Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok tatlı bu tarçın, maşallah nasıl da güzel izliyor karı. keyfi keyif onun :)
ben üsküdardayım canım, 2 saattir kesildi burda. yağdığı toplam 45 dakika ancadır. sanırım akşam daha yoğun yağacak. iyi yaparsın market işlerini hallederek. ben de gittim sebze aldım bol bol. birkaç gün yeter bunlar bize.

güvenilir insanlarla çalışmak gerçekten çok önemli. malesef devlet kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. inşallah hep böyle devam eder işleriniz. evet, avukatım ben canım.
ben de annemin endoskopide alınan parçaların pataloji sonuçlarını alacaktım. ama bu havada cesaret edip gidemedim cerrahpaşaya. artık haftaya pazartesi ancak buluruz doktorunu. umarım sen halledersin hastane işini.

Son düzenleme:

Kocum benim, ne güzel bebişin var. Sen bekle biraz. Sütten kesince başlarsın.

Cerahpaşa çok uzak, bu karda kışta çok zor. Çok çok geçmiş olsun. Umarım sonuçlar iyi gelir. Burdada kar kesildi. Boşuna demiyorlar istanbulun havasina güven olmaz diye... gerçekten ilgiç. Bir açıyor bir kapatiyor. Ben annemi polikiligine biraktim. Telefon edecek biraz sonra gidip alacağım. Ciddi bir hastaligi yok ilaç vs yazdiracak.

tarifi aldım denicem ben zannettimki hazır pudingle yapıcan ne alakaysa hem diyon hazıra karşıyım diye çocuklardan okuduğumuda anlamamışım

neyse tarif sahibesi oldum
aslında eskiden böle puding yoktu anenem bakarken bana kadın ne yapsın pekmezle unu az nişastayı cıvıkca pişirip kaselere dökerdi üzerine ceviz ürgüpte hala yaparlar adıda ''aside''
şimdi bizimkiler 1 kaşık pekmezi zorla tepiyom yapsam yerlermi hazır pudingolsa kase kase götürürlr valla
Kahvaltı zamani....
Eki Görüntüle 597513
Dukan ekmeği, light beyaz peynir. 2ad. çeri domates, bir tutam maydanoz, 2dilim salam, 1ad mantar, yarım yeşil biber ve bir yumurtadan oluşan omlet.

valla süper ben ugün eşim görevden geldi tabağımı ayırmadığım için çok yedim malesef

size iyi günler kızlar büyük kızım hasta öksürüyo babamızda evde uyuyo kedi gibi bende dikişlerim vardı kurstan teelledim kursa gidip makineye çekicem 1masa örtüsü 2 çanta anca yapabildim valla cantaların saplarını yapayımda zımbaya vericem foto çeker yollarım bitince eski pantolonları ne hale getirim görün bakalım

yemek ne yapsam kızım hasta ya patatesli gözeme istiyoo canı yapmasam olmaz off annelik ve diyet zor ilerliyo valla

Günaydın

Moral sıfırın altında. Ne yapıp edip zayıflamam lazım artık. Onurla aramız limoniydi 2-3 haftadır dün akşam konuşalım sorunlarımızı dedik. Laf döndü dolaştı benim kilolarıma geldi. İtiraf etti bana uzun süredir söyleyemediği şeyi. Babası takıntılı bir adammış herkese kulp takan kimseyi beğenmeyen bir adammış. Onun için benim zayıflamamı istiyormuş. Seni ailemle tanıştırdığımda babam sana birşey derse ya da seni istemezse ben babamla kötü olurum seni kırmasını sana birşey demesini istemiyorum dedi. Bende bunu şimdimi söylüyorsun dedim 1.5 senedir beraberiz bana şimdi söylüyor babasının benim kilolarıma takılacağını ki ailecek kilolu bir aile onur annesi babası kız kardeşi hepsi kilolu. Çok kırıldım çok üzüldüm. Söylediğim tek şey oldu sen sevgine sahip çıkabilecek bir adam değilmişsin dedim. Zayıflayınca ararım ben seni dedim istemiyorum bu şekilde senden ayrı kalamam falan dedi sonra facede bana ben seni haketmiyorum gerçekten seni olduğun gibi sevecek birini bulmalısın dedi. Uyandım kendime geldim. İnandığım herşey yıkıldı. Tüm hayallerim paramparça. Şişman olduğum için özür dilerim.

selamün aleskümm kızlarrrrr... ben geldimm

bugun sınav telaşı yokk ve iyileştimm..güzel bi güne uyandımm..sabah kahvaltım güzeldi acık lorlu yumurta ve 1 dilim ekmek..ama arada ufak petito çikolata yedimm evde pek kaçamaklık bişi kalmadıı..ben hafta ortası iyiyim ama hafta sonları eşim beni zıvanadan çıkartıyor..tam alışıyorumm o bozuyorr...bu saatten sonra salata akşamada ıspanak yemeyi düşünüyorumm..aslında canım acayip dolma çekiyor amaaaa ondaki prinçte beni hep tedirgin ediyorr...ben acayip biriyim..çikolata yerim dolma içindeki pirinci dert ederimm....

bugun saat kaç olursa olsun leslı de yapıcamm..artık sporada başlamam lazımmm.....hedii bakalım hayırlısıı..benden bu kadar..

çokk biliyorr o..haketmediğini biliyorsa hakedecek şeyler yapsın ozamann...bu zamana kadar demedide böle mi dedi bunu..yuh diyorum onaa..insan güzel bi dille veya başkabi şekilde derdii..neyse o onun insanlığıı...

sakın üzülmeeee..yıkma hayallerinidee..bunu sana kaçıncıya yapıyorr..bence kale alıp cevap bile verme zamana bırak canını çok yakacaksada bitirme ama sessiz kal birass o anlasın değerinii..ve ozaman içindede onun için değill kendin için çabala..öyle kolay ağır laflar ediyorlarkii onlar unutuyor ama bizim bi ömür içimizde kalıyorr..benim fikrim o pat diye bitirme..daha bişi de deme hiç..sessiz kal birass o anlasın kabahatini..iyi kötü hiçbirşey deme ..ve o arada kendine odaklannn ver kilolarıı...ona yazdığın her cümle onu kalealmaktırr..hiç kale alma ve bunu onada hissettir...şimdi sana bunu diyen evlensen her hangi bi hareketindede ailesinin karşısında senin için duramazz o zamanda gelir derki babam şununu beğenmedi çeki düzen ver...

bende eşimle başka bi konuda bu durumda kaldımm...dedimki ben buyummm ailen orda ben burdayımm..seçim senin..onları fikri bu benim fikrim bu..çekti gittii...hiç ses etmedim ..çook ama çok ağır geldi baktım duramıyorumm..neti kapattım telde kontörleri bitirdimm...ortak arkadaşlarla görüşmedimm..benim ses kesilince korktuu..bende zor durdumm..ama o zaman o zorluğu yaşamasaydımm şimdi evliliyiz bu rahatlığı yaşayamazdımm...

bu yüzden benim fikrim bu..dirayetli ol her yöndenn...ben buyum beni böyle sevdin..bende sağlığım için vereceğim bu kiloyu ama baban için böyle birşey yapmamı beklemee..aaayyyyyyyyy bu erkek milleti varyaaaa bazennn beniii çıldırtıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......resmen çıldırtıyorrrrrr......insan bari benim için ver der kibar bir dille der..neyse canım dediğim gibi hiç takmaaaaaaaaa...ve kesinlikle sadece kendin içinn ver o kilolarıı..bende dönüş yaptımm..şimdi yeni senede yepyeni rekabetlerle yeni hırslarla başlayalımm..sadece buna odaklanalımmm...öpüyorum seni ..üzülme...

Canım ekmeğin tarifini bulamadım sayfalarda tekrar yazarmısın bu arada bende Ankara'ya gidince Şubat tatilinde kediciğimin fotolarını koyarım :))

Canım toparlarsın ya bol sporları merak etme

Cook tebrik ederim darısı bizim basımıza :))

aslında ben direk çayı keseim çayı şekersiz içemiyorum ya:S:S yada en son çare şekeri kesicem:) dukan nasıl güzel kilo verdiriyormu mesela bigünde ki öğünlerin neler neler yiyorsun:)

Yeşil caya alıstır canım kendini

Canım takma kafana iyice düşün öyle bir karar ver

selamün aleyküm kızlarr...bende geldim sonunda...kuzumu okula götürdüm çok güzel kar yağıyo..akşama kadar tutarsa okul dönüşü biraz oynarız kuzumla...sonra sporumu yaptımm....birazdan dizim başlıcak onu bekliyorum o arada size bakam dedim...daha yemek yapcam karar veremedim ne yapsam diye...hee bide yeni bişey öğrendim...kabızlık sıkıntısı olanlara müjdee....hergün sabah aç karnına bir tutam yani beş altı tane pirinci(esmer pirinç olursa daha iyiymiş) oda sıcaklığındaki suyla yutarsan kabızlığı önlüyomuş ve uzun vadede kemik erimesine iyi geliyomuş...ben bu sabah başlıcaktım ama unuttum inş yarın sabah başlıcam....

yarın için ayran detoksuna niyetlendim inşallah hafta sonu yaramazlıkları kilo olarak dönmesinler

kızz adaşım nasıl yapılıyo bu ayran detoksu hele bi anlat...ayranı severim ama bu havada içilirmiki?

Becerli kadının hali başka oluyor. Fotografları merakla bekliyorum.

Tombul kelebekim. Bu konun seni kilolarında hiç bir alakası yok. Sen zayif olsaydın bu adam başka birşey bulurdu. Lüften kendini üzme. Seni haketmeyen bir adam için hele hiç üzülme. Kendine şunu diyeceksin ben önemliyim. insanın bir hayat arkadaşı olması elbette önemli fakat sırtında taşiyacağın sürekli kenidene bakmadan seni kıran bir adamla ömür boyu sorunlu yaşacağına lütfen yanlız kalıp daha huzurlu bir hayat yaşamayı tercih et ve emin ol gün gelip geçte olsa hayat senin yüzüne gülecek ve gerçekten ilahi adalet var. Sen ne olursan ol her halinde seni çok ama çok seven adam seni bulacak. Sert olduysa çok özür dilerim. Büyük facialar yaşan birisi olarak çok sinirlendim. Lütfen bir süre o hayatinda hiç yokmuş, hiç tanışmamışsın gibi yaşa ve bunu başar. Bu iş her koşulda olur ve lüfen sinirlenip yemek yeme aynen şunu düşün, bir yıl sonra beni görecek ve başını duvarlara vuracak...

anathema canım asağıda, kedicikin fotografını merakla bekliyorum.
dukan ekmeğinin tarifi
Kuru mayayı ilik su ile bir kasede ıslattım. 8 kaşık yulaf kepegi, 4 kaşık buğday kepeği, 3 yumurta akı, bir miktar lor, azıcık kırmızı pul biber, bir miktar dereotu, 1.5 kaşık yoğurt ve en son mayayıda koyarak karıştırdım. Tepsiye döktüm, üzerine bir yumurta sarısını sürdüm ve çörek otu serptim. Annemle afiyetle yedik. 6 parçaya böldüm. Artanını da dolaba koyacağım.. hergün bir parca.
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: DSCN0543.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 120.2 KB (Kilobyte)

yolcu,
müjdeler olsun yeni yöntem. hemen deniyeceğim.

öğle yemeğim....

Son düzenleme:

Herkese tünaydın, aslında gayet mutlu bir şekilde girmiştim topice, güzel şeyler yazacaktım ama hevesim kaçtı. Bu nedir ya, nasıl bi insanlıktır? Yemin ederim o kadar sinirlendim ki şu an karşımda o kendini nimetten sayan "adam" kalıbına girmeyi bırak "insan" sıfatını taşımayı bile beceremeyen sevgilin, daha doğrusu "eski sevgilin" -ki umarım hep eski kalacaktır- olsaydı, çok affedersiniz ama suratına tükürmeyi dahi tenezzül etmeyeceğim bi insan olmasına rağmen, tekme tokat dövmek isterdim. Ne zamandır senin yazdıklarını okuyorum, sürekli sevgilinin senin kilolarından şikayetçi olduğuyla ilgili şeyler söylüyorsun, çok üzülüyordum, demek ki çok seviyor ki ayrılamıyor diyordum ama artık bu son radde olmalı kesinlikle. Sizin sorunlarınızın kaynağı, onun seni sen olduğun için sevmemesi, açık sözlülüğümü bağışla ama lütfen artık onun seni üzmesine izin verme. Babası falan hikaye, şayet babası öyle bir adam olsa bile, sen onun eşi olacaktın, seni her durumda savunabilmeyi beceremeyen bi eşten beklentin ne olabilirdi ki? Hele en son cümlende senin yıkıldığın kadar ben de yıkıldım , şişman olduğun için özür diledin, bugüne kadar kilolarla ilgili ya bana yapılan ya da başkasına yapılan eleştirilerden veya farklı şeylerden duyduğum hiçbir şey bu kadar canımı acıtmadı...

merhabalar,

yaşadığın gerçekten çok üzücü. ben birkaç hafta önce sana kendi yaşadıklarımdan bahsedip erkek arkadaşının ailesinin de sana böyle tepkiler verebileceğinden, erkek arkadaşının bu yüzden zayıflamanı isteyebilceğinden bahsetmiştim. sen de benim erkek arkadaşım da kilolu, ailesi öyle bir tepki vermez demiştin sanırım. ama malesef gerçekler öyle işlemiyor. kendi gözündeki çapağı görmeden başkalarını eleştiren insanlarla dolu bu dünya. bence erkek arkadaşın seni kırmak için yapmamıştır bunu. bu konular ortalığa dökülünce, dillendirilince daha yaralayıcı oluyor daha sonra. umarım sakinleştiğinde erkek arkadaşına hak verirsin bu konuda. sana sahip çıkmasa bu uyarıyı yapmazdı bile, evlenme boyutuna geldiğinde kestirip atardı. gerçekçi davranmış erkek arkadaşın. gerçekler genellikle can acıtıyor, malesef.

Kızlar ben geldimmm

Yeni evimde karlı bir güne merhaba. Off o kadar çok yoruldumki. Ve sanırım belimde disk kayması felan da oldu. Taşındığımız günün akşamı yataktan kalkarken birden tutuldum ve nefes alamadım. Resmen kaldım öyle, kolumu bile kaldırsam nefes alamıyodum. Hala biraz ağrım var, çok feci tipi var dışarda, düzelmezse doktora gidicem

Şu an ben ve aldığım kilolar birlikte yazıyoruz size. İnat ettim tartılmıycam. Bu ay sonuna kadar spor ve saglıklı beslenmeyle aldıklarımın bır kısmını vermeye calısıcam öncelikle. ! ay sonra tartılıcam yani.

Bugün girişe gömme dolap takmaya ve mutfağa ayaklı dolap yaptırmıstım onu takmaya gelıcekler. Mustafımda çoğu şey sığmadı. Dolaplar kullanıslı ama küçük. Tupper kaplarım, bulgurum pirincim hep kolide kaldı. Onları koymak için mutfak ile aynı renk ayaklı bir dolap yaptırmıstık. O olmasaymıs herseyım dısarda kalıcakmıs. Bir de benim öyle çok mutfak esyam yoktur düşünün

Taşınırken bir sorunla karşılaşmadım, firma gayet iyi taşıdı ama küçük odamdaki kanepe ayaklarını takmayı unutmuslar. Onu takalım derken küçük odadaki parkeler çizilmiş. Eşim kanepeyi kaydıra kaydıra çekince ayaksız kanepenin çivili ayakları baya bi çikmiş parkeyi. Çizik kapatıcı parke kalemi aldım ama aynı renk bulamadığım için çok sırttı. Neyseki üzerine kanepeyi koyduğum için gözükmüyor, sizler napıyorsunuz lamine parke çiziklerinde

Birazdan kıymalı patlıcan yemeği yapacağım. Herkes kilocukları vermiş. Banucugumun sonuclarına da çok sevindim. Böyle giderse yaza çıtır olur çıtır. Kilo almıs olmak çok feci bişey, aslıda ben çok da hereket ettim ama yedim de. Hep katı beslendim mesela. Eşimle de aramız limoni. Evde başıma bir sürü iş açtığını söylemiştim size, en son parkeleri de çizmesi sonucu iyi bi kavgaya tutuştuk. Bu konularda çok dikkatsiz. Adamlar koca evi taşırken o kadar dikkat etti, sen bi kanepe ayağını takıcam diye mahvettin yerleri dedim. Bu erkekler niye böle dediğim dedik anlamıyorum

Geçen hafta birkaç yerden iş için aradılar. Olumlu olursa görüşmeye gidicem, gene geçici ve bol mesaili işler, en az 6 ay çalışmam lazımi bu arada bebek olursa da hemen söylemeyi düşünmüyorum, ama bebek çalışmalarına devam ediyoruz

herkeslere tünaydııın:)
naparsınız bakıyım?:)
daha hiç geçmişe göz atmadım, bu sefer önce bi foruma selam veriyim dedim:))
ben uykumu daha yeni yeni açıyorum

menümü paylaşayım bari ben de. evde olunca paylaşabiliyorum menülerimi. sizlerden ses seda çıkmıyor şimdilik

kahvaltı
2 dilim denge light ekmekle kaşarlı tost

ara
1 fincan sütle nescafe

öğlen
2 çinekop (küçük) ızgara, salata, 1 dilim çavdar ekmeği

ara 1
1 tane minik anamur muzu, 1 kutu activia ananaslı

ara 2
2 hurma, 10 fındık

akşam;
1 kaşık pilav, 2 kaşık etli kuru fasulye, yarım porsiyon yoğurtlu kabak sote

ara;
1 porsiyon meyve

regl yüzünden canım tatlı isteyip duruyor. meyve ve meyveli activiayla geçiştirmeye çalışacağım artık.

hoşgeldin Özlemcim. hadi hayırlı olsun, taşınmışsınız ne güzel.
taşınmak çok zor, ben de yazın ev taşıdım. Allahtan firma çok iyiydi de biz de ufak tefek sıkıntılarla kurtardık.
laminantlar için çok bir çözüm yok canım, yedeği olsa değiştirirdiniz. boşver o da nazarlığı olsun.

Şişman olduğum için özür dilerim.
bu cümlen içimi acıttı canım çok üzüldüm..erkek arkadaşının seni önemsemediğini düşünmüyorum ama çok şekilci sanırım aileside öyle...seni sevmeseydi bu kadar zaman sürdürmezdi ilişkiyi ama son cümlesi olmadı seni hakeden birini bul demesi bitirdiğini gösteriyor..hiç bir şey dünyanın sonu değil güzelim şimdi sakin ol sadece kendin için kurtul fazlalıklardan...

Esracım menün gayet güzel ya siz hep ölçülü yiyorsunuz sanırım bende baya dolduruyorum doymamaktan çok korkuyorum nedense...

Özlemcim olur böle küçük kazalar benimde parkem çizildi köşe takımının bağlantı noktasında yapan firma koruyucu hiç bişy koymmsış ordaki zımba çizip durmuş ben ne zamanki süpürmeçin çektim çizikti...kalemleridemi varmış bede alıyım onlardan...

kızlar ben malesef hala koşturmacadayım yarın son inşallah sonra rahatlayacağım...herşeyi okudumda aklım da kalmıyorki...

Cecoşum yine vermişsin kiloları maşallah sana ay inanki çok seviniyorum yaza kadar baya yol alacağız tabee ben spora bir başlayabılsem...

akşamları eve gitmem 19:00 buluyor özellikle kışın işler yoğun bu millet pasta yiyerek ısınıyor zaar illaki iş oluyor dün akşam sebzeleri yıka ayıkla kurut tam 3 saat mutfakta ayakta kalmışım. öyle yoruldumki artık...geceleri binbir türlü rüya görüyorum yani kalitesiz uyuyorum... burayada dertlerimi yazıyorum hep demi napıyım içimi döküyorum işte bu işin düzensizliği yoruyor beni dayanıyorum ya bırakmayı bile düşünüyorum bu sıralar...

teşekkürler canım:) evet bornovadayım

sende mi burda oturuyorsun yoksaaa

yanlış hatırlamıyormuşum :)

Ben Bornova'da büyüdüm ailem orda ama biz Buca'dan ev alıp taşındık..
Fakat Bornova gibisi yok..Kıymetini bil..Sık sık gelsem de oraya yine de çok özlüyorum

Neresindesin.? Biz Özkanlarda oturuyorduk..

Geçmiş olsun canım...Kolay değil ev taşımak..
Tekrar iyi günler de oturun...

Çok güzel esracığım,afiyet olsun..Akşam az değilmi.? pilavı almayıp kurufasulyeni 5 kaşık yapsan daha iyi olmazmı.?
Zaten 1 kaşık pilav dişinin kovuğuna yetmez :)

hürremimsultanım,nasılsın nasıl gidiyor...artıları verdinmi.? gittilermi.?
Bak ceco sana yetişti bilemiyorum artık benden söylemesi...

Öyle oldu gerçekten.:)

Bu aralar motivasyonu epey düşük emine'nin ne yapsakta yerine gelse diye düşünüyorum...

heeeeeeeey, benim motivasyonum yerinde ama yaaaa, yilbasindan sonra 200 gramcik almistim ama oda coktaaaaaaan gitti, ben yine gördüm 97lerimi birakmadim :127:
tek sorunum herkes gibi haftada 1 kilo felan veremiyorum, nedense hep gram gram gidiyor

gercekten suan bende cok cok üzüldüm, o kirmiziyla isaretledigim yere katiliyorum, malesef erkekler eskisi gibi delikanli degil,
ne olursa olsun, hangi sartlar olursa olsun sevgisine sahip cikmak kalmadi artik,
"kiloluysan zayifla, cirkinsen güzelles, tahsilli degilsen oku, anca öyle tanistiririm seni ailemle" diye yürüyor isler artik,
zaman cok zor ve kötü bir zaman. bazen bu yüzyilda yasadigima lanet edesim geliyor..
üzme kendini, size biraz mesafe iyi gelecek, olmassa da olmaz, yürümesse yürümez, zorlamanin bir anlami yok,
insallah cok mutlu olursun

yolcu,
müjdeler olsun yeni yöntem. hemen deniyeceğim.

öğle yemeğim....
Eki Görüntüle 597843

nuhancim menülerin ne güzel, ve yemeklerin cok cok güzel görünüyor
bende sende yiyebilirmiyim ?

Kızlar ben geldimmm

Özlemcim hosgeldin, belini incitmissin gecmis olsun,
ah ah benim babamda dolap sürüyecek diye güzelim laminatlari nasil cizdi bi görsen,
yeni dolap aldiydi kurdu, sonrada bikac gün gecmeden, yanindan biseymi gecirdi napti, nasil cizdi güzelim dolabi,
kendine yeni dolap aldi kurdu onuda cizdi,
mutfaga PVC dösedi (musamba) onuda yirtti
yapiyor yapiyor ama herseyi mahvediyor bende cildiriyorum, erkek milleti iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…