- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bizim salon bayaa sinema salonu gibi projeksiyon , karartmalı perdeler, 3D gözlükler ,nternet bağlantısı, Hard Diskte birisinde 400 film, birisinde kaç film var bilmiyorum. herşey mevcut
bizim salon bayaa sinema salonu gibi projeksiyon , karartmalı perdeler, 3D gözlükler ,nternet bağlantısı, Hard Diskte birisinde 400 film, birisinde kaç film var bilmiyorum. herşey mevcut
kızlar ben bu akşam kaçamak yaptımyemekten sonra bir avuç gün kurusu, bir mandalina yedim
asuu gülmeee
bu hafta yediklerimin yanında bunlar kaçamak
ah be canım bizimkiler tadını çıkarıyorHarikaaa yaaaa benimde boyle bir odam olsun cok istiyoruummm be zvkli olurrr) tadini cikarin ohhhh miissss
midemin sesine kulak versem onuda yaparımda kulağımın birisi sağırboşuna gitmemiş o kadar kilo demekki
bişey olmaz kayısı bağırsaklara iyi gelir mandalina zaten c vitaminibenim gibi ceviz badem yememişsin ya
hoşgeldiniz siz DKZ mi yapıyodunuz benmi yanlış hatırlıyorum :) ablamlarda girecek sınava inşallah iyi geçer sınavlarınız
Aramıza hoşgeldin
İnşallah yine çok güzel kilolar verir hedefine ulaşır sonrada korumaya geçersin
Gazan mübarek olsun canım
Memnun oldum
Bende Banu, 32 yaşında ( şubatın 28inde 33 olucam dolu dolu) seninle aynı boyda 2 kız annesi ( biri 12.5 diğeri 2.5 ) diplomalı ev hanımıyım
İnşallah haftasonu sınavlarında güzel geçer ondan sonrada hep eksileri görüp hedeflere ulaşırsın
çizelgelerinize bakıyorum da ne kadar güzel zayıflamıssınızhanımlarçok kıskandım bende 102 kiloyum çizelgemi yapamadım. yürüyüşe başladım 3 gündür ama bu kaadar kilo gidermi bilmiyorum. esimde bu yıl zayıflamazsan bosıcam seni diyo o bi yandan üzüyo zaten.. neden öle diyo derseniz 4 yıldır adama söz veriyorum zayıflıcam diye ama tık yok sevgili olduğumuzdan beri 100 kiloyum bu sene ciddi bi şekilde kilo vermem gerek.... kızlar sizce becerebilecekmiyim?.. kendime hic güvenim kalmadı.. yürüyorum az yiyorum ama yine olmıcak diyorum hep içimden ( 43:
öncelikle hoşgeldin canımçizelgelerinize bakıyorum da ne kadar güzel zayıflamıssınızhanımlarçok kıskandım bende 102 kiloyum çizelgemi yapamadım. yürüyüşe başladım 3 gündür ama bu kaadar kilo gidermi bilmiyorum. esimde bu yıl zayıflamazsan bosıcam seni diyo o bi yandan üzüyo zaten.. neden öle diyo derseniz 4 yıldır adama söz veriyorum zayıflıcam diye ama tık yok sevgili olduğumuzdan beri 100 kiloyum bu sene ciddi bi şekilde kilo vermem gerek.... kızlar sizce becerebilecekmiyim?.. kendime hic güvenim kalmadı.. yürüyorum az yiyorum ama yine olmıcak diyorum hep içimden ( 43:
çizelgelerinize bakıyorum da ne kadar güzel zayıflamıssınızhanımlarçok kıskandım bende 102 kiloyum çizelgemi yapamadım. yürüyüşe başladım 3 gündür ama bu kaadar kilo gidermi bilmiyorum. esimde bu yıl zayıflamazsan bosıcam seni diyo o bi yandan üzüyo zaten.. neden öle diyo derseniz 4 yıldır adama söz veriyorum zayıflıcam diye ama tık yok sevgili olduğumuzdan beri 100 kiloyum bu sene ciddi bi şekilde kilo vermem gerek.... kızlar sizce becerebilecekmiyim?.. kendime hic güvenim kalmadı.. yürüyorum az yiyorum ama yine olmıcak diyorum hep içimden ( 43:
kızlar ben bu akşam kaçamak yaptımyemekten sonra bir avuç gün kurusu, bir mandalina yedim
Ne demek zayıflamazsan boşarım yaa
Kız zaten beni herife sinirlerim tepemde valla seninkini de aradan çıkarasım geldi
Tamam sağlığın için zayıflamanı istiyor olabilir ama bu şekilde de tehtit edilmezki
Onun yerine seni motive edecek bir iddaa koysun ortaya enişte bey
Senin yerinde olsam inan sırf kocama inat zayıflar sonrada hadi şimdi boşanalım derimyada en azından burnundan fitil fitil getirim
Kendine güvenini asla kaybetme canım sonuçta biz kadınlar istedikten sonra elde edemiyeceğimiz hiç bir şey yok :122: :122: :122:
Bugün senin son miladın olsunyarından itibaren eşine ne kadar güçlü olduğunu ispat et ve asla seni kilo için boşamayla tehdit etmesine izin verme
Her aklına tatlı yeme isteği geldiğinde ben kesinlikle bunu yapabilirim abur cubura ihtiyacım yok de
Mümkünse eve asla zararlı birşey sokma çok krizin tutarsa da akşamları tarcınlı süt içinsülin direnci içinde çok iyi geliyormuş hemde tatlı krizlerini yok ediyormuş
Şu erkekler yokmu gece gece benim cinlerimi tepeme çıkardılar
Fenisitlere bir kere daha hak veriyorum
cok tşk ederimm destekleriniz için.
xay: eşine gelince söyle ona susup sana destek olsun kırmıyım kafasını :) sevgiliykende aynı kiodaymışsın o zaman beğendi de şimdi noluyo aaa :)
bak benimkine 50 kiloydum evlendiğimizde şimdi 100kiloyum sesi çıkmıyo garibimindestek olsun destek hayatlarımızda yeterince köstek var zaten... bu yorumunu okuttum esime:) bak dedim neler diyorlar senin için. güldü ve geçti :) ama dediklerinizi uygulıcam arkadaşlar. 4 gün oldu bugun yürüyüş yapıyorum günde 1 saat.yediklerimede dikkat ediyorum. hergun girip yazmaya calısıcam. gerçekten iyi ki var burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?