Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ah meyracım ben her hafta ablamdan süt getiriyorum. kaynatıyorum. buzdolabına koyuyorum. bir gün sonra bir topluyorum bir tabak dolusu kaymak amaaa tadına bile bakmıyorum. şu anda akşam getirdiğim iki tencere süt dolapta buda demek oluyorki yarın sabah kahvaltıda iki tabak dolusu kaymak var ve ben yine yemiycem

afferim Daficanınma

sen bakma o Asuya , cıkk cıkk cıkk

nursena kızına geçmiş olsun canım inşallah hafifçe atlatır sen bugün görünmemişsin hiç
ceco senin cimcimeye de geçmiş olsun

yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222

çok güzel olmuş ellerine sağlık canımm...

konumuzla alakası yok ama okuyunca hoşuma gitti paylaşam dedim...

- Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.
İçinden Allah'a
şöyle bir dua edeceği tutuyor:

'Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla.' Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah , karısının bedeninde uyanıyor.

Hemen yataktan fırlıyor.
Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.
Çocuklarını uyandırıyor.
Elbiselerini hazırlıyor.
Onların da kahvaltılarını yaptırıyor.
Beslenme çantalarını hazırlıyor.
Çocukları okula götürüyor.
Eve dönüp, evi toparlıyor.
Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.
Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek
için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve temizlikçiye
uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor.
Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.
Bu arada öğlen oluyor.
Evi süpürmeye başlıyor.
Eşyaların tozunu alıyor.
Mutfağı siliyor.
Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.
Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor.
Yolda onlarla sohbet ediyor.
Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor.

Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını
sağlıyor.
Süt ve kek getiriyor.
Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor.
Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını
fark ediyor.
Hemen patatesleri soymaya başlıyor.
Salata malzemelerini yıkıyor.
Pilav için pirinci ıslatıyor.
Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.
Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor.
Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.
Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor.
Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten
sonra çocukları yatırıyor.

Onlara hikaye okuyor.
Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor Biraz vakit geçirdikten sonra yatak odasına yatmaya gidiyor..

Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a yalvarmaya başlıyor :

'Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür.'

Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap işitti: :

'Evet, dersini aldığını görüyorum. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın...

süpeeerrr bir yazı , ellerine sağlık canımm
wuuhuuuu sonuna bayıllddııımmmm

yeğenime ördüğüm yelek bugün bitirdim bir de şalım vardı ama onun resmini çekmek aklıma gelmedi
Eki Görüntüle 598222
ellerine sağlık asucum çookk güzel olmuş tek şişlemi ördün bunu

dafi kızarmış ekmeğin üzerine kaymak ve bal sürülüp yenmez mi şimdi kahvaltıda
yenmez canım yenmez ben kızarmış ekmeğide pek sevmem

afferim Daficanınma

sen bakma o Asuya , cıkk cıkk cıkk
bakmam aynurum bakmaaammm bak dün köyden ıspanak toplamıştım ıspanaklı arnavut böreği yaptım . öğünmek gibi olmasın ama oda bir olmuşkii tel tel dökülüyor hiiiçç ondan yana bakmadım bir yumurta, biraz süt, bir kaşık karbonat üç dört kaşık yulaf kepeği koydum. hepsini çırptım 4 tane krep yaptım küçük küçük ikisini kahvaltıda yedim. ikisinin arasına ıspanak koyup kendime börek yaptım bir dilim kestim, yanına iki kaşıkta yoğurt koydum geriside yarın sabah kahvaltısına kaldı

merhaba arkadaşlar, ben gülcan 29 yaşındayım ve malesef kilom 116,3 nasıl oldu anlamıyorum az önce sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım,
çok aşırı kilo almışım saat resmen 11.59 olmuş.
bir kaç ay önce yine burdan motive olarak bir kaç kilo vermiştim yineden aranıza katılmak istiyorum.

umarım kabul edersiniz

kisaca kendimden bahsedeyim, ben yurtdışında büyüdüm bir kaç yıldır burdayım,
universite okuyorum yeniden, yazın yine yurtdışına çıkma ihtimalim var bu şekilde gitmek istemiyorum tabi ki.

öptüm hepiniz

gel canım gel hoşgeldin aramıza azmin bol olsun

gene madende patlama olmuş. 8 ölü

evet bende izledim , çok üzüldüm , Allah rahmet eylesiinn....

hoşgeldin Gülcancımm , tabikide yerimiz var

canım benim o halde saat 12.00 olmadan bu işe 4 elle sarıl ve yaza kilo sorununu bitiremesen bile büyük bi bölümünü halletmiş ol , nasıl bir diyet uygulamayı düşünüyorsun canım ? varmı aklında bişeyler ?

heee buarada teşekküretmeyi unuttum asucum...ayran detoksu güzelmiş sağol canım ama düzenli yapmak gerekiyo....bugünlerde yapamam ama biraz sakin olduğum bir ara mutlaka yapıcam...

Hadi yaa vayy hemşerimi buldumm ya:) cok sevindim suanda bende özledimmmm.. ben en son kasımda ordaydım ama insan özlüyo. benim bütün tanıdıklarım orda ailem arkadaşlarım ah ah aşk uğruna düştük izmirlere

gel canım gel hoşgeldin aramıza azmin bol olsun

merhaba tşkler

nasil başlicam bilmiyorum , hiç bir fikrim yok, universiteden dolayı zaten kahvaltı genelde yapamıyorum sabah cok erken çıkıyorum,
okulda genelde bir simit ve çay oluyor
bir kaç kitap almıştım

- Dükkan Diyeti
- Can boğazdan çıkar
ve
- karatay diyeti

dükkat diyeti bana sanki uygun gibi geldi ama duydum kadar cok eleştiri almış ve biraz paraya bakan bir diyet türü, ilk günler et tüketimi çok fazla

fakat kitapları cok detayli incelemedim henüz

tatlım can boğazdan çıkarı okudum ben ama yardımcı olabilecek hiçbişey bulamadım maleseff

Dukan ve Karataya gelince , aslında Karatay güzel bir diyet fakat onu yapabilmen için yediklerinin organik olması gerekiyor , o yüzden ben uygulayamadım ,sende öğrenciysen biraz sıkıntı yaratır

ben şuanda Dukan yapıyorum , son 11 kilomu 3 aya yakın zamanda dukanla verdim , öncesinde normal bir diyet listesi uyguladım , bence sende hemen dukana başlama çünkü dukanı ideal kilona ininceye kadar yapacaksın , o yüzden süreç uzun olacağı için muhtemelen sıkar , önce biraz azalt kilonu sonrasında dukana başla bana sorarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…