- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Herkeze iyi aksamlar,
Bende diyete yarin basliyorum ve tam 100 kg 1.63 boyunda 22 yasindayim araniza benide alirsaniz coook sevinirimm :)
hos geldın canım hep beraber verırız ınsaallah kılolarımızı....
Aramıza hoş geldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Gazan mübarek olsun
Amiiiiiiiiiin cnm insallah insallah valla !!
Hosbulduk cnm, insallah veririz bi daha almamak sartiyla !
Bir 10 kilo versem motivasion olacak iste is baslayip bir haftasini gecirmekte:)
slm bayanlar bende sizle aynı dertten başım belada hemde ne belaa 117kiloluk bir bela zayflamak istiyorum kızlar bebeğim olsun istiyorum artık anne olmak istiyorummm benide arannıza alın nnapıcam ne diyet yapsam bilmiyorum troidlerim çalışmıo haşimato olmuşum aşırı kansızım ya napıcam bilmiyorumm
sanada hayırlı geceler canm ay inşş veririm kiloları ya 3 senede 55ten bu hale geldim nasıl oldu anlamadm kafayı yicem artık o hale geldim e evlendk barklandık cocukta istiyorum hani yarın başlıcam çok kararlıyım bukezCanım tam çıkarken gördüm
Umutsuzluğa kapılma inan istedikten sonra verebilirsinRAbbim ol dedikten sonrada haşimoto falan viz gelir o yüzden ona takılma tabiki tedavini ol Rabbime dua et vakti zamanı gelince inşallah sanada bir kuzucuk nasip edecektir inşallahhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnn
Topiğimizde haşimato olan ve güzel kilolar veren arkadaşlarda varemin ol onlarda bu yazını görünce kesin sana döneceklerdir
Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte kilolarımızdan kurtulup hedeflerimize ulaşırız
Şimdilik kaçtım ama gözüm üzerinde bir yere kaybolmayani şimdi değil genel olarak diyorum
Hadi ben kaçtım
Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm bayanlar bende sizle aynı dertten başım belada hemde ne belaa 117kiloluk bir bela zayflamak istiyorum kızlar bebeğim olsun istiyorum artık anne olmak istiyorummm benide arannıza alın nnapıcam ne diyet yapsam bilmiyorum troidlerim çalışmıo haşimato olmuşum aşırı kansızım ya napıcam bilmiyorumm
aldık bileinşallah bir kaç ay sonra hepimiz istediğimiz kilolara geliriz,bebiş isteyenlere de rabbim en kısa zamanda yavrularını kucaklarına almayı nasip eder.
öncelikle dahiliye doktoruna gitmen lazım canım troidinin tedavisini yaptırmalısın. kansızlığının boyutuna bakılıp ona göre ilaç verir,bendede aşırı kansızlık vardı gıdalarıma dikkat ederek ve ilacımı içerek yendim çok şükür demir hapım da son 7 tane kaldı.merak etme burada hep beraber herşeyin üstesinden geliriz yeterki pes etme,burayı her gün mutlaka takip et:13:
canım bende hep tombul kız dıye sevıldım ve hala oyle sevılıyorum kayın valıdem ve kayınpederde buna dahıl yanlız sole bısey var esımın aılesı hep dal gıbı kenıdımı cok kotu hıssedıyorum. neyse bızde cocuk dusunuyoruz veeee tabıkı doktor zayıfla dıyo pko olusmus kılodan dolayı zayıflarsan sıkıntı kalmaz dıyoo hey yarabbım bende cabalıyorum ama bugun aksama kadar agladım gıtmıyo bas belası kılolar bebeğim olmayacak mı benımneyse ınsaaallah verırız kıloları da dolduruz gobısımızı bebişlerle ....
bugun kı menum
sabah 1 haslanmıs yumurta 2 kucuk dılım peynır 5 zeytın 1 dılım kepek ekmek
ara ogun yok oglen 1 kase sekersız kaysı hosafı
ara ogun meyvelı yogurt
aksam 7 kasık zeytın yaglı bamya
spor yapamadım hala hastayım cun kı
canım az değilmi menün sonra dahada azaltman gerekecekcanım bende hep tombul kız dıye sevıldım ve hala oyle sevılıyorum kayın valıdem ve kayınpederde buna dahıl yanlız sole bısey var esımın aılesı hep dal gıbı kenıdımı cok kotu hıssedıyorum. neyse bızde cocuk dusunuyoruz veeee tabıkı doktor zayıfla dıyo pko olusmus kılodan dolayı zayıflarsan sıkıntı kalmaz dıyoo hey yarabbım bende cabalıyorum ama bugun aksama kadar agladım gıtmıyo bas belası kılolar bebeğim olmayacak mı benımneyse ınsaaallah verırız kıloları da dolduruz gobısımızı bebişlerle ....
bugun kı menum
sabah 1 haslanmıs yumurta 2 kucuk dılım peynır 5 zeytın 1 dılım kepek ekmek
ara ogun yok oglen 1 kase sekersız kaysı hosafı
ara ogun meyvelı yogurt
aksam 7 kasık zeytın yaglı bamya
spor yapamadım hala hastayım cun kı
Herkeze iyi aksamlar,
Bende diyete yarin basliyorum ve tam 100 kg 1.63 boyunda 22 yasindayim araniza benide alirsaniz coook sevinirimm :)
aramıza hoş geldiniz kızlaarr kilolarınızdan çabucak kurtulursunuz inşallahslm bayanlar bende sizle aynı dertten başım belada hemde ne belaa 117kiloluk bir bela zayflamak istiyorum kızlar bebeğim olsun istiyorum artık anne olmak istiyorummm benide arannıza alın nnapıcam ne diyet yapsam bilmiyorum troidlerim çalışmıo haşimato olmuşum aşırı kansızım ya napıcam bilmiyorumm
canımmm lütfen öyle düşünüp ağlama.. bizim gibi nice pkolular var bebişi olan. ben pkonun en şiddetlisini yaşıyorum ben bile inanıorum olucana!
2013 benim şansım olucak sende öyle düşün cnm... ZAYIFLICAZZZ İŞTE O KADAR
canım az değilmi menün sonra dahada azaltman gerekecek
azmış gıbı hıssetmıyorum aslında bunlarıda yemek gelmıyo ıcımden. yemek gordukce sınırlerım tepeme cıkıyo bunlarıda essımın zoruyla yıyorum ... bır an once zayıflamak ıstıyorum artık.
KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi hafta diliyorumben hafta sonu felan demiyorum çalışıyorum valla iş yerindeyim geçmişi biraz okudum birazı duruyo neyse şu işleri bi halledeyim dönerim size yine öpüldünüz canlar
herkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
hafta sonumuz mutlu huzurlu geçer inşallah
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
bu uykucu hafta sonu bu saatte neden ayakta derseniz minik bir prenses geldi misafirliğe ondan kalktım
kardeşim açıköğretim sınavına girecek de kuzucuğu bana bıraktılar şimdi uyuyor mis kokulum
uyşh çek içine doya doya kokla asuuherkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
hafta sonumuz mutlu huzurlu geçer inşallah
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
bu uykucu hafta sonu bu saatte neden ayakta derseniz minik bir prenses geldi misafirliğe ondan kalktım
kardeşim açıköğretim sınavına girecek de kuzucuğu bana bıraktılar şimdi uyuyor mis kokulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?