valla süper haber benim eşimde isterde çocukları nere burakcaz ayağınıza takılan yokken süper gidin bence
azıcık uzun kuzumm ,anlatırım , sen sıkıntı etme beni
canım bu saatten sonra dert etme bi şeyi. kalmış 10 gün. iyi ol tamam mı? çok seviyorum ben seni
Selam kızlar,
geçmişi okumadan size haber vereyim dedim. eşimle biraz önce bir spor salonuna gittik, gel bakalım gel bakalım diye zorla götürdü beni. ben de o yazılmayacağından umutsuzdum zaten. meğer bana süpriz yapmış. ikimiz beraber spor salonuna yazıldık. ayın 15inde başlıyoruz. öyle mutlu oldum ki :) hemen sizle paylaşmak istedim.
kuzuuum bende çoook seviyorum seni, iyiki varsın
olaın benimle yada eşimle bi ilgisi yok , başka şeyler varr ....
Aynurcum hayatim bu aralar morelin pek iyi degil sanirim insallah bi sorun yoktur ?? hadi ama artik morelini yüksek tut canim
üzmüşler yine aynurumu gıcıklar döverim ben onları sen takma kafana kuzum
Merhaba kizlar,
Bende bugun basladim super mutluyum 6 km yurudummm !!! Hergun yurucem, eve geldim yemek yiyecektim aklima her turlu yiyecek geldi Ayse bugun boz yarin basla dedim sonra kendimi tutum hep ayni masal bugun ye yarin basla diye diye yil gecti, yemegini ye foruma gir dedim seytan caydirmadan..........Allahim irade ne kadar onemli aslinda beyinde bitio insallah cook uzun surer
yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216
ay canım özlüyordur seni akşama kadar görmeyince gözünün önünden ayırmak istemiyodurbugün gittim artık dayanamadım ağrıya orta kulak iltihabı varmış..ben genelde bademcikten sıkıntı yaşarım çok şiştikleri için baskıdan ağrıyo kulağım sanmıştım..
bizde kavga etmiyoruz aslında sadece o biraz bencilce davranıyo istiyoki sevsemde sevmesemde dizi dibinde oturupbende onla seyredeyim bide açık büfe bekliyo hemde tam teşkilat bende yapmıyorum tabi...oda ozaman buralara takılmama sarıyogerçi pc değilde başka bişe takılsam gene kızıyo...bir ara kitap okuyodum ona sardı akşama kadar okuyon zaten akşam okuma diye yada elişi yapıyodum ona sardı...kısacası sadece onunla ilgileneyim istiyo...bende zamanında o hatayı çok yaptım...artık gerektiği kadar yapıyorum..
sağol canım zormuş bende bilmiyodum.diyorumki ben bademcikten çok çektim hiç böyle olmamıştı...meğer bu sefer kulak arıza vermiş..işin hem güzel hem kötü yanı ağzımı açamadığım için dün akşamdan beri hiç bişey yiyemedim sadece sıcak şeyler içiyorum onuda minik minik oyüzden iki haftadır bir türlü göremediğim 95 i gördüm... ama çok sevinemiyorum..yemeğe başlayınca 96 olurum gene
çok sevindim esracım beni sollayıp geçtin zaten şimdi tamamen gerilerde bırakacaksınSelam kızlar,
geçmişi okumadan size haber vereyim dedim. eşimle biraz önce bir spor salonuna gittik, gel bakalım gel bakalım diye zorla götürdü beni. ben de o yazılmayacağından umutsuzdum zaten. meğer bana süpriz yapmış. ikimiz beraber spor salonuna yazıldık. ayın 15inde başlıyoruz. öyle mutlu oldum ki :) hemen sizle paylaşmak istedim.
ver canım ver başlamışken senin okuluda aradan çıkartıveririmcanım çok sıkkın yaaa...
aferin Ayşecim , tebrik ederimm seni ve iradenii
Daficimm harika olmuşlar ellerine sağlıkk , okulumun adresini vereyimmi ? banada bi tane yollamak istermisinn ??
Selam kizlar anca okudum gecmisi
gecmis olsun canim ya fena hastalanmissin herhalde, ilik sicak seyler icte bogazina iyi gelir,
bide cok konusmamaya calis, bogazini dinlendir biraz
geçmiş olsun canım ılık sıvılar iç sürekli yumuşatır boğazını
ay canım özlüyordur seni akşama kadar görmeyince gözünün önünden ayırmak istemiyodur
1.y.o.l.c.u................................................310dk
2.asumanzeynep........................................300dk
3.fadime02...............................................280dk
4.ceco34.................................................260dk
5.nuhan...................................................240dk
6.gulma...................................................220dk
7.umutttt................................................120dk
8.egedeniz03............................................100dk
9.meyra....................................................90dk
10.dafi......................................................80dk
11.nursena-anathema08...............................60dk
12.sudunyasi..............................................50dk
13.clutch...................................................45dk
sporcu arkadaşlarımızı tebrik ederim azimleri daim olsun inşallah
haftaya en az 100er dk bekliyorum haberiniz olaaaaaa
Benim Sinema zevki hayal edilemiyecek kadar güzeldi canım
Biraz evvel eşimle fena kapıştık
Ben kaç zamandır akrabalarıyla da olsa sinemaya gitme hayali kurarken o sırf ablası istedi diye bana gram saygısı olmayan devamlı saf sokan 16 yaşındaki yeğenininde geleceğini söyledi
Baştan onu kırmamak için bak kendi kızımızıda almıyoruz haksizlik olur falan diye bahane üretmeye çalıştım gelmesini istemediğim için ama baktım bana sesini yükseltip söyleniyor birde rest çekiyor yok ben gelmem o zaman falan diye
Açtım bayramlık ağzımı
Her fırsatta bana laf sokan, kiloma kadar hakaret eden gram saygısı olmayan bir çocuğu birde mükafatlandırır gibi peşimize mı takıcağım diye başladım söylenmeye. Hatta sevmiyorum işte tahammülüm yok o cocuğa zorla mı diye bağırdım
Bir anda sesi kesildi çünkü şimdiye kadar asla kimse için bu şekilde görmeye tahamülüm bile yok dememiştim
Ya ben çocuklarımı bırakıyorum kardeşime birbirimize vakit ayırmak için o bana nefret ettiğimi bile bile emrivaki yapıyor
Şimdi karı koca el ele tutuşup güzel güzel vakit geçireceğimize eşim devamlı yeğenine göz kulak olmak zorunda kalacak. Bırak o şimdi birde gece sizde kalacağım diye tuturursa harbi kudururum
İsteseydi ablası halasıyla oğlunun geleceğini duyurduğunda arayıp ablacığım ya biz beyzayıda götürmüyoruz baş başa zaman geçirmek için diyebilirdi ama yok sanki mecburuz ablasının her dediğini kabul etmeye. Kalkmış birde bana bağırıyor yok efendim sanki diğer yeğenleri ufak değilmiymiş niye bir tek onu istemiyormuşum zaten kalabalık gidiyormuşuz o halasıyla gidip gelirmiş falan diye.
Benim kuzen adalara gidelim falan dediği zaman anında kestirip attı hayatta işim olmaz haz etmiyorum diye bende o gün hiç itiraz etmeden kuzene bir bahane uydurdum sırf eşim kırılmasın diye ama o benim için okadarını yapamıyor bile
Şeytan diyor asıl ben gitmiyorum o gelirse de diye ama bu sefer hayatta işi olmaz aksine birde beni bırakıp gider uyuz o zevkide yeğenine yaşatmıyacağım
Bakalım ilerleyen saatlerde ya özür diler yada akrabalara hiç çaktırmam kırgın olduğumu ve onunla tek kelime konuşmadan sinemaya gider gelirim sonrada totoşumu döner yatarım
]
akşam akşam ben de halüsinasyon gördüm
Kızlar sizleri de tebrik ediyorum çok çok. Nevin ve Meyra beklenen çıkışı yaptınız sonunda canlar Nuhancım sen de çok istikrarlı gidiyorsun maşallah
İyi geceler kızlar
Kızlar ben geldim ceza bitti şükür dunden beri bi burayi okuyorum bi dukani Ayy atladım yazamamatankonu dışı sohbetten aldım ceza bu arada birde 3.cu olmuşum bu ay çok mutlu oldum diğer tüm dereceye giren arkadaslarimida tebrik ederim burda yena ve asuman ellerinizle sağlık
Sonunda gelebildim....
Uzun bir geçmişi okumak baya bir vakit aldı.
İnsana hem haftanın, hem de ayın 2. olduğu gün ceza verilir mi? valla çok ayıp ettiler. Tadını yaşamadım ayol.
Yena, Asu tablolar için çok teşekkürler. Kilo veren herkesi bende çok kutluyorum. Kilo vermeyenlereyapıyorum. İyi ki persembe gecesinden yazmisim kilomu. Yoksa listelere giremiyecektim.
90 Kilonun Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor! topiğinin kendileri güzel, gönülleri güzel, zeki kadınları, sizleri seviyorum, bu topikte rahatça kilo dahil her konuyu kavga etmeden konuşabildiniz, mizmiz çocuklar gibi şikayetçi olmadiğiniz, için sizleri kocaman kocaman öpüyorum. Banlanma nedenim; Dukan diyeti disinda, türkiye gerçeği bir konu üzerinde yansız bir cümle yazmamdır. Yazdiğim cümleden hiç pişman değilim. Hatta cezalandirması gereken bir cümle bile değildi. Neysem, önemli olan sizlersiniz gerisi önemisiz...
Yeni gelenler, eskilerden olup yeniden aktif olanlar var. Hoş geldiniz.
sevgiler
yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216
xay erken evlendin herhalde genç kayınvalide olacaksın maşallah kaç yaşında oğlun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?