Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim salon bayaa sinema salonu gibi projeksiyon , karartmalı perdeler, 3D gözlükler ,nternet bağlantısı, Hard Diskte birisinde 400 film, birisinde kaç film var bilmiyorum. herşey mevcut

Anammmmm tabi yeğenler sizden çıkmaz
Ne güzel yaa tam teshisat varmış Eşime kalsa oda projeksiyon diye tuturmuştu bir ara ama 3D Led tv alınca sustu

bizim salon bayaa sinema salonu gibi projeksiyon , karartmalı perdeler, 3D gözlükler ,nternet bağlantısı, Hard Diskte birisinde 400 film, birisinde kaç film var bilmiyorum. herşey mevcut

Harikaaa yaaaa benimde boyle bir odam olsun cok istiyoruummm be zvkli olurrr ) tadini cikarin ohhhh miissss

asuu gülmeee
bu hafta yediklerimin yanında bunlar kaçamak

Harikaaa yaaaa benimde boyle bir odam olsun cok istiyoruummm be zvkli olurrr ) tadini cikarin ohhhh miissss
ah be canım bizimkiler tadını çıkarıyor
bizde başbaşa kalabiliyoruz TV de 3D HD bizde teknoloji ful de bize sıra gelmiyor

boşuna gitmemiş o kadar kilo demekki
bişey olmaz kayısı bağırsaklara iyi gelir mandalina zaten c vitaminibenim gibi ceviz badem yememişsin ya
midemin sesine kulak versem onuda yaparımda kulağımın birisi sağır damlayı damlatınca duymuyorum mideden ses geldikcede damlatıyorum

hoşgeldiniz siz DKZ mi yapıyodunuz benmi yanlış hatırlıyorum :) ablamlarda girecek sınava inşallah iyi geçer sınavlarınız

teşekkür ederim sınava girecek herkese başarılar diliyorum bende,Allah yardımcımız olsun.
DKZ yapmıyorum öyle bir konuya yorum yapmıştım ordan görmüşsünüzdür

çizelgelerinize bakıyorum da ne kadar güzel zayıflamıssınızhanımlar çok kıskandım bende 102 kiloyum çizelgemi yapamadım. yürüyüşe başladım 3 gündür ama bu kaadar kilo gidermi bilmiyorum. esimde bu yıl zayıflamazsan bosıcam seni diyo o bi yandan üzüyo zaten.. neden öle diyo derseniz 4 yıldır adama söz veriyorum zayıflıcam diye ama tık yok sevgili olduğumuzdan beri 100 kiloyum bu sene ciddi bi şekilde kilo vermem gerek.... kızlar sizce becerebilecekmiyim?.. kendime hic güvenim kalmadı.. yürüyorum az yiyorum ama yine olmıcak diyorum hep içimden(43:

aminn,teşekkür ederim canım, hep birlikte inşallah:13:

ayy canım benim ya dert ettiği şeye bak,hepimiz defalarca kilo vermek istemişizdir.verip 2 katını da geri almışızdır.şimdi eskiyi boş verip önümüze bakıcaz tatlım
bak bende geçen yıl 89 a inmiştim bu yıl yine 103 kiloyum ama asla pes etmiyorum burada sizlerle gün gün ericez inşallah ,inancını hiç yitirme 6-7 ay sonra bugün yazdıklarımıza bakıp gülücez hep beraber :13:
canımcım sana bir iki tiyo; bol bol su iç,yeşil çay ve bitki çayları iç.çaylarını şekersiz iç(çubuk tarçın al çayına at ( tarçın iştah kesiyor)salatalarında yemeklerinde dere otu kullan iştah kesiyor oda.haftada en az 4 gün 40 ar dakika yürü hatta spora yazılsan süper olur canım.sakın pes etme

eşine gelince söyle ona susup sana destek olsun kırmıyım kafasını :) sevgiliykende aynı kiodaymışsın o zaman beğendi de şimdi noluyo aaa :)
bak benimkine 50 kiloydum evlendiğimizde şimdi 100kiloyum sesi çıkmıyo garibimin destek olsun destek hayatlarımızda yeterince köstek var zaten...

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin canım
tabiki verebilirsin yeterki iste
ama moralini hiç bozmadan
öncelikle ben yapabilirim yapanlar nasıl yapmışsa bende öyle yapabilirim de ve buna kendinde inan bunu inanarak söyle. ben irademe sahip olabilirim de ve sabretmeyi bil. bu kiloları bir günde almadık. bir gündede veremeyiz. onun için sabırlı olmalıyız. bunuda en çok buryı sık sık ziyaret etmekle başarabilirsin. hergün girmeye çalış, hergün düzenli olarak yediklerini yaz ve burda paylaş çok faydasını göreceksin. ben sana inanıyorum başarırsın
ben 106 kiloydum hiç veremem zannediyordum. şimdi çok şükür hedefime ulaşmak üzereyim.hatta eşime bakarsan bu kadar yeter diyor. az önce tatlıyı eline almış bir yudum tat diye ağzıma uzatıyor bende diyorum hedefe az kaldı hedefe ulaşayım çekirgedeki pastahaneye sakızlı muhallebi yemeye götüreceksin

Son düzenleme:
aaaa.... onca alıntım nereye gitti anlamadım..

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. akşam yemekten sonra şöyle TV nin karşısına uzanayım dedim.. uyuyup kalmışım yorgunluktan. 9:30 gibi uyandım. mutfağı toplayıp çayı demledim.. şimdi fındık babmızla yatmaya gidiyor. ben de büyük oğlumla biraz sohbet eder sonra biraz ingilizce çalışırım..

bu arada asucum senin de ellerine sağlık. sporcu güzeller hepinizi kutlarım..

Ne demek zayıflamazsan boşarım yaa
Kız zaten beni herife sinirlerim tepemde valla seninkini de aradan çıkarasım geldi
Tamam sağlığın için zayıflamanı istiyor olabilir ama bu şekilde de tehtit edilmezki
Onun yerine seni motive edecek bir iddaa koysun ortaya enişte bey

Senin yerinde olsam inan sırf kocama inat zayıflar sonrada hadi şimdi boşanalım derim yada en azından burnundan fitil fitil getirim
Kendine güvenini asla kaybetme canım sonuçta biz kadınlar istedikten sonra elde edemiyeceğimiz hiç bir şey yok :122: :122: :122:
Bugün senin son miladın olsun yarından itibaren eşine ne kadar güçlü olduğunu ispat et ve asla seni kilo için boşamayla tehdit etmesine izin verme
Her aklına tatlı yeme isteği geldiğinde ben kesinlikle bunu yapabilirim abur cubura ihtiyacım yok de
Mümkünse eve asla zararlı birşey sokma çok krizin tutarsa da akşamları tarcınlı süt iç insülin direnci içinde çok iyi geliyormuş hemde tatlı krizlerini yok ediyormuş

Şu erkekler yokmu gece gece benim cinlerimi tepeme çıkardılar
Fenisitlere bir kere daha hak veriyorum

cok tşk ederimm destekleriniz için.
xay: eşine gelince söyle ona susup sana destek olsun kırmıyım kafasını :) sevgiliykende aynı kiodaymışsın o zaman beğendi de şimdi noluyo aaa :)
bak benimkine 50 kiloydum evlendiğimizde şimdi 100kiloyum sesi çıkmıyo garibimin destek olsun destek hayatlarımızda yeterince köstek var zaten... bu yorumunu okuttum esime:) bak dedim neler diyorlar senin için. güldü ve geçti :) ama dediklerinizi uygulıcam arkadaşlar. 4 gün oldu bugun yürüyüş yapıyorum günde 1 saat.yediklerimede dikkat ediyorum. hergun girip yazmaya calısıcam. gerçekten iyi ki var burası.

yarın sınavım var ders çalışacağıma oturdum forum okuyorum nolcak benim halim
neysem

sabah(08.00)

ballı tarçınlı elma sirkeli limonlu ılık su

1 kupa bitki çayı,tarçın çubuklu
1 ince dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
domates,dere otu,sivri biber,marul
1y.k lor peyniri (spor yapanlara mutlaka öneririm)

ara(11.00)

az şekerli sütlü kahve

öğlen(14.00)
lor peynirli yağsız tuzsuz salata(yemek yemeği unutmuştum salata yapim bari dedim)

ara(16.00)
yarım nar
1y.kaşığı yoğurt

akşam(18.00)

yumurtalı ıspanak
yarım tabak az yağlı az tuzlu makarna

(19.00)bide kaçamağım oldu benim oğlanlar çiğ köfte almış 1 lavaşla biyajcıkında köfte yedim:26::18:

ara(10.30) 1 mandalina,1 y.k yoğurt(meyvelerin yanında mutlaka 1kaşık yoğurt ya da yarım çay bardağı süt için)

ders çalıştığım için uykum açılsın diye şimdide yeşil çay içiyorum.

kızlar ben bu akşam kaçamak yaptım yemekten sonra bir avuç gün kurusu, bir mandalina yedim

ne kacamakmis oda vaaaaayyyyy 10 kiloyu kesin aldin geri dafi abla naptin sen
sen bugun benim yediklerimi duysannnn...

canim öncelikle hosgeldin,
esine cok sinir oldum ne demek bosicam ya, belkide seni gaza getirmek icin söylüyordur sirf, yani insallah öyledir,
bak gel sen bizim aramiza katil, ve sabret,
hergün yediklerini yaz, birazda spor yapmasan bile yürüyüs yap, hem hava almis olursun, tak müzigi kulagina gez,
sanirim asagi yukari ayni yaslardayizdir,
sen buraya katil, bizimle birlikte birbirimize tüyolar verelim
ve haftada en az 2 kere tartilirsin
cuma günleri bildirim yaparsin kilonu, böylece kilonu kontrol altinda tutarsin, ve göreceksinki gram gram bile olsa gidecek kilolar
yanliz basina olmuyor, kendimden biliyorum
sanirim bebekte istiyorsun, bunun icinde kilo vermen büyük rol oynuyor

ayy çok güldüm canım ya

canım hep beraber zayıflıcaz emin ol buna aynı kilodayız hadi yarışda yapalım seninle:13: hergün mutlaka buraya gel neler yaptın neler yedin bizimle paylaş,hem bak artık rakibiz zayıflamaya mecburuz
yarın aöf sınavlarım var ben burdan kopamıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…