hoşgeldin Özlemcim. hadi hayırlı olsun, taşınmışsınız ne güzel.
taşınmak çok zor, ben de yazın ev taşıdım. Allahtan firma çok iyiydi de biz de ufak tefek sıkıntılarla kurtardık.
laminantlar için çok bir çözüm yok canım, yedeği olsa değiştirirdiniz. boşver o da nazarlığı olsun.
merhaba kızlar pazartesi yoğunluğundan ancak girebildim kar yağışı dolayısıyla erken çıkacağım...geçen seferki kar yağışında 5 saat yolda kalmıştım...
Kar taneleri nilüfer nostalji - YouTube
kızlar ben malesef hala koşturmacadayım yarın son inşallah sonra rahatlayacağım...herşeyi okudumda aklım da kalmıyorki...
Cecoşum yine vermişsin kiloları maşallah sanaay inanki çok seviniyorum yaza kadar baya yol alacağız tabee ben spora bir başlayabılsem...
akşamları eve gitmem 19:00 buluyor özellikle kışın işler yoğun bu millet pasta yiyerek ısınıyor zaarillaki iş oluyor dün akşam sebzeleri yıka ayıkla kurut tam 3 saat mutfakta ayakta kalmışım. öyle yoruldumki artık...geceleri binbir türlü rüya görüyorum yani kalitesiz uyuyorum... burayada dertlerimi yazıyorum hep demi napıyım içimi döküyorum işte bu işin düzensizliği yoruyor beni dayanıyorum ya bırakmayı bile düşünüyorum bu sıralar...
Esracım menün gayet güzel ya siz hep ölçülü yiyorsunuz sanırım bende baya dolduruyorum doymamaktan çok korkuyorum nedense...
kızlar ben malesef hala koşturmacadayım yarın son inşallah sonra rahatlayacağım...herşeyi okudumda aklım da kalmıyorki...
akşamları eve gitmem 19:00 buluyor özellikle kışın işler yoğun bu millet pasta yiyerek ısınıyor zaarillaki iş oluyor dün akşam sebzeleri yıka ayıkla kurut tam 3 saat mutfakta ayakta kalmışım. öyle yoruldumki artık...geceleri binbir türlü rüya görüyorum yani kalitesiz uyuyorum... burayada dertlerimi yazıyorum hep demi napıyım içimi döküyorum işte bu işin düzensizliği yoruyor beni dayanıyorum ya bırakmayı bile düşünüyorum bu sıralar...
Çok güzel esracığım,afiyet olsun..Akşam az değilmi.? pilavı almayıp kurufasulyeni 5 kaşık yapsan daha iyi olmazmı.?
Zaten 1 kaşık pilav dişinin kovuğuna yetmez :)
neler örüyorsun bakayıımm görmek istiyoruuuzzGünaydın hanımlar.. Benide uyku tutmadı 4 saatlik uykuyla duruyorum
Ortalıgı toparladım okey oynuyorum bi yandan da örüyorumhepsi bir arada
kızına geçmiş olsun nursenasize iyi günler kızlar büyük kızım hasta öksürüyo babamızda evde uyuyo kedi gibi bende dikişlerim vardı kurstan teelledim kursa gidip makineye çekicem 1masa örtüsü 2 çanta anca yapabildim valla cantaların saplarını yapayımda zımbaya vericem foto çeker yollarım bitince eski pantolonları ne hale getirim görün bakalım
yemek ne yapsam kızım hasta ya patatesli gözeme istiyoo canı yapmasam olmaz off annelik ve diyet zor ilerliyo valla
kıyamam sana canım yaa çok üzülmüşsün. kimseyi umursama sen kendin için, sağlığın için zayıfla başarırsın eminimGünaydın
Moral sıfırın altında. Ne yapıp edip zayıflamam lazım artık. Onurla aramız limoniydi 2-3 haftadır dün akşam konuşalım sorunlarımızı dedik. Laf döndü dolaştı benim kilolarıma geldi. İtiraf etti bana uzun süredir söyleyemediği şeyi. Babası takıntılı bir adammış herkese kulp takan kimseyi beğenmeyen bir adammış. Onun için benim zayıflamamı istiyormuş. Seni ailemle tanıştırdığımda babam sana birşey derse ya da seni istemezse ben babamla kötü olurum seni kırmasını sana birşey demesini istemiyorum dedi. Bende bunu şimdimi söylüyorsun dedim 1.5 senedir beraberiz bana şimdi söylüyor babasının benim kilolarıma takılacağını ki ailecek kilolu bir aile onur annesi babası kız kardeşi hepsi kilolu. Çok kırıldım çok üzüldüm. Söylediğim tek şey oldu sen sevgine sahip çıkabilecek bir adam değilmişsin dedim. Zayıflayınca ararım ben seni dedim istemiyorum bu şekilde senden ayrı kalamam falan dedi sonra facede bana ben seni haketmiyorum gerçekten seni olduğun gibi sevecek birini bulmalısın dedi. Uyandım kendime geldim. İnandığım herşey yıkıldı. Tüm hayallerim paramparça. Şişman olduğum için özür dilerim.
çok güzel yazmışsın bütün söylediklerine katılıyorum.çokk biliyorr o..haketmediğini biliyorsa hakedecek şeyler yapsın ozamann...bu zamana kadar demedide böle mi dedi bunu..yuh diyorum onaa..insan güzel bi dille veya başkabi şekilde derdii..neyse o onun insanlığıı...
sakın üzülmeeee..yıkma hayallerinidee..bunu sana kaçıncıya yapıyorr..bence kale alıp cevap bile verme zamana bırak canını çok yakacaksada bitirme ama sessiz kal birass o anlasın değerinii..ve ozaman içindede onun için değill kendin için çabala..öyle kolay ağır laflar ediyorlarkii onlar unutuyor ama bizim bi ömür içimizde kalıyorr..benim fikrim o pat diye bitirme..daha bişi de deme hiç..sessiz kal birass o anlasın kabahatini..iyi kötü hiçbirşey deme ..ve o arada kendine odaklannn ver kilolarıı...ona yazdığın her cümle onu kalealmaktırr..hiç kale alma ve bunu onada hissettir...şimdi sana bunu diyen evlensen her hangi bi hareketindede ailesinin karşısında senin için duramazz o zamanda gelir derki babam şununu beğenmedi çeki düzen ver...
bende eşimle başka bi konuda bu durumda kaldımm...dedimki ben buyummm ailen orda ben burdayımm..seçim senin..onları fikri bu benim fikrim bu..çekti gittii...hiç ses etmedim ..çook ama çok ağır geldi baktım duramıyorumm..neti kapattım telde kontörleri bitirdimm...ortak arkadaşlarla görüşmedimm..benim ses kesilince korktuu..bende zor durdumm..ama o zaman o zorluğu yaşamasaydımm şimdi evliliyiz bu rahatlığı yaşayamazdımm...
bu yüzden benim fikrim bu..dirayetli ol her yöndenn...ben buyum beni böyle sevdin..bende sağlığım için vereceğim bu kiloyu ama baban için böyle birşey yapmamı beklemee..aaayyyyyyyyy bu erkek milleti varyaaaa bazennn beniii çıldırtıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......resmen çıldırtıyorrrrrr......insan bari benim için ver der kibar bir dille der..neyse canım dediğim gibi hiç takmaaaaaaaaa...ve kesinlikle sadece kendin içinn ver o kilolarıı..bende dönüş yaptımm..şimdi yeni senede yepyeni rekabetlerle yeni hırslarla başlayalımm..sadece buna odaklanalımmm...öpüyorum seni ..üzülme...
özlemcim güle güle otur evinde. Allah sağlıklı incecik fıstık gibi bir hatun olarak kocişinle, ve bıcırıklarınla birlikte mutlu mesut yaşamayı nasibetsin.Kızlar ben geldimmm
Yeni evimde karlı bir güne merhaba. Off o kadar çok yoruldumki. Ve sanırım belimde disk kayması felan da oldu. Taşındığımız günün akşamı yataktan kalkarken birden tutuldum ve nefes alamadım. Resmen kaldım öyle, kolumu bile kaldırsam nefes alamıyodum. Hala biraz ağrım var, çok feci tipi var dışarda, düzelmezse doktora gidicem
Şu an ben ve aldığım kilolar birlikte yazıyoruz size. İnat ettim tartılmıycam. Bu ay sonuna kadar spor ve saglıklı beslenmeyle aldıklarımın bır kısmını vermeye calısıcam öncelikle. ! ay sonra tartılıcam yani.
Bugün girişe gömme dolap takmaya ve mutfağa ayaklı dolap yaptırmıstım onu takmaya gelıcekler. Mustafımda çoğu şey sığmadı. Dolaplar kullanıslı ama küçük. Tupper kaplarım, bulgurum pirincim hep kolide kaldı. Onları koymak için mutfak ile aynı renk ayaklı bir dolap yaptırmıstık. O olmasaymıs herseyım dısarda kalıcakmıs. Bir de benim öyle çok mutfak esyam yoktur düşünün
Taşınırken bir sorunla karşılaşmadım, firma gayet iyi taşıdı ama küçük odamdaki kanepe ayaklarını takmayı unutmuslar. Onu takalım derken küçük odadaki parkeler çizilmiş. Eşim kanepeyi kaydıra kaydıra çekince ayaksız kanepenin çivili ayakları baya bi çikmiş parkeyi. Çizik kapatıcı parke kalemi aldım ama aynı renk bulamadığım için çok sırttı. Neyseki üzerine kanepeyi koyduğum için gözükmüyor, sizler napıyorsunuz lamine parke çiziklerinde
Birazdan kıymalı patlıcan yemeği yapacağım. Herkes kilocukları vermiş. Banucugumun sonuclarına da çok sevindim. Böyle giderse yaza çıtır olur çıtır. Kilo almıs olmak çok feci bişey, aslıda ben çok da hereket ettim ama yedim de. Hep katı beslendim mesela. Eşimle de aramız limoni. Evde başıma bir sürü iş açtığını söylemiştim size, en son parkeleri de çizmesi sonucu iyi bi kavgaya tutuştuk. Bu konularda çok dikkatsiz. Adamlar koca evi taşırken o kadar dikkat etti, sen bi kanepe ayağını takıcam diye mahvettin yerleri dedim. Bu erkekler niye böle dediğim dedik anlamıyorum
Geçen hafta birkaç yerden iş için aradılar. Olumlu olursa görüşmeye gidicem, gene geçici ve bol mesaili işler, en az 6 ay çalışmam lazımi bu arada bebek olursa da hemen söylemeyi düşünmüyorum, ama bebek çalışmalarına devam ediyoruz
heeeeeeeey, benim motivasyonum yerinde ama yaaaa, yilbasindan sonra 200 gramcik almistim ama oda coktaaaaaaan gitti, ben yine gördüm 97lerimi birakmadim:127:
Özlemcim hosgeldin, belini incitmissin gecmis olsun,
ah ah benim babamda dolap sürüyecek diye güzelim laminatlari nasil cizdi bi görsen,
yeni dolap aldiydi kurdu, sonrada bikac gün gecmeden, yanindan biseymi gecirdi napti, nasil cizdi güzelim dolabi,
kendine yeni dolap aldi kurdu onuda cizdi,
mutfaga PVC dösedi (musamba) onuda yirtti
yapiyor yapiyor ama herseyi mahvediyorbende cildiriyorum, erkek milleti iste
Sorma canım yaa. Madem bılmıyosunuz yapmayınn demi. Beni dinlese ya da ben varken yapsa o hatalara müsade etmem ama ben yokken yapıyo
Haa bır de bı olayı daha var sormayın. Yenı aldıgımız yatak odasının kapagında derılı bır kısım var. Tam onun uzerındekı camda bı yapıskan ızın kalmıs, cam olunca cıkmıyo ve kötu duruyo tabıı. Neyse ben banyoda elımı yıkarken bu akıllı bıdık pamuga tiner dökmüş. Tinerle camı siliyo. Neyse ben bı gıttım tıner canım altındaki deriye akmıs, rengını degıstırmıs. Bu farketmıs ama bılmemezlıkten gelıyo. Ben dedımkı sen buraya tıner mı döktün. Yoo dıyo bıde. Bi kokladım tiner kokuyo. Agzıma gelenı saydım. Neysekı rengi krem oldugu ıcın çok sırıtmıyo. Yanı sırıtsa da yapacak bırsey yok. Sonra pısman olmus ama gene benden habersız iş yaptıgı ıcın oldu.
bu cümlen içimi acıttı canım çok üzüldüm..erkek arkadaşının seni önemsemediğini düşünmüyorum ama çok şekilci sanırım aileside öyle...seni sevmeseydi bu kadar zaman sürdürmezdi ilişkiyi ama son cümlesi olmadı seni hakeden birini bul demesi bitirdiğini gösteriyor..hiç bir şey dünyanın sonu değil güzelim şimdi sakin ol sadece kendin için kurtul fazlalıklardan...
Esracım menün gayet güzel ya siz hep ölçülü yiyorsunuz sanırım bende baya dolduruyorum doymamaktan çok korkuyorum nedense...
Özlemcim olur böle küçük kazalar benimde parkem çizildi köşe takımının bağlantı noktasında yapan firma koruyucu hiç bişy koymmsış ordaki zımba çizip durmuş ben ne zamanki süpürmeçin çektim çizikti...kalemleridemi varmış bede alıyım onlardan...
Cecoşum yine vermişsin kiloları maşallah sanaay inanki çok seviniyorum yaza kadar baya yol alacağız tabee ben spora bir başlayabılsem...
Günaydın
Moral sıfırın altında. Ne yapıp edip zayıflamam lazım artık. Onurla aramız limoniydi 2-3 haftadır dün akşam konuşalım sorunlarımızı dedik. Laf döndü dolaştı benim kilolarıma geldi. İtiraf etti bana uzun süredir söyleyemediği şeyi. Babası takıntılı bir adammış herkese kulp takan kimseyi beğenmeyen bir adammış. Onun için benim zayıflamamı istiyormuş. Seni ailemle tanıştırdığımda babam sana birşey derse ya da seni istemezse ben babamla kötü olurum seni kırmasını sana birşey demesini istemiyorum dedi. Bende bunu şimdimi söylüyorsun dedim 1.5 senedir beraberiz bana şimdi söylüyor babasının benim kilolarıma takılacağını ki ailecek kilolu bir aile onur annesi babası kız kardeşi hepsi kilolu. Çok kırıldım çok üzüldüm. Söylediğim tek şey oldu sen sevgine sahip çıkabilecek bir adam değilmişsin dedim. Zayıflayınca ararım ben seni dedim istemiyorum bu şekilde senden ayrı kalamam falan dedi sonra facede bana ben seni haketmiyorum gerçekten seni olduğun gibi sevecek birini bulmalısın dedi. Uyandım kendime geldim. İnandığım herşey yıkıldı. Tüm hayallerim paramparça. Şişman olduğum için özür dilerim.
okudum da çok üzüldüm kendim yaşadım gibi hissettim kusura bakma ama nasıl bir karaktersizlik bu başkalarının laflarına göremi seni istemeyecek veya sen babasıyla evlencen sankide seni önce babasının beğenmesi gerekliymiş dış görünüşe mi bağlı yani iyi bir insan olman önemli değil mi kendileri için ay yine sinirlendim
Dün yediklerimi yazayım, fakat pazar oldugu icin çok gec kalktim ögle yemeği yok ve saat düzensizligi var. Bugun yediklerimide akşama yazarım.
uyanır uyanmaz; büyuk bardak ilik su yapiyorum. (gerçekten çok büyük) troid ilacimi içiyorum, bir YK tane keten tohumunu yutuyorum. 5-6 tane kurt üzümü yutuyorum. ikinci ilik suyuma 3damla limon suyu koyuyorum. Bu suyla bir YK ev yapimi elma sirkesi yutuyorum. 3. bardak ilik suyumuda sade içiyorum. (bunları yapmazsam ciddi kabizlik durumum oluyor. Çünkü dukan ciddi kabizlik yapan bir diyet. Bu sabah durumunu ve sporu düzenli yaparsam 2 günde bir rahatlayabiliyorum. Düzen bozulursa çikamama günü artiyor)
Benim proteyin günümdü ama yediklerimi tatlandirmak için genede azıcık sebze kullandım.
sabahı öğle saatlerinde yedim: 1 yumurtadan, içinde 1.5 ad. salami bulunan omlet, 3ad. çeri domatas, 2 kupa şekersiz çay, dukan ekmeği,
lor peyniri karışımı: 3 kaşık lorun içine 1ad sivri yeşil biber doğradim. Bir tutam maydonoz ekledim. Kırmızı pul biber bir iki damla zeytin yağı, limon koyup karıştırdım.
arada; Büyük bir kupa sütlü şekersiz türk kahvesi içtim.
aksam: 3 adet derisi alınmış tavuk but prozola şeklinde olanlar varya onlardan, teflon tencerde azıcık su koyarak suyunu çekinceye kadar ön arka pişirdim. 3ad. mantarı minik tavada haşladım. bir kaseye aldım. üzerine 1 kaşık yogurt, bir adet salatalık tursusu dogradım, azıcık tijon hardalı sıktım. 2 damla elma sirkesi, bir parça sarımsak rendeledim, karabiberde koyup hepsini karıştırıp tavugun üzerine sos yapım. Bu 3 adet budu çok büyük bardak bir kefirle yedim.
yemekten sonra, yeşil çay demledim. 3 büyük kupa içine limon dilimi koyarak içtim.
Gün içinde aklima geldikçe su içiyorum. Bazi günler daliyorum unutuyorum falan. ama masamda sürekli su var. Susayinca degil beyin komutu ile içiyorum ve gün içindede yarım saatte bir wcdeyimevde olunca sorun olmuyor ama disari çıkınca tabi su içme durumu aksıyor.
Dün gece birde yaramazlik yaptim ve yarım mandalina ve bir avuç kadar patlamış mısır yedim. Normalde yemem evde bulunmaz annem yiyordu. Görünce dayanamiyorum ben.
yanlış hatırlamıyormuşum :)
Ben Bornova'da büyüdüm ailem orda ama biz Buca'dan ev alıp taşındık..
Fakat Bornova gibisi yok..Kıymetini bil..Sık sık gelsem de oraya yine de çok özlüyorum
Neresindesin.? Biz Özkanlarda oturuyorduk..
Geçmiş olsun canım...Kolay değil ev taşımak..
Tekrar iyi günler de oturun...
Çok güzel esracığım,afiyet olsun..Akşam az değilmi.? pilavı almayıp kurufasulyeni 5 kaşık yapsan daha iyi olmazmı.?
Zaten 1 kaşık pilav dişinin kovuğuna yetmez :)
neler örüyorsun bakayıımm görmek istiyoruuuzz
kızına geçmiş olsun nursena
sabırsızlıkla bekliyoruz neler yapıyorsun görelim
kıyamam sana canım yaa çok üzülmüşsün. kimseyi umursama sen kendin için, sağlığın için zayıfla başarırsın eminim
çok güzel yazmışsın bütün söylediklerine katılıyorum.
özlemcim güle güle otur evinde. Allah sağlıklı incecik fıstık gibi bir hatun olarak kocişinle, ve bıcırıklarınla birlikte mutlu mesut yaşamayı nasibetsin.
hayırlı olsuuuun:))Artık benimde tickerım var:)))
Günaydin,
Ben sabah çok geç kalktım ama nası kalktım, annemin telefonu çaldı 2 numaralı ablamla telefonda konusuyordu sesine uyandım. Tencereyi yaktım felan die anlatıyordu. Artikim benide şikayet ettimi bilemiyorum çünkü dinlemedim. Sonra gittim yanına yattım, sarıldım, beni ayağıyla itekledi falan ama sonra düzeldi...kendime kahvaltı tapağı hazırlarım aynısından onada yaptım verdim. Şükür bunu yedi birlikte tv karşında mağazın izleyerek kahvaltı yaptık. Şimdi evde elinde tencere ile mutfak ve banyo arasında dolaniyor. O tencere çıkmaz bence ama bakalım oyalansın.
Hoşgeldin aramıza...
Umarım azmini hiç yitirmeden sağlıkla hedeflediğin kilona kavuşursun kavuşuruz hep beraber...
Ben 100 kg.üzeriyken diyetisyenin bana verdiği listeyi bir ara yazarım değerlendirirsin 2000 kcal bir liste...
Siz sabah yaptigim, dukan ekmeğinin tarifini yazayim. çok güzel oldu.
Kuru mayayı ilik su ile bir kasede ıslattım. 8 kaşık yulaf kepegi, 4 kaşık buğday kepeği, 3 yumurta akı, bir miktar lor, azıcık kırmızı pul biber, bir miktar dereotu, 1.5 kaşık yoğurt ve en son mayayıda koyarak karıştırdım. Tepsiye döktüm, üzerine bir yumurta sarısını sürdüm ve çörek otu serptim. Annemle afiyetle yedik. 6 parçaya böldüm. Artanını da dolaba koyacağım.. hergün bir parca. Eki Görüntüle 596865
2 tane yumurta sarım arttı onları ne yaptım? 1 tanesini tarçın bebek yaladı yuttu digeri ise bir yumurta daha eklenerek annemle bana pay edilen omlete gitti....
bende babamı 6ay önce kaybettim nuhan abla....
asla unutamıyorum diyince sen, aklıma kendi kardeşim geldi.
benim benden 4yaş küçük erkek kardeşim var.
babam birden bire 20gün içinde rahatsızlandı ve vefaat etti. meğer 5-6senelik kanser hastasıymış, son hadde dayanmış artık.
ama hiç belirti vermedi o ana kadar.
diyeceğim vefaat etmeden 10saat önce yoğun bakıma alındı, ve yoğun bakıma gitmedenki 1saatinde hep kardeşim yanındaydı.
babam vefaat ettikten sonra kardeşim dediki; abla ben varya dedi babamın öldüğüne üzülemedim dedi(((
çünkü onun o son hallerini görmek beni çok üzdü dedi:...(((((
neyse ağlamayacağım....
babamın o son sıkıntılı hallerini görmenin üzüntüsü öyle büyüktükü dedi öldüğü bile beni üzmedi demişti((
gözyaşlarım gözüme geldi ama ağlamicam bu gece:...((((
sen asla unutamıyorum deyince aklıma hemen bu geldi, seninle paylaşmak istedim....
seninde başın sağolsun, rabbim mekanlarını cennet eylesin inşaallah babalarımızın....
AMİN
başın sağolsun canım.mekanı cenent olsun inşallah
Selamün Aleykümmmmmmmmmmmmmm
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Hepinizi çatlatığımı biliyorumkırımızı halı için ayrıca teşekkürler
Dün gece gayet güzel geçtiyeğeni atlatamadım mecbur yanımızda götürdük ama eşim benle mümkün olduğunca bir araye getirmedi hatta okadar uzak tuttu ki sinemada bile aramızda eşimle 5 kişi vardı
Neyse önemli değil ama şansızlığım kendini sinemada da gösterdi7 numaradan 17 numaraya kadar olan koltuklar bizimdi ve herkes rastgele oturdu şansıma tüküreyim benim koltuk kırık cıktı
Herkes hafif yaslanmış şekilde otururken ben resmen yatıyordum neredeyseNeyse hemen bir çare buldum ve çeketini çıkartanlardan çeketlerini isteyip arkama destek yaptım dik oturmak için
Cem Yılmaz süperdi resmen gülmekten karnıma ağrılar girdi hatta bir ara nefes alamadım
Eşimin halalarının arasına oturdum ve kücük halasıyla birbirimizin bacağına vurup vurup durduk gülmekten
Kesinlikle tavsiye ederim ama tabi baya bir belden aşağıda konuştudaha doğrusu eleştirilerini yaptı komik bir şekilde
Gece Yarımdı eve geldiğimizde hatta gelirken eşim herkesi bıraktıktan sonra bir yerlere daha gidelim yoksa evde baş başa mı olalım dedi bende evi tercih ettim
Tabi o saatte KK deseydim kesin suçluyken zeytin yağ gibi üste çıkardı o yüzden ses etmedim
selamün aleyküm kızlarr
bende geldim son
meyracım sağol canım..geçti çok şükür...kulak ağrısı ne illet bişeymiş...yıllardır bademcikten çeken ben o hallerime bile şükrettim resmen...
esracim,
Çok ilginçtir kurtköy semalarinda kar yok....annemde 3 gündür cama oturdu bekliyortam derken lafa lapa başladı süper güzel...ve tarçin bebek kar izlemeye oturdu.Eki Görüntüle 597530
Kendi işini yapmanın gerçekten zor kısmı devletle olan kısmı. Biz muhasebicimizi geçen yıl değiştirdik şimdi daha çok memnunuz. Ama herşey para ve ayakta kalmak bazen güç oluyor ve dedigin gibi sürekli kontrol etmek ve dikkat gerekiyor. Ufacik bir hatanın bile telefisi olamayabiliyor. Esikiden tek başimaydım daha zordu şimdi bazı işeliri üzerimden verdim daha rahatım. Birde sağolsun son dönemde bize çok yardımcı olan bir avuktamız var. Sanırım sende avukatsın.
Bende senin gibi disari çikip bir market yapayım... Birde annemin kan tahlili sonuçlari var alip gelmek lazım.
sevgiler.
Günaydın
Kızlar ben geldimmm
Yeni evimde karlı bir güne merhaba. Off o kadar çok yoruldumki. Ve sanırım belimde disk kayması felan da oldu. Taşındığımız günün akşamı yataktan kalkarken birden tutuldum ve nefes alamadım. Resmen kaldım öyle, kolumu bile kaldırsam nefes alamıyodum. Hala biraz ağrım var, çok feci tipi var dışarda, düzelmezse doktora gidicem
Bugun biraz erken cikiyimda ise giderken yüriyim biraz,
yena bana sisko dedi costurdu beni:84:
ahahhaha bende cok var sekerim o burmalardanevet bu sefer Adana burması istiyommm
cecoşumyetiştim ya la
Şaka bir yana ama gerçekten çok mutlu oldum. Önümüzdeki ay inşallah kocamın kilosunuda geçiceğim97 kilocuk herifim
Canım senin Anne sana suikast yapmasaydı eminim sen çoktan daha aşağıları bile görürdün ama önemli olan zaten kalıcı olarak yavaş zayıflamak
Bak geçen ay 7 kilo gitti ama bir kısmı yağdan, bir kısmı sudan hatta bir kısmıda kastan gitmiş
Bu ay tamamı yağdan gitmiş ve geçen ay giden kasları da yerine koymuşum
İnşallah hepbirlikte çok dahala güzel kilolar vereceğizyeterki azmimiz daim olsun
Günaydın
Meyracım kimse desteklemz ypamayınca da sen iradesiz oluyorsun her şey kendi elimizde diyetisyenden randevu al bir an önce...offf 5saat....
ben o 1saatte kitap okurdum, annemle sohbet ederdim, sonra uyurdum bile
ama ne güzel sizin orda kar yağmış
keyfini çıkar
bizim burda halaaa yok kar(((
hem karı özledim, hemde mevsimler normal yaşansın istiyorum ben(
bende bi diyetisyene gidebilsem çok iyi olacak banada
biri beni zorla hemen götürse kolumdan tutupta şu diyetisyenehatta saçımdan tutupda da olabilir
götürsünde
iş önemli canım hayatta!!! oldu bırakmayı düşündün, o zaman; bırakmadan önce çok iyi düşün öyle kararını ver tatlım bence.....!!!
canım aynen öyle zam yaptılar ama maşallah gözümüz yok satışlar tam gaz devam ediyor...bir pastaya 62 tl verilirler ama ihtiyaçlı biri 1 tl istese vermezler dünyada ki açlık zenginlerin doymayışındandır...ben az yediğini düşündüm birde ölçemiyorum benya gözüm aç benim galiba..ama son kararımdan sonra menüde pilav olsada (ki haftada en az 3 gün çıkardoğalgaz pahalıysa pasta yesinler demiş galiba birileri Nevinim :) Allah kolaylık versin canım, hem çalış hem ev işi. bi de gıda sektörü hiç tatilsiz. az dişini sık da başka bir çözüm bulursun belki, bu tempo bir yaşa kadar devam eder çünkü.
Yenam, Nevin de ölçülü demiş, bu az oluyo demek galiba :) günlük yemeğimi 6 porsiyon tahıl, 4 porsiyon et, 3 porsiyon meyve, 3 porsiyon süt ürünü ve sınırsız az yağlı sebze olarak sınırlıyorum. birazdan bu grupların dönüşüm listesini de yazayım. aslında sebzeyi sınırsız yiyebildiğim için az olmuyor. çok sağol uyardığın için canım :)
hemen not ettim aklıma eşimle gideriz yakında alırım o zaman senin eşinde güzel birşeyler yapım derken batıranlardan benimki gibi ben şatafatı sevmem ama düzeni severim öyle kablolar sarkmış yok parkenin kenarı çizik ona sinirim eşimde yanmayan lamba vardı kabloların geçiş noktasını söktü kaç haftadır bağırsak gibi holde duvarda duruyor sinirimden patlıyorum ama bişey demicem...Canım edding diye bi marka var. Onun kalemleri var koçtaşta falan. Çiziğe yatak şekilde kalami sür ama heme ardından sil ve dağıt parmağınla. Tam rengini bulamıyosun ama beyaz beyaz olmasında iyidir
hic yani..
hayir bide komik olan bütün ailesi siskoymus, zaten tombulkelebekin sevgiliside sisman, zayif bisey deiglki
hadi bütün ailesi sportif ve saglikli beslenen zayif sütün gibi bir aile olsada neyse, yine haklari yok gerci bi insani bu denli yargilamaya ama..
bi gelinlerinmi sisko olmasi batacakmis göze?
hey yarabbi yaaa.........
evet cnm bende cok sevdim Bornovayı. 3 yıldır burdayım ben Samsundan gelin geldim :2: Biz Atatürk mahallesindeyiz. Özkanlara ara sıra gidiyorum pazarına bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?