günaydınnkardeşine başarılar bende gircem öğlenden sonra benim sınavlar ay bitsede kurtulsam
günaydınnn...
Gününüz güzel geçsin inşallah...
Yeni gelen arkadaşları hoş geldiniz doğru yerdesiniz hepimiz aynı dertten muzdaribiz...çoğumuz bebiş istiyoruz..çoğumuz kilolarımız yüzünden türlü lafları yemiş yada hala yiyor yada güvensiz mutsuz vs... Her neyse ne olursa olsun derdimizin dermanı yine kendimiziz...hadi bakalım...
aramıza hoşgeldin fatmagtezel başlamak bitirmekten sayılır sen başla yeter ilk olarak proteinle başlayabilirsin vücut ödem atar yağ yakmaya başlar sanada motivasyon olur. ben bu hafta sadece protein aldım ve hemen kilo verdim. sabahları haşlanmış yumurta ve salata yanında şekersiz ıhlamur ekmek yemedim. ara yapmadım ama sen yapabilirsin mesela bir salatalık olabilir. öğle balık ve salata yedim. arada bir bardak ayran, ve bol bol su, bitki çayı, yeşil çay özellikle yeşil çay çok önemli, akşam haşlanmınmış tavuk salata ayran. yemekten sonra yatıncaya kadar sadece bitki çayı bu diyet çok uzun olmamalı ama vermeye başlayınca burdaki arkadaşların menülerini takip eder kendine bir yol çizersin. buraya hergün gelir menünü paylaşırsan arkadaşlar yardımcı olurlar hadi bakalım kolay gelsinmerhaba arkadaşlar bende siler gibi kilo problemi yaşıyorum.yaşım 32 1,64 boy kilo 108.yeme konusunda artık aştım kendimi.düşünmeden doymak bilmeden yiyorum.nereye kadar.zayıflamak istiyorum.benide aranıza alırmısınız lütfen.yardımcı olursanız çok sevinirim.hamileliğimde 32 kilo aldım ve kızım şuan 3,5 yaşında ve ben o kilolardan kurtulamadım.diyetisyenemi gitmedim,akapunkturamı gitmedim,spor merkezlerinemi gitmedim ama şu kilolardan kurtulamadım.banada nasıl bi diyet uyguladığınızı anlatırmısınız .lütfen eğer kilolarımda kurtulabilirsem size çok dua ederim.
inşallah ablacım her sinirledniğimde üzüldüğümde yemeğe saldırdım. şimdi kendim içim sadece kendim için yapacağım önce ve kurtulacağım bu kilolardan Allahım izin verirse...hadi nevincim şeytanın bacağını kırdın süründür yerlerde göreyim seni. içimizde en iradeli olması gereken sensin mamaların karşısında sabırla dur. ben sizi hiiiçççç sevmiyorum de. haftaya liste başında görmek istiyorum senigerçi cecoş bırakmaz gibi geliyor ama kapışın ikiniz
merhaba arkadaşlar bende siler gibi kilo problemi yaşıyorum.yaşım 32 1,64 boy kilo 108.yeme konusunda artık aştım kendimi.düşünmeden doymak bilmeden yiyorum.nereye kadar.zayıflamak istiyorum.benide aranıza alırmısınız lütfen.yardımcı olursanız çok sevinirim.hamileliğimde 32 kilo aldım ve kızım şuan 3,5 yaşında ve ben o kilolardan kurtulamadım.diyetisyenemi gitmedim,akapunkturamı gitmedim,spor merkezlerinemi gitmedim ama şu kilolardan kurtulamadım.banada nasıl bi diyet uyguladığınızı anlatırmısınız .lütfen eğer kilolarımda kurtulabilirsem size çok dua ederim.
günaydın kızlarr
nasılsınız ? ben iyi değilim , arkadaşımdaydım eve geldim , eşimle nette konuşacam , azcık keyfim yerine gelir belki , herkesi öpüyorum
yeni gelnler hoşgelmişlerr , azminiz daim olsun
sorma ya dün flime dalmışım açık kalmış eşim oyun oynuyodu pc de bende yv ye daldım bi flim izledim tam yatıcam bidaha başladıı anamm saat kaçta yattım çocuklar uyuyunca huzurlu bi filim izlemek gibisi yok bende değerlendirdimmnursena hadi benim uykum dengesiz ben uykudanda dengesiz senin ne işin var bu saatte buralarda
herkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
hafta sonumuz mutlu huzurlu geçer inşallah
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
bu uykucu hafta sonu bu saatte neden ayakta derseniz minik bir prenses geldi misafirliğe ondan kalktım
kardeşim açıköğretim sınavına girecek de kuzucuğu bana bıraktılar şimdi uyuyor mis kokulum
canım az değilmi menün sonra dahada azaltman gerekecek
azmış gıbı hıssetmıyorum aslında bunlarıda yemek gelmıyo ıcımden. yemek gordukce sınırlerım tepeme cıkıyo bunlarıda essımın zoruyla yıyorum ... bır an once zayıflamak ıstıyorum artık.
aman canım sakın yemeği bırakma....evet belki kısa sürede 7 8 kilo gidiyo ama accık yemeye başladığında 15 kilo olarak geri geliyo...bak benim görümcem bi hevesleniyo zayıflıcam diye 3 haftada 8 kilo falan veriyo ama nerdeyse hiç bişey yemiyo sonra normal yemeye başlayınca enaz 10 kilo olarak geri alıyo...
nursenacım yalnız değilsin benimkide kıskanıyo valla ben evdeyken takılma şuna diyo bende ozaman sende tv ye takılma diyom tabi o tv den vazgeçemediği için banada ses edemiyo bi yerden sonra
banucum naptın sen sinema işini merak ettim yawway ne meraklı oldum ben bugünlerde...
bu arada ben gece baya kötü oldum kulak ağrısından ve kuzularım yüzünden on dakika bile uyuyamadım...sabahta acile gittik otit olmuşum..bademciklerde kızarmış falan birsürü ilaç verdi...şimdide küçük kuzum ayağımda uyuyo bende burdayım işte..ağrı kesici işe yaradı galiba biraz hafifledi ağrım...kızdan sonra bendemi aldırsam bademcikleri diye düşünmeye başladım...
bugünde spor yapamıcam galiba...ama 100 dakka mutlaka yaparım bu hafta yoksam asudan dayak varrr canım tatlıdır benumm dövdürtmem kendimii....
sana da başarılar canımgünaydınnkardeşine başarılar bende gircem öğlenden sonra benim sınavlar ay bitsede kurtulsam
mis kokuyor valla ama çok çabuk büyüyorlar gerçekten hep aklıma abisi geliyor şimdi 2.5 yaşında oldu ouyşh çek içine doya doya kokla asuu
çabucak büyüyveriyorlar. şimdi bizim bıcırıkta gelicek
hoşgeldin sağlıklı beslen tatlı hamurişi yağlılardan uzak dur gece de yatağa aç girdin mi tamamdırmerhaba arkadaşlar bende siler gibi kilo problemi yaşıyorum.yaşım 32 1,64 boy kilo 108.yeme konusunda artık aştım kendimi.düşünmeden doymak bilmeden yiyorum.nereye kadar.zayıflamak istiyorum.benide aranıza alırmısınız lütfen.yardımcı olursanız çok sevinirim.hamileliğimde 32 kilo aldım ve kızım şuan 3,5 yaşında ve ben o kilolardan kurtulamadım.diyetisyenemi gitmedim,akapunkturamı gitmedim,spor merkezlerinemi gitmedim ama şu kilolardan kurtulamadım.banada nasıl bi diyet uyguladığınızı anlatırmısınız .lütfen eğer kilolarımda kurtulabilirsem size çok dua ederim.
Kızlar ben geldim ceza bitti şükür dunden beri bi burayi okuyorum bi dukani Ayy atladım yazamamatankonu dışı sohbetten aldım ceza bu arada birde 3.cu olmuşum bu ay çok mutlu oldum diğer tüm dereceye giren arkadaslarimida tebrik ederim burda yena ve asuman ellerinizle sağlık
aman canım sakın yemeği bırakma....evet belki kısa sürede 7 8 kilo gidiyo ama accık yemeye başladığında 15 kilo olarak geri geliyo...bak benim görümcem bi hevesleniyo zayıflıcam diye 3 haftada 8 kilo falan veriyo ama nerdeyse hiç bişey yemiyo sonra normal yemeye başlayınca enaz 10 kilo olarak geri alıyo...
nursenacım yalnız değilsin benimkide kıskanıyo valla ben evdeyken takılma şuna diyo bende ozaman sende tv ye takılma diyom tabi o tv den vazgeçemediği için banada ses edemiyo bi yerden sonra
banucum naptın sen sinema işini merak ettim yawway ne meraklı oldum ben bugünlerde...
bu arada ben gece baya kötü oldum kulak ağrısından ve kuzularım yüzünden on dakika bile uyuyamadım...sabahta acile gittik otit olmuşum..bademciklerde kızarmış falan birsürü ilaç verdi...şimdide küçük kuzum ayağımda uyuyo bende burdayım işte..ağrı kesici işe yaradı galiba biraz hafifledi ağrım...kızdan sonra bendemi aldırsam bademcikleri diye düşünmeye başladım...
bugünde spor yapamıcam galiba...ama 100 dakka mutlaka yaparım bu hafta yoksam asudan dayak varrr canım tatlıdır benumm dövdürtmem kendimii....
sen 100 dk yı havada karada yaparsın zaten korkma sen az yapanlar korksunlar
günaydın cücüşümmm
bende pek iyi sayılmam aksam babamı gönderdik zor geldi..
senin nen ar kuzu:26:eşin iyimi?az kaldı kavusmanıza..
anaam hakkaten ne kalorii beeee salataları bile kalorili oyyy biz neler yemişiz bilmeden oyyyyy
teşekürlerrr
banvitin reklemı var ya yeni ham ham style aklıma hep sen geliyon aynurr
HAM HAM STYLEEEEEEEEE:))))))))))))))))))))))
boşver cücüüm sen eni , sen üzülme yeterki hadi bak 2013 oldu artık ,seni ve iradeni aramızda görmekten mutluluk duyacaz bebeeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?