Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla süper haber benim eşimde isterde çocukları nere burakcaz ayağınıza takılan yokken süper gidin bence

sorma Nursenacım. çoluk çocuk olmadan kurtulmam lazım bu kilolardan. biraz da kas yapayım ki hamile kalırsam sonra daha kolay gitsin kilolar. çocuklar varken nasıl vakit buluyorsunuz evde bile spora, hayranım zaten size.

canım bu saatten sonra dert etme bi şeyi. kalmış 10 gün. iyi ol tamam mı? çok seviyorum ben seni

kuzuuum bende çoook seviyorum seni, iyiki varsın

olaın benimle yada eşimle bi ilgisi yok , başka şeyler varr ....

Selam kizlar anca okudum gecmisi

yolcu gecmis olsun canim ya fena hastalanmissin herhalde, ilik sicak seyler icte bogazina iyi gelir,
bide cok konusmamaya calis, bogazini dinlendir biraz

Aynurcum hayatim bu aralar morelin pek iyi degil sanirim insallah bi sorun yoktur ?? hadi ama artik morelini yüksek tut canim

Esracim spor salonuna yazilmissiniz, esin ne güzel süpriz yapmis, hadi hayirli olsun, sende artik banu gibi cabucak verirsin kilolari

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz sefa getirdiniz
ama ben sizi cok karistiriyorum yaaa
bi resim ekleseniz kenara köseye, nebilim bi yazi stili degistirseniz, cok iyi olur tesekkürler

Ben iyiyim, motivasyonum tam yerinde, hersey güzel cok sükür

Canım hayırlı olsun çok sevindim:))

Merhaba kizlar,

Bende bugun basladim super mutluyum 6 km yurudummm !!! Hergun yurucem, eve geldim yemek yiyecektim aklima her turlu yiyecek geldi Ayse bugun boz yarin basla dedim sonra kendimi tutum hep ayni masal bugun ye yarin basla diye diye yil gecti, yemegini ye foruma gir dedim seytan caydirmadan..........Allahim irade ne kadar onemli aslinda beyinde bitio insallah cook uzun surer

yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor

Aynurcum hayatim bu aralar morelin pek iyi degil sanirim insallah bi sorun yoktur ?? hadi ama artik morelini yüksek tut canim

üzmüşler yine aynurumu gıcıklar döverim ben onları sen takma kafana kuzum

canım çok sıkkın yaaa...

aferin Ayşecim , tebrik ederimm seni ve iradenii

yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216

Daficimm harika olmuşlar ellerine sağlıkk , okulumun adresini vereyimmi ? banada bi tane yollamak istermisinn ??

yenacım asumaneynepcim hoşbulduk, kilolarım aldı başını gidiyor malesef... tekrar sizlerle beraber zayıflamaya karar verdim.
banu iyi bu aralar onunda diyet motivasyonu düşük ona söyledim tekrar katıldığımı inşallah o da gelir.

ay canım özlüyordur seni akşama kadar görmeyince gözünün önünden ayırmak istemiyodur

çok sevindim esracım beni sollayıp geçtin zaten şimdi tamamen gerilerde bırakacaksın hayırlı olsun çabucak kurtulursun inşaAllah kilocuklarından sağlıklı bir hayat yaşarsın herifünle ve bıcırıklarınla birlikte

canım çok sıkkın yaaa...

aferin Ayşecim , tebrik ederimm seni ve iradenii

Daficimm harika olmuşlar ellerine sağlıkk , okulumun adresini vereyimmi ? banada bi tane yollamak istermisinn ??
ver canım ver başlamışken senin okuluda aradan çıkartıveririm

Selam kizlar anca okudum gecmisi

gecmis olsun canim ya fena hastalanmissin herhalde, ilik sicak seyler icte bogazina iyi gelir,
bide cok konusmamaya calis, bogazini dinlendir biraz

sağol canım ya..ikigündür içmediğim çay çeşidi kalmadı desem yeridir..konuşmasam iyi olcak evet oda çok canımı yakıyo ama iki çocukla konuşmadan nasıl olurki??

geçmiş olsun canım ılık sıvılar iç sürekli yumuşatır boğazını

sağol canım bende aynen öyle yapıyorum zaten iyi geliyo....

herkeslere selaaam
bugün çok yoğundum kızlar, hala da öyleyim....
bi ara girdim okudum ve yazamadan çıktım.
akşama kadar misafirim vardı hep, şimdide eve hiç bakamadım, ev yemek beni bekliyo....
totoşuma motor taktım bugün anlicanız
gan gannnnn dermişim birde şimdi
sizin hasretinizdende geçemeyince sizede vakit ayırdım:)))
hemen çıkmalıyım şimdi, herkesleri öpüyorum...
sizi seviyorum.....

YENAAA bu aralar çok yoğunsun heralde, 1-2gündür pek yazamıyonda???:44:
öpüyorum yenam seniiii

1-2 alıntılarımın cevaplarınıda yollar ben kaçarım artık....

tebrikler kızlar

çoğu erkek genelde haksız olduğu zaman bağırarak kendini haklı konuma getirmeye çalışıyo.....
üzüldüm canım yaaa olanlara....
aksilik oldumu da oluyo işte
neyse sağlık olsun canını sıkma...
inşaallah yoluna girer herşey...
gelişmeleri yazarsın yine.....

eşlerimiz çok benziyo galiba....
inatları, ve bazen yorgan biti oluşları değilmi???
amaaan benimki şu sözlerimi duysa çok sinirlenirdi şimdi

]

akşam akşam ben de halüsinasyon gördüm

ha haaayyy aynı ben

Kızlar sizleri de tebrik ediyorum çok çok. Nevin ve Meyra beklenen çıkışı yaptınız sonunda canlar Nuhancım sen de çok istikrarlı gidiyorsun maşallah

teşekkür ederim bitanem.....

bende senin spor olayını yeni okudum ve çok sevindim:)))
hayırlı olsun canım sporunuz.....

İyi geceler kızlar

cicilerin hayırlı olsun, güle güle kullan canım....

banlanma için geçmiş olsun canım.....

nuhan ablacım banlanma için geçmiş olsun.....

ayrıca listeleri salladın yahuuu:))) tebriklerrr

Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216

ayyy hepsi süperler.....
ellerine sağlık dafi ablacım....
hepsi çok güzel maşaallah
bi ara benimde böyle buna benzer bi patiğim vardı kaşlı gözlü falan, çok severek giymiştim:)

Dafi ablacim o bebis kim yaaa ?? pek tatli masallah yerimmmmmmmm

Aynurrrrrrrrrr bak kiziyorum ama kendine gel artik
noldu hayatim ya nedir seni bukadar sIkintiya sokan ? Yine okuldaki arkadaslarmi bi dertler acti basina?
üzülüyoruz bak sen böyle olunca

merhaba canlarım

tüm mesajları okudum beğenilerimi yaptım şimdi toplu cevaplara geçiyim

bugün toplu seslenicem sizlere

hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum,hoşgeldin mesajlarına;hoşbuldummm
benden sonra gelen arkadaşlarıma da hoşgeldiniz
koşu bandı almış biri hayırlı olsun canım ben bozulunca anladım bandın kıymetini de rahmetli oldu garibim
bebiş isteyenlere de rabbim en tez zamanda bebeciklerini kucaklarına çifter çifter versinn aminnn
arada güzel dualar vardı onlara da aminnn

neleri unuttum kimbilir,cümletenn hepiniz seviliyorsunuz

şu sınav beynimi durdurdu adeta .dün gece sabaha kadar çalıştım ,bugün geçti çok şükür, bide yarını atlatsam hayırlısıyla.
tekrar edilmeyi bekleyen 4 ders, çözülmeye bekleyen soru bankaları ve gys ler var..anlıyacağınız bu gece de sabahlıcam

sonraki haftada bursa ya müstakbel gelinimin ailesiyle tanışmaya gidicez onun telaşı var,sonra isteme söz derken, şubat olur yıl sonu sınavları başlar.
napıcam bilemedim:106: kendimden bir tane daha klonlamam lazım

bu koşuşturmada 1 kilocuk da gitmiş moral oldu:82:

ben derse başlıyım arada laf yetiştiririm:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…