bu gün yerime çalışacak kimseyi bulamadım.. aklım evde çalışıyorum..
dün gece fındığım ateşlendi.. iğnesini yaptık. bu gün evde yanında da kimse yok. babamızın işi eve yakın. arada o eve gidip yokluyor ama ben de evde , fındığımın yanında olmak istiyorum yaaaa
HAFTANIN 1.si ___________ - 1,3 kg. _________ Meyra
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,2 kg. _________ Nuhan:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1 kg. ________ Nevzamansız:122:
AYIN 1.si __________ - 3,2 kg. _______________ gulma
AYIN 2.si __________ - 2.9 kg. _______________ Nuhan
Ayın 3.leri _________ - 2,3 kg. ___ anathema & efeeeeem
1.y.o.l.c.u................................................310dk
2.asumanzeynep........................................300dk
3.fadime02...............................................280dk
4.ceco34.................................................260dk
5.nuhan...................................................240dk
6.gulma...................................................220dk
7.umutttt................................................120dk
8.egedeniz03............................................100dk
9.meyra....................................................90dk
10.dafi......................................................80dk
11.nursena-anathema08...............................60dk
12.sudunyasi..............................................50dk
13.clutch...................................................45dk
sporcu arkadaşlarımızı tebrik ederim azimleri daim olsun inşallah
haftaya en az 100er dk bekliyorum haberiniz olaaaaaa
kızlar ben bu akşam kaçamak yaptımyemekten sonra bir avuç gün kurusu, bir mandalina yedim
çizelgelerinize bakıyorum da ne kadar güzel zayıflamıssınızhanımlarçok kıskandım bende 102 kiloyum çizelgemi yapamadım. yürüyüşe başladım 3 gündür ama bu kaadar kilo gidermi bilmiyorum. esimde bu yıl zayıflamazsan bosıcam seni diyo o bi yandan üzüyo zaten.. neden öle diyo derseniz 4 yıldır adama söz veriyorum zayıflıcam diye ama tık yok sevgili olduğumuzdan beri 100 kiloyum bu sene ciddi bi şekilde kilo vermem gerek.... kızlar sizce becerebilecekmiyim?.. kendime hic güvenim kalmadı.. yürüyorum az yiyorum ama yine olmıcak diyorum hep içimden ( 43:
ne kacamakmis oda vaaaaayyyyy 10 kiloyu kesin aldin geri dafi abla naptin sen
sen bugun benim yediklerimi duysannnn...
canim öncelikle hosgeldin,
esine cok sinir oldum ne demek bosicam ya, belkide seni gaza getirmek icin söylüyordur sirf, yani insallah öyledir,
bak gel sen bizim aramiza katil, ve sabret,
hergün yediklerini yaz, birazda spor yapmasan bile yürüyüs yap, hem hava almis olursun, tak müzigi kulagina gez,
sanirim asagi yukari ayni yaslardayizdir,
sen buraya katil, bizimle birlikte birbirimize tüyolar verelim
ve haftada en az 2 kere tartilirsin
cuma günleri bildirim yaparsin kilonu, böylece kilonu kontrol altinda tutarsin, ve göreceksinki gram gram bile olsa gidecek kilolar
yanliz basina olmuyor, kendimden biliyorum
sanirim bebekte istiyorsun, bunun icinde kilo vermen büyük rol oynuyor
canım hep beraber zayıflıcaz emin ol buna aynı kilodayız hadi yarışda yapalım seninle:13: hergün mutlaka buraya gel neler yaptın neler yedin bizimle paylaş,hem bak artık rakibiz zayıflamaya mecburuz
yarın aöf sınavlarım var ben burdan kopamıyorm
ne kacamakmis oda vaaaaayyyyy 10 kiloyu kesin aldin geri dafi abla naptin sen
sen bugun benim yediklerimi duysannnn...
bende beni gaza getirmek için söylediğini düşünüyorum.yani umarım yanılmıyorumdur.çünkü gerçekse eger cok agır bisey bu. cok severek evlendik biz hala sevgisini gösteriyor ama o cümlesi cok acıttıbu arada ben 23 yasındayım. yürüyüş yapıyorum haftada 4 yda 5 gün.kulaklıgımıda takıyorum beni görmüş gibi yazmışsın müzik olmadan yürüyemem:) pilateste yapıcam inşallah.yediklerimi yazarım buraya.yarından baslıcam yazmaya:) ve evet bi bebeğim olmasını herseyden cok istiyorum.doktorlar sadece kilo verirsem olabiliceni sölüyor bu sene başarmalıyım artık
hergün gelicem ve yazıcam cnm cok tşk ederim destekleriniz için
tuttum bunu egedeniz facemde paylaşayım
Canım tabi ki eşin seni gaza getirmek için söylüyordur. aksi mümkün olabilir mi hiç? kaldı ki onun kasıtlı söylediğini varsayarsak söylediği şey kadar bizim ertelediğimiz şey de haksızlık eşlerimize. ben de senin gibi hep mahçubiyet hissettim eşime bu konuda. ne zaman kilo vermeye başladım, o da çabamı, sonuçlarını gördü o zaman çok daha destek olmaya başladı bana. kilo bu kadar zararlıyken bize kilo ver diyenlere değil yıllarca kilomuza ses çıkarmayanlara kızmalıyız bence. ben anneme çok kızıyorum, tüm ergenliğim-yetişkinliğim boyunca beni bu konuda uyarmadı, desteklemedi diye. eşin kötü bir şey yapmıyor, lütfen ona darılma. ne güzel başlamışsın, biraz kilo verdiğinde, yemekleri eskisi gibi yemediğini gördüğünde o sana daha çok bağlanacak. daha çok destek olacak, gücüne hayran kalacak.
bizimde yeğenler yattı benimkide namaz kılmak için salona geçti bir daha gelemediSüpermiş yaa
Bende demin nasıl sıyırdıysam herifim bir kahve yap dediğinde elimde çöpe atmayı düşündüğüm poşeti az daha buzdolabına koyuyordumartık nasıl buzdolabıyla senelerdir haşır neşir olduysam mutfağa girdiğimde buzdolabını açmazsam çarpılacağım sanki
Hala konuşmuyorum uyuzla oda yatalımda demiyor ben yatıyorumda demiyor zap yapıp benim yatalım dememi bekliyorhayatta işim olmaz ben böyle iyiyim
bende beni gaza getirmek için söylediğini düşünüyorum.yani umarım yanılmıyorumdur.çünkü gerçekse eger cok agır bisey bu. cok severek evlendik biz hala sevgisini gösteriyor ama o cümlesi cok acıttıbu arada ben 23 yasındayım. yürüyüş yapıyorum haftada 4 yda 5 gün.kulaklıgımıda takıyorum beni görmüş gibi yazmışsın müzik olmadan yürüyemem:) pilateste yapıcam inşallah.yediklerimi yazarım buraya.yarından baslıcam yazmaya:) ve evet bi bebeğim olmasını herseyden cok istiyorum.doktorlar sadece kilo verirsem olabiliceni sölüyor bu sene başarmalıyım artık
hergün gelicem ve yazıcam cnm cok tşk ederim destekleriniz için
eminecim ben detoks tarzı birşey yapmaya kalktımmı menüm haricinde öldürseler ağzıma birşey atmam bugün attım işte
aaa ben
ee genc gencin halinden anlar dermisimP ablalar dövecek beni
aferin bak ne güzel yürüyüs yapiyormussun bol bol, yemenede dikkat ediyorsun, bu is olur, niye olmasinki?
benim gibi tatlilardan uzak durmaya calis ha bide kizartmadanbayilirimda ikisine
hadi senle bu yaza kadar incecik olmaya calisalim, kisinda artik topmodel oluruz insallah
wowwwwwww abla süpersin sen ya, ben hayatta listeye uyamiyorum :18:
İyi geceler kızlar
Uyudum uyudum uyandım duş aldım şimdide uyuyamıyorum öyle çok acıktım ki ne yiyim diye düşünüyordum şimdi aklıma çiğ bademlerim geldi bikaç tane badem atıştırayım. Yarın 11-21 vardiyasında çalışıyorum çok sıkıcı Allahtan yarın hatlar çok yoğun olmaz.
Haftayada 9-19 çalışıcam o vardiyada yeme düzenimi sağlayacağımı düşünüyorumayyy şimdi bakıyorum kendime de 108 kilo olunca bile o kadar zayıfmışımki şimdi yine kocaman oldu suratım 3-4 ay önce bol gelen pantolonların düğmeleri zor kapanıyor sinir oluyorum.
Sonunda aradığım postalları buldum ayaklarım 42 numara olduğu için Türkiyede yoktu Dorothy perkinsten sipariş ettim hazır almışken 2 tane de pantolon alayım dedim toplamda 3 ürüne 130 TL ödedim. 43 euro 130 TL yaptı. Cicilerimi göstereyim sizede şuan kargo bedava kampanyası var dorotyperkinste bilgilerinize
bu postallarım
http://www.dorothyperkins.com/webap...&searchTerm=22836110&resultCount=1&geoip=home
bunlarda pantolonlarım her ikiside 22R aldım50 beden olur umarım :26:
http://www.dorothyperkins.com/webap...d=794231&parent_categoryId=291042&pageSize=20
http://www.dorothyperkins.com/webap...d=794231&parent_categoryId=291042&pageSize=20
İyi geceler kızlar
Uyudum uyudum uyandım duş aldım şimdide uyuyamıyorum öyle çok acıktım ki ne yiyim diye düşünüyordum şimdi aklıma çiğ bademlerim geldi bikaç tane badem atıştırayım. Yarın 11-21 vardiyasında çalışıyorum çok sıkıcı Allahtan yarın hatlar çok yoğun olmaz.
Haftayada 9-19 çalışıcam o vardiyada yeme düzenimi sağlayacağımı düşünüyorumayyy şimdi bakıyorum kendime de 108 kilo olunca bile o kadar zayıfmışımki şimdi yine kocaman oldu suratım 3-4 ay önce bol gelen pantolonların düğmeleri zor kapanıyor sinir oluyorum.
Sonunda aradığım postalları buldum ayaklarım 42 numara olduğu için Türkiyede yoktu Dorothy perkinsten sipariş ettim hazır almışken 2 tane de pantolon alayım dedim toplamda 3 ürüne 130 TL ödedim. 43 euro 130 TL yaptı. Cicilerimi göstereyim sizede şuan kargo bedava kampanyası var dorotyperkinste bilgilerinize
bu postallarım
http://www.dorothyperkins.com/webap...&searchTerm=22836110&resultCount=1&geoip=home
bunlarda pantolonlarım her ikiside 22R aldım50 beden olur umarım :26:
Herkeze iyi aksamlar,
Bende diyete yarin basliyorum ve tam 100 kg 1.63 boyunda 22 yasindayim araniza benide alirsaniz coook sevinirimm :)
o kadar güzel yazmışsınki tutamadım gözyaşlarımı.. o haklı olduğu için tek kelime edemiyorum. sadece içten ice kırılıyorum hepsi bu.ama hak veriyorum.doktor zayıflamazsan hamile kalamazsın diyor. o da bi bebeğimiz olsun istiyor ve gerçekten kilonun zararlı bisey olduğunu sürekli dile getiriyor. hastalıklardan bahsediyor. kendime o kadar kızıyorum ki.. ben de senin gibi anneme kızıyorum.. hayatım boyunca hep sismandım.. hep tombiş tatlı kız diye sevildim.. isin ciddiyetine daha yeni varıyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin yazılarınızı okudukça kendime daha cok güvenmeye baslıyorum
Herkeze iyi aksamlar,
Bende diyete yarin basliyorum ve tam 100 kg 1.63 boyunda 22 yasindayim araniza benide alirsaniz coook sevinirimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?