- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
amman biz ağır kadınlarıız nedemek cuma yarışmasına katılcakmıyız onlar gelsin ayağımıza bi düşünürüz:)))))))))))
şaka maka nassı katılınıyomuş araştırmaklazım ee şimdi 60 kiloyla yarışanlarla bir olursak alim allah ezer geçerizz ürkütmesek insanları kendi halimizde ufaktan ufaktan veriyoruz işte
aman adamların istekleri bitmiyo kendileri 4 dörtlükmüş gibi bizdende bekliyolarrr ama napalım hem çoluk çocuk anca yetişiyoruz 1ini takarsam 2 sini takmıyorumm valla tıııınnnnnn tıııınnnnnn diceksin yoksa hem ev işi hem çocuklar hemde adamın laflar yorar insanı
amman biz ağır kadınlarıız nedemek cuma yarışmasına katılcakmıyız onlar gelsin ayağımıza bi düşünürüz:)))))))))))
şaka maka nassı katılınıyomuş araştırmaklazım ee şimdi 60 kiloyla yarışanlarla bir olursak alim allah ezer geçerizz ürkütmesek insanları kendi halimizde ufaktan ufaktan veriyoruz işte
aman adamların istekleri bitmiyo kendileri 4 dörtlükmüş gibi bizdende bekliyolarrr ama napalım hem çoluk çocuk anca yetişiyoruz 1ini takarsam 2 sini takmıyorumm valla tıııınnnnnn tıııınnnnnn diceksin yoksa hem ev işi hem çocuklar hemde adamın laflar yorar insanı
canım benim geçmiş olsunn , Allah şifa versin
aynen öyle yapıyorum canım ama geç öğrendim 9 senelik bir evlilikte bir senedir böyleyim..ikinci doğumdan sonra....artık daha çok yoruluyorum uyku düzeni denen bişey hiç yok...bide onun gereksiz takıntılarıyla hiç uğraşamam.bir eş olarak yapmam gerektiği kadarını yapıyorum artık sadece... eskiden üstüne bide annelik yapıyomuşum onu anladım....
akşama yemeğim yok benim de eşim kahvaltı türü yeriz dedi o zaman da çok kaçıyor ama bugün böyle olacak sanırım diyetten de izinliyiz:): mutfak toplanacak ben hala burda salınıyorumm off gideyimde bi yandanda çay koyayım soğuk biraz bu gün
Selam kızlar,
geçmişi okumadan size haber vereyim dedim. eşimle biraz önce bir spor salonuna gittik, gel bakalım gel bakalım diye zorla götürdü beni. ben de o yazılmayacağından umutsuzdum zaten. meğer bana süpriz yapmış. ikimiz beraber spor salonuna yazıldık. ayın 15inde başlıyoruz. öyle mutlu oldum ki :) hemen sizle paylaşmak istedim.
Selam kızlar,
geçmişi okumadan size haber vereyim dedim. eşimle biraz önce bir spor salonuna gittik, gel bakalım gel bakalım diye zorla götürdü beni. ben de o yazılmayacağından umutsuzdum zaten. meğer bana süpriz yapmış. ikimiz beraber spor salonuna yazıldık. ayın 15inde başlıyoruz. öyle mutlu oldum ki :) hemen sizle paylaşmak istedim.
Selam kızlar,
KIZLAR SELAM
sonunda geçmişi okumayım bitirdim şükür tam okucam bi işim çıkıyo kalıyorum belki bidaha giremem belki şimdiden herkeşlere tekrar iyi hafta sonları diliyorum
yolcu canım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsin
meyracım rabbim tez zamanda kavuştursun ailene kavuştursun
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Gazanız mübarek olsun
Selam kızlar,
akşama yemeğim yok benim de eşim kahvaltı türü yeriz dedi o zaman da çok kaçıyor ama bugün böyle olacak sanırım diyetten de izinliyiz:)
hayırlı olsun esracım çok sevindim
oh gitsin kilolar
o kadar güzel yazmışsınki tutamadım gözyaşlarımı.. o haklı olduğu için tek kelime edemiyorum. sadece içten ice kırılıyorum hepsi bu.ama hak veriyorum.doktor zayıflamazsan hamile kalamazsın diyor. o da bi bebeğimiz olsun istiyor ve gerçekten kilonun zararlı bisey olduğunu sürekli dile getiriyor. hastalıklardan bahsediyor. kendime o kadar kızıyorum ki.. ben de senin gibi anneme kızıyorum.. hayatım boyunca hep sismandım.. hep tombiş tatlı kız diye sevildim.. isin ciddiyetine daha yeni varıyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin yazılarınızı okudukça kendime daha cok güvenmeye baslıyorum
günaydın kızlarr
nasılsınız ? ben iyi değilim , arkadaşımdaydım eve geldim , eşimle nette konuşacam , azcık keyfim yerine gelir belki , herkesi öpüyorum
yeni gelnler hoşgelmişlerr , azminiz daim olsun
kızlar az evvel Ebru ile(tomurcuk) konustuk.
hersey iyiymiş..sürekli yatarak dinlenerek geciyormus günleri..
işe gitmiyormus patron idare edecekmiş onu..
cindiyetini henüz ögrenememiş..ama bebegi saglıklıymıs
sizlere cok selamı var
akşama yemeğim yok benim de eşim kahvaltı türü yeriz dedi o zaman da çok kaçıyor ama bugün böyle olacak sanırım diyetten de izinliyiz:)
hayırlı olsun esracım çok sevindim
oh gitsin kilolar
canım hayırlı uğurlu olsun sevindim valla senin adına keşke benimde zamanım olsada bende gitsem ne güzel olur hadi inşallah sporunu yapar daha hızlı kilolarını veririsin canım
canım senin adına çok sevindim...artıkhepimizi sollarsın senn
sağol canım inş.
Esoşumm harika bir haber buu , çook sevindim bebeeemm
hadi bakalım gitsin pis kilolar , gitsin gıcık yağlarr , gelsin fit , sağlıklı , mutlu , harika ESOOŞŞŞ
Selam kızlar,
kuşum senin neyin var? arayacaktım fırsat bulamıyorum. inşallah şimdi daha iyisindir.
bende daha yemek yapmadım...yapacak halimde yok...biraz çorbam var...olmassa bizde kahvaltı gibi yaparız...gerçi çok acıkmama rağmen bişey yiyemicem galiba...hala yutkunurken çok canım acıyo..belki sıcak çayla beraber bikaç lokma yiyebilirim diye umut ediyorum yoksa böyle aç olmakta iyi değilkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?