Cecoş nerelerde, tartıldı mı acaba bugün? pembe dizi gibi heyecanla bekliyorum onun tartı günlerini artık. inşallah çok güzel bir rakam görür yine
görüşürüz tatlım
1.60 cm canım. tabi çekmediysem. en son lisedeyken bu boydaydım. eşim 1.58 ancasındır diyor. pilates yapalım da çöken omurlarımız açılsın, uzuyalım
Benim annemin 5 tane kızı var. En küçükleri benim ve bu kadar doğumun nedeni bir erke çocuk beklentisi ve sonrasında hayal kırıklığı. Beni en büyük ablam büyüttü diyebilirim ve onun hakkini ödeyemem.Birde ben evden çocuk yaşta ayrıldım ve uzaklarda okudum. Afettemek konusunda çok haklısın bende, birçok şeyi 25 yaşımdan sonra affedebildim. Ben eminim sizler güzel annelersiniz..
Bu arada annem mutfağa geçti gidip baktım. Benim pişirdiğim balığı yemeyecekmiş. Kendi yemek yapiyor şimdi. Yapsın bakalım. Hayırlısı...yarın sabah düzelir.
Türk kadini için ideal bir boy...Şimdi sporla zayiflamak dahada hizli olacak.
NE kadar kibarsın canım :) bariz kısa bir boy bu :) Allahtan eşim de uzun değil de sırıtmıyorum.
ama kısa boy güzeldir. Kibar küçük ayaklarınız ve minik elleriniz olur. Benimde ilk iki büyük ablamın boyları kısa ikisinde böyle narin, kıbarcık tipler. 35 numara giyerlerbenim çok hoşuma gidiyor. Birde söyle bir durum var. Minyon tip kiyafeti daha güzel taşiyabiliyor söyleki, ben azıcık kısa etek giysem herkes bakar ama minyon tipe çok yakışır ve göz tirmalamaz.
size bir şey danışmak istiyorum kızlar,
bir ay içinde eltim doğum yapacak. hastaneye çiçek yerine orjinal bir şey göndermek istiyorum. iki fikir var aklımda, biri bonnyfooddan truffle sepeti, diğeri de bez pasta. bez pasta orjinal bir fikir ama 20 liralık beze 100 lira vermek biraz mantıksız geliyor. diğer sepeti de ziyaretçilerine ikram edebilir diye tercih edebilirim. sizce hangisi daha hoş?
Eki Görüntüle 596457 Eki Görüntüle 596458
size bir şey danışmak istiyorum kızlar,
bir ay içinde eltim doğum yapacak. hastaneye çiçek yerine orjinal bir şey göndermek istiyorum. iki fikir var aklımda, biri bonnyfooddan truffle sepeti, diğeri de bez pasta. bez pasta orjinal bir fikir ama 20 liralık beze 100 lira vermek biraz mantıksız geliyor. diğer sepeti de ziyaretçilerine ikram edebilir diye tercih edebilirim. sizce hangisi daha hoş?
Eki Görüntüle 596457 Eki Görüntüle 596458
Canim ikiside cok cok hos,
bu bez pasta gibi seyler bizim buralarda satiliyor, 35 euroya felan bölye süslü püslü satiyorlar,
ben aslinda o dogum yapan arkadasima bissürü sey alip kendim yapmaya karar vermistim, bez almistim biberon emzik, birde bebek icin böyle krem setleri felan almistim,
cok güzel hazirlicaktim ama öyle olunca, biliyosun aramiz bozuldu, bende ne hediye yaptim nede gittim götürdüm,
kizkardesime kaldi simdi, ona hazirlicam hepsini,
100 lira gercekten cok ucukmus
aslinda sende kendin yapabilirsin, daha uyguna gelir
Çok iyi ya ben burada hiç görmedgim yeni şeyler görüyorum. Bez pasta ile ilkkez karşılaştım yeni öğrendim.
Bebek bezi pastasının iç dolgu malzemesi bebek bezlerinden oluşur. Bebek bezlerinin tek tek katlanıp ya da farklı sıralamalarla pasta şekline getirilmesinin ardından bebek bezi pastasının üzerine eklenen bebek battaniyesi, banyo havlusu, tulum, badi, çorap, bebek kozmetik ürünleri, oyuncak gibi pastada kullanılan her malzeme bebeğin ihtiyaçlarına yöneliktir. Bu nedenle yeni anne-babaya bebek bezi pastası hediye ettiğinizde onlara hem bir buket çiçek kadar güzel görünümlü hem de kullanışlı bir hediye vermiş olursunuz. Üstelik gercek çiçeklerin aksine hastane odasına kabul edilebilir bir doğum hediyesi olduğu için rahatlıkla anne, baba ve bebeğe ulaştırabilirsiniz.
Süpermiş valla, ama dedigin gibi süslü görüntü ve işçilik ile fiyatlar ederinin çok üzerine çıkmış. O para ile sanırım çok daha fazla bebek bezi alınabiliyor. Doğum yapan anne ben olsayadim, hazır diyette değil lohusayken, bonnyfood sepetine bayılırdım.
buyurun gelin canım başım üstüne ben misafiri çok severimaminnnnn ...inşallah. Allah razı olsun canım,tüm evlatlarımız için olsun bu dua inşallah
size mi geliyoruz yoksa
sağol canım bizim evin maskotu oSultancım sağol canım. Banu idolüm zaten, çok imrenmiştim ben de gidiyorum sanırım artık :)
Çok sağol tatlım. sen de dönmüşsün aramıza Nuhanla beraber, yuppi :)
Dafi abla ne tatlıymış bu kuzu, maşallah
patiklere de bayıldım, ellerine sağlık.
amiinn çok sağol nuhancım Allah anasına babasına bağışlasınclutch, spor salonu durumuna çok sevindim. Kilo vermen hızlanacaktır. Ben fitnesta çok sıkılıyorum. step çok eglenceli geçiyor. Bakalım senin spor solanu tecrübelerin nasıl olacak?
dafi, kızında, patiklerde süper. Allah bağışlasın.
herkesin imtihanı farklı farklı senin imtihanında annen demekki Allah sabırlar versinxay, tebrikler hayırlı olsun.
yolcu, çok geçmiş olsun. acil şifalar.
bende annemle kapıştım...bugun 4 kez kapıştım.
1- Sabah müşterim iki bayan geldi. Ciddi ciddi işler hakkında konuşuyoruz. Yatak odasından tuhaf sesler geliyor. Böyle eşyalar sürükleniyor falan. Bir gittimki annem odada eşyalarin yerlerini çevirmis altlarını siliyor. Oda böyle daha iyi oldu diye gülümsüyor. Anne müsterilerim var gel bizimle otur lütfen gürüntü yapma dedim ve geldi oturdu. Onlar gidince odayı eski haline getirdim ve lütfen bana artık bunu yapma ben çocuk değilim falan dedim.
2- Markete gidiyordum bende geleceğim dedi. Peki dedim. ama ben atmye uğrayacağım sen merdiven çıkma, markete gir ben geleyim dedim ve onu marketin önünde arabadan indirdim ben park ettim atmye gittim. Hani su devhasal marketler var. içeri girdim annemi ariyom telefon açılmaz arıyom arıyom açılmaz. Anos ettiriyorum. Danışmaya kimse gelmez. Tam 1 saat bütün reonları tek tek 3 kez geçtim ve buldum. Halinden çok mutlu, gülen bir kadın, ben telefonumu evde unutmusum dedi. ya öldüm meraktan dedim ve sustum. yorgun argın 4 kez reonları gezerek alişverişi bitirdim.
3- Marketten dönünce mutfak tezhanginda yanık bir tencere görüyorum. En çok kulandigim ortak boy çelik tencerem baya bir yanmış. Evde çokça kabuklu findik var. Kabukları ile onları tencere atıp kavurdum dedi. Hemde dün yapmış. Tencere bugun çıktı orataya, Bende kırılmadan böyle fındık kavrulmazki dedim. Ablan yapıyor dedi. Kendi kendime söylendim. gitti tencere.
4- Sabah derin dondurucudan tavuk ve etsuyu çıkartmıstım. Tavukları öğleyin pişirdim. Aksam için somonları fırına attım yanına soğan çorbası yapacağım. Biton soğanı ağlaya ağlaya doğradım karamel kıvamında kavurdum. Tam et suyunu koyacağım. Anne et suyu nerde? dolapta... dolapta nerde? asağıda....ne erimis etsuyunu neden yeniden derin donducuya koydun. anne...tabiki et suyu yeniden donmuş acayip sinirlendim. saat 19,30 gibi yemeği plandigim yemegimi, 21,00 de yedim ve sevgili annem kapriste yemek yemiyor. Yatak odasinin kapısı kapattı oturuyor. Sanırım bu gece ayrı takilacağız...
teşekkür ederim meryemcim çingene pembesi kızlara yaptım bu maviler erkeklere, büyüklere siyah, kahverengi,lacivert yaptım. şimdide yeşil başlıycam. az buz değilki yirminci çifti örüyorumne güzel esracım...coksevindim senin adına..
eşle spora gitmek zevklı olur.yani tek olmamıs olursun:)
ben de seni gördügüme sevindim özlemiştim
ablacım ellerine saglık cok güzel görünüyorlar
ama çöle birde güzel çingene pembesini yapsan pek hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?