eminecim aynur cücüşü yuz gorumlugu istiyor foto icin
Selam kizlar burasi acik ama biseyler izliyordum neyse,
banuyu gördüm, canim cok sevindim, bak 99la kesin girmissindir sen yeni yila, ödemleride attimmi, 98i bile görürsün belki
kiz sen bana yetistin yatüh emineye tühhhh dövün beni
Aynurcum hayirli olsun yeni sacin canim, merak ediyorum bi ara resmini at olurmu :)
yetiştim ya la
Şaka bir yana ama gerçekten çok mutlu oldum. Önümüzdeki ay inşallah kocamın kilosunuda geçiceğim97 kilocuk herifim
Canım senin Anne sana suikast yapmasaydı eminim sen çoktan daha aşağıları bile görürdün ama önemli olan zaten kalıcı olarak yavaş zayıflamak
Bak geçen ay 7 kilo gitti ama bir kısmı yağdan, bir kısmı sudan hatta bir kısmıda kastan gitmiş
Bu ay tamamı yağdan gitmiş ve geçen ay giden kasları da yerine koymuşum
İnşallah hepbirlikte çok daha güzel kilolar vereceğizyeterki azmimiz daim olsun
Eki Görüntüle 597286
aynur cucusu bu senin icin
afferim Banuşuma afferriimm :129::129::129:kuzum ayda ortalama 4 kilo versen haziran ayında 75 kilo falan olursun , 3 versen yine 80le falan yaza merhaba dersin , ben eminim bu ,ihtimallerden bile daha iyi bi şekilde gireceksinn
bende Mersine gidince bi ölçtüreyim şu kas - kemik kütlemi , bakalım ne alemdeler ?? en son 90 kilo iken ölçtürmüştümm , eminim çoookk değişim olduu
Canım inan bende aynı hesabı yaptım
Bir yandan yüzmeyede gittiğim için belki o kadar kiloyu bile göstermeyeceğimBu arada benim kücük cimcime uyuduktan sonra spora başladığım ilk gün boydan ve yandan çektirdiğim resimleri + bugün çekindiğim boydan ve yandan resimleri albümüme ekleyeceğim :122: :122: :122: kücük cadının uyumasını mecbur bekliyorum çünkü tableti ortaya çıkartığım an ille pepeeyi izleyeceğim diye tuturuyor nasılsa ütü yapacağım o zaman eklerim tabi birini biraz daha yakından çekmiş ablamız o yüzden bana çok az fark varmış gibi geldi birde tshirt üzerime yapışıktı son resimde
Anam bütün bahaneleri sıraladımhani 7 farkı bulun dedimde sanki fark yokta ben züğürt tesellisi veriyorum sanki kendime
iyi geceler
bugün yürüyüş yapmadım ama ev sporlarını bolca yaptım :)
yarın yürüyüş de yaparım inşallah
y.o.l.c.u ismin neydi canım hastayken spor yapamayanlara kızmam o kadar da gaddar değilimbu arada tebrikler verdiğin kilolar için
iyi geceler
bugün yürüyüş yapmadım ama ev sporlarını bolca yaptım :)
yarın yürüyüş de yaparım inşallah
y.o.l.c.u ismin neydi canım hastayken spor yapamayanlara kızmam o kadar da gaddar değilimbu arada tebrikler verdiğin kilolar için
yalan söyleme ASUŞŞ ben spor yapmıyom diye , ne zaman eline geçirsen hem tekme tokat dövüyon , hemde kızıyon bana , üühhüüüüüü
adım zeynep canım...biliyorum şaka takıldım sana..
neyse kızlar kocam hadi yatıyoruz dedi daha kızları uyutucam yarında okul var geç bile kaldıkneyse kısaca kaçmalıyım...öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun iyi geceler...
adım zeynep canım...biliyorum şaka takıldım sana..
neyse kızlar kocam hadi yatıyoruz dedi daha kızları uyutucam yarında okul var geç bile kaldıkneyse kısaca kaçmalıyım...öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun iyi geceler...
adaş sayılırız benim 2. adım da zeynep
sana da iyi geceler canım
pşşt kızlar bu arada resimleri ekledimyan oldu ama neyse bakalım sizce fark varmı ben pek göremedim
Banuşşş açık ara fark var bebeeemm , süpersinn süperr , aynen devamm :128::128::128:
Selam millet geçmişi okumadan yediklerimi yazayım dedim..
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4-5 tane zetyin şekersiz çay.
ara 3 ceviz
öğlen yok çünkü kahvaltıyı öğlen yaptıkmaglum pazar günü.
aksam 200 gram palamut yeşil salata 2 dilim ekmek ve 3-4 kaşık kuru fasülye
canımm coook tatlı istediği için puding yedim. aslında bugünde abarttım ama yarın koşu bandım gelicek ve abarttığım aksamlar mutlaka yürüyüş yapıp eritmeyi düşünüyorum :)
böle işte sizden naber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?