Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,3 kg. _________ Meyra

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,2 kg. _________ Nuhan :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1 kg. ________ Nevzamansız :122:

AYIN 1.si __________ - 3,2 kg. _______________ gulma

AYIN 2.si __________ - 2.9 kg. _______________ Nuhan

Ayın 3.leri _________ - 2,3 kg. ___ anathema & efeeeeem

tebrikler kızlaaar....

çok geçmiş olsun canım benim.......

bende bazen senin gibi kkdaki kızlar diyip örnek veriyorum, genelde olumlu etkilyo benimkinide
evlenmeden önce başkaymış demek
çoğu erkek öyle zaten, benim eşimde dahil buna

evet canım belki birgün bizde gideriz, hayırlısı

size şimdiden iyi seyirler:)))
tadını benim yerimede çıkar emi:))

Vaay tebrikler kizlaar, özellikle meyracim harikasin :)) devam et böyleee

teşekkür ederim canım:)) inşaallah..... hep birlikte inşaallah....

uzun zamandır liste yüzü görmemiştim:)))
sevindirik oldum baya

Banucuğum,değişiyor suçuna göre :) 3 günden başlıyor sanırım..
Ben banlanmıştım bir kez 1 hafta idi cezam.. kürt konusuydu :)
sanırım onların konu da aynı canım dukanda olmuştu mevzusu

yenacım ellerine sağlık canım
haftalık ve aylık listede dereceye giren arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım

gec kaldım kusura bakmayın. bgn calıstıgım yerde internet yoktu ve tlf cekmiyordu. arada da unutmusum . gerci tartılamadım . tartı bozuk ve dışarsa tartıldıgım yerde de tartılamadım. seyyyy, ben bu hafta bildirmesem olur mu acaba... diyecektim bu hafta da erkenden liste apılmıs. vav diyorum. masallah kilo verenlere. ben bu hafta belki de artıda cıkacaktım zaten. kilo verenleri ve spor yapanları cok tebrik ediyorum.

herkeze selamlarrr

Son düzenleme:

1.y.o.l.c.u................................................310dk
2.asumanzeynep........................................300dk
3.fadime02...............................................280dk
4.ceco34.................................................260dk
5.nuhan...................................................240dk
6.gulma...................................................220dk
7.umutttt................................................120dk
8.egedeniz03............................................100dk
9.meyra....................................................90dk
10.dafi......................................................80dk
11.nursena-anathema08...............................60dk
12.sudunyasi..............................................50dk
13.clutch...................................................45dk

sporcu arkadaşlarımızı tebrik ederim azimleri daim olsun inşallah
haftaya en az 100er dk bekliyorum haberiniz olaaaaaa

gözlerime inanamıyorum ordaki benmiyim şaka gibi...baya şaşırdım yani...ay çok sevindim...
asucum ellerine sağlık...

Evet o benım canım bende cok sevındım devamı gelır ınsallah...

Canım sende sıkılmıssın ıyıce bunaldın ama sabır canım bunca zaman sabrettın cok az kaldı kavusmanıza kazasız belasız kavusursunuz ınsallah..
Insallah bende spor bıldırıMı yaparım bundan sonra...ellerıne saglık...

asucum ellerin dert görmesin canım
sporcu kızlaaaarr tebrik ederim

Benim Sinema zevki hayal edilemiyecek kadar güzeldi canım
Biraz evvel eşimle fena kapıştık
Ben kaç zamandır akrabalarıyla da olsa sinemaya gitme hayali kurarken o sırf ablası istedi diye bana gram saygısı olmayan devamlı saf sokan 16 yaşındaki yeğenininde geleceğini söyledi
Baştan onu kırmamak için bak kendi kızımızıda almıyoruz haksizlik olur falan diye bahane üretmeye çalıştım gelmesini istemediğim için ama baktım bana sesini yükseltip söyleniyor birde rest çekiyor yok ben gelmem o zaman falan diye
Açtım bayramlık ağzımı
Her fırsatta bana laf sokan, kiloma kadar hakaret eden gram saygısı olmayan bir çocuğu birde mükafatlandırır gibi peşimize mı takıcağım diye başladım söylenmeye. Hatta sevmiyorum işte tahammülüm yok o cocuğa zorla mı diye bağırdım
Bir anda sesi kesildi çünkü şimdiye kadar asla kimse için bu şekilde görmeye tahamülüm bile yok dememiştim
Ya ben çocuklarımı bırakıyorum kardeşime birbirimize vakit ayırmak için o bana nefret ettiğimi bile bile emrivaki yapıyor :26:

Şimdi karı koca el ele tutuşup güzel güzel vakit geçireceğimize eşim devamlı yeğenine göz kulak olmak zorunda kalacak. Bırak o şimdi birde gece sizde kalacağım diye tuturursa harbi kudururum
İsteseydi ablası halasıyla oğlunun geleceğini duyurduğunda arayıp ablacığım ya biz beyzayıda götürmüyoruz baş başa zaman geçirmek için diyebilirdi ama yok sanki mecburuz ablasının her dediğini kabul etmeye. Kalkmış birde bana bağırıyor yok efendim sanki diğer yeğenleri ufak değilmiymiş niye bir tek onu istemiyormuşum zaten kalabalık gidiyormuşuz o halasıyla gidip gelirmiş falan diye.

Benim kuzen adalara gidelim falan dediği zaman anında kestirip attı hayatta işim olmaz haz etmiyorum diye bende o gün hiç itiraz etmeden kuzene bir bahane uydurdum sırf eşim kırılmasın diye ama o benim için okadarını yapamıyor bile :26::26::26:

Şeytan diyor asıl ben gitmiyorum o gelirse de diye ama bu sefer hayatta işi olmaz aksine birde beni bırakıp gider uyuz o zevkide yeğenine yaşatmıyacağım
Bakalım ilerleyen saatlerde ya özür diler yada akrabalara hiç çaktırmam kırgın olduğumu ve onunla tek kelime konuşmadan sinemaya gider gelirim sonrada totoşumu döner yatarım

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrr
İnşallah her hafta daha da fazla oluruz

Asumanzeynep canım seninde ellerine ve emeğine sağlık Hakkını helal et canım

cecoş bak evde sinema olmasının faydaları var
bizim yeğenler yemekten sonra geçti salona açtı projeksiyonu sinema seyrediyorlar
bizde odada kaldık başbaşa

maşallah canım hem 2 çocuk hem hastalığa rağmen güzel spor yapmışsın

evet çocukla baya zor oluyo...hele yatarak yaptığım hareketlerde küçüğümde ağırlık çalıştırtıyo banabir mekik çekişim var yamyam göbeğimde oturuyo...ben alıp yana oturtuyorum o gene tepeme çıkmış bayılıyo ben spor yaparken benle oynamaya....
bugünle 3 gün oldu spor yapamadım...inş yarın başlıyorum tekrar...günlük en az 60 dakika yapmaya çalışıyorum 70 olduğu günlerde var oyüzden bukadar çok olmuş ama listeye ilk sıradan gireceğim hiç aklıma gelmemişti açıkcası....

cecoşum boşver takma...ama burnundanda getir...benimki de işten gelince yemekte tartıştık gereksiz insanlar yüzünden sonuç ne olucak henüz bilmiyorum yarın akşam anlıcaz artık ben tavrımı koydum...keyfi bilir...sonra niye yüzün düştü deyip durucak uyuz...ama beni dinlemesse acısını fena çıkarıcamm...ne yapacağımada karar verdim o yüzden şimdi rahat rahat oturuyorum...ve merakla yarın akşamı bekliyorumm....

cecoş bak evde sinema olmasının faydaları var
bizim yeğenler yemekten sonra geçti salona açtı projeksiyonu sinema seyrediyorlar
bizde odada kaldık başbaşa

Ablacığım bizimde büyük ekran tv var hem salonda hemde çocuk odasında
Zaten zar zor 40 yılın başı birşeyler yapalım dedik üstünede uyuz olduğum yeğeninide ablasının peşimize takmasına sinir oldum. Sonuçta daha geçen hafta dedim ben haftayada biz baş başa biraz vakit geçireceğiz çocuklar olmadan diye. Geçen haftada emrivaki yapıp yatıya göndermişti oğlunu. Hayır ben çok severim misafiri hatta sizde farkındasınızdır diğer yeğenlerini evlatlarımdan ayırmam ama bu çok ukala ve yaşından fazla saygısızlık yapan bir tip. Benim Kvyle kızı aralarında devamlı beni konuştukları için çocukta onlardan aldığı lafları bana sokuyor benim kızdığım o yoksa ben evlendiğimde 1.5 yaşındaydı ve çok seviyordum onu. Zaten o yüzden bukadar koyuyor ya insana :26:

Sende benle aynı kafadasın
Senelerdir herşeye eyvallah dedim ama artık yok o eski banu karşısında
Bak iki saattir tek kelime etmedim hatta yüzüne bakmıyorum şu an için umuru değilmiş gibi yapıyor ama ben malımı biliyorum en geç yatağa girince başlar dürtmeye ne surat yapıyorsun uyuz diye. Genelde en geç o zaman yumuşuyordum ama bu sefer yok öyle yağma Geçen hafta ablası nasıl kocasıyla baş başa kalmak için oğlunu kakaladıysa oda bu hafta benim istediğim şekilde hareket edecek yada bu sinema ziyareti burnundan gelecek
Kızım bile bozuldu doğal olarak sonuçta onu götürmüyoruz sırf kızın gönlü olsun diye onada istersen gel dedi ama benim kızım düşüncesiz hiç değil yok babacığım siz gidin dedi
Ablası gıcıklığına yapmadıysa ne olayım

başbaşa kalmak istemezse kendisi kaybeder
yeğenini bana tercih ediyorsan çoookkk şey kaçırırsın sen bilirsin tercihini yap de geç git

başbaşa kalmak istemezse kendisi kaybeder
yeğenini bana tercih ediyorsan çoookkk şey kaçırırsın sen bilirsin tercihini yap de geç git

Yok ablacığım bazen sessiz kalmak çok daha fazla şey söyler
Ben söyleyeceğimi zaten söyledim bu saaten sonra keyfi bilir
Şimdi gıcıklığına başım ağrıyor ayağına yattım başımın ancak sinirden ağrıyacağını bilir sabaha kadar düşünsün dursun artık hee ben yine giderim ama burnundan getiririm yanına bile oturmam valla değil yakın temas

Hepinize iii aksamlarrr )) yenacim ve asucum elleriniz dert gormesin ellerinize sagliiikkk ) listeler cok guzel olmus hakkinizi helal edin...

tebrik ederim canım...
umarım bigün bende görürüm o rakamlarıı.....
canim insallah goreceksin o rakamlari hatta daha da dusuklerini

Soz bende haftaya bomha gibiiii geliyoruuuummmm insallaaahhh ))

bizim salon bayaa sinema salonu gibi projeksiyon , karartmalı perdeler, 3D gözlükler ,nternet bağlantısı, Hard Diskte birisinde 400 film, birisinde kaç film var bilmiyorum. herşey mevcut

kızlar ben bu akşam kaçamak yaptım yemekten sonra bir avuç gün kurusu, bir mandalina yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…