abartmamısmıyımm:) oh iyi bari. ben ne yesem abartmış hissediyorum kendimi
2 ekmek evet fazlaydı ama coook acıkmıştım
ekmek bugunluk beyaz ekmekdi ama dışarı çıkamadım o yüzden. aslında hep kepek yiyorum yarında öle devam edicem cnm
ayyy yarın dedimde koşu bandım geldi aklımayarın maratona başlıyorum
Eskiden Anneler yemeğini yemeyen çoçuklarına bak yemezsen kuşlar yer yada ne bileyım ablan yer falan diye etraftaki en yakını sayarmış ya o gibi oldu
Hoşgeldin. Burda herkezin keniden göre bir diyeti var. Ben dukan diyeti yapıyorum.
Şekeri komple kesebilir misin? Eger başarınsan kilo vermen hızlanacaktır. Benim eskiden çikolata krizlerim vardı. çok şükür yendim.
merhaba canım...yediklerine baktımda kilona göre bana bayağı az geldi...ben 93 600 ama ben senden daha fazla yiyorum şimdiden az yemek yemeye calışırsan ilerde çok zorlanırsın...az ama sık yemen daha iyi olacak sanırım...ben öğünlerimin arasına hep iki saat koyuyorum günlük 3 lt suyumu içiyorum elimden geldiğince evde hareket yapmaya çalışıyorum...ben daha önce böyle yaparak 18 kilo rahatlıkla vermiştim şimdide öyle yapıyorum...ne bileyim öğle yemeğinde yoğurt salata gibi şeylerde olabilir ve yoğurt yağ yakımını hızlandırır...öğle ve akşam öğünlerinde mutlaka 1 su bardağı kadarda olsa yoğurt olsun... istediğin kiloları en kısa zamanda vermen dileğiyle.....
aslıhan,sen bornovadanı oturuyordun.?
KArıştıryormuyum yoksa.:26:
Bu arada koşu bandın hayırlı olsun...
aslında ben direk çayı keseim çayı şekersiz içemiyorum ya:S:S yada en son çare şekeri kesicem:) dukan nasıl güzel kilo verdiriyormu mesela bigünde ki öğünlerin neler neler yiyorsun:)
yenaaaa ördüğüm patiklerden ekledim. orda küçük bir kedicikte yumaklarla oynuyor
Eki Görüntüle 596211
Eki Görüntüle 596212
Eki Görüntüle 596215
Eki Görüntüle 596216
Kahvaltı zamani....
Eki Görüntüle 597513
Dukan ekmeği, light beyaz peynir. 2ad. çeri domates, bir tutam maydanoz, 2dilim salam, 1ad mantar, yarım yeşil biber ve bir yumurtadan oluşan omlet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?