu oldu , yok pahalıydı yok ucuzdu ,yok bilmem ne falan filann , hiç birini duymadım ,az sonra mammişlerimi zevkle hazırlicam yeni cicişlerimdee
saçım içinde genelde olumlu eleştiri geldi , yarın boyatmaya gidecem , o zaman dahada güzel olacağına inanıyorrum
geçen gösteridğim bot ile bi tane daha bot almıştım onlar daha gelmedii , ee pparamız yoksa gururumuzdamı yok ayoollay pardon yani kredi kartımızz
neyse cücüşler benden böyle , herkesi öpüyorumm
Yenacım dün Dukan topicinde aynı tarzda bi durum vardı , birinin eşi sanırım yüksekovaya atanmış , mevzu ordan ilerliyordu, anathemada diyarbakırda yaşadığı için bi kaç yorum yapmıştı , sanırım ondandır ama nuhan ne yaptı onu bilmiyorumm
VEEEE uzun zamandır ilk sabit bildirimim geliyoorr , ben verecem derken bünyem iyiden iyiye sapıttı sanırım , neyse sağlık olssuuunnn
GEÇEN HAFTA : 76.2
BU HAFTA : 76.2
NE GELEN VAR NE GİDEN
NOT: ülen bi 75i göremedim gitti haaa
sağol canım teşekkür ederim
ideal kiloma yaklaştım ama bir türlü göremedim.
evet 106 hatta 106.7 ile başladım 86. 4 e kadar indim sonra geçen hafta 92 lere çıktım bu hafta 87 yi gördüüm. böyle inip çıkıyoruz işte
tabiki katılabilirsin. iki hafta paylaşımda bulunup cuma günü bildirim yaparsan iki hafta sonra listedesin birdahada çıkmak istemezsin fena bağımlılık yapıyor burası
o halde tekrardan aramıza hoşgeldiiiinnnn
biraz kendinden bahsedebilirsinn
aranıza katılmaktan mutluyum,teşekkür ederim
arada iniş ve çıkışlar olacaktır fakat ideallerden vazgeçmedikçe sorun olmaz.bende geçen sene 7 ayda 106 dan 89 u görmüştüm,o kadar kilo vermeye adapte olmuştum ki yolda gördüğüm kilolu insanlara 'kilo verebilirsiniz çok kolay lütfen sizde sağlıklı beslenmeyi öğrenin' demek istiyordum hatta seminer falan da verebilirdimsporu bırakınca(spor salonum kapanmıştı ) ramazanda kilo almaya başladım sonrada saldım neden bilmiyorum bir kaç gün önce karar verdiğimde 103 kiloydum bu sabah 102 inşallah diğer grubum ve sizlerle bu sefer başarıcam
şimdiden bağımlılık yaptı bile
heyecandan kendimi tanıtmayı unutmuşum pardon
ben Ayşe,42 yaşındayım,1.56 boy,103 kilo,2 oğlum var,aöf sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim(hafta sonu sınavlarım var dualarınızı bekliyorum )
Kiz meyram bu amca bizim gonyaliymis biliyonmu :))))bayiliyordum buna gülmekten
çizelgemi yeniden yaptım bakalım 2 ay içinde 90 olurmuyum birazdan pazara gidip kendime ot yeşillik alayım
geçmiş olsun bende çok kötü hastayım anca sıcak çaylar içip duruyorum gece yarısı kaynar çorba içtim içim ısındı bir terlemişim
terleyince iyi oluyorum .birazdaha terlemek istiyordum ama sabah olmuştu çocuklara kahvaltı hazırlamak için kalktım
selam fıstıklarımm
nasılsınız bakalım ? benden iyilik , fena değilim . okul çıkışı kuaföre gittik arkadaşımla ,su dalgası yaptırdım , boya için 2-3 beklicem
su dalgası bu saçımla çok iyi görünmedi gözüme , sanırım karamelle daha iyi olacak
AYÇAcım & ESRAcım yeni cicişleriniz hayırlı uğurlu olsunn , güle güle kullanın bi an önce daha küçük bedenlerini alın inşAllahh
azıcık enerjim düşük , beni aramasın gözler bugünn , öpüyorum herkesi
Herkese iii aksamlar. bugun kendime gomlek almaya gittim 44 bedene zar zor sigdim sevindirik oldum cunku dogumdan sonra aldigim bir kazak 48 bedendi. resim de cektim birakacam gomlegimi cok begendimmmm..
aslinda hedefime ulasana kadar biseyler almayacaktim ama askim sevkim artti yarin tartilip son gaz devam etmek istiyorummmm hepinizeeeeee öpucukleeerrr
tamam bende haftada 1 tartılayım ozaman bundan sonra benıde bu zayıflama lısterrıne eklermısınız lutfen bırde spor lıstesıne dahıl olmak ıstıyorum ne yapmalıyım ?
GÜNAYDDDIIINNNNNNN kızlarrrr....nasılsınızzzz??dilerimm herkezlerr iyidirrr...geçmişi okuyamadım çünkü 1 hafta gibi uzun bi geçmiş varrdilerim herkezz iyidir diyorummm...benim sınavlar yarın ve 8...9 şubattaa...dua istiyorum sizlerdenn inş güzel geçerr..bu dönem pek ümidim yok tam anlamıyla çalışamadımm sistemin değişeceği tuttu..bakalım inş güzel geçerr....
şimdi sıra kilo bildirimindeee...valla ben başladım yine bi ileri bi geri durumlarınaaaa...resmen takılı kaldımm 6 ay insan 3 kilo arasında takılı kalırmıı ahaa benn kaldımm..şaka gibii..
kilom:::: 84.3
spor:::yok
yena şimdidenn çok teşekkürlerr..okadar uğraşıyorsunn hakkını helal ett...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cum
Akşamda eşimin kuzenleri ve halaları ile buluşup Cem Yılmazın yeni gösterisine gideceğiz Sinemaya
Uzun zamandır kendimiz için birşey yapmadığımız için yarını iple çekiyorum
bence girersin canım şimdiden tebrik ederimm...
bak ben hala yerimde sayıyorumm...3hafta oldu sanırım 96 ya takıldım...
resmen ayda 1 kilo gidiyo yaa...inş haftaya bende eksi bildirim yaparım...
azıcık rahatladım amma daha var kuzum yaa, şöyle şarkıdaki gibi "yü<üm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum" o derece yaniii
sağlıcakla geleydi , iyiydi....
yavrum maşAllah çok iyi vermişsin ama keşke verdikten sonra korusaydın be güzelim ne biliim , insan o kadar kilo verdikten sonra almasın yaa, ben diyorum Allah bi daha o günleri göstermesin , ben yeni halimden çook memnunum çünkü ,artık dilediğimce hareket edebiliyorum , sokakta yürürken acı çekmiyorum , merdiven çıkarken tıkanmıyorum , ççook şükür Allahımaaa
neyse canım tekrardan eski kilona gelmen dileğimle, ama bu sefer istikrarı koruyalım lütfenn
Bugun tartildim 83.5 kilo geldim
memnun oldum Ayşecim , bende Aynur , 29 yaşıma girecem mayıs ayında , ingilizce öğretmeniyim , 1.5 yıllık evliyim henüz bebem yok çünkü herifim askerde gelmesine 13 gün varr
maraşın bi ilçesinde görev yapıyorum , aslen mersinliyim , yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriiimm(bildiğin bütün şeceremi döktüm yine ortalığa:)
Allah evlatlarını sana bağışlasın canım , sınavlarında başarılar , MAŞALLAH ne güzel azmetmişsin okuyorsun , bende bu sene düşündüm 2. bi üni okumayı yada yüksek lisans yapmayı ama eşim askere gidince vazgeçtim , seneye birlikte gideriz herifimen artık
ayrıca insülin direncim ve kansızlığım var ona rağmen vermiştim o kiloları,halen demir hapı almaya devam ediyorum(son 7 kaldı)..inşallah bu sefer hedefe ulaşıp,kilomu da sabit tutucam.kesin kararlıyım ,yakında kaynana oluyorumönümüzdeki günlerde oğlumun sözü var allah nasip ederse söz nişan bu sene beni bekliyor.şişko kayınvalide olmak istemiyorum
geçmiş olsun canım....
bende kaçar şimdilik, öpüyorum herkesleri.....
bu gün yerime çalışacak kimseyi bulamadım.. aklım evde çalışıyorum..
dün gece fındığım ateşlendi.. iğnesini yaptık. bu gün evde yanında da kimse yok. babamızın işi eve yakın. arada o eve gidip yokluyor ama ben de evde , fındığımın yanında olmak istiyorum yaaaa
yavru sen niye sabah aç karnına tartılmıyon yaaa ???
üzülme canım çok bişeycik değilmiş sen bu azimle kısa sürede fazlasıyla telafi edersin...
yılbaşından sonra öyle konuştunki ben iki kilo falan almışsındır diye düşünmüştüm..
dün gece fındığım ateşlendi.. iğnesini yaptık. bu gün evde yanında da kimse yok. babamızın işi eve yakın. arada o eve gidip yokluyor ama ben de evde , fındığımın yanında olmak istiyorum yaaaa
ben Ayşe,42 yaşındayım,1.56 boy,103 kilo,2 oğlum var,aöf sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim(hafta sonu sınavlarım var dualarınızı bekliyorum )
azıcık rahatladım amma daha var kuzum yaa, şöyle şarkıdaki gibi "yü<üm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum" o derece yaniii
sağlıcakla geleydi , iyiydi....
a.selam
tebrik ederim,öncelikle 106 lardan (yanlış görmedim umarım) ideal kilonuza yaklaşmış olduğunuzu gördüm,azminizi kutlarım darısı başıma inşallah
ben bir şey sormak istiyorum,8.grubdayım bir kaç gün oldu başlayalı benimde aynı zamanda buraya da katılabiliyormuyum?
Gecen hafta 97.8
bugun 98.0
+200 gram olmus malesef
gitti gene 97leeeer
ooooh ne güzel sinemaya gitceksiniz demek
bende çok istiyorum eşimle birlikte sinemaya gitmeyi, önce eşim birlikte sinemaya gitmemize bize ters öyle şeyler
diyordu
kabul etmiyordu....
bu aralar yumuşadı biraz biraz sanki...
belki birgün bizde gideriz....
ama gitsek bile yakınımızda doğru durmayan erkekler olursa adım gibi biliyorumki o sinemayı burnumdan
getirir......
neyse belkide dediğim gibi olmaz az bi ihtimalde olsa.......
yaşıcaz görücez artık dermişim
kimler var eskilerden ben epeydir giremiyorum buraya. bilgisayarım yoktu yeni geldi. kilolarımda hala aynı olduğu yerde duruyor. yena merhaba senmi çizelge yapıyorsun benide listeye alırmısın tekrar. kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?