Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeze iyi aksamlar,

Bende diyete yarin basliyorum ve tam 100 kg 1.63 boyunda 22 yasindayim araniza benide alirsaniz coook sevinirimm :)

Aramıza hoş geldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Gazan mübarek olsun

hos geldın canım hep beraber verırız ınsaallah kılolarımızı....

Amiiiiiiiiiin cnm insallah insallah valla !!

Aramıza hoş geldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Gazan mübarek olsun

Hosbulduk cnm, insallah veririz bi daha almamak sartiyla !

Bir 10 kilo versem motivasion olacak iste is baslayip bir haftasini gecirmekte:)

Amiiiiiiiiiin cnm insallah insallah valla !!

Hosbulduk cnm, insallah veririz bi daha almamak sartiyla !

Bir 10 kilo versem motivasion olacak iste is baslayip bir haftasini gecirmekte:)

Canım çok klasik olucak ama ben verebiliyorsam herkes verir
Sporu dahil edebilirsen emin ol çok çabuk gidiyor kilocuklar
Hem kendini daha iyi hissediyorsun hemde 10 kilo hedefmi beeeee diyebiliyorsun bir kaç hafta sonunda
İnan 1 kiloda gitse motivasyon tavan oluyor bende

Son düzenleme:
Neyse kızlar size doyum olmaz ama bu gece herifime gıcıklık yaptığım yeter
Zaten baktı ben konuşmuyorum pes etti gitti yattı kücük cadıyla baş başa kaldık oda fırsattan istifağde edip tablette cizgi film izliyordu
UYutayımda bende yatayım

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

slm bayanlar bende sizle aynı dertten başım belada hemde ne belaa 117kiloluk bir bela zayflamak istiyorum kızlar bebeğim olsun istiyorum artık anne olmak istiyorummm benide arannıza alın nnapıcam ne diyet yapsam bilmiyorum troidlerim çalışmıo haşimato olmuşum aşırı kansızım ya napıcam bilmiyorumm

Canım tam çıkarken gördüm
Umutsuzluğa kapılma inan istedikten sonra verebilirsin RAbbim ol dedikten sonrada haşimoto falan viz gelir o yüzden ona takılma tabiki tedavini ol Rabbime dua et vakti zamanı gelince inşallah sanada bir kuzucuk nasip edecektir inşallahhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnn
Topiğimizde haşimato olan ve güzel kilolar veren arkadaşlarda var emin ol onlarda bu yazını görünce kesin sana döneceklerdir

Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize ulaşırız

Şimdilik kaçtım ama gözüm üzerinde bir yere kaybolma yani şimdi değil genel olarak diyorum

Hadi ben kaçtım
Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sanada hayırlı geceler canm ay inşş veririm kiloları ya 3 senede 55ten bu hale geldim nasıl oldu anlamadm kafayı yicem artık o hale geldim e evlendk barklandık cocukta istiyorum hani yarın başlıcam çok kararlıyım bukez

aldık bile inşallah bir kaç ay sonra hepimiz istediğimiz kilolara geliriz,bebiş isteyenlere de rabbim en kısa zamanda yavrularını kucaklarına almayı nasip eder.

öncelikle dahiliye doktoruna gitmen lazım canım troidinin tedavisini yaptırmalısın. kansızlığının boyutuna bakılıp ona göre ilaç verir,bendede aşırı kansızlık vardı gıdalarıma dikkat ederek ve ilacımı içerek yendim çok şükür demir hapım da son 7 tane kaldı.merak etme burada hep beraber herşeyin üstesinden geliriz yeterki pes etme,burayı her gün mutlaka takip et:13:

bundan sonra hergün mutlaka buradayım artık başka çarem kalmadı yani başarmak zorundayımmmm koşu bandı aldım yeni karar verdim artık istiyorum zayıflamayı gün gün yazalım buraya işte ne yedik ne içtik hani farkında olurum en azından ne yediimin:S:S

canımmm lütfen öyle düşünüp ağlama.. bizim gibi nice pkolular var bebişi olan. ben pkonun en şiddetlisini yaşıyorum ben bile inanıorum olucana!
2013 benim şansım olucak sende öyle düşün cnm... ZAYIFLICAZZZ İŞTE O KADAR

canım az değilmi menün sonra dahada azaltman gerekecek

Herkeze iyi aksamlar,

Bende diyete yarin basliyorum ve tam 100 kg 1.63 boyunda 22 yasindayim araniza benide alirsaniz coook sevinirimm :)

aramıza hoş geldiniz kızlaarr kilolarınızdan çabucak kurtulursunuz inşallah

nursena hadi benim uykum dengesiz ben uykudanda dengesiz senin ne işin var bu saatte buralarda

hosgeldın canım dıyetınle bırlıkte troıdlerınle ılgılı ılacları takıp edersen verırsın kıloları ınşaallah bırbırımıze destek oluruz ınsaallah.

evet bebegı olan cok pkolu var ama hıc bırı kılolu degıl her sıkıntı asılıo kılo asılmıyo doktor bıle tedavıye yaklasmıyo kılo var dıye ver hamıle kalırsın dıye gıtmıyo ıste. ama kılo olmasa doktorlar bır sekılde tedavıye agırlık verıyo. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun bakalıım .ınşaallah gıder bu kılolar.

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi hafta diliyorum ben hafta sonu felan demiyorum çalışıyorum valla iş yerindeyim geçmişi biraz okudum birazı duruyo neyse şu işleri bi halledeyim dönerim size yine öpüldünüz canlar

herkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
hafta sonumuz mutlu huzurlu geçer inşallah
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
bu uykucu hafta sonu bu saatte neden ayakta derseniz minik bir prenses geldi misafirliğe ondan kalktım
kardeşim açıköğretim sınavına girecek de kuzucuğu bana bıraktılar şimdi uyuyor mis kokulum

gunaydınnnnn canım kolay gelsın sana :)

günaydınnkardeşine başarılar bende gircem öğlenden sonra benim sınavlar ay bitsede kurtulsam

uyşh çek içine doya doya kokla asuu
çabucak büyüyveriyorlar. şimdi bizim bıcırıkta gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…