Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslıhan,sen bornovadanı oturuyordun.?
KArıştıryormuyum yoksa.:26:

Bu arada koşu bandın hayırlı olsun...

Neyse kızlar geç oldu ben kaçtım

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Eskiden Anneler yemeğini yemeyen çoçuklarına bak yemezsen kuşlar yer yada ne bileyım ablan yer falan diye etraftaki en yakını sayarmış ya o gibi oldu

Öyle oldu gerçekten.:)

Bu aralar motivasyonu epey düşük emine'nin ne yapsakta yerine gelse diye düşünüyorum...

aslında ben direk çayı keseim çayı şekersiz içemiyorum ya:S:S yada en son çare şekeri kesicem:) dukan nasıl güzel kilo verdiriyormu mesela bigünde ki öğünlerin neler neler yiyorsun:)

hımm daha sonra azaltmk gerekiyor dmi doğru söyluosun biraz fazlalastırmkta yarar var :) günde 2 lt tüketmeye çlışıyorum bide koşu bndı aldım ondada 45 dk 4 le yürümeye basladımm ayyy inşş veririz hepimiz bu kiloları.. yoğerda yükleneyim ben en iyisi:)

iyi geceler kızlar yarın yeni bir gün bizi bekler yine diyetler sporlar inşş tartıda azalmalarr...:)

hepinize günaydın kızlar 2 gündür anneannemde kaldığımdan giremedim kusura bakmayın telefondan bakmaya çalıştım onuda bakamadım tek kaçamağım 1tane ufa sigara böreği yedim ama ufak :S sanırım ben okula geç kalcam hepinizi öpüyorum

selamun aleyküm hayırlı sabahlar dolmalarım nasılsınız bugün
hımm daha uyanmadınız yada fındıklarınızı okula göndermek için hazırlık yapıyorsunuz
bende işime bakayım

Günaydın hanımlar.. Benide uyku tutmadı 4 saatlik uykuyla duruyorum
Ortalıgı toparladım okey oynuyorum bi yandan da örüyorum hepsi bir arada

aslında ben direk çayı keseim çayı şekersiz içemiyorum ya:S:S yada en son çare şekeri kesicem:) dukan nasıl güzel kilo verdiriyormu mesela bigünde ki öğünlerin neler neler yiyorsun:)

Dün yediklerimi yazayım, fakat pazar oldugu icin çok gec kalktim ögle yemeği yok ve saat düzensizligi var. Bugun yediklerimide akşama yazarım.

uyanır uyanmaz; büyuk bardak ilik su yapiyorum. (gerçekten çok büyük) troid ilacimi içiyorum, bir YK tane keten tohumunu yutuyorum. 5-6 tane kurt üzümü yutuyorum. ikinci ilik suyuma 3damla limon suyu koyuyorum. Bu suyla bir YK ev yapimi elma sirkesi yutuyorum. 3. bardak ilik suyumuda sade içiyorum. (bunları yapmazsam ciddi kabizlik durumum oluyor. Çünkü dukan ciddi kabizlik yapan bir diyet. Bu sabah durumunu ve sporu düzenli yaparsam 2 günde bir rahatlayabiliyorum. Düzen bozulursa çikamama günü artiyor)

Benim proteyin günümdü ama yediklerimi tatlandirmak için genede azıcık sebze kullandım.

sabahı öğle saatlerinde yedim: 1 yumurtadan, içinde 1.5 ad. salami bulunan omlet, 3ad. çeri domatas, 2 kupa şekersiz çay, dukan ekmeği,
lor peyniri karışımı: 3 kaşık lorun içine 1ad sivri yeşil biber doğradim. Bir tutam maydonoz ekledim. Kırmızı pul biber bir iki damla zeytin yağı, limon koyup karıştırdım.

arada; Büyük bir kupa sütlü şekersiz türk kahvesi içtim.

aksam: 3 adet derisi alınmış tavuk but prozola şeklinde olanlar varya onlardan, teflon tencerde azıcık su koyarak suyunu çekinceye kadar ön arka pişirdim. 3ad. mantarı minik tavada haşladım. bir kaseye aldım. üzerine 1 kaşık yogurt, bir adet salatalık tursusu dogradım, azıcık tijon hardalı sıktım. 2 damla elma sirkesi, bir parça sarımsak rendeledim, karabiberde koyup hepsini karıştırıp tavugun üzerine sos yapım. Bu 3 adet budu çok büyük bardak bir kefirle yedim.

yemekten sonra, yeşil çay demledim. 3 büyük kupa içine limon dilimi koyarak içtim.

Gün içinde aklima geldikçe su içiyorum. Bazi günler daliyorum unutuyorum falan. ama masamda sürekli su var. Susayinca degil beyin komutu ile içiyorum ve gün içindede yarım saatte bir wcdeyim evde olunca sorun olmuyor ama disari çıkınca tabi su içme durumu aksıyor.

Dün gece birde yaramazlik yaptim ve yarım mandalina ve bir avuç kadar patlamış mısır yedim. Normalde yemem evde bulunmaz annem yiyordu. Görünce dayanamiyorum ben.

Son düzenleme:

ahanda su bardağim. Kahvaltıdan sonra, bir adet vitamin yutuyorum. Spora gideceğim zaman, spora gitmeden yarım saat önce bir adet carnitine içiyorum. 3 günde birde bir adet omega-3 içiyorum. Bugun dukanda 48. günüm. Toplamda. 8 kiloya yakin verdim.

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu ve huzurlu bi hafta diliyorum ya bigün girmiyorum daha doğrusu giremiyorum ne sohbetler ediliyo maşallah ne çok sayfa ilerlemiş size bi selam veriyim geçmişi okumaya devam ederim.öpüldünüz kızlar

yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216

dafi ablacım onlar ne güzel şeyler öle bayıldım valla sen zaten her konuda çok beceriklisin tebrik ederim ablacım eline koluna emeğine sağlık maşallah

Kahvaltı zamani....

Dukan ekmeği, light beyaz peynir. 2ad. çeri domates, bir tutam maydanoz, 2dilim salam, 1ad mantar, yarım yeşil biber ve bir yumurtadan oluşan omlet.

Günaydın kızlar,
karlı hava hezimetinden sonra eve döndüm tıpış tıpış. annemin hastane işi vardı bugün yine. sokağa çıktım nasıl kar, caddeye yürüyemeden tıpış tıpış eve döndüm. o karda annemi arıyorum diye Aynurumu aramışım. kız da yazılı yapıyormuş, rahatsız ettim. demiştir bu deli niye aradı, niye bi şey demiyor :) neyse eve girince anladım durumu. Tekrardan kusura bakma yavru cücüşüm

Aynurum saçlarını ben de çok merak ettim kuzum. çok yakışmıştır eminim :) güle güle kullan, 2013 model fıstık

Cecoşum çok güzel kilo vermişsin. hem de sadece yağdan. tebrik ederim canım. devamı gelsin inşallah hep böyle.

Yenam menün çok güzel, umarım çocuklar bayılır böreğe, pudinge. ellerine sağlık. o kadar işin arasında bir de misafir ağırlamışsın, maşallah

Asumancım ben ayran detoksu yaptıktan sonra ellerimde derman kalmadı. bir de o gün ince temizlik yapmıştım. seğirme, titreme falan. daha bugün kendime geldim. sanırım mineral kaybettim. bir daha yapmayı düşünmüyorum. sen de dikkat et yaparsan canım. ama Umutun detoks listesi çok daha sağlıklı görünüyor.

Nuhancım evde çalışmak büyük avantaj. çok sanlısın. evde çalışmanın dışında kendini işini yapmak da hem büyük şans hem de zorlukları fazla olan bir durum. ben de serbest avukatlığın en çok devletle ilgili olan kısımlarından çekiniyorum. muhasebecin çok güvenilir olmalı, primlerini doğru düzgün ödemelisin. bir de sağdan soldan çıkan vergi borçları var ki hakikaten bir anda her şeyi ters çevirebilir. eminim sen de çok dikkatlisindir canım, inşallah hiçbir sıkıntı yaşamazsın. ama ben cesaret edemezdim, edemiyorum bir türlü. maşallah

ben bunları yazıp yeşilçayımı içene kadar kar hafifledi. markete mi gitsem acaba, sebze alsam. eve kapanıp kalacaksak srok yapmak lazım.

esracim,
Çok ilginçtir kurtköy semalarinda kar yok....annemde 3 gündür cama oturdu bekliyor tam derken lafa lapa başladı süper güzel...ve tarçin bebek kar izlemeye oturdu.

Kendi işini yapmanın gerçekten zor kısmı devletle olan kısmı. Biz muhasebicimizi geçen yıl değiştirdik şimdi daha çok memnunuz. Ama herşey para ve ayakta kalmak bazen güç oluyor ve dedigin gibi sürekli kontrol etmek ve dikkat gerekiyor. Ufacik bir hatanın bile telefisi olamayabiliyor. Esikiden tek başimaydım daha zordu şimdi bazı işeliri üzerimden verdim daha rahatım. Birde sağolsun son dönemde bize çok yardımcı olan bir avuktamız var. Sanırım sende avukatsın.

Bende senin gibi disari çikip bir market yapayım... Birde annemin kan tahlili sonuçlari var alip gelmek lazım.
sevgiler.

günaydınn..
göz gözü görmeyecek şekilde kar yağıyor burda.
sabah güneş vardı ama birdenbire başladı ve karşı binaları göremiyoruz. çok güzel yağıyor ama akşam eve gitme faslını da düşününce içim daralıyor. sabah hiçbişi yokken bile psikolojik trafik vardı
normalden yarım saat geç geldim yani.

neyse bakalım yaşıycaz ve görücez.

herkes iyidir umarım..

cecoşu merak ettim ya ne kadar vermiş göremedim sayfalarda. :44:

aynurcum saçlarını yaptırmışsın güle güle kullan..
oo eşin gelince iyiden iyiye şaşıracak he..
fıstık gibi hatun bulacak karşısında
...

Gunaydiiinnn hanimaarrr bugun ilk defaaa 9 da uyandiimm erken yanii ) bir kase muslimi yedim artik sabahlari once musli spor ve ogle yemegi yerine kahvalti yapacagim umarim memnun kaliriimm )
Nuhan kocum sende mi dukancisin kahvaltin harika duruyor bende dukan yapmakvistiyordum ama bebisim daha cook kucuk o yuzden vazgectiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…