Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet size yaşanmış bir komedi olayı:)))
bir tanıdığım yaşıyor bunu ve yanında buna şahit olan komşusu anlatıyor bunu bana:)))

bizim tanıdık bir gün komşusuyla bazı hastalıkları için oldukça kilolu bir doktora gidiyor.
bizim bu tanıdık da oldukça kilolu ve kilodan dolayı hep sıkıntılı, ve vermek istese de veremiyor bir türlü kilolarını....
sonra doktor buna tahliller yapıyor şikayetlerine ve sonuç gösterme vakti geliyor.
doktor bu bizim tanıdığımızla komşusunu odasına alıyor, sonuçları uzatıyorlar onlarda.....
bunun üzerine doktor yapması gerekenleri söyledikten sonra en sona birde bu çok fazla kilolarından kurtulman, kilo vermen
gerekli diyor...
bizim tanıdık da hemen bunun üzerine doktora diyor ki; sanki sen çok zayıfsın da diyor
bu olayı duyduğumda ben kopmuştum yaa gülmekten

meyraaaaaaaaaa ne kaymagi kizzzzzzzzzzzzz
kalori bombasiiiiiiiiiii
o kaymaklar olmuyor sakin yemee baaaaaaak
neyse ben cikiyim hem yürüyüs yapcam hemde alisveris öperim hepinizi

zaman cok cabuk geciyor, hayat vizir vizir akip gidiyor, kimse icin üzülmeyin, kimseninde sizi üzmesine izin vermeyin,
bizim icin en degerli olan yine kendimiz olmaliyiz
mutlu olun

çok haklısın canım....
biran önce almalıyım randevuyu...

sana da rabbim kolaylıklar versin bitanem inşaallah...

evet kaymağı da yememem lazım( al bana al bana işte

ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına değil mi eminecim yaaa......
hepimiz için bu sözlerim.......

Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir. Benim rahatsızlığım haşimato tiroidi. 2004 yılında, amaliyat oldum. Sonra 2008 de gene dengeler bozuldu. Anca bu yıl troid kan değerlerim düzeldi. Bende euthyrox 150mg kullanıyorum. Şimdi kulanmiyor musun? Bu ilaç olmazsa hormanel denge düzelmiyor. Sende bir T4 ve TSH kan tahlili yaptirip. Sonuçlarına baktırt. Çünkü hormanal denge normala gelmezse, mükün değil kilo veremiyorsun. Ben 4 yıldır neler neler denemiştim bir gr. bile verememiştim. Birde tiroid haysatilgi seyir halindeyse Dukanda kitapta diyeti yapmayın diyor. Şükürler olsun, şimdi veriyorum inşallah allah sanda nasip eder.

Meyraciğim begendiysen yemege sende gel... Fırına atıstırmalık peynir paneleri attım. Pişsin fotoğrafını koyarım. Çaya gelecekler kızakla gelsin... bekliyorum. Tarçında seni öpüyor yaliyor muş. kaymakların afiyet olsun. protein protein bişe olmaz deyip seni kandirayım. yeme kuzum birak eşin yesin.....

Hürrem sana şiko diyen sırma saçlı olsun...

Bu arada İzmiri bende çok severim. Benim içinde havasını koklayın...Keşke imkan olsada İzmire taşınsam..

kızlarr 116yıda gördüm şükürrr ay çok mutluyum darısı hepimizin başınaa

Allah 99larida görmeyi nasıp etsin. Tebrikler...

Son düzenleme:

y ne sanslısın cok düşünceli eşin

sen de dikkat et tansiyonuna

biz suan ani bir kararla gezintiye cıkmaya karar verdik..
evde cok bunaldım

sonrada balık yemeye gitces

esracık cinekop dedin canımı çektirdin

canım yaa kıyamam sana seni çok iyi anlıyorum şuan çok üzülüosun ama üzülme boşver değmezmişş de geç ama insanı incitiyorr..biliyorum... çünkü bende 2 buçuk senelik evliyim evlendiimde 65 felandım 120ye kadar çıktım öyle çok koyuyorki adama o laflar... bilirimm yani....benmde eşim hiç laf etmez bu konulara hatta beni böyle daha çok sevio meleğim bnm bana dio zayıflasanda o göbüş kalıcak göbüşüne aşıım falan dio ama ailesi çok laf yaptıı yapıyorlarda yok zayıfken oğlumu kandırdın şimdiki haline bak felan demeler tam sofradayken bundan yeme demeler şişman gelin demeleri e bide çok rahatsız oluorumm çürükgelinede çıktı adım oluo yapıolar ama takmıcan oğlu beni böyle sevio lafı yok ki bana laf yaptıklarındada o cevap verio yani o adam seni hak etmio boşşşver hiç takmaa ohooo neleri gelio neleri gidio...

haşimato canım bnmdedoktor diyet vermişti ama 1800 kalorilik bi diyet vermişti son zamanlarda noldum düzeldimi die hiç gitmedim hastaneye valla:S:S bırakıp kırakıp geri başlıorum bide insülin drencim varmış:S:S

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim benimle beraber aynı duyguları yaşayıp üzüldüğünüz,kızdığınız,sinirlendiğiniz için. Hepiniz her kelimenizde haklısınız. O kadar karışık duygular içindeyimki. Dün akşamdan sonra yanıt vermiyorum zaten. Dün gece bu sabah birkaç msj attı ama yanıt vermiyorum. Uzunca bir süre sessiz kalmayı düşünüyorum. Kestirip atmadım ama çok yaralıyım. Çıkıp gelsede görüşmeyeceğim bu sefer.

Daha öncede beni farklı bir konuda kırmıştı 3 gün açmadım telefonlarımı kapadım 3. gün sabahı uyuyordum çiçek gelmiş içinde bir not bunu okuduğunda kapıda seni bekliyor olacağım diye balkona çıktığımda onur dışarıda karşıda durmuş benim odamı izliyordu.( bilmeyenler için onur istanbulda yaşıyor ben erzurumda. ) O zaman herşeyi unutup affetmiştim ama bu sefer uzunca bir süre yokum olmayacağım hayatında. ya kıymetimi değerimi anlayacak bana sahip çıkacak ya da bitip gidecek herşeyi zaman gösterecek.

canım yaa...kıyamam sana...bencede doğru karar vermişsin...belki neler kaybettiğini anlar....şahısla alakalı bi yorum yapmıyorum çünkü konuşmaya başlarsam susamayabilirim..

ben kaçar artık, herkesler öpüldü.....

ayyy tarçın beni yalasın, mır mır diye sürtünsün birde bana:)))
oyy yerim ben onu yaaaa

AYNUUUR
canım saç görümlülüğüne benden de ufak bi hediye, kabul edersen:)
yeni evliyiz biz yaa ondan hoş gör olurmu şimdilik bizi

Bu ikili ilişkileri aslında yorum yapmak çokta doğru değil aslında. Bekara karı boşamak kolay olur durumu oluyor. Bende bir kızğınlıkla döşedim. Canım sen nasil mutlu olacaksan öyle yap. Gerisi boş. Yarın herşey güzel olacak....

Selamün Aleykümmmm

Merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Sabahtan beri bir türlü fırsat bulupta uğrayamadım
Zaten kücük cimcimeyle biraz gece uğraştık uykusuz kalınca biraz geç uyandık. Kuzucuğumun gözleri mikropmu kaptı yoksa nezlemi oldu bilmiyorum ama gözler kan çanağı gibi üstelik sabah uyandığında tek gözü çapaktan iyice kapanmıştı.
Ilık suyla gözlerini temizledim de biraz rahatladı.
Göz doktorundan randevu aldım hemen ama en erken tarih cuma sabahı neyse o güne kadar çayla pansuman yaparım her gün belki biraz iyi gelir eşim nette araştırıp birde eczacıya sormuş adamcağızda salgın var çoğu çocuk hastalarda bu ara aynı belirtiler var demiş o yüzden biraz daha içim rahat birde acıyor demiyor şükür

Bugün 4.cü Epilasyon seansıma gittim yoğun kar yağışı altında hatta kızları evde bıraktım üşümesinler diye. Dönüştede bir kaç alışveriş yaptım Eşim Yılbaşında yaptığım kabağın tadı damağımda kaldı tekrar yapsana diyince onuda çıkmışken aldım gece kesip şekere yatıracağım inşallah
Hastaneden geldikten sonra öğlenlik yemek hazırladım ve kızçelerimle yemek yedim. TAbi kücük cimcimem sağ olsun bağırış çağırış yemek yedik :26: Bu ara inanılmaz iştahı kapalı yalvar yakar yemek yiyor birde devamlı yememek için Anneciğimmmmm istemiyorummmm doydummmmm diye uzata uzata konuşuyor cimcime

Akşam KV kızıyla Singapur yolcusu Pek üzüldüm pek üzüldüm
Bırakın havalarda berbat TVde uçak seferleri iptal dendi
Akşam yemeğinden sonra 1 saatliğine ablasına uğrayacağız ve vedalaşacağız :122: :122:
Hala eşime dün soruyor ne getireyim sana diye bende çekik gözlü bir geyşa getir dedim en sonunda eşimde şakasına heee bak hatunda izin verdi diye gülünce kadında cıddı cıddı oğlum nasıl getireyim demezmi hani dedim getirebilsen getireceksin
Anam gitsin görsün de rahatlasın Türkiyede bana kalsın

cecoşu merak ettim ya ne kadar vermiş göremedim sayfalarda. :44:

Canım biz niye hala arkadaş olmamışız ki Albümümde resimler ekledim seni kabul edince görebilirsin

Büyük kızına çok geçmiş olsun
İnşallah çok kısa sürede toparlanır kızın

Aaaaaaaaa
Len bu erkeklerin hepsi beni cıldırtmak içinmi var
Canım inan okuyunca bende çok üzüldüm ve açıkcası bana senin kilolarının sadece ayrılmak için bir bahane gibime geldi
Sonuçta ailede kilolu diyorsun ve ne olursa olsun yapılı bir ailenin kiloyu bahane edeceğini düşünmüyorum. He dengesiz mi yok varrr başta benim KV
Kırılman çok doğal sonuçta burada resmen Onur senin yüreğin yeter diyip ailesinin karşısına dikilmeyi göze bile almamış ki öyle bir karşı çıkmanın olacağından emin olması imkansız. VAlla hiç erkeğim dile dolaşmasın o bence etrafta
Evet senin gibi birini hak etmiyor çünkü sen yüreği yüzü kadar güzel, iyi niyetli ve doğru bir kızsın ve onun gibi bir döneğe verilecek asıl bizim kızımız yok
Sen bundan sonra sırf zayıflamaya odakla zihnini ve sonra ona en güzel dersi zaten vereceksin
Ondan çok daha adam gibi adam olan biri karşına çıkacak ve sırf seni sen olduğun için sevecektir. Eminim bir gün Onur anlayacak yaptığı hatayı ama sen ne olur böylesini affetme şimdi bir kere ağlarsın ama böylesiyle evlenirsen ömrünün sonuna kadar ağlarsın Kiloyu böyle olay yapan yarın öbür gün en ufak şeyde evlilikten de kaçmak için bahaneler bulur

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanırsın canım
Aksilikleride nazar olarak kabul edin canım sonuçta huzurunuzu bozduğunuza deymez

Kız bakma cok nadiren alkol tükettiyoruz Arpa suyu kız süt yapar şaka şaka gercektende senede ya 2 yada 3tür içtiğim
Ama tabi tartı öncesi olmasaydı belkı daha iyiydi neyse o kadar çatlak su kaçırmaz

:122: :122: Sağ ol iddadaşım ama sen benden daha aşağılardaydın en son yanlış hatırlamıyorsam
Artık kendine geldiğine göre dediğin gibi idda tazelensin :122:

Şekerim pierre lotti yazın bizi bekliyor başka istediğin birşey varsa da seve seve güzelim
Bizler yaza kadar şu kilolardan bir kurtulalımda kalan herşey kolay

Hadi iddadaşım kaldığımız yerden devam
Bu yaz fıstık gibi olucağız inşallah iddadaşım enişte bey kıskanıcak seni benimki zaten kesin kuduracak

Süpermiş yaaa valla hiç güzelim yoktu
İnan benimde kim bilir kaç kere içdem öyle demek gelmiştir ama hiç yapamamıştım Teyze bizim adımıza da tüm doktorlardan intikamını almış

kızlarr 116yıda gördüm şükürrr ay çok mutluyum darısı hepimizin başınaa

Hadi bakalım süper bir başlangıç oldu
İnşallah çok daha aşağılarıda görürsün

cecosumu minik kizina çok geçmiş olsun....kiyamam ben ona.

Bugun ben herşeye yetişyorum yok böyle birşey.....yemekte yaparım işlerimide, size lafta yetiştiririm, arada annemide idare ederim...

sanirim bu atiştirmalikların tarifini burada dukan tobikinde görmüştüm. Tabi ben herşeyi kendime göre değiştiyorum.

1 tatlı kaşigi mısır ununun içine, bir yumurta akı koydum. Çirptim. Biraz light beyaz peynir, biraz lor, biraz dere otu koydum. Biraz civikti süt tozu ile katılaştırdım. Kaşıkla yağlı kağıda döktüm. Üzerine çörek otu serptim. 5 adet çıktı. 3 anneme 2 si bana... hepsi bitti yetişemediniz kızlar...

Meyracigim, ekteki poz senin için verildi...

Eklentiler

• $DSCN0567.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Kızlar size doyum olmaz ama herifim geldi

Akşam yemeği yiyip Kvyi uğurlamaya gidiyoruz
Gece gelince yine uğrarım

Size hoş sohbetler ve hayırlı akşamlarrrrrrrrrr

Selam fıstıklarımmm
ben geldim , dünden bu yana çook fazla kar yağdı , sabah okula gittik o kadar aşırı değildi ama yinede baya sorun oldu gitmek gelmek , öğleden sonra kar iyice arttı , eve geldiğimde elektrikler kesikti , azcık oturdum falan sonrada vurdum kafayı yattımm

uyandım , takılıyom işte buralardaa

saçımı hayırlayan herkeslere sevgiler , öpücüklerrr

Daficim en son olayı 9lu çay takmakla çözmüş ya , bayıldııımmm bayıldııımmmm

ne kusuru bebeeem ayıpsın ,bende senin bi annenim ,sıkmayasın canını , bak ne güzel sabah sabah sesini duydum işte , fenamı olduu

eheheh bebeler bi yandan yazılı oluyo ,bi yandanda beni dinlemeye çalışıyorlardıı , tabi birde kopya çekmeye çalışıyorlardıı

Baharcım malesef hayatın acı gerçekleri bunlar , gelinler her zaman kusurludur , bizim kusurumuz zaten açık bariz gözlerine batan bir durum malesefff

banada o kadar çok kilolu , şişman ibarelerini kullandılaki anlatamamm, napayım kapadım kulaklarımı duymadım çünkü duydukça içimi acıttı bunlar hep

sen diyosun ya hepsi kilolu , benimde görümcem , kaynım falan kilolu ama insanlar kendilerindekini görmedikleri için kusuru el kızında arıyorlarr , sende ver kilolarını yedir bu lafların hepsini onlara

Onur olayına gelince aslında gerçekçi davranmış ama ne bileyim ailesine lafını verebilirdi belkide , ben bu konuda çok şükür eşimden yana gereken desteği gördüm ,sende şimdi herşeyi at kenara , artık önüne bak ,üzmü canını kuzum , öptüümm

sen şişman olduğun için özür dileme ,senin bi suçun yokk

insanlar başkalarını dış görünüşlerine göre yargılayacak kadar beyin özürlü oldukları için özür dilesinler !!!!!!!

ahahhaha bende cok var sekerim o burmalardan

ne de olsa Adanalıyıkkk

ooyyhhh attın haaa havanı şekerrimmmm , valla bende kalmadı burma murma hiçbişeeyyy

AYNUUUR
canım saç görümlülüğüne benden de ufak bi hediye, kabul edersen:)
yeni evliyiz biz yaa ondan hoş gör olurmu şimdilik bizi
Eki Görüntüle 598094

sağol cücüüümm , ama sende iyiden ucuza kaçmışın haa,, çeyrek değil bu , bildiğin çeyreğin çeyreğini falan takmışın , aaa olmazki ama böyleee , bu kadar ucuza göstermem yüzümü

iyi akşamlar kızlar
burada da yoğun kar yağışı var benim kızlar tatil bekliyor ama çoooooooooook yağması lazım daha:))
45 dk kadar yürüdüm ben de kaçamaklı detoksumu yapıyorum mandalina yedim 1 tane bir de kızlar beni kızdırınca bikaç bisküvi attım sinirden zaten mercimek ve salatalık da yokmuş yopurda bulgur ve nohut karıştırıp pulbiber nane ekleyip yiyorum işte
zeynepcim ayran detoksunu paylaşayım sen de yaparsın arada istersen
AYRANLI DETOKS

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1.5 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…