yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222
ah meyracım ben her hafta ablamdan süt getiriyorum. kaynatıyorum. buzdolabına koyuyorum. bir gün sonra bir topluyorum bir tabak dolusu kaymakeşim 2gün önce kaymak getirmiş:))
ben kaymağı çok severim, o yüzden; üzülüyüm mü seviniyim mi bilemedim buna...
yedimde epeyce 2gündür:26::26:
bir de ben yerken akşam diyor ki bana; sen az ye belki tansiyonun çıkar diyor
dafi kızarmış ekmeğin üzerine kaymak ve bal sürülüp yenmez mi şimdi kahvaltıda
ah meyracım ben her hafta ablamdan süt getiriyorum. kaynatıyorum. buzdolabına koyuyorum. bir gün sonra bir topluyorum bir tabak dolusu kaymakamaaa tadına bile bakmıyorum. şu anda akşam getirdiğim iki tencere süt dolapta buda demek oluyorki yarın sabah kahvaltıda iki tabak dolusu kaymak var ve ben yine yemiycem
yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222
çok güzel olmuş ellerine sağlık canımm...
konumuzla alakası yok ama okuyunca hoşuma gitti paylaşam dedim...
- Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.
İçinden Allah'a
şöyle bir dua edeceği tutuyor:
'Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla.' Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah , karısının bedeninde uyanıyor.
Hemen yataktan fırlıyor.
Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.
Çocuklarını uyandırıyor.
Elbiselerini hazırlıyor.
Onların da kahvaltılarını yaptırıyor.
Beslenme çantalarını hazırlıyor.
Çocukları okula götürüyor.
Eve dönüp, evi toparlıyor.
Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.
Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek
için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve temizlikçiye
uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor.
Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.
Bu arada öğlen oluyor.
Evi süpürmeye başlıyor.
Eşyaların tozunu alıyor.
Mutfağı siliyor.
Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.
Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor.
Yolda onlarla sohbet ediyor.
Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor.
Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını
sağlıyor.
Süt ve kek getiriyor.
Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor.
Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını
fark ediyor.
Hemen patatesleri soymaya başlıyor.
Salata malzemelerini yıkıyor.
Pilav için pirinci ıslatıyor.
Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.
Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor.
Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.
Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor.
Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten
sonra çocukları yatırıyor.
Onlara hikaye okuyor.
Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor Biraz vakit geçirdikten sonra yatak odasına yatmaya gidiyor..
Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a yalvarmaya başlıyor :
'Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür.'
Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap işitti: :
'Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın...
ellerine sağlık asucum çookk güzel olmuş tek şişlemi ördün bunuyeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222
yenmez canım yenmez ben kızarmış ekmeğide pek sevmemdafi kızarmış ekmeğin üzerine kaymak ve bal sürülüp yenmez mi şimdi kahvaltıda
bakmam aynurum bakmaaammm bak dün köyden ıspanak toplamıştım ıspanaklı arnavut böreği yaptım . öğünmek gibi olmasın ama oda bir olmuşkii tel tel dökülüyorafferim Daficanınma
sen bakma o Asuya , cıkk cıkk cıkk
süpeeerrr bir yazı , ellerine sağlık canımm
wuuhuuuu sonuna bayıllddııımmmm
zeynepcim hikaye çok etkileyici gerçekten özellikle sonu
gel canım gel hoşgeldin aramıza azmin bol olsunmerhaba arkadaşlar, ben gülcan 29 yaşındayım ve malesef kilom 116,3 nasıl oldu anlamıyorum az önce sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım,
çok aşırı kilo almışım saat resmen 11.59 olmuş.
bir kaç ay önce yine burdan motive olarak bir kaç kilo vermiştim yineden aranıza katılmak istiyorum.
umarım kabul edersiniz
kisaca kendimden bahsedeyim, ben yurtdışında büyüdüm bir kaç yıldır burdayım,
universite okuyorum yeniden, yazın yine yurtdışına çıkma ihtimalim var bu şekilde gitmek istemiyorum tabi ki.
öptüm hepiniz
gene madende patlama olmuş. 8 ölü
merhaba arkadaşlar, ben gülcan 29 yaşındayım ve malesef kilom 116,3 nasıl oldu anlamıyorum az önce sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım,
çok aşırı kilo almışım saat resmen 11.59 olmuş.
bir kaç ay önce yine burdan motive olarak bir kaç kilo vermiştim yineden aranıza katılmak istiyorum.
umarım kabul edersiniz
kisaca kendimden bahsedeyim, ben yurtdışında büyüdüm bir kaç yıldır burdayım,
universite okuyorum yeniden, yazın yine yurtdışına çıkma ihtimalim var bu şekilde gitmek istemiyorum tabi ki.
öptüm hepiniz
Meyracım kimse desteklemz ypamayınca da sen iradesiz oluyorsun her şey kendi elimizde diyetisyenden randevu al bir an önce...
işimi genelde sevdim alıştım bu sektöre 2 yılı geçti yeni bir yere alışmak zor biliyorum bazende zoruma gidiyor asıl işimi yapamıyorum...
canım aynen öyle zam yaptılar ama maşallah gözümüz yok satışlar tam gaz devam ediyor...bir pastaya 62 tl verilirler ama ihtiyaçlı biri 1 tl istese vermezler dünyada ki açlık zenginlerin doymayışındandır...ben az yediğini düşündüm birde ölçemiyorum benya gözüm aç benim galiba..ama son kararımdan sonra menüde pilav olsada (ki haftada en az 3 gün çıkar
)en yemiyorum tam tahıllı ekmeğimide iş yerine getirdim dolaba koydum her öğüne 2 dilim ekmek hakkım var 90 kg altına düşene kadar...iş yerindeki cısss mamalrdan uzak durmaya gayret ediyorum 1 ay ağzıma sürmesem isteğim geçer belki
hemen not ettim aklıma eşimle gideriz yakında alırım o zaman senin eşinde güzel birşeyler yapım derken batıranlardan benimki gibi ben şatafatı sevmem ama düzeni severim öyle kablolar sarkmış yok parkenin kenarı çizik ona sinirim eşimde yanmayan lamba vardı kabloların geçiş noktasını söktü kaç haftadır bağırsak gibi holde duvarda duruyor sinirimden patlıyorum ama bişey demicem...
çok doğruya...sankim manken yahu...
kız bende hatırladım şimdi Samsunluydun sen demi hemşerimdin...çok özledim memleketimi en son ramazan bayramında gitmiştik..
gel canım gel hoşgeldin aramıza azmin bol olsun
hoşgeldin Gülcancımm , tabikide yerimiz var
canım benim o halde saat 12.00 olmadan bu işe 4 elle sarıl ve yaza kilo sorununu bitiremesen bile büyük bi bölümünü halletmiş ol , nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyorsun canım ? varmı aklında bişeyler ?
merhaba tşkler
nasil başlicam bilmiyorum , hiç bir fikrim yok, universiteden dolayı zaten kahvaltı genelde yapamıyorum sabah cok erken çıkıyorum,
okulda genelde bir simit ve çay oluyor
bir kaç kitap almıştım
- Dükkan Diyeti
- Can boğazdan çıkar
ve
- karatay diyeti
dükkat diyeti bana sanki uygun gibi geldi ama duydum kadar cok eleştiri almış ve biraz paraya bakan bir diyet türü, ilk günler et tüketimi çok fazla
fakat kitapları cok detayli incelemedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?