esracim,
Çok ilginçtir kurtköy semalarinda kar yok....annemde 3 gündür cama oturdu bekliyortam derken lafa lapa başladı süper güzel...ve tarçin bebek kar izlemeye oturdu.Eki Görüntüle 597530
Kendi işini yapmanın gerçekten zor kısmı devletle olan kısmı. Biz muhasebicimizi geçen yıl değiştirdik şimdi daha çok memnunuz. Ama herşey para ve ayakta kalmak bazen güç oluyor ve dedigin gibi sürekli kontrol etmek ve dikkat gerekiyor. Ufacik bir hatanın bile telefisi olamayabiliyor. Esikiden tek başimaydım daha zordu şimdi bazı işeliri üzerimden verdim daha rahatım. Birde sağolsun son dönemde bize çok yardımcı olan bir avuktamız var. Sanırım sende avukatsın.
Bende senin gibi disari çikip bir market yapayım... Birde annemin kan tahlili sonuçlari var alip gelmek lazım.
sevgiler.
Gunaydiiinnn hanimaarrr bugun ilk defaaa 9 da uyandiimm erken yanii) bir kase muslimi yedim artik sabahlari once musli spor ve ogle yemegi yerine kahvalti yapacagim umarim memnun kaliriimm )
Nuhan kocum sende mi dukancisin kahvaltin harika duruyor bende dukan yapmakvistiyordum ama bebisim daha cook kucuk o yuzden vazgectiimm
çok tatlı bu tarçın, maşallahnasıl da güzel izliyor karı. keyfi keyif onun :)
ben üsküdardayım canım, 2 saattir kesildi burda. yağdığı toplam 45 dakika ancadır. sanırım akşam daha yoğun yağacak. iyi yaparsın market işlerini hallederek. ben de gittim sebze aldım bol bol. birkaç gün yeter bunlar bize.
güvenilir insanlarla çalışmak gerçekten çok önemli. malesef devlet kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. inşallah hep böyle devam eder işleriniz. evet, avukatım ben canım.
ben de annemin endoskopide alınan parçaların pataloji sonuçlarını alacaktım. ama bu havada cesaret edip gidemedim cerrahpaşaya. artık haftaya pazartesi ancak buluruz doktorunu. umarım sen halledersin hastane işini.
tarifi aldım denicem ben zannettimki hazır pudingle yapıcan ne alakaysa hem diyon hazıra karşıyım diye çocuklardan okuduğumuda anlamamışımUyuyanlara iyi geceler diliyorum..
Ben geç kaldım tabiii :) daha çay içeceğim :) İşlerimi ancak yoluna soktum..Bu arada çaya misafirim vardı onları da aradan çıkardım,ütü yapıp çamaşır astım ve oturdum nihayet..
Ha bir de ayva marmelatı yaptım 2 kavanoz..
Banucuğum,çok sevindim..Maşallah sana...Azmin daim olsun..
Verdiğin kilo gözüne az gelmesin..Düşün yıllardır kiloluluyuz sabit kalmaya bile başarı gözüyle bakıyorum ben...
Bu yaz çok güzel olacak hepimiz adına inşallah...
Nursenacığım,ben ev yapımı puding yaptım..2 paket kakao yazmıştım sen yanlış okudun heralde..
Biliyorsundur muhakak ama istersen yazayım sen de arada kızlara yaparsın...
Sürekli yaparım bu tarifi çok sever ev halkı...
Kakaolu puding
4,5 bardak süt
2 kaşık kakao ( yemek kaşığı olacak )
2 kaşık un
2 kaşık nişasta
4 veya 5 kaşık şeker damak zevkinize göre ayarlarsın.
vanilya
arzuya göre ocaktan alınca kaşığın ucuyla tereyağ ama ben kullanmıyorum...
Bu ölçüyle 4 ölçü yapıp kaselere koydum yarına hazır oldu..
Yarın da kıymalı patatesli börek yapacağım..MEyve suyu ve ceviz var bir de...
Aynurcuğum,saçını güle güle kullan...eminim çok yakışmıştır..
Kahvaltı zamani....
Eki Görüntüle 597513
Dukan ekmeği, light beyaz peynir. 2ad. çeri domates, bir tutam maydanoz, 2dilim salam, 1ad mantar, yarım yeşil biber ve bir yumurtadan oluşan omlet.
Günaydın
Moral sıfırın altında. Ne yapıp edip zayıflamam lazım artık. Onurla aramız limoniydi 2-3 haftadır dün akşam konuşalım sorunlarımızı dedik. Laf döndü dolaştı benim kilolarıma geldi. İtiraf etti bana uzun süredir söyleyemediği şeyi. Babası takıntılı bir adammış herkese kulp takan kimseyi beğenmeyen bir adammış. Onun için benim zayıflamamı istiyormuş. Seni ailemle tanıştırdığımda babam sana birşey derse ya da seni istemezse ben babamla kötü olurum seni kırmasını sana birşey demesini istemiyorum dedi. Bende bunu şimdimi söylüyorsun dedim 1.5 senedir beraberiz bana şimdi söylüyor babasının benim kilolarıma takılacağını ki ailecek kilolu bir aile onur annesi babası kız kardeşi hepsi kilolu. Çok kırıldım çok üzüldüm. Söylediğim tek şey oldu sen sevgine sahip çıkabilecek bir adam değilmişsin dedim. Zayıflayınca ararım ben seni dedim istemiyorum bu şekilde senden ayrı kalamam falan dedi sonra facede bana ben seni haketmiyorum gerçekten seni olduğun gibi sevecek birini bulmalısın dedi. Uyandım kendime geldim. İnandığım herşey yıkıldı. Tüm hayallerim paramparça. Şişman olduğum için özür dilerim.
anathema8, dukan krebi varya benda onu bir türlü sevmedim. yulaf tadı çok geliyordu. Bu ekmekgin içine bugday kepeğide koyuyorsun. sen yarı yarıya yapabilirsin. içinde dereotu oldugu için yulaf kepeği tadı gelmiyor. (tabi dereotu severmisin bilmem. ben seviyorum) Tarçınlı kekde de tarçın baskın oluyor. Bence iksinide dene. Yoksa normal zamanda yulaf kepeğini ben kaşıkla ağzıma atıp su ile yutuyorum.
nursena, bakalım bende evlenice ne olacak diye merakla bekiliyorum. Belki işgenceye dönüşür. Yaşayıp görcez bakalım.
aynur cücüs, yeni saçlarını güle güle kullan.
kartem bende 79 bi görsem... bende subata görürüm sanırım. yeni yila 85 girmek istiyordum başardım. İnsallah subatta 79da olur. Hep birlikte parti yaparız.. 1:
cecos çatladık... valla hadi..
Herkeze iyi akşamlar. Bir baktım bir sürü sayfa ilerlemiş. Ben uzun zamandır mı ugramadım diye düşünmüştüm. Son sayfayı okuyunca anladım. Muhabbet koyuymus. Allah muhabbetinizi arttırsın guzeller.
Of benim bir iştahım açıldı. Utanıyorum buraya girmekten ama gelmeSem daha kotu olur sonum diye yine de geldim. Ben iyileştim benim büyük kız (3,5 yas aslında) ateslendı. Smdı daha iyi cok sukur.
Herkezi çok öpüyorum. Okuyabildiğim kadar okuyum geçmişi.
Selamün Aleykümmmmmmmmmmmmmm
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Hepinizi çatlatığımı biliyorumkırımızı halı için ayrıca teşekkürler
Dün gece gayet güzel geçtiyeğeni atlatamadım mecbur yanımızda götürdük ama eşim benle mümkün olduğunca bir araye getirmedi hatta okadar uzak tuttu ki sinemada bile aramızda eşimle 5 kişi vardı
Neyse önemli değil ama şansızlığım kendini sinemada da gösterdi7 numaradan 17 numaraya kadar olan koltuklar bizimdi ve herkes rastgele oturdu şansıma tüküreyim benim koltuk kırık cıktı
Herkes hafif yaslanmış şekilde otururken ben resmen yatıyordum neredeyseNeyse hemen bir çare buldum ve çeketini çıkartanlardan çeketlerini isteyip arkama destek yaptım dik oturmak için
Cem Yılmaz süperdi resmen gülmekten karnıma ağrılar girdi hatta bir ara nefes alamadım
Eşimin halalarının arasına oturdum ve kücük halasıyla birbirimizin bacağına vurup vurup durduk gülmekten
Kesinlikle tavsiye ederim ama tabi baya bir belden aşağıda konuştudaha doğrusu eleştirilerini yaptı komik bir şekilde
Gece Yarımdı eve geldiğimizde hatta gelirken eşim herkesi bıraktıktan sonra bir yerlere daha gidelim yoksa evde baş başa mı olalım dedi bende evi tercih ettim
Tabi o saatte KK deseydim kesin suçluyken zeytin yağ gibi üste çıkardı o yüzden ses etmedim
Sabahta cocukları almak için bir cıktık evden kardeşime kahvaltı etmeye bir daha evde oturamadım akşama kadar
Şimdi hepinzi yaw bir sürü şey anlattın ama bizim beklenti karşılanmadı diyorsunuzdur
DAha fazla çatlatmayayım sizleri o zaman
Geçen ay 103 kilo cıkmıştım
Bu ayki tartı gününde taaaaaaaaaammmmm 100.6 yı gördüm
baştan bana biraz az gibi geldi ama hoca sırf yağdan vermişsin üstelikte %2 oranında ödem var vucudunda dedi
yani hocanın hesabına göre ilk hedefim olan 99u kesin görmüşümdür
Dün herifimin aklına uyupta iki bira içmeyeydim iyidineyse o kadar çatlak su kaçırmaz sonuçta bu ay her hafta bir gün eksik gittim ve aralarda kaçamaklarda oldu yinede çok iyi dedi hoca
İnşallah önümüzdeki ay çok daha güzel kilolar vereceğiminşallahhhhhhhhhhhhhhhh.... Aminnnnnnnnnnnn
Hepimiz için geçerli tabiki
Resmen havalarda uçtum sevincimden
Birde salonda 20 yaşlarında bir kızla tanıştım bugün oda 115lerde başlamış galiba ve şu anda 1 sene üzerinden geçtikten sonra 78 kilotabi boyu 1.76 olduğu için baya zayıf duruyor daha doğrusu bacakları incecik sadece karnı var hafif ama oda kalıbı düz olduğu için öyle görünüyor
Tesadüf kız kardeşimle aynı mahallede oturuyordiyetisyen tavsiye etti bizim buralarda olan ve muayene ücreti 47 liraymış
Mutlaka kilo vermen durursa ona git çok motive eder ve listesi hazır değil kişiye özel dedi
Şimdilik düşünmüyorum ama yinede aklımda bulunsun dedim
Kız 40 kilo vermiş; ilk 15 kiloyu haftada 1 yada 2 yürüyerek vermiş sonra bir ara airobik denedim ama kiloyla olmuyor dedi. En son yüzmeye başlamış ve diyetisyenle 78e düşmüş. Benim fitnes yaptığımı duyunca ooo sen kesinlikle daha çabuk verebilirsin yeterki dikkatli ol deditabi başta bir 40 dakika cardionun asıl etki yaptığını söyledi
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlike güzel kilolar verir hedefimize ulaşırızAminnnnnnnnnnn
Zaten ağzımıza sürmüyorduk çok uzun zamandır ama bu listeden sonra aslaaaaaaaaaaaa
Sağ olasın cücüşüm
Canım geçmiş olsun
Sende iyiki varsın şekerimmmmmmmmmmmmmmmm
Ablacığımmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm
Ellerine ve emeğine sağlık gerçekten müthiş olmuşlar
Bende ilk fırsatta kücük cücüşüme yapacağım bir tane
Rahatlamışsınızdır
Eminim fıstık gibi olmuşsundur
Zaten güzel hatunsun dahada güzel olmuşsundurVay eniştenin haline
Ellerine sağlık canımmmmmmmmm
Kırmızı halıya gerek yok varlığınız zaten yeterli benim içinRenk kattınız gerçekten hayatıma iyiki varsınızzzzzzzzzz
aslında ben direk çayı keseim çayı şekersiz içemiyorum ya:S:S yada en son çare şekeri kesicem:) dukan nasıl güzel kilo verdiriyormu mesela bigünde ki öğünlerin neler neler yiyorsun:)
Günaydın
Moral sıfırın altında. Ne yapıp edip zayıflamam lazım artık. Onurla aramız limoniydi 2-3 haftadır dün akşam konuşalım sorunlarımızı dedik. Laf döndü dolaştı benim kilolarıma geldi. İtiraf etti bana uzun süredir söyleyemediği şeyi. Babası takıntılı bir adammış herkese kulp takan kimseyi beğenmeyen bir adammış. Onun için benim zayıflamamı istiyormuş. Seni ailemle tanıştırdığımda babam sana birşey derse ya da seni istemezse ben babamla kötü olurum seni kırmasını sana birşey demesini istemiyorum dedi. Bende bunu şimdimi söylüyorsun dedim 1.5 senedir beraberiz bana şimdi söylüyor babasının benim kilolarıma takılacağını ki ailecek kilolu bir aile onur annesi babası kız kardeşi hepsi kilolu. Çok kırıldım çok üzüldüm. Söylediğim tek şey oldu sen sevgine sahip çıkabilecek bir adam değilmişsin dedim. Zayıflayınca ararım ben seni dedim istemiyorum bu şekilde senden ayrı kalamam falan dedi sonra facede bana ben seni haketmiyorum gerçekten seni olduğun gibi sevecek birini bulmalısın dedi. Uyandım kendime geldim. İnandığım herşey yıkıldı. Tüm hayallerim paramparça. Şişman olduğum için özür dilerim.
yarın için ayran detoksuna niyetlendim inşallah hafta sonu yaramazlıkları kilo olarak dönmesinler
size iyi günler kızlar büyük kızım hasta öksürüyo babamızda evde uyuyo kedi gibi bende dikişlerim vardı kurstan teelledim kursa gidip makineye çekicem 1masa örtüsü 2 çanta anca yapabildim valla cantaların saplarını yapayımda zımbaya vericem foto çeker yollarım bitince eski pantolonları ne hale getirim görün bakalım
yemek ne yapsam kızım hasta ya patatesli gözeme istiyoo canı yapmasam olmaz off annelik ve diyet zor ilerliyo valla
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Kızlar ben geldimmm
Yeni evimde karlı bir güne merhaba. Off o kadar çok yoruldumki. Ve sanırım belimde disk kayması felan da oldu. Taşındığımız günün akşamı yataktan kalkarken birden tutuldum ve nefes alamadım. Resmen kaldım öyle, kolumu bile kaldırsam nefes alamıyodum. Hala biraz ağrım var, çok feci tipi var dışarda, düzelmezse doktora gidicem
Şu an ben ve aldığım kilolar birlikte yazıyoruz size. İnat ettim tartılmıycam. Bu ay sonuna kadar spor ve saglıklı beslenmeyle aldıklarımın bır kısmını vermeye calısıcam öncelikle. ! ay sonra tartılıcam yani.
Bugün girişe gömme dolap takmaya ve mutfağa ayaklı dolap yaptırmıstım onu takmaya gelıcekler. Mustafımda çoğu şey sığmadı. Dolaplar kullanıslı ama küçük. Tupper kaplarım, bulgurum pirincim hep kolide kaldı. Onları koymak için mutfak ile aynı renk ayaklı bir dolap yaptırmıstık. O olmasaymıs herseyım dısarda kalıcakmıs. Bir de benim öyle çok mutfak esyam yoktur düşünün
Taşınırken bir sorunla karşılaşmadım, firma gayet iyi taşıdı ama küçük odamdaki kanepe ayaklarını takmayı unutmuslar. Onu takalım derken küçük odadaki parkeler çizilmiş. Eşim kanepeyi kaydıra kaydıra çekince ayaksız kanepenin çivili ayakları baya bi çikmiş parkeyi. Çizik kapatıcı parke kalemi aldım ama aynı renk bulamadığım için çok sırttı. Neyseki üzerine kanepeyi koyduğum için gözükmüyor, sizler napıyorsunuz lamine parke çiziklerinde
Birazdan kıymalı patlıcan yemeği yapacağım. Herkes kilocukları vermiş. Banucugumun sonuclarına da çok sevindim. Böyle giderse yaza çıtır olur çıtır. Kilo almıs olmak çok feci bişey, aslıda ben çok da hereket ettim ama yedim de. Hep katı beslendim mesela. Eşimle de aramız limoni. Evde başıma bir sürü iş açtığını söylemiştim size, en son parkeleri de çizmesi sonucu iyi bi kavgaya tutuştuk. Bu konularda çok dikkatsiz. Adamlar koca evi taşırken o kadar dikkat etti, sen bi kanepe ayağını takıcam diye mahvettin yerleri dedim. Bu erkekler niye böle dediğim dedik anlamıyorum
Geçen hafta birkaç yerden iş için aradılar. Olumlu olursa görüşmeye gidicem, gene geçici ve bol mesaili işler, en az 6 ay çalışmam lazımi bu arada bebek olursa da hemen söylemeyi düşünmüyorum, ama bebek çalışmalarına devam ediyoruz
bu cümlen içimi acıttı canım çok üzüldüm..erkek arkadaşının seni önemsemediğini düşünmüyorum ama çok şekilci sanırım aileside öyle...seni sevmeseydi bu kadar zaman sürdürmezdi ilişkiyi ama son cümlesi olmadı seni hakeden birini bul demesi bitirdiğini gösteriyor..hiç bir şey dünyanın sonu değil güzelim şimdi sakin ol sadece kendin için kurtul fazlalıklardan...
Şişman olduğum için özür dilerim.
teşekkürler canım:) evet bornovadayım
sende mi burda oturuyorsun yoksaaa
Kızlar ben geldimmm
Yeni evimde karlı bir güne merhaba. Off o kadar çok yoruldumki. Ve sanırım belimde disk kayması felan da oldu. Taşındığımız günün akşamı yataktan kalkarken birden tutuldum ve nefes alamadım. Resmen kaldım öyle, kolumu bile kaldırsam nefes alamıyodum. Hala biraz ağrım var, çok feci tipi var dışarda, düzelmezse doktora gidicem
Şu an ben ve aldığım kilolar birlikte yazıyoruz size. İnat ettim tartılmıycam. Bu ay sonuna kadar spor ve saglıklı beslenmeyle aldıklarımın bır kısmını vermeye calısıcam öncelikle. ! ay sonra tartılıcam yani.
Bugün girişe gömme dolap takmaya ve mutfağa ayaklı dolap yaptırmıstım onu takmaya gelıcekler. Mustafımda çoğu şey sığmadı. Dolaplar kullanıslı ama küçük. Tupper kaplarım, bulgurum pirincim hep kolide kaldı. Onları koymak için mutfak ile aynı renk ayaklı bir dolap yaptırmıstık. O olmasaymıs herseyım dısarda kalıcakmıs. Bir de benim öyle çok mutfak esyam yoktur düşünün
Taşınırken bir sorunla karşılaşmadım, firma gayet iyi taşıdı ama küçük odamdaki kanepe ayaklarını takmayı unutmuslar. Onu takalım derken küçük odadaki parkeler çizilmiş. Eşim kanepeyi kaydıra kaydıra çekince ayaksız kanepenin çivili ayakları baya bi çikmiş parkeyi. Çizik kapatıcı parke kalemi aldım ama aynı renk bulamadığım için çok sırttı. Neyseki üzerine kanepeyi koyduğum için gözükmüyor, sizler napıyorsunuz lamine parke çiziklerinde
Birazdan kıymalı patlıcan yemeği yapacağım. Herkes kilocukları vermiş. Banucugumun sonuclarına da çok sevindim. Böyle giderse yaza çıtır olur çıtır. Kilo almıs olmak çok feci bişey, aslıda ben çok da hereket ettim ama yedim de. Hep katı beslendim mesela. Eşimle de aramız limoni. Evde başıma bir sürü iş açtığını söylemiştim size, en son parkeleri de çizmesi sonucu iyi bi kavgaya tutuştuk. Bu konularda çok dikkatsiz. Adamlar koca evi taşırken o kadar dikkat etti, sen bi kanepe ayağını takıcam diye mahvettin yerleri dedim. Bu erkekler niye böle dediğim dedik anlamıyorum
Geçen hafta birkaç yerden iş için aradılar. Olumlu olursa görüşmeye gidicem, gene geçici ve bol mesaili işler, en az 6 ay çalışmam lazımi bu arada bebek olursa da hemen söylemeyi düşünmüyorum, ama bebek çalışmalarına devam ediyoruz
menümü paylaşayım bari ben de. evde olunca paylaşabiliyorum menülerimi. sizlerden ses seda çıkmıyor şimdilik
kahvaltı
2 dilim denge light ekmekle kaşarlı tost
ara
1 fincan sütle nescafe
öğlen
2 çinekop (küçük) ızgara, salata, 1 dilim çavdar ekmeği
ara 1
1 tane minik anamur muzu, 1 kutu activia ananaslı
ara 2
2 hurma, 10 fındık
akşam;
1 kaşık pilav, 2 kaşık etli kuru fasulye, yarım porsiyon yoğurtlu kabak sote
ara;
1 porsiyon meyve
regl yüzünden canım tatlı isteyip duruyor. meyve ve meyveli activiayla geçiştirmeye çalışacağım artık.
hürremimsultanım,nasılsın nasıl gidiyor...artıları verdinmi.? gittilermi.?
Bak ceco sana yetişti bilemiyorum artık benden söylemesi...
Öyle oldu gerçekten.:)
Bu aralar motivasyonu epey düşük emine'nin ne yapsakta yerine gelse diye düşünüyorum...
Günaydın
Kızlar ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?