Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen nursenacım tınn en iyi yöntem yoksa olan yine kendimize oluyor malesef
başka türlü yetişmek de anlamak da mümkün değil bu kocaları ve de çocukları

aynen öyle yapıyorum canım ama geç öğrendim 9 senelik bir evlilikte bir senedir böyleyim..ikinci doğumdan sonra....artık daha çok yoruluyorum uyku düzeni denen bişey hiç yok...bide onun gereksiz takıntılarıyla hiç uğraşamam.bir eş olarak yapmam gerektiği kadarını yapıyorum artık sadece... eskiden üstüne bide annelik yapıyomuşum onu anladım....

: mutfak toplanacak ben hala burda salınıyorumm off gideyimde bi yandanda çay koyayım soğuk biraz bu gün

Son düzenleme:
Selam kızlar,

geçmişi okumadan size haber vereyim dedim. eşimle biraz önce bir spor salonuna gittik, gel bakalım gel bakalım diye zorla götürdü beni. ben de o yazılmayacağından umutsuzdum zaten. meğer bana süpriz yapmış. ikimiz beraber spor salonuna yazıldık. ayın 15inde başlıyoruz. öyle mutlu oldum ki :) hemen sizle paylaşmak istedim.

KIZLAR SELAM

sonunda geçmişi okumayım bitirdim şükür tam okucam bi işim çıkıyo kalıyorum belki bidaha giremem belki şimdiden herkeşlere tekrar iyi hafta sonları diliyorum

yolcu canım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirsin

meyracım rabbim tez zamanda kavuştursun ailene kavuştursun

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Gazanız mübarek olsun

ya her erkek annesini arıyo sanırım evlenince çoğu zaman daha çok ilk evlendiğimizde annem gibi olmamış aannem olsa güler geçerdi
sen ne kadar takıyosunn gibiii vs.vs..... devam eden cümleler çok kullanıyorduuu
zamanla alışıyolar sanırım da onada sabır ve bi 10 yıl gerekiyo

: mutfak toplanacak ben hala burda salınıyorumm off gideyimde bi yandanda çay koyayım soğuk biraz bu gün
akşama yemeğim yok benim de eşim kahvaltı türü yeriz dedi o zaman da çok kaçıyor ama bugün böyle olacak sanırım diyetten de izinliyiz:)

hayırlı olsun esracım çok sevindim
oh gitsin kilolar

canım hayırlı uğurlu olsun sevindim valla senin adına keşke benimde zamanım olsada bende gitsem ne güzel olur hadi inşallah sporunu yapar daha hızlı kilolarını veririsin canım

canım senin adına çok sevindim...artıkhepimizi sollarsın senn

sağol canım inş.

Esoşumm harika bir haber buu , çook sevindim bebeeemm

hadi bakalım gitsin pis kilolar , gitsin gıcık yağlarr , gelsin fit , sağlıklı , mutlu , harika ESOOŞŞŞ

akşama yemeğim yok benim de eşim kahvaltı türü yeriz dedi o zaman da çok kaçıyor ama bugün böyle olacak sanırım diyetten de izinliyiz:)

oh gitsin kilolar

aman bende kıyma çıkardım fırına köfte yapacaktım adam markete gidelim dedi gelirkende pişmiş tavuk aldılar kızlarla bende beyaz etinden yedim aslında köfte işi yarına kaldı bugün lük yemek yeter acıkırsam çay a devamm yoğurt yerim olmadı

Canım malesef hepimizin geçmişinde bu tür şeyler var. ama yaşayamadığımız güzel günler için hayıflanıp bugünleri de mutsuz geçirmemeliyiz. ben ve diğer kızlar sonuna kadar yanındayız, hepimiz aynı dertten müzdaribiz. burda o kadar çok bebek için kilo vermeye çalışan arkadaş var ki, göreceksiz zaten, birbirimize yoldaş olduk. kilo verip hamile kalan arkadaşlar da var. inşallah her şey gönlümüze göre olur sağlıkla.

kuşum senin neyin var? arayacaktım fırsat bulamıyorum. inşallah şimdi daha iyisindir.

Çok sağol Meryemcim. çok sevindim iyi olmalarına, ayrıca senin de dönmene

oh gitsin kilolar

Çok sağol Asumancım. ben de o kadar sevindim ki. hiç umudum yoktu. eşim zaten 65 kg. o da kas çalışacak artık kilo almak için.

canım hayırlı uğurlu olsun sevindim valla senin adına keşke benimde zamanım olsada bende gitsem ne güzel olur hadi inşallah sporunu yapar daha hızlı kilolarını veririsin canım

Çok sağol canım. akşam 10 kadar açıkmış ama senin bebeğin var biliyorum. vakit olmayınca çok zor tabi. sen de bebeğinle koşturmaktan veriyorsun kiloları ama

canım senin adına çok sevindim...artıkhepimizi sollarsın senn

sağol canım inş.

Sağol canım, ihtiyacım vardı buna. eylül başı 88 kgdım, o zamandır 3 kilo ver 2 kilo al şeklindeyim. disipline olurum inşallah böylece.

Son düzenleme:
Esoşumm harika bir haber buu , çook sevindim bebeeemm

hadi bakalım gitsin pis kilolar , gitsin gıcık yağlarr , gelsin fit , sağlıklı , mutlu , harika ESOOŞŞŞ

sağol canım benim. ben de öyle sevindim ki. koşu bandı malum 45 dakikadan sonra eklemlere zararlı. leslie de kesmiyor artık. iyi oldu bu. akşamlar 8,30 da pilates dersleri başlıyormuş. göbeğim de gider böylece inşallah. yaza bambaşka, çıtır hatunlar olucaz hepimiz inşallah

valla süper haber benim eşimde isterde çocukları nere burakcaz ayağınıza takılan yokken süper gidin bence

bende daha yemek yapmadım...yapacak halimde yok...biraz çorbam var...olmassa bizde kahvaltı gibi yaparız...gerçi çok acıkmama rağmen bişey yiyemicem galiba...hala yutkunurken çok canım acıyo..belki sıcak çayla beraber bikaç lokma yiyebilirim diye umut ediyorum yoksa böyle aç olmakta iyi değilkiii

geçmiş olsun canım ılık sıvılar iç sürekli yumuşatır boğazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…