Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursenam oldu mu bu gece gece yavrum

haklısın sanırım canım bu ancak kendıme zara verır ama ben bebısde ıstıyorum

canım cok acıl lazımsa veremem ben tarıf ablam ev yemeklerı yapıp satıyo waffle dahıl herseyını evde yapıo tabı hamburgerınıde eger beklersen yarın yazarım sana burdan

nursena,
teşekürler, kız çocukları için babalar daha özel.
Ben babami geçen mayısta kaybettim. Birkaç ay sonra yılı olacak son dakikalarinda yanındayım.

Nursenam oldu mu bu gece gece yavrum

aman ne bilem çok severim bu yazıyı anneden bahsedince aklıma geldii bende çook özledimm ailemi
nefret ediyorum gurbetten yaş ilerledikçe onlara daha yakın olmak istiyorum ama zaman şartlar savuruyo beni türkiyenin bi o köşesinden bi bu köşesinee yerleşik hayt istiyorum ama daha bi 10 yıl var off offf

benim buyukanne var bi tane babamin babannesi 90 kusur yaslarinda masallahi var bi 5 sene once arkadasim sevdigine kacip evlenmisti bana onunla gorusme o artik evli sizin muhabbetleriniz uymaz derdi ne gulerdim herhalde benide kandirirda ya kacarsam diyemi dusunuodu hic bilemedim

aynen bizde eşimle atomu parçalamak istedik ama olmadı başaramadıkk
benimkisi birde cok duygusal ben aglasam oyle huzunlensem hic dayanamaz aglamaya hazir gorunuste hic oyle degil gibi ama evlendigimiz gun sen evden ayrilioken aglarsan bi o gun sana eslik edemem demezmi en mutlu gunum o gun olucak diyo koptum bizde birbirimizi parcalamassak iyi

yatağa sığmakla yetiniyoruz biz şimdilik

ahahah biz onuda yapamıyoz , bizimkinin kafa yastığında oluyo ayak kısmı benim taraftan aşağıya sarkıyoo

aayy geleydi sevgilimm sorun değil yatağın hepsini ona vereydim , 5 aydır acı çekiyom her gece yalnız yatmaktann

ben yaptım sütlü kayfemi sana da vereyimmi

Asuuumm sağol bebeemm, ellerine sağlık , ama balık yedim süt içmiimm
cok alemsın yaaa :) bu gece duuygudan duyguya gecıyorum bırınız aglatıyosunuz bırınız gulduruyoısunz ne renklı bır topik bu topik

ayyy biz öyleyizz bebişimm , renkli kişilikler topluluğu +90 topici

canım bak sen de çocukların için dayanıyorsun bu hasrete. doğduğun yer değil, doyduğun yer... hem eşin erken emekli olur belki de gidersiniz ailelerinizin yanına. o zaman da ilgileri bunaltır belki seni. sıkılmaya çalış

biz bi de yorganı kundak yapıyoruz ikimiz de. bir gün kopacak cart diye yorgan çekiştirmekten

az kaldı cücüğüm, dayan dayan dayan (telkin ses tonuyla burası)

nursena,
teşekürler, kız çocukları için babalar daha özel.
Ben babami geçen mayısta kaybettim. Birkaç ay sonra yılı olacak son dakikalarinda yanındayım.

başın sağolsun canımm , Rabbim babacığının mekanını cennet eylesiinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…