çizelgelerinize bakıyorum da ne kadar güzel zayıflamıssınızhanımlarçok kıskandım bende 102 kiloyum çizelgemi yapamadım. yürüyüşe başladım 3 gündür ama bu kaadar kilo gidermi bilmiyorum. esimde bu yıl zayıflamazsan bosıcam seni diyo o bi yandan üzüyo zaten.. neden öle diyo derseniz 4 yıldır adama söz veriyorum zayıflıcam diye ama tık yok sevgili olduğumuzdan beri 100 kiloyum bu sene ciddi bi şekilde kilo vermem gerek.... kızlar sizce becerebilecekmiyim?.. kendime hic güvenim kalmadı.. yürüyorum az yiyorum ama yine olmıcak diyorum hep içimden ( 43:
vuuu iyiki hamburger yemiyorum uzun zaman oldu hayatımızdan çıkaralı...
aminnnnnnn....merhaba kızlar...uzun zamandır giremedim siteye baktımda bayağı arkadaşlar katılmış umarım başarılı olurlar...bende ağır ağır ilerliyorum bakalım...97 ile başladım şuan 93.600 ama neredeyse istediğim herşeyde yiyorum...günlük 3-3,5 lt suyumu içiyorum...şimdi çok kalori kısıtlaması yapmıyorum ki ilerde dahada zorlanmayayım.neredeyse 1 yıldır bu rakamı göremedim.bu hafta 600 gramı vermeye çalışıcam küsürat silinsin dahada sevinecem...kendime 1 yıl gibi bir süre belirledim inşallah amacıma ulaşırım..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
evet maasallah yeni arkadaslarda gelmişler hemde baya cok..
okuyorum bakıyorum ama hemen isimler kalmadı aklımda
yaslanıormuyum ne
neyse zamanla ögreniriz sanırsam,şimdilik hoşgeldiniz kızlar
canım güle güle giyin cicilerini üzerinde paralansınİyi geceler kızlar
Uyudum uyudum uyandım duş aldım şimdide uyuyamıyorum öyle çok acıktım ki ne yiyim diye düşünüyordum şimdi aklıma çiğ bademlerim geldi bikaç tane badem atıştırayım. Yarın 11-21 vardiyasında çalışıyorum çok sıkıcı Allahtan yarın hatlar çok yoğun olmaz.
Haftayada 9-19 çalışıcam o vardiyada yeme düzenimi sağlayacağımı düşünüyorumayyy şimdi bakıyorum kendime de 108 kilo olunca bile o kadar zayıfmışımki şimdi yine kocaman oldu suratım 3-4 ay önce bol gelen pantolonların düğmeleri zor kapanıyor sinir oluyorum.
Sonunda aradığım postalları buldum ayaklarım 42 numara olduğu için Türkiyede yoktu Dorothy perkinsten sipariş ettim hazır almışken 2 tane de pantolon alayım dedim toplamda 3 ürüne 130 TL ödedim. 43 euro 130 TL yaptı. Cicilerimi göstereyim sizede şuan kargo bedava kampanyası var dorotyperkinste bilgilerinize
bu postallarım
http://www.dorothyperkins.com/webap...&searchTerm=22836110&resultCount=1&geoip=home
bunlarda pantolonlarım her ikiside 22R aldım50 beden olur umarım :26:
http://www.dorothyperkins.com/webap...d=794231&parent_categoryId=291042&pageSize=20
http://www.dorothyperkins.com/webap...d=794231&parent_categoryId=291042&pageSize=20
Mrb arkadaslar ben her türlü diyeti denedim nerdeyse, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir öğretmen arkadaşımın da tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 13 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özyagcılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama isterseniz charmbeautyform.com bu siteden de bilgi bulabilirsiniz.
abooow en sevdiklerimden bunlar neyseki yemiyorum eskisi kadar
aman canım sakın yemeği bırakma....evet belki kısa sürede 7 8 kilo gidiyo ama accık yemeye başladığında 15 kilo olarak geri geliyo...bak benim görümcem bi hevesleniyo zayıflıcam diye 3 haftada 8 kilo falan veriyo ama nerdeyse hiç bişey yemiyo sonra normal yemeye başlayınca enaz 10 kilo olarak geri alıyo...
nursenacım yalnız değilsin benimkide kıskanıyo valla ben evdeyken takılma şuna diyo bende ozaman sende tv ye takılma diyom tabi o tv den vazgeçemediği için banada ses edemiyo bi yerden sonra
banucum naptın sen sinema işini merak ettim yawway ne meraklı oldum ben bugünlerde...
bu arada ben gece baya kötü oldum kulak ağrısından ve kuzularım yüzünden on dakika bile uyuyamadım...sabahta acile gittik otit olmuşum..bademciklerde kızarmış falan birsürü ilaç verdi...şimdide küçük kuzum ayağımda uyuyo bende burdayım işte..ağrı kesici işe yaradı galiba biraz hafifledi ağrım...kızdan sonra bendemi aldırsam bademcikleri diye düşünmeye başladım...
bugünde spor yapamıcam galiba...ama 100 dakka mutlaka yaparım bu hafta yoksam asudan dayak varrr canım tatlıdır benumm dövdürtmem kendimii....
GEÇMMİŞ OLSUN KULAK AĞRISI ZORDUR ATLATIRSIN İNŞALAH ÇAR ÇABUKK
Meryemcim hoşgelsin sende baban gitmiş Allah kavuştursun...bende çok özledim ailemi...
aaa bak biz hiiiçç kavga etmiyoruz ben netbukta herifüm pc de takılıp gidiyoruzaman canım sakın yemeği bırakma....evet belki kısa sürede 7 8 kilo gidiyo ama accık yemeye başladığında 15 kilo olarak geri geliyo...bak benim görümcem bi hevesleniyo zayıflıcam diye 3 haftada 8 kilo falan veriyo ama nerdeyse hiç bişey yemiyo sonra normal yemeye başlayınca enaz 10 kilo olarak geri alıyo...
nursenacım yalnız değilsin benimkide kıskanıyo valla ben evdeyken takılma şuna diyo bende ozaman sende tv ye takılma diyom tabi o tv den vazgeçemediği için banada ses edemiyo bi yerden sonra
banucum naptın sen sinema işini merak ettim yawway ne meraklı oldum ben bugünlerde...
bu arada ben gece baya kötü oldum kulak ağrısından ve kuzularım yüzünden on dakika bile uyuyamadım...sabahta acile gittik otit olmuşum..bademciklerde kızarmış falan birsürü ilaç verdi...şimdide küçük kuzum ayağımda uyuyo bende burdayım işte..ağrı kesici işe yaradı galiba biraz hafifledi ağrım...kızdan sonra bendemi aldırsam bademcikleri diye düşünmeye başladım...
bugünde spor yapamıcam galiba...ama 100 dakka mutlaka yaparım bu hafta yoksam asudan dayak varrr canım tatlıdır benumm dövdürtmem kendimii....
Arkadaşlar, bizim grubunuz niye genel cuma yarışmalarına katılmıyor? yada katılamıyor?bilgi için nereyi okumam gerekli?
arkadaşlar aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim.hoşgeldiniz diyenlere hoş buldum.bana eski arkadaşlar örnek bi beslenme listesi yazabilirlermi acaba.pazartesi başlayacağım ben inşallah.üşenmeyip cevap yazanlarada şimdiden teşekkür ederim.
aaa bak biz hiiiçç kavga etmiyoruz ben netbukta herifüm pc de takılıp gidiyoruz
canım geçmişolsun kulak ağrısı deme bana geçen hafta az çektirmedi bana hergün damla damlatıyorum. ihmal etme baktır canım.benimki mantar olmuş.
GEÇMMİŞ OLSUN KULAK AĞRISI ZORDUR ATLATIRSIN İNŞALAH ÇAR ÇABUKK
amman biz ağır kadınlarıız nedemek cuma yarışmasına katılcakmıyız onlar gelsin ayağımıza bi düşünürüz:)))))))))))Arkadaşlar, bizim grubunuz niye genel cuma yarışmalarına katılmıyor? yada katılamıyor?bilgi için nereyi okumam gerekli?
bugün gittim artık dayanamadım ağrıya orta kulak iltihabı varmış..ben genelde bademcikten sıkıntı yaşarım çok şiştikleri için baskıdan ağrıyo kulağım sanmıştım..
bizde kavga etmiyoruz aslında sadece o biraz bencilce davranıyo istiyoki sevsemde sevmesemde dizi dibinde oturupbende onla seyredeyim bide açık büfe bekliyo hemde tam teşkilat bende yapmıyorum tabi...oda ozaman buralara takılmama sarıyogerçi pc değilde başka bişe takılsam gene kızıyo...bir ara kitap okuyodum ona sardı akşama kadar okuyon zaten akşam okuma diye yada elişi yapıyodum ona sardı...kısacası sadece onunla ilgileneyim istiyo...bende zamanında o hatayı çok yaptım...artık gerektiği kadar yapıyorum..
sağol canım zormuş bende bilmiyodum.diyorumki ben bademcikten çok çektim hiç böyle olmamıştı...meğer bu sefer kulak arıza vermiş..işin hem güzel hem kötü yanı ağzımı açamadığım için dün akşamdan beri hiç bişey yiyemedim sadece sıcak şeyler içiyorum onuda minik minik oyüzden iki haftadır bir türlü göremediğim 95 i gördüm... ama çok sevinemiyorum..yemeğe başlayınca 96 olurum gene
bugün gittim artık dayanamadım ağrıya orta kulak iltihabı varmış..ben genelde bademcikten sıkıntı yaşarım çok şiştikleri için baskıdan ağrıyo kulağım sanmıştım..
bizde kavga etmiyoruz aslında sadece o biraz bencilce davranıyo istiyoki sevsemde sevmesemde dizi dibinde oturupbende onla seyredeyim bide açık büfe bekliyo hemde tam teşkilat bende yapmıyorum tabi...oda ozaman buralara takılmama sarıyogerçi pc değilde başka bişe takılsam gene kızıyo...bir ara kitap okuyodum ona sardı akşama kadar okuyon zaten akşam okuma diye yada elişi yapıyodum ona sardı...kısacası sadece onunla ilgileneyim istiyo...bende zamanında o hatayı çok yaptım...artık gerektiği kadar yapıyorum..
sağol canım zormuş bende bilmiyodum.diyorumki ben bademcikten çok çektim hiç böyle olmamıştı...meğer bu sefer kulak arıza vermiş..işin hem güzel hem kötü yanı ağzımı açamadığım için dün akşamdan beri hiç bişey yiyemedim sadece sıcak şeyler içiyorum onuda minik minik oyüzden iki haftadır bir türlü göremediğim 95 i gördüm... ama çok sevinemiyorum..yemeğe başlayınca 96 olurum gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?