Sizi gidi gece kuşları sizi...daha gece yeni başlıyor canım
Eki Görüntüle 596577
canim cezvem küçük 2 fincan çıktı... varmi başka isteyen...
ben geldim yavru kuşlarr
esracım her iki seçenek de çok güzel görünüyor ama ben de oyumu buketten yana kullanıyorum
İyi akşamlar hepinize:) dün yine bildirim yapmakta geç kaldım, ne olcak benim bu halim, bi kere de zamanında bildirsem şaşırıcam, hep bir şeyler çıkıyor yetiştiremiyorum ama, dün de doğum yapan ablamın yanına gittim sabahtan kahvaltı bile yapmadan, yanında kimse yoktu beni çağırdı, orda da internete giremedim hem bebekle ilgilenmekten hem büyük yeğenimin derslerine yardım ettim, misafir geldi gitti onlarla ilgilendim derken bi baktım olmuş akşam 9 :)) bugün de dışardaydım bot alışverişine çıktım ne zamandır alcaktım fırsatım yoktu, yarın da istanbuldan gidiyorum gitmeden alayım dedim. Neyse sonuç itibariyle kilomu bildireyim, geçen hafta 89.4tü bu hafta 89.7, regl dönemim yaklaşıyor sanırım ondan şişkinlik var, ya da kendimi kandırmayayaım 300gr almışım:)) kısmet yahu kilo işi böyle bi alırsın bi verirsin ama pes etmezsen hedefine ulaşırsın, en azından benim mantığım böyle
hayatim bu bana yinede az geldisiskoyuz ayol biz neyimize yetsin bu
sabah nicin ekmek yemedin? yarim salatalik yarim domates doyurmazki,
öglen iyi olmus
ama aksamda cok cok az geldi bana
unutmaki mesela 10 kilo verdiginde, azaltcaksin yemegini tekrar kilo verebilmek icin
sonra 10 kilo dha verdiginde mesela yine azaltacaksin, e suncacik seyin neresini azaltabilirsinki
unutma bizim hedefimiz hemen kilo vermek degil, yavas vermek ama birdaha geri almadan vermek.
böyle simdi cok az yersen, ilerde normal yeme aliskanligina döndügünde hepsini hatta daha fazlasini geri alirsin emin ol
Canim bazi arkadaslar yetistiremiyecegi icin persembe aksamdan bildiriyor, sende öyle yapsana madem?
Böyle bildirimsiz olurmuuu
clutch, spor salonu durumuna çok sevindim. Kilo vermen hızlanacaktır. Ben fitnesta çok sıkılıyorum. step çok eglenceli geçiyor. Bakalım senin spor solanu tecrübelerin nasıl olacak?
dafi, kızında, patiklerde süper. Allah bağışlasın.
xay, tebrikler hayırlı olsun.
yolcu, çok geçmiş olsun. acil şifalar.
bende annemle kapıştım...bugun 4 kez kapıştım.
1- Sabah müşterim iki bayan geldi. Ciddi ciddi işler hakkında konuşuyoruz. Yatak odasından tuhaf sesler geliyor. Böyle eşyalar sürükleniyor falan. Bir gittimki annem odada eşyalarin yerlerini çevirmis altlarını siliyor. Oda böyle daha iyi oldu diye gülümsüyor. Anne müsterilerim var gel bizimle otur lütfen gürüntü yapma dedim ve geldi oturdu. Onlar gidince odayı eski haline getirdim ve lütfen bana artık bunu yapma ben çocuk değilim falan dedim.
2- Markete gidiyordum bende geleceğim dedi. Peki dedim. ama ben atmye uğrayacağım sen merdiven çıkma, markete gir ben geleyim dedim ve onu marketin önünde arabadan indirdim ben park ettim atmye gittim. Hani su devhasal marketler var. içeri girdim annemi ariyom telefon açılmaz arıyom arıyom açılmaz. Anos ettiriyorum. Danışmaya kimse gelmez. Tam 1 saat bütün reonları tek tek 3 kez geçtim ve buldum. Halinden çok mutlu, gülen bir kadın, ben telefonumu evde unutmusum dedi. ya öldüm meraktan dedim ve sustum. yorgun argın 4 kez reonları gezerek alişverişi bitirdim.
3- Marketten dönünce mutfak tezhanginda yanık bir tencere görüyorum. En çok kulandigim ortak boy çelik tencerem baya bir yanmış. Evde çokça kabuklu findik var. Kabukları ile onları tencere atıp kavurdum dedi. Hemde dün yapmış. Tencere bugun çıktı orataya, Bende kırılmadan böyle fındık kavrulmazki dedim. Ablan yapıyor dedi. Kendi kendime söylendim. gitti tencere.
4- Sabah derin dondurucudan tavuk ve etsuyu çıkartmıstım. Tavukları öğleyin pişirdim. Aksam için somonları fırına attım yanına soğan çorbası yapacağım. Biton soğanı ağlaya ağlaya doğradım karamel kıvamında kavurdum. Tam et suyunu koyacağım. Anne et suyu nerde? dolapta... dolapta nerde? asağıda....ne erimis etsuyunu neden yeniden derin donducuya koydun. anne...tabiki et suyu yeniden donmuş acayip sinirlendim. saat 19,30 gibi yemeği plandigim yemegimi, 21,00 de yedim ve sevgili annem kapriste yemek yemiyor. Yatak odasinin kapısı kapattı oturuyor. Sanırım bu gece ayrı takilacağız...
Esra, senin boyun kaç? hedefin 55 kiloymuş..
size bir şey danışmak istiyorum kızlar,
bir ay içinde eltim doğum yapacak. hastaneye çiçek yerine orjinal bir şey göndermek istiyorum. iki fikir var aklımda, biri bonnyfooddan truffle sepeti, diğeri de bez pasta. bez pasta orjinal bir fikir ama 20 liralık beze 100 lira vermek biraz mantıksız geliyor. diğer sepeti de ziyaretçilerine ikram edebilir diye tercih edebilirim. sizce hangisi daha hoş?
Eki Görüntüle 596457 Eki Görüntüle 596458
benim de oyum bonnyfooddan yana bez pastaya biraz fazla gibi o miktarsize bir şey danışmak istiyorum kızlar,
bir ay içinde eltim doğum yapacak. hastaneye çiçek yerine orjinal bir şey göndermek istiyorum. iki fikir var aklımda, biri bonnyfooddan truffle sepeti, diğeri de bez pasta. bez pasta orjinal bir fikir ama 20 liralık beze 100 lira vermek biraz mantıksız geliyor. diğer sepeti de ziyaretçilerine ikram edebilir diye tercih edebilirim. sizce hangisi daha hoş?
Eki Görüntüle 596457 Eki Görüntüle 596458
slm gençlik :):)
truffle sepetı daha mantıklı ama her ıkısıde cok hos canım.
selam hatunlar bende bi ugradim..bir kac haftadir erkenden uyuyorum uyku duzenimde yerine geldi diyebilirimsevgilim bi geldi hersey yoluna girdi benim de oyum bonnyfooddan yana bez pastaya biraz fazla gibi o miktar misafirlere ikramlik daha hos geldi bana
Eki Görüntüle 596577
canim cezvem küçük 2 fincan çıktı... varmi başka isteyen...
teşekkür ederim meryemcim çingene pembesi kızlara yaptım bu maviler erkeklere, büyüklere siyah, kahverengi,lacivert yaptım. şimdide yeşil başlıycam. az buz değilki yirminci çifti örüyorum
hoşgeldin cücüşüm :) ben de hissettim koştum peşinden
slm gençlik :):)
canım nasıl ımrendım sana bende verebılırmıyım acaba :)
canım ya ben bır an once vermek ıstıyorum aslında cocuk ıstıyorum ve doktor 10 kılo ver sonra gel dedı şok dıyet bıle yapmayı dusunuyorum ama esımden kacmazzz ve asla ızın vermez on kılo vereyım sonra yavas yavas verırım ınsaallah olmazmı dıyonuz boyle
canım ne guldum ne guldummm sonundada agladımannemı cok ozledım ben gel dıyorum gelemıyo bıraz hasta cunku ama o kadar cok ozledımkı keske gelsede herseye karıssa yaaa offf annem canım annem ........
oooo kıloyu boya gore hesaplarsak yanı hedefı ona gore koyarsak yandım ben boyum 161 50 kg olmalıyım ama hıcc mumkun degıl.
truffle sepetı daha mantıklı ama her ıkısıde cok hos canım.
evlenince uyku duzenim hepten gitmez inso zaman siz bi an önce evlenin :) hep düzenli uyursun ne güzel :)))
çok sağol canım yardımın için.
Asucum, çeneye daldım tasirdim...:18::18::18:napsak ki köpüksüz oldu.
Eki Görüntüle 596586
bnen alırım valla bı fıncan :)Cay isteyenler alsin. Eki Görüntüle 596578 asunun kahvesini yapayim ben...
Ana gibi yar olmaz, Bağdat gibi diyar olmaz. diyorlar...Sende umarım yakında görüşürsün.
Benim hedefim 73 ya o yüzden, 50'li rakamalar bana ilginç geldi.
Asucum, çeneye daldım tasirdim...:18::18::18:napsak ki köpüksüz oldu.
Eki Görüntüle 596586
evlenince uyku duzenim hepten gitmez insayni evde hep birlikte hic bilmiyorum cok tuhaf geliyor dusununce sanki hic evlenmicez omur boyle gecicek gibi geliyor
canım ya ben bır an once vermek ıstıyorum aslında cocuk ıstıyorum ve doktor 10 kılo ver sonra gel dedı şok dıyet bıle yapmayı dusunuyorum ama esımden kacmazzz ve asla ızın vermez on kılo vereyım sonra yavas yavas verırım ınsaallah olmazmı dıyonuz boyle
ben köpüklüyü içecem , Asu bunları içsiiinn
biz de demin eşimle onu konuşuyorduk. insan bekarken evli insanlar uzaydan gelmiş gibi algılıyor, evlenince hayatım bambaşka olacakmış gibi gelirdi bana. evli kadınlara uzak hissederdim arkadaşlık manasında. sonra evlendik ve hiçbir şey değişmedi. amerikayı kşfetmedik yani beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?