Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yetiştim ya la
Şaka bir yana ama gerçekten çok mutlu oldum. Önümüzdeki ay inşallah kocamın kilosunuda geçiceğim 97 kilocuk herifim
Canım senin Anne sana suikast yapmasaydı eminim sen çoktan daha aşağıları bile görürdün ama önemli olan zaten kalıcı olarak yavaş zayıflamak
Bak geçen ay 7 kilo gitti ama bir kısmı yağdan, bir kısmı sudan hatta bir kısmıda kastan gitmiş
Bu ay tamamı yağdan gitmiş ve geçen ay giden kasları da yerine koymuşum
İnşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar vereceğiz yeterki azmimiz daim olsun

afferim Banuşuma afferriimm :129::129::129:kuzum ayda ortalama 4 kilo versen haziran ayında 75 kilo falan olursun , 3 versen yine 80le falan yaza merhaba dersin , ben eminim bu ,ihtimallerden bile daha iyi bi şekilde gireceksinn

bende Mersine gidince bi ölçtüreyim şu kas - kemik kütlemi , bakalım ne alemdeler ?? en son 90 kilo iken ölçtürmüştümm , eminim çoookk değişim olduu

Selam millet geçmişi okumadan yediklerimi yazayım dedim..
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4-5 tane zetyin şekersiz çay.
ara 3 ceviz
öğlen yok çünkü kahvaltıyı öğlen yaptık maglum pazar günü.
aksam 200 gram palamut yeşil salata 2 dilim ekmek ve 3-4 kaşık kuru fasülye
canımm coook tatlı istediği için puding yedim. aslında bugünde abarttım ama yarın koşu bandım gelicek ve abarttığım aksamlar mutlaka yürüyüş yapıp eritmeyi düşünüyorum :)
böle işte sizden naber:)

Canım inan bende aynı hesabı yaptım
Bir yandan yüzmeyede gittiğim için belki o kadar kiloyu bile göstermeyeceğim Bu arada benim kücük cimcime uyuduktan sonra spora başladığım ilk gün boydan ve yandan çektirdiğim resimleri + bugün çekindiğim boydan ve yandan resimleri albümüme ekleyeceğim :122: :122: :122: kücük cadının uyumasını mecbur bekliyorum çünkü tableti ortaya çıkartığım an ille pepeeyi izleyeceğim diye tuturuyor nasılsa ütü yapacağım o zaman eklerim tabi birini biraz daha yakından çekmiş ablamız o yüzden bana çok az fark varmış gibi geldi birde tshirt üzerime yapışıktı son resimde
Anam bütün bahaneleri sıraladım hani 7 farkı bulun dedimde sanki fark yokta ben züğürt tesellisi veriyorum sanki kendime

hadi bi an önce ekle kuzumm , bekliyoruuzzz

selamün aleyküm kızlarr
bende geldim sonunda ..ne çok muhabbet etmiştiniz 25 sayfa okudum hala bitmedi yoruldum bir ara devam ederim artıkın..bende çok şükür bugün itibariyle çok iyiyim geçti kulağımın ağrısı....
he bide güzel bir haberim var hastalık yaradı bana 94,2 yi gördüm çok mutlu oldum ve kötü olan halen spora başlayamadıminş yarın başlıcam bir aksilik olmassa kilo verdiğim halde spor yapmadım diye dayak yemek istemiyorumm(asunun kulakları çınlamasın)

banucum çok merak ediyodum seni...ve sonunda güzel haberlerle geldin inan çok sevindim..Rabbim gönlüne göre versin inş.

aynurcum yeni saçların hayırlı olsun canımgüle güle eskitşu resimleri hala göremedik ama neyse beklicez artık ne yapak

meyracım sağol canım..geçti çok şükür...kulak ağrısı ne illet bişeymiş...yıllardır bademcikten çeken ben o hallerime bile şükrettim resmen...

iyi geceler
bugün yürüyüş yapmadım ama ev sporlarını bolca yaptım :)
yarın yürüyüş de yaparım inşallah
y.o.l.c.u ismin neydi canım hastayken spor yapamayanlara kızmam o kadar da gaddar değilimbu arada tebrikler verdiğin kilolar için

yalan söyleme ASUŞŞ ben spor yapmıyom diye , ne zaman eline geçirsen hem tekme tokat dövüyon , hemde kızıyon bana , üühhüüüüüü

adım zeynep canım...biliyorum şaka takıldım sana..
neyse kızlar kocam hadi yatıyoruz dedi daha kızları uyutucam yarında okul var geç bile kaldıkneyse kısaca kaçmalıyım...öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun iyi geceler...

adaş sayılırız benim 2. adım da zeynep
sana da iyi geceler canım

pşşt kızlar bu arada resimleri ekledim yan oldu ama neyse bakalım sizce fark varmı ben pek göremedim

Banuşşş açık ara fark var bebeeemm , süpersinn süperr , aynen devamm :128::128::128:

Sağ olasın güzelim gerçekten çok daha fazla motive oldum
Ben ne bileyim pek fark göremedim gibime geldi ama tabi pantalonlardan bariz belli o ayrı

Kuzum bence abartmamissin, menün gayet güzel, yani puding haric diyim ben :))
bide aksam 2 ekmek cokmu olmuski?
nasil bir ekmek yiyorsun canim??

Banucum fark apacik ortada degisim buyuk ve git gide harika olacak 6)) bende foto eklediydim amma kimmseciklerij tikkatini cekemedim heralde ;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…