Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım oğluşuna, inşallah bir an önce iyileşir.

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,3 kg. _________ Meyra

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,2 kg. _________ Nuhan :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1 kg. ________ Nevzamansız :122:

AYIN 1.si __________ - 3,2 kg. _______________ gulma

AYIN 2.si __________ - 2.9 kg. _______________ Nuhan

Ayın 3.leri _________ - 2,3 kg. ___ anathema & efeeeeem

Yenacım ellerine sağlık, bir sürü emek verdin yine bizim için

Kızlar sizleri de tebrik ediyorum çok çok. Nevin ve Meyra beklenen çıkışı yaptınız sonunda canlar Nuhancım sen de çok istikrarlı gidiyorsun maşallah

Anathema & Efeemm & Gulma sizler de çok çok iyisiniz kızlar, hep böyle devam edersiniz inşallah :13:

Asumancım ellerine sağlık kuzum, ne güzel yapmışsın yine listemizi. sporcularımızı da tebrik ederim

kızlar ben bu akşam kaçamak yaptım yemekten sonra bir avuç gün kurusu, bir mandalina yedim

Dafi abla ben de yemekten sonra bir avuçtan fazla kuruyemiş yedim. aman en azından kaçamak dediğimiz şeyler faydalı, bu bile bir şeydir.

Hoşgeldin canım aramıza. görüyordum ben arada seni. sanırım tam bir başlangıç yapamadın. neden yapamayasın ki, herkes yapabiliyorsa sen de yaparsın. lütfen önce kendine inan canım.

bende beni gaza getirmek için söylediğini düşünüyorum.yani umarım yanılmıyorumdur.çünkü gerçekse eger cok agır bisey bu. cok severek evlendik biz hala sevgisini gösteriyor ama o cümlesi cok acıttı bu arada ben 23 yasındayım. yürüyüş yapıyorum haftada 4 yda 5 gün.kulaklıgımıda takıyorum beni görmüş gibi yazmışsın müzik olmadan yürüyemem:) pilateste yapıcam inşallah.yediklerimi yazarım buraya.yarından baslıcam yazmaya:) ve evet bi bebeğim olmasını herseyden cok istiyorum.doktorlar sadece kilo verirsem olabiliceni sölüyor bu sene başarmalıyım artık

hergün gelicem ve yazıcam cnm cok tşk ederim destekleriniz için

ne kacamakmis oda vaaaaayyyyy 10 kiloyu kesin aldin geri dafi abla naptin sen
sen bugun benim yediklerimi duysannnn...

eminecim ben detoks tarzı birşey yapmaya kalktımmı menüm haricinde öldürseler ağzıma birşey atmam bugün attım işte

clutch evet cnm arada gelip okuyup çıkıyordum.. tam başlangıcımı isvec diyetiyle yapmıştım isvec diyetiyle 3 kilo verdim. 105tim 102 oldum. simdide yürüyüşe başladım. artık hergün gelip yazıcam yediklerimi. bu sefer bende inanmak istiyorum kendime..

Canım tabi ki eşin seni gaza getirmek için söylüyordur. aksi mümkün olabilir mi hiç? kaldı ki onun kasıtlı söylediğini varsayarsak söylediği şey kadar bizim ertelediğimiz şey de haksızlık eşlerimize. ben de senin gibi hep mahçubiyet hissettim eşime bu konuda. ne zaman kilo vermeye başladım, o da çabamı, sonuçlarını gördü o zaman çok daha destek olmaya başladı bana. kilo bu kadar zararlıyken bize kilo ver diyenlere değil yıllarca kilomuza ses çıkarmayanlara kızmalıyız bence. ben anneme çok kızıyorum, tüm ergenliğim-yetişkinliğim boyunca beni bu konuda uyarmadı, desteklemedi diye. eşin kötü bir şey yapmıyor, lütfen ona darılma. ne güzel başlamışsın, biraz kilo verdiğinde, yemekleri eskisi gibi yemediğini gördüğünde o sana daha çok bağlanacak. daha çok destek olacak, gücüne hayran kalacak.

o kadar güzel yazmışsınki tutamadım gözyaşlarımı.. o haklı olduğu için tek kelime edemiyorum. sadece içten ice kırılıyorum hepsi bu.ama hak veriyorum.doktor zayıflamazsan hamile kalamazsın diyor. o da bi bebeğimiz olsun istiyor ve gerçekten kilonun zararlı bisey olduğunu sürekli dile getiriyor. hastalıklardan bahsediyor. kendime o kadar kızıyorum ki.. ben de senin gibi anneme kızıyorum.. hayatım boyunca hep sismandım.. hep tombiş tatlı kız diye sevildim.. isin ciddiyetine daha yeni varıyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin yazılarınızı okudukça kendime daha cok güvenmeye baslıyorum

Eki Görüntüle 595707 ]

akşam akşam ben de halüsinasyon gördüm

Süpermiş yaa
Bende demin nasıl sıyırdıysam herifim bir kahve yap dediğinde elimde çöpe atmayı düşündüğüm poşeti az daha buzdolabına koyuyordum artık nasıl buzdolabıyla senelerdir haşır neşir olduysam mutfağa girdiğimde buzdolabını açmazsam çarpılacağım sanki
Hala konuşmuyorum uyuzla oda yatalımda demiyor ben yatıyorumda demiyor zap yapıp benim yatalım dememi bekliyor hayatta işim olmaz ben böyle iyiyim

bizimde yeğenler yattı benimkide namaz kılmak için salona geçti bir daha gelemedi geçip bişr bakayım

Eki Görüntüle 595707 ]

akşam akşam ben de halüsinasyon gördüm

aaa ben

ee genc gencin halinden anlar dermisim P ablalar dövecek beni
aferin bak ne güzel yürüyüs yapiyormussun bol bol, yemenede dikkat ediyorsun, bu is olur, niye olmasinki?
benim gibi tatlilardan uzak durmaya calis ha bide kizartmadan bayilirimda ikisine
hadi senle bu yaza kadar incecik olmaya calisalim, kisinda artik topmodel oluruz insallah

eminecim ben detoks tarzı birşey yapmaya kalktımmı menüm haricinde öldürseler ağzıma birşey atmam bugün attım işte

wowwwwwww abla süpersin sen ya, ben hayatta listeye uyamiyorum :18:

evet bende ikisinide bayılırımmm:) ama eskiden cokkk cok daha az yediğime eminim. eskiden nerdeyse 3 günde bir tatlı yerdim kızartma yerdim simdi onu ayda 1e düşürdüm :) yavaş yavaş da cıkarıcam hayatımdan. evet yazın ince bir kadın olup mayolarımı giyip denize girmek istiyorum sortla denize girmicem artık

Selam kizlar dun tartildim yazayim dedim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 94.2
Simdi :93.2

Fazla vakit bulamiyorum gelip daha cok paylasmaya sizlerle , hepimizi tebrik ediyorum irademiz ve basaralarimizdan dolayi ,... iyi gecelerrr

İyi geceler kızlar

Uyudum uyudum uyandım duş aldım şimdide uyuyamıyorum öyle çok acıktım ki ne yiyim diye düşünüyordum şimdi aklıma çiğ bademlerim geldi bikaç tane badem atıştırayım. Yarın 11-21 vardiyasında çalışıyorum çok sıkıcı Allahtan yarın hatlar çok yoğun olmaz.

Haftayada 9-19 çalışıcam o vardiyada yeme düzenimi sağlayacağımı düşünüyorum ayyy şimdi bakıyorum kendime de 108 kilo olunca bile o kadar zayıfmışımki şimdi yine kocaman oldu suratım 3-4 ay önce bol gelen pantolonların düğmeleri zor kapanıyor sinir oluyorum.

Sonunda aradığım postalları buldum ayaklarım 42 numara olduğu için Türkiyede yoktu Dorothy perkinsten sipariş ettim hazır almışken 2 tane de pantolon alayım dedim toplamda 3 ürüne 130 TL ödedim. 43 euro 130 TL yaptı. Cicilerimi göstereyim sizede şuan kargo bedava kampanyası var dorotyperkinste bilgilerinize

bu postallarım

http://www.dorothyperkins.com/webap...&searchTerm=22836110&resultCount=1&geoip=home

bunlarda pantolonlarım her ikiside 22R aldım 50 beden olur umarım :26:

http://www.dorothyperkins.com/webap...d=794231&parent_categoryId=291042&pageSize=20

http://www.dorothyperkins.com/webap...d=794231&parent_categoryId=291042&pageSize=20

siyah olani guzelmis canim hayirli olsun .

iyi ve zayıf günlerde kullan

Herkeze iyi aksamlar,

Bende diyete yarin basliyorum ve tam 100 kg 1.63 boyunda 22 yasindayim araniza benide alirsaniz coook sevinirimm :)

canım bende hep tombul kız dıye sevıldım ve hala oyle sevılıyorum kayın valıdem ve kayınpederde buna dahıl yanlız sole bısey var esımın aılesı hep dal gıbı kenıdımı cok kotu hıssedıyorum. neyse bızde cocuk dusunuyoruz veeee tabıkı doktor zayıfla dıyo pko olusmus kılodan dolayı zayıflarsan sıkıntı kalmaz dıyoo hey yarabbım bende cabalıyorum ama bugun aksama kadar agladım gıtmıyo bas belası kılolar bebeğim olmayacak mı benım neyse ınsaaallah verırız kıloları da dolduruz gobısımızı bebişlerle ....

bugun kı menum

sabah 1 haslanmıs yumurta 2 kucuk dılım peynır 5 zeytın 1 dılım kepek ekmek

ara ogun yok oglen 1 kase sekersız kaysı hosafı

ara ogun meyvelı yogurt

aksam 7 kasık zeytın yaglı bamya

spor yapamadım hala hastayım cun kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…