Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu şekilde karamsar olma canım böyle yaparsan gitmez tam tersine ben bu işi yapıcam bu işin üstesinden gelicem demelisin sakın canını sıkma eşine bakma sen sonuçta seni öyle görüp beğenip aldı sonradan kilo almış değilsin sen bize takıl bak nasıl motive olup kiloları veriyosun hızla kendine güven ve eşini utandır bence

vuuu iyiki hamburger yemiyorum uzun zaman oldu hayatımızdan çıkaralı...
aminnnnnnn....
evet maasallah yeni arkadaslarda gelmişler hemde baya cok..
okuyorum bakıyorum ama hemen isimler kalmadı aklımda

yaslanıormuyum ne

neyse zamanla ögreniriz sanırsam,şimdilik hoşgeldiniz kızlar

Meryemcim hoşgelsin sende baban gitmiş Allah kavuştursun...bende çok özledim ailemi...

Sonunda gelebildim....
Uzun bir geçmişi okumak baya bir vakit aldı.
İnsana hem haftanın, hem de ayın 2. olduğu gün ceza verilir mi? valla çok ayıp ettiler. Tadını yaşamadım ayol.
Yena, Asu tablolar için çok teşekkürler. Kilo veren herkesi bende çok kutluyorum. Kilo vermeyenlere yapıyorum. İyi ki persembe gecesinden yazmisim kilomu. Yoksa listelere giremiyecektim.
90 Kilonun Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor! topiğinin kendileri güzel, gönülleri güzel, zeki kadınları, sizleri seviyorum, bu topikte rahatça kilo dahil her konuyu kavga etmeden konuşabildiniz, mizmiz çocuklar gibi şikayetçi olmadiğiniz, için sizleri kocaman kocaman öpüyorum. Banlanma nedenim; Dukan diyeti disinda, türkiye gerçeği bir konu üzerinde yansız bir cümle yazmamdır. Yazdiğim cümleden hiç pişman değilim. Hatta cezalandirması gereken bir cümle bile değildi. Neysem, önemli olan sizlersiniz gerisi önemisiz...

Yeni gelenler, eskilerden olup yeniden aktif olanlar var. Hoş geldiniz.

sevgiler

Mrb arkadaslar ben her türlü diyeti denedim nerdeyse, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir öğretmen arkadaşımın da tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 13 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özyagcılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama isterseniz charmbeautyform.com bu siteden de bilgi bulabilirsiniz.

canım güle güle giyin cicilerini üzerinde paralansın

Bu mesaj çaktımadan yapılan bir reklam mi? Yoksa, tavsiyemi?

Son düzenleme:
selam hatunlar az vaktim var bi bakim dedim
abooow en sevdiklerimden bunlar neyseki yemiyorum eskisi kadar tekrar diyete baslicamda hamgi listeyi uygulayacagima karar veremiyorum..dukanin yulaf kepegi beni mahfetti acaba onu kullanmadan yapsam diyeti olmazmi uuuu

kızlar az evvel Ebru ile(tomurcuk) konustuk.

hersey iyiymiş..sürekli yatarak dinlenerek geciyormus günleri..
işe gitmiyormus patron idare edecekmiş onu..

cindiyetini henüz ögrenememiş..ama bebegi saglıklıymıs

sizlere cok selamı var

aaa bak biz hiiiçç kavga etmiyoruz ben netbukta herifüm pc de takılıp gidiyoruz
canım geçmişolsun kulak ağrısı deme bana geçen hafta az çektirmedi bana hergün damla damlatıyorum. ihmal etme baktır canım.benimki mantar olmuş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, bizim grubunuz niye genel cuma yarışmalarına katılmıyor? yada katılamıyor?bilgi için nereyi okumam gerekli?

Son düzenleme:
arkadaşlar aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim.hoşgeldiniz diyenlere hoş buldum.bana eski arkadaşlar örnek bi beslenme listesi yazabilirlermi acaba.pazartesi başlayacağım ben inşallah.üşenmeyip cevap yazanlarada şimdiden teşekkür ederim.

canım ben Dukan yapıyorum ama sen aşağıda vereceğim Ayça Kayanın listesine uygun , kendine göre ayarlayarak bişeyler yapabilirsinn

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı
yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Egzersizle desteklenmeli.

bugün gittim artık dayanamadım ağrıya orta kulak iltihabı varmış..ben genelde bademcikten sıkıntı yaşarım çok şiştikleri için baskıdan ağrıyo kulağım sanmıştım..
bizde kavga etmiyoruz aslında sadece o biraz bencilce davranıyo istiyoki sevsemde sevmesemde dizi dibinde oturupbende onla seyredeyim bide açık büfe bekliyo hemde tam teşkilat bende yapmıyorum tabi...oda ozaman buralara takılmama sarıyogerçi pc değilde başka bişe takılsam gene kızıyo...bir ara kitap okuyodum ona sardı akşama kadar okuyon zaten akşam okuma diye yada elişi yapıyodum ona sardı...kısacası sadece onunla ilgileneyim istiyo...bende zamanında o hatayı çok yaptım...artık gerektiği kadar yapıyorum..
GEÇMMİŞ OLSUN KULAK AĞRISI ZORDUR ATLATIRSIN İNŞALAH ÇAR ÇABUKK

sağol canım zormuş bende bilmiyodum.diyorumki ben bademcikten çok çektim hiç böyle olmamıştı...meğer bu sefer kulak arıza vermiş..işin hem güzel hem kötü yanı ağzımı açamadığım için dün akşamdan beri hiç bişey yiyemedim sadece sıcak şeyler içiyorum onuda minik minik oyüzden iki haftadır bir türlü göremediğim 95 i gördüm...ama çok sevinemiyorum..yemeğe başlayınca 96 olurum gene

minik misafirim gitti az önce kızlar da yok ben de çay içtim oturuyorum bugün yürüyüş yok şimdi çıksam olur ama canım istemedi

Arkadaşlar, bizim grubunuz niye genel cuma yarışmalarına katılmıyor? yada katılamıyor?bilgi için nereyi okumam gerekli?
amman biz ağır kadınlarıız nedemek cuma yarışmasına katılcakmıyız onlar gelsin ayağımıza bi düşünürüz:)))))))))))

şaka maka nassı katılınıyomuş araştırmaklazım ee şimdi 60 kiloyla yarışanlarla bir olursak alim allah ezer geçerizz ürkütmesek insanları kendi halimizde ufaktan ufaktan veriyoruz işte

aman adamların istekleri bitmiyo kendileri 4 dörtlükmüş gibi bizdende bekliyolarrr ama napalım hem çoluk çocuk anca yetişiyoruz 1ini takarsam 2 sini takmıyorumm valla tıııınnnnnn tıııınnnnnn diceksin yoksa hem ev işi hem çocuklar hemde adamın laflar yorar insanı

canım benim geçmiş olsunn , Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…