Banucum fark apacik ortada degisim buyuk ve git gide harika olacak 6)) bende foto eklediydim amma kimmseciklerij tikkatini cekemedim heralde ;(((
ceco sen küçülmüşsün cimcimen de büyümüş maşallah çok şeker
Hepinizeee iii gecellerrr kocaman öpucukleerr)) yarn bol hareketli az kalorili bir gun diliyorum size ve kendime
benden beşibiyerde çay:)))))))))))))))))))))))))evet bu sefer Adana burması istiyommm
pşşt kızlar bu arada resimleri ekledimyan oldu ama neyse bakalım sizce fark varmı ben pek göremedim
ceco harbidenn fark varrr..kızz sen böle devamm edersennnn valla yazaa fıstık gibi olursunnn...yaaa benimde bi çoşkuya ihtiyacımm varrrrr....sen getirdinn beni baya çoşkuyaaa
bu aradaa daaann diye damladımm direkkkslm kızlarr ben sınavları hallettim geldimm...yarınn yeniden starttt var...dilerim herkezler iyidirrrr.....
Kuzum bence abartmamissin, menün gayet güzel, yani puding haric diyim ben :))
bide aksam 2 ekmek cokmu olmuski?
nasil bir ekmek yiyorsun canim??
inşallah unutmayız canım.gerçi ben unutsamda benimki hiç problem yapmazGünaydin,
Sonradan okudum eşinde kovaymiş.. Dafi benim sevgilim de 24 ocak kovası ya. ben geçen yıl unuttum. :18::18::18: gece çok geç saatte hatirlamistim. Bu yil benimde unutmamam lazım. Geçen yıl toparlayıncaya kadar canım çıktı aylar aldı. bilgisayara telefona alarm koyuyorum simdi...
.
geçmiş olsun canım.Herkeze iyi akşamlar. Bir baktım bir sürü sayfa ilerlemiş. Ben uzun zamandır mı ugramadım diye düşünmüştüm. Son sayfayı okuyunca anladım. Muhabbet koyuymus. Allah muhabbetinizi arttırsın guzeller.
Of benim bir iştahım açıldı. Utanıyorum buraya girmekten ama gelmeSem daha kotu olur sonum diye yine de geldim. Ben iyileştim benim büyük kız (3,5 yas aslında) ateslendı. Smdı daha iyi cok sukur.
Herkezi çok öpüyorum. Okuyabildiğim kadar okuyum geçmişi.
hürremimsultanım,nasılsın nasıl gidiyor...artıları verdinmi.? gittilermi.?
Bak ceco sana yetişti bilemiyorum artık benden söylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?