Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn...
Gününüz güzel geçsin inşallah...

Yeni gelen arkadaşları hoş geldiniz doğru yerdesiniz hepimiz aynı dertten muzdaribiz...çoğumuz bebiş istiyoruz..çoğumuz kilolarımız yüzünden türlü lafları yemiş yada hala yiyor yada güvensiz mutsuz vs... Her neyse ne olursa olsun derdimizin dermanı yine kendimiziz...hadi bakalım...

hadi nevincim şeytanın bacağını kırdın süründür yerlerde göreyim seni. içimizde en iradeli olması gereken sensin mamaların karşısında sabırla dur. ben sizi hiiiçççç sevmiyorum de. haftaya liste başında görmek istiyorum seni gerçi cecoş bırakmaz gibi geliyor ama kapışın ikiniz

merhaba arkadaşlar bende siler gibi kilo problemi yaşıyorum.yaşım 32 1,64 boy kilo 108.yeme konusunda artık aştım kendimi.düşünmeden doymak bilmeden yiyorum.nereye kadar.zayıflamak istiyorum.benide aranıza alırmısınız lütfen.yardımcı olursanız çok sevinirim.hamileliğimde 32 kilo aldım ve kızım şuan 3,5 yaşında ve ben o kilolardan kurtulamadım.diyetisyenemi gitmedim,akapunkturamı gitmedim,spor merkezlerinemi gitmedim ama şu kilolardan kurtulamadım.banada nasıl bi diyet uyguladığınızı anlatırmısınız .lütfen eğer kilolarımda kurtulabilirsem size çok dua ederim.

aramıza hoşgeldin fatmagtezel başlamak bitirmekten sayılır sen başla yeter ilk olarak proteinle başlayabilirsin vücut ödem atar yağ yakmaya başlar sanada motivasyon olur. ben bu hafta sadece protein aldım ve hemen kilo verdim. sabahları haşlanmış yumurta ve salata yanında şekersiz ıhlamur ekmek yemedim. ara yapmadım ama sen yapabilirsin mesela bir salatalık olabilir. öğle balık ve salata yedim. arada bir bardak ayran, ve bol bol su, bitki çayı, yeşil çay özellikle yeşil çay çok önemli, akşam haşlanmınmış tavuk salata ayran. yemekten sonra yatıncaya kadar sadece bitki çayı bu diyet çok uzun olmamalı ama vermeye başlayınca burdaki arkadaşların menülerini takip eder kendine bir yol çizersin. buraya hergün gelir menünü paylaşırsan arkadaşlar yardımcı olurlar hadi bakalım kolay gelsin

inşallah ablacım her sinirledniğimde üzüldüğümde yemeğe saldırdım. şimdi kendim içim sadece kendim için yapacağım önce ve kurtulacağım bu kilolardan Allahım izin verirse...

işyeri benim için çok büyük bir dezavantaj ama yinede irademe sahip çıkmalıyım her türlü sopaya hazırım

hoş geldin ...
geçmişi formatla ilkkez sağlıklı beslenmek adına başla bugün yoluna...kendi diyetini kendim belirleyeceksin daha deneyimli arkadaşlarımız var Özlemcim burda olsaydı liste bile

hazırlardı sana...öncelikle herhangi bir rahatsızlığın yoksa troid, şeker, insülin direnci vs öyle çok az yiyerek değil kilona göre beslenerek başla. tahminimce senin kilonda 1800-2000

kalorilik bir diyet listesi uygun olur.ama bu kalorileri sağlıklı besinlerden seç...şekeri hayatından tamamen çıkarabilirsen ne ala...en iyisi bu besinleri evde hiç bulundurmamak hem

sağlıklı beslenirsen yavrunda da sağlıklı beslenme bilinci oluşturursun..yeşil çay bol su çok faydalı...bu kilolarda çok ağır sporlar zararlı olabiliyor ama hafif yürüyüşler. ahh canım ben

çoğu şeyi bu topikte arkadaşlarım sayesinde öğrendim ama uygulayamadım..şimdi yeniden başladım...

günaydın kızlarr

nasılsınız ? ben iyi değilim , arkadaşımdaydım eve geldim , eşimle nette konuşacam , azcık keyfim yerine gelir belki , herkesi öpüyorum

yeni gelnler hoşgelmişlerr , azminiz daim olsun

günaydın cücüşümmm

bende pek iyi sayılmam aksam babamı gönderdik zor geldi..

senin nen ar kuzu:26:eşin iyimi?az kaldı kavusmanıza..

Kızlar ben geldim ceza bitti şükür dunden beri bi burayi okuyorum bi dukani Ayy atladım yazamamatan konu dışı sohbetten aldım ceza bu arada birde 3.cu olmuşum bu ay çok mutlu oldum diğer tüm dereceye giren arkadaslarimida tebrik ederim burda yena ve asuman ellerinizle sağlık

dafi ve nevzamansı teşekkür ederim.bu topikte çok mesaj var hepsini okuma imkanım yok malesef.gecen sene aralık ayında 3 aylık bi dukan deneyiöim oldu 1,5 ayda 10 kilo kolaylıkla verdim.bakalım .bi bismillah deyip başlayayım tekrardan.varsa eğer öyle örnek bi listeniz paylaşırsanız sevinirim.bu arada herhangi bi sağlık sorunum yok şükür.

nursena hadi benim uykum dengesiz ben uykudanda dengesiz senin ne işin var bu saatte buralarda
sorma ya dün flime dalmışım açık kalmış eşim oyun oynuyodu pc de bende yv ye daldım bi flim izledim tam yatıcam bidaha başladıı anamm saat kaçta yattım çocuklar uyuyunca huzurlu bi filim izlemek gibisi yok bende değerlendirdimm

ooyy öp kokla fındığı bizim yerimizede

yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizz

emin olun hiç birirmizin eksiği yada fazlası yok birbirimizden hepimiz nası çabalayıp veriyorsak yeni gelen arkadaşlarım sizlerde çok rahat verirsiniz sadece sabır tabii biran önce verilmiyo malesef kilolarr
kaplumbağa hızında veriyorum ben mesela sağlam olsun burdan kopmamak için yavaş veriyorum dermişim bağımlılık yaratıyo burası
bi arkadaşın kocası zayıfla diye kızmıştı ya benim herüfte +90 topiğini kıskanıyo ondan daha çok ilgileniyomuşum burayla:)))))))))
ee dedim sen zayıflatabiliyonmu sana sinirlenip daha çok yiyip kilo alıyorum diyorum
sanal ilşkimizi kıskandı yanüü
1 yılda 15 kilo anca verebildim

neyse bol kalorisiz günler dileirm

günaydınnkardeşine başarılar bende gircem öğlenden sonra benim sınavlar ay bitsede kurtulsam
sana da başarılar canım
uyşh çek içine doya doya kokla asuu
çabucak büyüyveriyorlar. şimdi bizim bıcırıkta gelicek
mis kokuyor valla ama çok çabuk büyüyorlar gerçekten hep aklıma abisi geliyor şimdi 2.5 yaşında oldu o
hoşgeldin sağlıklı beslen tatlı hamurişi yağlılardan uzak dur gece de yatağa aç girdin mi tamamdır

hoşgeldin canım

merhaba kızlar...uzun zamandır giremedim siteye baktımda bayağı arkadaşlar katılmış umarım başarılı olurlar...bende ağır ağır ilerliyorum bakalım...97 ile başladım şuan 93.600 ama neredeyse istediğim herşeyde yiyorum...günlük 3-3,5 lt suyumu içiyorum...şimdi çok kalori kısıtlaması yapmıyorum ki ilerde dahada zorlanmayayım.neredeyse 1 yıldır bu rakamı göremedim.bu hafta 600 gramı vermeye çalışıcam küsürat silinsin dahada sevinecem...kendime 1 yıl gibi bir süre belirledim inşallah amacıma ulaşırım..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

günaydın cücüşümmm

bende pek iyi sayılmam aksam babamı gönderdik zor geldi..

senin nen ar kuzu:26:eşin iyimi?az kaldı kavusmanıza..

boşver cücüüm sen eni , sen üzülme yeterki hadi bak 2013 oldu artık ,seni ve iradeni aramızda görmekten mutluluk duyacaz bebeeemm

anaam hakkaten ne kalorii beeee salataları bile kalorili oyyy biz neler yemişiz bilmeden oyyyyy
teşekürlerrr

banvitin reklemı var ya yeni ham ham style aklıma hep sen geliyon aynurr
HAM HAM STYLEEEEEEEEE:))))))))))))))))))))))

harikasın yavruumm , ben ham ham style haa, olsun sağlık olsun, babamız tavukçu diye yapılmazki kardeşiimm buuu

evet maasallah yeni arkadaslarda gelmişler hemde baya cok..
okuyorum bakıyorum ama hemen isimler kalmadı aklımda

yaslanıormuyum ne

neyse zamanla ögreniriz sanırsam,şimdilik hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…