Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım erken evlendim
23 yaşında oğlum diğeri de 18
anaya babaya vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşaAllah Allah tamamına erdirsin. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. dünür olucaz demekki bursaya geldiğinizde karşılaşırmışız

herkese iyi aksamlar dunkı uyarılardan sonra menumu bıraz arttırdım umarım bu defa olmustur

sabah ac karna 2 bardak lımonlu ılık su
kahvaltı : yarım salatalık yarım domates altı zeytın1 yemek kasıgı lor

ara ogun: 2 adet kayısı

ogle yemegı : 7 kasık karnıbahar yemegı 2 kasık yogurt

ara ogun : 1 bardak yesıl cay

aksam yemegı: brokolı haslaması yarım kase yogurt

anaya babaya vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşaAllah Allah tamamına erdirsin. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. dünür olucaz demekki bursaya geldiğinizde karşılaşırmışız

aminnnnn ...inşallah. Allah razı olsun canım,tüm evlatlarımız için olsun bu dua inşallah

size mi geliyoruz yoksa

Sultancım sağol canım. Banu idolüm zaten, çok imrenmiştim ben de gidiyorum sanırım artık :)

Canım hayırlı olsun çok sevindim:))

Çok sağol tatlım. sen de dönmüşsün aramıza Nuhanla beraber, yuppi :)

yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216

Dafi abla ne tatlıymış bu kuzu, maşallah

patiklere de bayıldım, ellerine sağlık.

İyi akşamlar hepinize:) dün yine bildirim yapmakta geç kaldım, ne olcak benim bu halim, bi kere de zamanında bildirsem şaşırıcam, hep bir şeyler çıkıyor yetiştiremiyorum ama, dün de doğum yapan ablamın yanına gittim sabahtan kahvaltı bile yapmadan, yanında kimse yoktu beni çağırdı, orda da internete giremedim hem bebekle ilgilenmekten hem büyük yeğenimin derslerine yardım ettim, misafir geldi gitti onlarla ilgilendim derken bi baktım olmuş akşam 9 :)) bugün de dışardaydım bot alışverişine çıktım ne zamandır alcaktım fırsatım yoktu, yarın da istanbuldan gidiyorum gitmeden alayım dedim. Neyse sonuç itibariyle kilomu bildireyim, geçen hafta 89.4tü bu hafta 89.7, regl dönemim yaklaşıyor sanırım ondan şişkinlik var, ya da kendimi kandırmayayaım 300gr almışım:)) kısmet yahu kilo işi böyle bi alırsın bi verirsin ama pes etmezsen hedefine ulaşırsın, en azından benim mantığım böyle

hayatim bu bana yinede az geldi siskoyuz ayol biz neyimize yetsin bu
sabah nicin ekmek yemedin? yarim salatalik yarim domates doyurmazki,

öglen iyi olmus

ama aksamda cok cok az geldi bana

unutmaki mesela 10 kilo verdiginde, azaltcaksin yemegini tekrar kilo verebilmek icin
sonra 10 kilo dha verdiginde mesela yine azaltacaksin, e suncacik seyin neresini azaltabilirsinki
unutma bizim hedefimiz hemen kilo vermek degil, yavas vermek ama birdaha geri almadan vermek.
böyle simdi cok az yersen, ilerde normal yeme aliskanligina döndügünde hepsini hatta daha fazlasini geri alirsin emin ol

İyi akşamlar hepinize:) dün yine bildirim yapmakta geç kaldım, ne olcak benim bu halim, bi kere de zamanında bildirsem şaşırıcam, hep bir şeyler çıkıyor yetiştiremiyorum ama

Canim bazi arkadaslar yetistiremiyecegi icin persembe aksamdan bildiriyor, sende öyle yapsana madem?
Böyle bildirimsiz olurmuuu

clutch, spor salonu durumuna çok sevindim. Kilo vermen hızlanacaktır. Ben fitnesta çok sıkılıyorum. step çok eglenceli geçiyor. Bakalım senin spor solanu tecrübelerin nasıl olacak?
dafi, kızında, patiklerde süper. Allah bağışlasın.
xay, tebrikler hayırlı olsun.
yolcu, çok geçmiş olsun. acil şifalar.

bende annemle kapıştım...bugun 4 kez kapıştım.
1- Sabah müşterim iki bayan geldi. Ciddi ciddi işler hakkında konuşuyoruz. Yatak odasından tuhaf sesler geliyor. Böyle eşyalar sürükleniyor falan. Bir gittimki annem odada eşyalarin yerlerini çevirmis altlarını siliyor. Oda böyle daha iyi oldu diye gülümsüyor. Anne müsterilerim var gel bizimle otur lütfen gürüntü yapma dedim ve geldi oturdu. Onlar gidince odayı eski haline getirdim ve lütfen bana artık bunu yapma ben çocuk değilim falan dedim.
2- Markete gidiyordum bende geleceğim dedi. Peki dedim. ama ben atmye uğrayacağım sen merdiven çıkma, markete gir ben geleyim dedim ve onu marketin önünde arabadan indirdim ben park ettim atmye gittim. Hani su devhasal marketler var. içeri girdim annemi ariyom telefon açılmaz arıyom arıyom açılmaz. Anos ettiriyorum. Danışmaya kimse gelmez. Tam 1 saat bütün reonları tek tek 3 kez geçtim ve buldum. Halinden çok mutlu, gülen bir kadın, ben telefonumu evde unutmusum dedi. ya öldüm meraktan dedim ve sustum. yorgun argın 4 kez reonları gezerek alişverişi bitirdim.
3- Marketten dönünce mutfak tezhanginda yanık bir tencere görüyorum. En çok kulandigim ortak boy çelik tencerem baya bir yanmış. Evde çokça kabuklu findik var. Kabukları ile onları tencere atıp kavurdum dedi. Hemde dün yapmış. Tencere bugun çıktı orataya, Bende kırılmadan böyle fındık kavrulmazki dedim. Ablan yapıyor dedi. Kendi kendime söylendim. gitti tencere.
4- Sabah derin dondurucudan tavuk ve etsuyu çıkartmıstım. Tavukları öğleyin pişirdim. Aksam için somonları fırına attım yanına soğan çorbası yapacağım. Biton soğanı ağlaya ağlaya doğradım karamel kıvamında kavurdum. Tam et suyunu koyacağım. Anne et suyu nerde? dolapta... dolapta nerde? asağıda....ne erimis etsuyunu neden yeniden derin donducuya koydun. anne...tabiki et suyu yeniden donmuş acayip sinirlendim. saat 19,30 gibi yemeği plandigim yemegimi, 21,00 de yedim ve sevgili annem kapriste yemek yemiyor. Yatak odasinin kapısı kapattı oturuyor. Sanırım bu gece ayrı takilacağız...

Son düzenleme:
ne güzel esracım...coksevindim senin adına..
eşle spora gitmek zevklı olur.yani tek olmamıs olursun:)

ben de seni gördügüme sevindim özlemiştim

yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216

ablacım ellerine saglık cok güzel görünüyorlar
ama çöle birde güzel çingene pembesini yapsan pek hoş olur

Nuhancim allah sabir versin öncelikle canim
Saka bi yana, yaslilarla ugrasmak bazen cidden zor oluyor, ben kendi anne babamdanda farkediyorum, yaslandikca huylari degisiyor sanki,
Allah basimizdan eksik etmesin ama insan bazen cok zorlaniyor..
degisik degisik isler yapmaya basliyorlar,
Annen nekadar kalcak, uzunmu kalcak baya??
isin zor ama sabretcen yapcak bisey yok malesef
ama bende bu durumlar karsisinda sinirden kudururdum gercekten

Nuhancım annen aynı benim annem. zor bir gün olmuş, hepsi üstüste. sen yine de fevri davranmayarak iyi yapmışsın. haketseler bile üzülüyor çünkü insan tepki verdiğinde. neyse ki sonra yemek götürmüşsün ama sanırım kapris devam ediyor :) evlendiğinde o kadar karışamaz, merak etme canım.

aslında kadın kısmı ayrı, zayıflamaya yönelik hareketler yapılıyormuş orda. beraber kardiyo yapıp ben oraya geçerim artık. eşim de biraz kilo alsa da aramızdaki fark kapansa
çok sağol Meryemcim :) bu yeni yıl hepimize çok iyi gelecek ben eminim :) sen de iyi ki döndün

Cecoş nerelerde, tartıldı mı acaba bugün? pembe dizi gibi heyecanla bekliyorum onun tartı günlerini artık. inşallah çok güzel bir rakam görür yine

Bugun gerçekten hepsi üsttüne geldi. Koşuturmaktan ayaklarımda derman kalmadı. Ben hiç anneme düşkün bir çocuk olmadım. Çok güzel anne kız ilişkiler olanlar vardır ya hep onlara imrenirim. Annemde aramızda anne çocuk ilişkisi pek yoğun yaşanmadı. Sadece annemi üzersem işlerim yolunda gitmez diye bir batıl inancım var. Gerçekten onu üzemek istemiyorum. Ne kadar bilmiyorum. ama önümüzdeki hafta sonuna kadar kalacak gibi...

bir araştırma sonucuna göre annesinden gerekli ilgi ve sevgiyi göremeyen çocuklar ilerde kilo sorunu yaşarmış. ben de çok imrenirdim ilgili, özenli annelere. benim de annemle ilişkilerim onu anlamamam, çocukken bile yaptıklarını doğru bulmamam üzerineydi. çok küçükken değişmiştik rolleri. şimdi mesafe olarak yakınız ama ilşkimiz o kadar sıcak değil hala. önceden daha acımasızken ben de kıyamıyorum ona yeni yeni hala çoğu yaptığını onaylamasam da. sanırım affediyorum yavaş yavaş.

umarım biz çok sevgi dolu, ilgili anneler oluruz.

Son düzenleme:
kızlar ben şimdilik kaçıyorum..gecenin ilerleyen saatlerinde görüşebiliris sanırım

görüşürüz tatlım

Esra, senin boyun kaç? hedefin 55 kiloymuş..

1.60 cm canım. tabi çekmediysem. en son lisedeyken bu boydaydım. eşim 1.58 ancasındır diyor. pilates yapalım da çöken omurlarımız açılsın, uzuyalım

Benim annemin 5 tane kızı var. En küçükleri benim ve bu kadar doğumun nedeni bir erke çocuk beklentisi ve sonrasında hayal kırıklığı. Beni en büyük ablam büyüttü diyebilirim ve onun hakkini ödeyemem.Birde ben evden çocuk yaşta ayrıldım ve uzaklarda okudum. Afettemek konusunda çok haklısın bende, birçok şeyi 25 yaşımdan sonra affedebildim. Ben eminim sizler güzel annelersiniz..

Bu arada annem mutfağa geçti gidip baktım. Benim pişirdiğim balığı yemeyecekmiş. Kendi yemek yapiyor şimdi. Yapsın bakalım. Hayırlısı...yarın sabah düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…