Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cecoş nerelerde, tartıldı mı acaba bugün? pembe dizi gibi heyecanla bekliyorum onun tartı günlerini artık. inşallah çok güzel bir rakam görür yine

ah evet bende merakla beklıyorum..henüz tebrik bile edemedim iddiadasımı..
cizelgesine bakınca farkettim degişimi..birazda aynur anlattı saolsun
maasallah dedm

görüşürüz tatlım

1.60 cm canım. tabi çekmediysem. en son lisedeyken bu boydaydım. eşim 1.58 ancasındır diyor. pilates yapalım da çöken omurlarımız açılsın, uzuyalım

Türk kadini için ideal bir boy...Şimdi sporla zayiflamak dahada hizli olacak.

bir de trip yapıyorlar böyle :) yapsın, yesin boşver. düzelir zaten, kendi kendine unutur barışır. biz de onlar kadar unutkan olabilsek keşke

Kizlar banu yarin tartilacakti diye biliyorum, bende meraklardayim cünkü :))

Nuhancim az kalcakmis zaten idare et kuzum, zor biliyorum

size bir şey danışmak istiyorum kızlar,
bir ay içinde eltim doğum yapacak. hastaneye çiçek yerine orjinal bir şey göndermek istiyorum. iki fikir var aklımda, biri bonnyfooddan truffle sepeti, diğeri de bez pasta. bez pasta orjinal bir fikir ama 20 liralık beze 100 lira vermek biraz mantıksız geliyor. diğer sepeti de ziyaretçilerine ikram edebilir diye tercih edebilirim. sizce hangisi daha hoş?

NE kadar kibarsın canım :) bariz kısa bir boy bu :) Allahtan eşim de uzun değil de sırıtmıyorum.

ama kısa boy güzeldir. Kibar küçük ayaklarınız ve minik elleriniz olur. Benimde ilk iki büyük ablamın boyları kısa ikisinde böyle narin, kıbarcık tipler. 35 numara giyerler benim çok hoşuma gidiyor. Birde söyle bir durum var. Minyon tip kiyafeti daha güzel taşiyabiliyor söyleki, ben azıcık kısa etek giysem herkes bakar ama minyon tipe çok yakışır ve göz tirmalamaz.

Orası öyle de canım, şöyle sütun gibi bacaklarım olmayacak hiçbir zaman neyse şükür tabi, sağlığımız yerinde. zayıflasak yeter

Canim ikiside cok cok hos,
bu bez pasta gibi seyler bizim buralarda satiliyor, 35 euroya felan bölye süslü püslü satiyorlar,
ben aslinda o dogum yapan arkadasima bissürü sey alip kendim yapmaya karar vermistim, bez almistim biberon emzik, birde bebek icin böyle krem setleri felan almistim,
cok güzel hazirlicaktim ama öyle olunca, biliyosun aramiz bozuldu, bende ne hediye yaptim nede gittim götürdüm,
kizkardesime kaldi simdi, ona hazirlicam hepsini,
100 lira gercekten cok ucukmus
aslinda sende kendin yapabilirsin, daha uyguna gelir

Çok iyi ya ben burada hiç görmedgim yeni şeyler görüyorum. Bez pasta ile ilkkez karşılaştım yeni öğrendim.

Bebek bezi pastasının iç dolgu malzemesi bebek bezlerinden oluşur. Bebek bezlerinin tek tek katlanıp ya da farklı sıralamalarla pasta şekline getirilmesinin ardından bebek bezi pastasının üzerine eklenen bebek battaniyesi, banyo havlusu, tulum, badi, çorap, bebek kozmetik ürünleri, oyuncak gibi pastada kullanılan her malzeme bebeğin ihtiyaçlarına yöneliktir. Bu nedenle yeni anne-babaya bebek bezi pastası hediye ettiğinizde onlara hem bir buket çiçek kadar güzel görünümlü hem de kullanışlı bir hediye vermiş olursunuz. Üstelik gercek çiçeklerin aksine hastane odasına kabul edilebilir bir doğum hediyesi olduğu için rahatlıkla anne, baba ve bebeğe ulaştırabilirsiniz.

Süpermiş valla, ama dedigin gibi süslü görüntü ve işçilik ile fiyatlar ederinin çok üzerine çıkmış. O para ile sanırım çok daha fazla bebek bezi alınabiliyor. Doğum yapan anne ben olsayadim, hazır diyette değil lohusayken, bonnyfood sepetine bayılırdım.

kendin yapmak güzel fikir canım, aslında yapabilirim ama uğraşmak istemiyorum. bez pastadan vazgeçiyorum sanırım ben de, aklım trufflelarda galiba. çok sağol tatlım :)

benim de oyum bonnyfooddan yana sanırım. diğeri çok sevimli duruyor da gereksiz pahalı olabilir. çok sağol Nuhancım.

esracım her iki seçenek de çok güzel görünüyor ama ben de oyumu buketten yana kullanıyorum

aminnnnn ...inşallah. Allah razı olsun canım,tüm evlatlarımız için olsun bu dua inşallah

size mi geliyoruz yoksa
buyurun gelin canım başım üstüne ben misafiri çok severim

sağol canım bizim evin maskotu o karıştırmadık yer bırakmadı

amiinn çok sağol nuhancım Allah anasına babasına bağışlasın
herkesin imtihanı farklı farklı senin imtihanında annen demekki Allah sabırlar versin

teşekkür ederim meryemcim çingene pembesi kızlara yaptım bu maviler erkeklere, büyüklere siyah, kahverengi,lacivert yaptım. şimdide yeşil başlıycam. az buz değilki yirminci çifti örüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…